|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.8.2006 20:04:20   
tinaaja
Dolgolaska, jaz bom tud v Lj sla rodit. Tejčica, morda se kraj poroda dodamo na seznam in user posted image aliuser posted image , ko bo znano?
In kok je bilo veliko tvoje dete na pregledu? A to ti je povedala? Jaz bi pa verjetno vztrajal,da naj mi da sliko. Da vsaj moj dragi vidi, ceprav se itak kaj dost ne vidi. :)
Jaz bi kr skoz jedla ... Se prou bojim stopit na tehtnico user posted image  Me pa na prvem pregeldu niso stehtal, tko da mi ne morjo nic tezit heheh
Sem pa mal jezna na leonisce, ker ze od prejsnjega torka cakam na odgovor, kdaj me bodo narocili na pregled k moji G.. saj niso resni. pa se placujemo,ko nismo nosece.. ko bom sla dat kri se bom sla osebno narocit pa jim bom mal povedala - si dala duska user posted image user posted image
Jaz pa ene male picete pripravljam - jih bom vecino zmrznila, ene par pa naredila za naju z dragim zdaj. Se jih tok redko spravim delat, da sem zdaj naredila ogromno mase in bom imela na zalogi, pa za obiske je super :)

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.8.2006 20:08:48   
tinaaja
Tole sem nasla: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev  http://www.amzs.si/?podrocje=369  mojega od traxxa, ki me zanima, pa ni med njimi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.8.2006 21:05:56   
A-N-J-A
tinaaja kaj so to piceteuser posted image
Jaz sem pa zdele dva toasta zmazala mmmmnjammm je sirček ven teku.Zdaj pa še rum kokos jem.Saj sam ene par k vem da ne smem k je not alkouser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.8.2006 21:44:40   
tinaaja
picete so male pice user posted image
No tkole je - priporocam :
narezes sir in sunko na male kocke. dodas klislo smetano in jajce + sol in zacimbe po okusu. ne sme bit prevec mokro. Kupis se vleceno testo, ga odatajas in razvaljas. Po testu das maso in zavijes v rolo in zavijes v celofan. Pol je dobro dat mal zmrznit,da se strdi (ce naredis vec, pac pustis zmrznjeno). Ko je bolj trdo, narezes na cca cm debele kose (kot struco kruha) in das pect na ene 180-200. Pridejo okrogle mini pice. Po zelji das malo kecapa vmes ali na koncu cez.
To zadevo so se vsi pohvalili. In moj danes tudi user posted image
Ce bo kaksna delala in ima se kaksno vprasanje - kar :)
Zdaj grem pa v dezelo ninanana.. nocko

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.8.2006 21:49:00   
A-N-J-A
Aha,zanimivo.
Jaz pa to isto maso(jajce,k.smetano,sir,šunko in peteršilj)dam na rezine kruha,ki ga prej pomočim v mleko.Potem to spečeem in mljaskauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 805
14.8.2006 21:59:19   
tinaaja
Slis se tudi dobr, pa dela z valanjem ni :) Nic, bo treba probat user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.8.2006 23:14:31   
sezam
U kok ste se razpisale, sem vas skoraj pol ure brala, da sem prišla skoz )dva dni me ni blo) user posted image user posted image

Tale kitajski horoskop meni za prvo ne kaže prav - bi morali imet fanta, pa je punca. O imenih tud še tema, bomo kasneje o tem razmišljal.

NS mi je prvič delala čez trebuh, sedaj upam, da bo tud lahko, ampak je malo več špehca user posted image . Bomo videli danes teden. Grem pa k Strahovi. Rodila bom pa v LJ.

tinaja - tele tvoje picete se pa prav dobr slišjo. Mi že sedaj tečejo sline. Še dober, da je toliko ura, sicer bi še kaj sprobavala user posted image user posted image .

