|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
6.3.2007 8:09:46   
tinaaja
Malicka cestitam user posted image

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.) 

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

user posted image     in     12 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
6.3.2007 8:10:05   
malička
Pozabila sem napisati, slike si lahko ogledate v albumu, jih je več ampak trenutno mi je samo te uspelo naložit.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
6.3.2007 8:21:28   
tinaaja
malicka, bos se geslo morala povedat :)

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
6.3.2007 8:49:52   
A-N-J-A
malička čestitke za Sanjouser posted image user posted image !
Punce včeri je bilo prov luštno,mene je pol mal matral,ampak ni bilo krize.
simonka zdele maš pa že Jakca zunaj,ne?Pridite čimprej domovuser posted image .
tejčica po tem nisem imela nič vetrov,ampak bi bilo najbrž res fajn,da bi se zluftalauser posted image .
Jaz sem si pa že glavo umila,zdaj se jo moram pa še spravit posušituser posted image .
Mal bom še zalegla,ker je danes ta mala že ob 6h vstala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
6.3.2007 9:03:55   
malička
geslo za pogled albuma je sanja

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
6.3.2007 9:18:57   
Anonimen
Dobro jutro user posted image

Danes zopet prav fajn spalauser posted image .Pri nas vse po starem.Je pa imel mali vceraj tako divji dan,da mislim,da vec ko eno uro cez dan ni pocival.Trebuscek je samo sel sem pa tja pa vmes kak auuu user posted image .Jutri imam pa prvi ctg...

KlavdijaK cestitke za sinckauser posted image user posted image user posted image
simonka pa tudi ze verjetno carta
user posted image
majcika si se med nami?al pa te bo user posted image pustil cakati do ectrtkauser posted image
sezam iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image
Kr_enamami,Magor in malicka
res cortkane slikce-pravi soncki souser posted image

Ampak ocitno res je trenutno dirka v ospredju user posted image ,bo ena mogla pod nujno odpret sezono user posted image , da ne bojo le te zamujale user posted image pa prehitevaliuser posted image ....

Se beremo,zdaj pa ena user posted image

(odgovor članu babri)
  Neposredna povezava do sporočila: 5381
6.3.2007 9:19:31   
draja
user posted image user posted image  MALIČKA ČESTITKE ZA SANJO. ČUDOVITO PUNČKO IMAŠ. Čestitke tudi očiju.user posted image user posted image

Evo, pa sem se privlekla iz postelje - bi rekla, da naspana, pa žal ni glih tko - me boli prav vsaka kost v medenici, da o kolkih niti ne govorim. Se samo obračam in vrtim ponoči. No, saj enkrat se je moralo začeti tudi pri meni.
Drugače pa imamo danes 37. tednov user posted image user posted image . Slumpo čestitke tudi tebi. Pa smo končno tudi ene zadnjih marčevk prigurale do te magične številke.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
6.3.2007 9:22:49   
amy26
ČESTITKE Malička za punčko, je pa majhen cukrčekuser posted image user posted image

Seveda čestitke Draja in Slumpo za dopolnjene tedne, zdej pa res lahko začnemo rojevatuser posted image , no jaz bi še vsaj kakšen teden počakala.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
6.3.2007 9:27:20   
K_a_t_i
Živjo punce,
samo da se na hitro javim... Mi smo končno doma user posted image . Porod b.p., osebje v C (Ljubljana) super, porodničar Anže prima, cimre boljše ne bi mogle bit, najin Žigec malo zlateničen, sicer pa pravi mali sonček. Pripela sem par slikic, malo za okus, ostale pridejo, ko se malo navadimo na ritem spanja.

Pa da še čestitam vsem, ki ste v tem času rodile. Je res prima občutek bit mami, ne? user posted image

Vsem ostalim pa en lep pozdravček. Se gremo naprej cartat. user posted image
Kati

ps. Žiga je imel ob rojstvu 3320g in je bil velik 51cm

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
6.3.2007 9:37:43   
tinaaja
Malicka, joj kok lustna puna, ima pa cist posebne poteze, prav specilana je user posted image

Slumpo & Draja user posted image user posted image user posted image Kaksen teden kar se pocakajta, pol pa.... user posted image

Kati -  Zigec je pravi srcek, veliko cartanja vam zelim user posted image

Veste kaj punce, jaz bi se pocas kar javila - cakamo punco, tko da bi seznam malo uravnotezili... rada bi ze videla, kaj se skriva v busi, da stisnek k sebi to malo dete, jo polubcka in 10000000x prestejem male prstke user posted image   user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
6.3.2007 9:46:43   
draja
Kati super, da si se javila. Vajin Žiga je pa ravi lepotec user posted image user posted image . Pa veseli me, da si bila v P zadovoljna z vsem. Super!

