Barči78
|
Dobro jutro punce, no moja bejbkia še spi in mam čas na hitro mal pozdravit, kajti pol grem v Merkator po ribe in jih bo moj atek spekel, ma veselje, sploh pa ko jih hvalimo, kolk so dobre. To kar zraste. Ja Tejčica, ver sem vas do pol 11 čakala, pol sem pa obupala, pa šla spat. Pa tolk se mi je čvekal. No, si bla pa pridna, pa si seznam lepo uredila, čeprav mene še vedno muči dolgolaska. Očitno nekaj res ni bilo v redu, pa tako pozitivna je bila, dobrovoljna, polna pričakovanj, zgleda, da včasih tud to ne pomaga. Ali pa bog ga vedi kam je pobegnila. Slumpo, tebi pa res želim, da ti te slabosti in obiski na wcju čimprej minejo, najbrž je res zoprno, težko si predstavljam, ker sama nisem še v nobeni nosečnosti bruhala, še slabo mi niti ni bilo tako hudo, sem pa tja kakšno popoldne, nič hujšega. Res pa je slabost v tem, da sem skoz lačna, kg pa uspešno nabiram, pri Neji sem do 12. tedna naklepala 3 kg, sedaj sem pa na isti poti. Na koncu sem prišla do 20, upam, da bom zdej bol pridna, bom probala bolj čvekat. Se še kaj javim, pa upam, da nam bo danes vreme bolj naklonjeno kot včeraj, da malo razgibam svojo leno rito.