Zdej grem pa počas spat, ker naša pupa ne rabi veliko spanja in bo kar hitro zbujena. Upam, da bo vsaj noč mirna user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.8.2006 23:24:48   
Sibil_
Tinaaja tudi meni zvenijo slastno tele picete, ampak a ni napisano, da odtajanega testa ne smeš več zamrznit?Jaz tega ne delam, ker se bojim da bo kaj narobe.user posted image

Zdej grem pa res spat-sem do zdaj gledala en ful dober film-Mistress of spices, pa se naslajala nad tipom v njem-hehe.user posted image

LP in lahko nočko,
Sibiluser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.8.2006 23:39:59   
dolgolaska
TINAAJA ne tudi tega mi ni povedala,koliko je najina pikica velika...Žalostno a ne?Ja sej sem jaz tud vztrajala za slikco,pa je rekla da brezveze...da mi jo bo naredila naslednjič,ko se bo več videlo...ah...nimam komentarja!
Jaz tud kr naprej neki po ustih vrtim...tud mene je groza kaj bo pokazala vaga 12.9 na 2 pregledu   user posted image !
NJAMI...mogoče se tudi jaz spravim narediti te picete...če mi ne bo kaj jasno ti javim....

ANJA...hm....rum kokos bonbončki...jaz bi jih tudi zdajle papcala....

NO VSEM SKUPAJ LEPO IN LAHKO NOČ!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.8.2006 9:00:25   
NMJ
Dobro jutro,

a danes boste pa kar spale user posted image . Vidim, da nekatere kar pridno pečete,... meni pa ni ne do peke ne do kuhanja. Pa sem včasih tako rada pekla.

Tudi jaz bom rodila v Lj. - upam da ne bo preveč gužve tisti dan user posted image ,  ker nas je toliko. Bomo morale še pojstle s sabo vozit user posted image . Še dobro da ima marec 31 dni in da smo iz vsepovsod, drugače bi bilo pa ..hec.

Kaj boste danes kaj počele? Jaz bom probala mojega možeka nagovorit, da greva kam - nekam v naravo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 810
15.8.2006 9:16:17   
Barči78
Dobro jutro,
Danes moj možek hrani ojo pupiko, jest pa na hitro malo pozdravim. No pozdravljene.
Dons sm se odločila, da mi bo mami pofarbala lase, pol grem pa na nego obraza. Ja malo se bom sproščala. Jutri pa v službo user posted image , kar ne dojamem, jest sm doma že od lanskega marca. O groza. Sm živčna. Pa najhuj mi je to, k se zjutrej ne bom z Nejo zbudila, ne bova se skupej smejali v postli user posted image , a dej no, kr ne dojemam. Pol pa tašči vse razložit, kaj jesti dat, kdaj jo spat dat, mam občutek, da nav nič spala cel dopoldan, ker njo je res umetnost dat spat. Pol bom pa jest iz službe prišla, bo šla pa spat. Ne no, kr groza me je.
Nč, bom nehala jokat, tko je, vsaka mora enkrat nazaj, sicer pa če bo vse v redu, grem nazaj samo za letos. user posted image
No, pa lep dan vsem skupaj, se še javim.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.8.2006 9:46:08   
tejčica
Jutro punce!

Mi smo vstali šele pred pol urce, pa še to naju je mala vrgla s postelje. Tako paše poležavat ko ni nobenih obveznosti. Zunaj pa je tal lep sonček, da bi bil greh doma bit. Jo bomo res kam mahnili.

Včeraj popoldan sem od slabe volje tak glavobol fasala, da mi za živet ni bilo. Je prišlo nekaj narobe z našim dopustom, tako da moramo sedaj na hitro najti nekaj drugega. user posted image  Groza.