Tinaaja jaz ti dam vso prednost pri rojevanju. Ti kar navali na Golovec, grad, pol pa še na en pikado k meni pridi in ponoči boš že rojevala user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
6.3.2007 10:06:12   
Lejci
Pozdravljene!

Najprej user posted image user posted image user posted image Sezam in Malička iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

In pa Simonka - držim pesti user posted image user posted image user posted image

Danes je moj PDP!!!

Dogaja pa se nič. Še luna je zahinavla na celi črti.

Zadnja dva dneva sta bila grozljiva, večino časa sem bila sposobna samo ležat. Še vedno mam bolečine podobne PMS, danes ponoči pa še huda slabost... ne sprašujte... user posted image user posted image user posted image ... Naši so že mislil, da letiva v porodnišnico, ampak... user posted image   upam, da bo danes kaj boljš.

Zdej pa grem še mal počivat, pol pa rihtat in se mal pokazat svoji G, da vidimo, kaj pravi ona na to naše zamujanje user posted image  

LP!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
6.3.2007 10:11:34   
Pikca
Dan!
Joj kolk se naš junior danes preteguje... skoz mi pod rebra nogico rine. Zgleda, da se bo počasi pritožil nad
(ne)prostornostjo bušijauser posted image . Prebavne motnje so ponehale in kašelj je bil očitno le prehoden, tako, da sem si kar oddahnila, da nimam kakšnega virusa.  

Draja, Slumpo in vse, ki ste (smo) v teh dneh napolnile 37 t., še kakšen teden (al pa dva) počakamo, pol pa počas začnemo, ne?

Malička, čestitke za čudovito Sanjo!

Kati, hvala za lepe fotke vašega cukra. A pol so v C-ju še tko OK, upam, da me bodo dali tja.

Simonka, srečno danes, Majcika prav tako, če boš šla rodit!

Ostale, ki ste na vrsti, pa se lepo pripravite, da ne bo kakšnega velikega zamujanjauser posted image

Skačica, ti želim dober "navdih!user posted image , pa upam, da ga tudi jaz dobim, da končava kar mava za končat.

Čvekice iz LJ - je moralo bit kar živahno, ko ste oblake priklicaleuser posted image , jaz nisem mogla prit, ker imava samo en avto in ga je moj rabil, upam, da se vam pa kasneje le kdaj (z vozičkom) pridružim.

Lejči, srečno, mogoče je pa le to znak, da se pripravlja.

Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
6.3.2007 10:18:59   
dolgolaska
MIDVA PA SVA DANES DOPOLNILA 38 TEDEN!!!
...še malo...pa se vidiva!!!  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
SONCEK78...čestitke  user posted image   za poroko!!!!

SEZAM...čestitke za sinčka!!!user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

KLAVDYK...čestitke tudi tebi za sinčka!! ! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

MALIČKA..čestitke za pupico!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

SIMONKA in SEZAM...držim pesti za vaju!!!!

LEJCI...ti pa po vsej verjetnosti boš naslednja...
Pošiljam ti     user posted image   user posted image   user posted image    za srečo!!!Javi se!!

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 6.3.2007 10:26:42 >

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
6.3.2007 10:23:01   
Naomi
ola,

vidm, dda se tamale pikice zacenjajo kr nabirat user posted image ...cestitke vsem na novo user posted image ...drugace pa, res bi prosila, ce se mal podvizate une k boste mele puncke, mi rabmo za nasga korenjaka eno z modro krvjo user posted image user posted image ...drugace nic posebnega, uceri sem mela pregled, pa mi je prvosla u cetrtek se en UZ, ker mi je srcka uceri nekam visoko najdla, ceprov je ritko tipaala zgoraj in glavico nekako spodaj, sam je rekla, da srcej je bil pa cisz v legi medenicne vstave, tko da bo raj prek UZ preverla kam smo obrnjeni...sej...neki more skoz bit...ce se jest dobr pocutm pa mulc nagaja..tko da drste pesti, da je mali na glavo ;)...
men je blo ucer ibr zou, da nisem mogla pridt, sam je bla pa taka guzva u leoniscu ucer, da sem bla sele neki cez 13h fertik...res za znort...ampak, pridem pa pol...z vozickom 1x ;)...
...no, nekako tako...k pa berem pa gledam fotke od svezih mamim mi grejo pa kr kocine pokonc ze...jest bi tut...se bomo ze sobce pocas navelical...sicer pa...se 14 dni...upam, da nam kej dost cez...jest sem ze zdej ready...
a so se vam trebuhi ze kej spustil...jest ga mam se ful visok...kar pomen, da se tamalmu nch ne mudi...damn user posted image
no, lep se mejte...ni sicer prfec sunny day...ni pa dezja...kar tut neki odtehta...
papa...AY N. :)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
6.3.2007 10:24:27   
skačica
user posted image malicka,čestitke tudi z moje strani!user posted image
Kaka lepa punčka.
K_a_t_i,tvoj Žiga je tud cukerček

tinaaja,jaz sem v vrsti takoj za tabouser posted image user posted image . Naj bi tud nosila punčko tko,da se prostovoljno javim,da grem in malo uravnovesim tale seznamuser posted image . Ne vem kaj naj delam,da bi pospešila mal tole-hoja po stopnicah nič ne hasne,glede na to,da živim v mansardi hiše in prehodim kar nekaj stopnic do najinega stanovanja. Bo treba eno drugo taktikouser posted image .

