tejčica
|
Freya, čestitke za hčerkico!!! Imamo pa že kar nekaj zamudnic. Spoky, Slonči, Blue sky, Lana 22, Bibi, Pocka, Erna 14, Vanji, Lejci, kaj še čakate? No, katera od naštetih je najbrž že rodila, samo me še ne vemo tega. Vsem zamudnicam želim, da čimprej stisnejo k sebi svoje male sončke. Slumpo, , upam da je s tvojim vse ok in je na urgenci samo za preventivni pregled? Soncek78, lepe poročne slikice. Da pa bi rodila na svoj rojstni dan, bi bilo pa res lepo darilo. Moj naj pa niti pomisli ne na kaj takega. Imam PDP 10. rd pa šele 27., tako da bi bilo tako čakanje maaaaalce prekruto. Dolgolaska, če je bil to čep in te zagrabi za rodit SREČNO! Soncek007, dobrodošla med marčevskimi , kmalu mamicami. TeDyBear, super da sta že doma in se veselo cartate. Jurij je pa pravi mali lepotec. Pa kako ponosna sta oba bratca. Pikca, jaz jemljem tablete za železo Ferrum lek in me po njih nič ne zvija. Edino malo bolj počasno prebavo imam. O barvi blata pa raje ne bi... Nočko! Pa glejte da bo zjutraj že kakšna nova mamica.
|