Barči78, ti verjamem da se grozno počutiš, ker greš jutri po dobrem letu spet v službo. Ampak na žalost pride tudi ta dan. Saj boš kmalu spet doma.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.8.2006 10:54:27   
sezam
Barči vrejamem, da te je groza. Jaz sem morala iti celo 14 dni prej in sem doma pustila 10,5 mesečnico. Mi je blo tud ful hudo. Ampak boš videla, vse se zrihta, tko da je prav. Naša se je kar hitro navadila in je brez problema zaspala. Sem drugače tud imela probleme, da je zaspala, pa še vedno sem jo jaz dajala, tako a  drugega ni bila navajena. Čas gre pa tako hitro naprej in boš kmalu spet doma. jaz računam, da bom ostala doma že okoli novega leta (da pokoristim ves dopust, ki ga moram)

Danes bo šel moj s svakom na modelarsko-letaski miting v Lesce. K meni pride pa sestra s svojima sinovoma (3 leta in  drugi 4 M), tako da bova z Ano z njini preživeli dan. Pa bo naša pupa uživala, saj ima svojega bratranca ful rada.

No sedaj pa grem, ker so že prišli. Lepo bodite.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.8.2006 14:06:15   
Katja80
Živijo vse skupaj!!!
Sedaj se nisem kar nekaj dni nič oglasila ampak imam dober razlog........bolana sem da komaj diham user posted image . V četrtek sem imaela 1. pregled in je naš škratek velik 9 mm in srček lepo bije, oba sma zdrava pa tudi slikico sem dobila in vse mi je G obrazložila kako in kaj naprej. Rok mi je rekla da  imam 30.3.2007.
Kaj mi lahko katera pove kaj še naj spijem ali pojem da bom prej zdrava ker me ta kašelj že zelo utruja, tablet pa nobenih ne smem zaradio user posted image ?
Koliko prej se moraš naročiti na NS, sedaj sem 7t 4d?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.8.2006 20:21:13   
slumpo
pozdravček nosečke

danes sva se pa na pohajala. pa pri mami smo bli na kosilu in je še en dan minil brez kuhanja in ukvarjanja s hrano.

glede slabosti mi je blo ze vciraj malcek bolj danes pa je blo ze čisto OK. Samo se dvakrat mi je zasalbilo bruham pa ne.
ampak dejte mi nekaj povedat tiste ki imate te izkusnje s slabostjo.
Ali je možno da slabost traja sam 1. teden.
SEm pa vciraj klicala mojo G in mi je rekla da naj v četrtek pokličem da mi bo dala rok za prvi pregled. Noro sedaj sem pa že prav živčna in nevčakana. Danes sem noseča 8 polnih tednov pa še nisem bla na 1. pregledu. Ali je še kakšna taka bogica.user posted image  Rada bi že videla najinega pikca in njegov srček.
Trebuh mam pa tak kot da bi bila v 5 mesecu (napihnjen)
Bodite pridne in user posted image male trebuske. Grem spat ker mam danes manko....Jutri grem pa po enem tednu nazaj v sluzbo in do 4 ure brez spanja...sploh ne vem kako bom.

lp in nočko

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.8.2006 20:27:34   
Anonimen
Slumpo, meni ni slabo vsak dan, ampak samo včasih, bruhala pa sem samo dvakrat do sedaj. Imam pa grozne glavobole. Glede 1. pregleda pa se ne sekiraj, jaz sem ga imela v 9t, ene ga imajo pa šele v 11t, tako da ni panike.
Trebuh pa imam tudi jaz napihnjenega že cel čas, ampak se mi zdi, da je sedaj še malo večji. Zjutraj niti ni takšne krize, do večera pa se kar razleze.

Lp, jjasna

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
15.8.2006 20:46:25   
tinaaja
Jjasna, jaz tud. Zjutraj ajd, je recimo normalen. Ne bom rekla, da nimam nobene obloge gor, ampak nic ogromnega, malo spodnjega dela busija user posted image  Ampak po kosilu in zvecer ga ne morem not potegnit, pa tko bolj trd in napet se mi zdi. Ampak vem, da je se rpezgodaj, da bi se kaj dost videlo. Bomo se vsaj dobrem mesec pocakal, da bo kaksen bolj viden rezultat.
Slabost mi tud niha. Bolj imam momente, ko mi je cist svoh, pa cuden voden, brezokusen okus.. Dokler je z mojo pikico vse ok, mi je cist vseen, vse potrpim.
Bom sla pocas spat, sem cist fuc danes.. Pridne bodte, nocko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.8.2006 20:48:35   
tinaaja
Katja, za kaselj pa kaksno rikolo lizi skoz. pa punce so na founu pisale o naravnih nacinih zdravljenja - daj z isklanikom preveri malo. nei na olju ocvrt cesen. Naraven cesen je tud super antibiotik - v nezavest spravi tudi partnerja, ce mu dahnes po zauzitju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.8.2006 20:57:28   
sezam
Jaz sem v prejšnji nosečnosti prehlad in kašelj lajšala z medom. Je pomagalo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.8.2006 8:33:20   
slumpo
ojla