Drugače sem pa spet spala super,zjutraj mi je mož prinesel sveže žemljice in krof tako da sem se fino najedla,zdaj sem ga odpakirala v službo,jaz pa visim na RR.

Punce,do včeraj nisem imela nobene strije. Včeraj  pa spodaj pri tašči gledam svoj trebuh v ogledalu in jih zagledamuser posted image -me je skor kap zadela. Sicer so pod popkom in so take kratke ampak so in to kar nekajuser posted image . Ne vem,od kje hudiča so se vzele,ko me je tko vestno moj user posted image  mazal z ognjičem.
Jah,nič,tud to bom prenesla,samo da dobim že enkrat svojo punčko v roke in jo polupčkam in..... tko kot tinaajauser posted image .

simonka pa zdele že zihr ima svojega Jakca zunajuser posted image , Kaj ji je fajn.
Majicka,občutek imam da si mi pobegnilauser posted image . Bom najdla drugo kandidatko za sostanovalko v porodnišniciuser posted image . Čakamo na novičke!

Danes pa ni nekaj sončka,tako da že vidim,da bom večino dneva zabušila tle v dnevni. Upam,da bo vsaj kaj učinka od mene.
Se še javim!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
6.3.2007 10:24:47   
Naomi
crke u prejsnjem postu je pa user posted image pojedu ;)...se apravicujem ;)

papa

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
6.3.2007 10:32:52   
m a j c i k a
Pozdravljene punce, še sem tu!!!!!!!!!!!!!!
Bla je kar težka noč, ker tale noga boli ko sam user posted image  in da se ustanem sredi noči pa pridem do Wc ja je že kar petnajstminutni podvig, pa to pričakovnaje, a bo danes al ne bo pa kako bo, kako se bo začelo, bo hitro mimo,..... sto enih vprašanj in bolj malo spanja, tako da sem pa zdajle malo spančkala....

Lejči: saj bo, mogoče te pa že danes kaj preseneti in se začne dogajat...

K_a_t_i: vajin Žigec je pravi mali zaspanček, sam tista fotka v solariju je pa res za na naslovnicouser posted image !!!

Malička: čestitkeuser posted image user posted image user posted image za Sanjo!!

Draja in Slumpo: čestitke za 37. tednov!!user posted image

LeINA: še sem med vami, izgleda da nas bo user posted image  re spresenetla za dan žena, kot se za pravo punco spodobi a ne??

Sezam: čestitke za Žiga!!!!user posted image user posted image user posted image

Skačica: ne vem če bi dala roko v ogenj za napoved moje G, sicer ne bi imela nič proti, ampak po moje se vssa tale stvar lahko tudi še precej zavleče celo čez rok, pol bom pa med zadnjimi......user posted image

Pocka in Tejčica: hvala za lepe želje in pikapolonice, jih bomo še kako rabli, upam da kmalu...

Draja: tudi jaz še nisem čisto dojela besed od moje G, me je kar šokirala. Ko sem ležala na stolu in čakala da me pregleda je rekla in kdaj si želite da bi prišla pupa ven, pa sem rekla, atijeva želja je da v četrtek za dan žena, pol me pa pogleda in reče ooooooo, mislim da se atiju želja ne bo ravno uresničila, to bo pa kar hitreje, danes ali pa jutri do četrtka pa sigurno............ Čuden feeling res, sam ne vem če lahk tak točno napove, bomo vidli no..

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
6.3.2007 11:50:42   
Anonimen
Malička, čestitke za Sanjo! Mala je pravi cukrček.user posted image

Danes sem imela CTG, naslednjega imam na PDP, se pravi 15.3. V pol ure kolikor sem imela CTG, smo kar trikrat budili našega malega, ker je takoj nazaj zaspal. Naredila mi je še pregled, ki je bil zelo neprijeten, kr vse me je bolelo tam spodaj potem. Ampak G pravi, da je še vse zaprto, da imam posteljico še visoko, da se ni še nč spustilo dol, da nič ne kaže, da bi kaj kmalu kaj bilo.

Upam, da me edino ne bo pustil čakat čez rok, ker moja tašča pravi, da bo okrog 25.3., da ima tak občutek. Sem ji rekla, da naj ne kliče user posted image , kdo bo pa še 19 dni nosil tega bušija? Bomo videli. Prehiteval najin sinko sigurno ne bo.