danes sem prvi dan v sluzbi....tezka je ta slabost kombinirat s sluzbo in sestanki. ne vem kako bo to. ampak doma pa ne morem kar vstat.

ja men pri prehladu tudi paše enormne količine topuga čaja in med.
kaj pa naj nardim pri bolečinah v ušesu....čutim da me vsaketoliko časa špika not...sej ni čudnega od vsega tega prepiha letos pa neki mora bit.

lp in se se oglasim.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.8.2006 8:34:17   
Žabika
Da se še jaz malo javim!
Včeraj smo preživeli res prekrasen dan in vse kaže da bo konec dopusta pa le lep in prijeten. Včeraj smo osvojili vrh, višine 1620m in med hojo in tudi potem sem se zelo dobro počutila. Utrujenosti so že manjše, spanje popoldne ni več potrebno, tudi jutranjih slabosti ni več, čez dan jih pa tako ali tako nisem imela. Trebuh imam mogoče malo napet, ni pa še krize, prsi so pa tudi povečane, a ne več boleče. Zgleda da se stvari že malo umirjajo in da bom res kmalu vstopila v najlepše obdobje nosečnosti - danes sem noseča 11t4d.
Glede 1. pregleda - mene so hoteli naročiti kar šele v 14t, pa sem se odločno uprla in ga imela potem v 9t pri nadomestni zdravnici, v 14t pa imam drugega, čez 6 dni pa NS! Prav odštevam dneve!

Preživite lep dan, še posebno tiste, ki ste šle v službo po doooolgem času!
Ž.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.8.2006 9:28:04   
urla
Evo mene spet v službi. Včeraj smo se imeli prekrasno. Smo se odpravili v Piran, se kopali, dobro jedli in se zrelaksirali.
Slabost še kar prisotna, sem vsem ki teh težav nimate prav nevoščljiva.

V petek imam NS pri Pušenjaku. Gresta še moj dragi im moj prvorojenec zraven, da bomo vsi gledali našo malo pikico.

Rodit gremo pa v Postojno, ker EA RULES!!!!!!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.8.2006 10:26:34   
dolgolaska
Pozdravček vsem  user posted image !!
Zdajle sem klicala Dr.Strahovo...naročena sem 13.9 na NS,pa mi je rekla,da stane 12.500,00 sit,pa sem jo vprašala kaj pa če mi posname na dvd..pa je rekla,da tega zaenkrat ne delajo...????
A resuser posted image  ??? user posted image vse katere greste oz.ste bile pri njej niste dale posnet  user posted image  na DVD?????????????Kaj pa pri dr.Pušenjaku...??Posname????

To bo pa žurka..najprej bom našo malo pikico vidla 12.9.ko imam pregled pri g ...potem pa še 13.9.na NS!JUPIIII user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.8.2006 10:40:35   
urla
Dolgolaska, da te najprej kregam..... PA KAJ SE TI NIČ NE JAVIŠ, KO SMO VSE V SKRBEH ZATE!!!!

Pušenjak dela filmčke na cd ali dvd. Preverjeno

Neposredna povezava do sporočila: 824
16.8.2006 10:43:46   
dolgolaska
ja ja saj vem...sem smotka, a ne???!user posted image
ne bom več naredila tega!
kaj pa če bi jaz sedaj še dr.Pušenjaka poklicala....a se morm pol pri dr.Strahovi odjavit????user posted image
Koliko pa stane če ti posname na DVD??????????

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?