Lp, jjasna user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 5394
6.3.2007 12:02:49   
dskubin
ČESTITKE malički za Sanjo, sezam za Žigo in klavdyk za sineta! Veliko cartanja vsem!

Prišla sem nazaj z diabetološke, moj cukr je OK, samo da bi tako tudi ostal do poroda, moram bit še naprej na dieti user posted image . Sej bom potrpela še ta dva tedna (no, rajši kak dan manj, kot več).

Sem pa zadnje čase z malim precej čisto sama doma (navadno imamo polno hišo, zdej pa kr vsi neki okrog letijo), tako, da se mi včasih zdi, da se bom kar sama odpeljala v P (in tamalega zraven). To bi bil hec user posted image .

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.3.2007 12:18:11 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
6.3.2007 12:10:52   
MoonEve
Jaz tudi ravno s CTGja, popadki so kar pogosti, sicer neboleči, a neprijetni. Me je zdravnica spraševala, če čutim otročka, in kako čutim popadke. Se mi zdi, da je tako že kar nekaj dni. user posted image Pregled imam itak jutri ob 7h zjutraj, pa bomo videli, če bo kaj napredovalo. Zaradi mene lahko... user posted image

Po dveh mesecih sem šla sama peš do bolnice, potem pa še do DMa in lekarne in je prav pasalo bit malo na zraku. Komaj čakam na sprehode z bebico čez kake 3 tedne, ko bo že pomlad, jupi!!!
user posted image

LP, grem na kosilo

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
6.3.2007 12:25:30   
Žabika
O moje čvekice!

Najprej čestitke malički, sezam in Klavdyk! Lepo se cartajte!

Mamice: slikce vaših malih korenjakov in korenjakinj so enkratne in tudi jaz že komaj čakam, da bom imela kakšno takšno slikico!

Zelo mi je žal Ljubljančanke, da se vam nisem mogla pridružit včeraj, ampak mislim, da je bilo vseeno kar pametno, da sem malo bolj počivala. Stanje se je vsaj malo umirilo, spala sem kot top, bolečine so znosne, da se vsaj malo lahko premikam.
Hvala vse za nasvete. Mi je pa G rekla, da se lahko mažem tudi s Faktujem, ki mi tudi sicer dokaj hitro pomaga.

Na pregledu včeraj je bilo vse ok. Namesto CTG-ja mi je naredila UZ, kjer sem lahko še enkrat videla Junorčka. Od zadnjega UZ-ja se mu je malo povečala glavica, trebušček pa nič (bolje bi bilo obratnouser posted image ), ocenjena teža je 2900kg. Vse še ok, čakamo dalje. Mi je pa rekla, da lahko pridem ali ta petek ali pa naslednji petek - no to je dokončen dan, seveda če se samo od sebe ne bo nič zgodilo.

Upam, da Simonka že veselo carta svojega malega.
Se ji bo danes še kakšna pridružila?

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
6.3.2007 12:52:09   
Dajadada
Čestitke Klavdyk, Malički in Sezamuser posted image user posted image user posted image . Me prav veseli, da se je spet začelo dogajati pri marčevkah.

Sonček78, čestitke za poroko. Pa si še zmogla plesati in se veseliti cel dan in noč?

Mamice, jaz kar ne smem več gledati slikic vaših lušnih fantičev in punčk, ker imam ves čas solzice v očehuser posted image . Kakšni cukrčki so vsi in kar je najpomembnejše in me najbolj veseli je to, da so vsi zdravi in da ste vse srečne, najsrečnejše mamice.

Ojej, kako si že želim spoznati našega malega, ampak njemu je čisto lušno v trebuščku pri mamici in tudi sprehodi na grad in vsak dan nevemkolikokrat po stopnicah ne pomagajo.

Ljubljančanke, včeraj sem se imela ful fajn v vaši družbi. Kar ne morem verjeti, da smo se za tri ure začvekale. Pa še bi, če bi se lahko premaknile v kakšne udobne naslonjače. Se nismo spomnile, da bi se lahko v sosednjo Lesnino namestile na kavče. Potem nas pa do večera ne bi spravili ven. No ja, žal smo imele tudi vse opravke.

Jaz sem bila včeraj od jutra do večera zdoma in moram reči, da sem bila zvečer zbita kot že dolgo ne. Sem spala kot topek (tako pravi moj mož, ko se me za nič na svetu ne da zbuditi). 

Zdaj sem pa morala zlesti iz postelje, ker so mi dostavili nov LCD monitor in DVD in je bilo treba odšteti denarce. Ah ti računalniki, koliko nas stanejo, ampak brez njih in interneta pa ne gre več. Kako pa bi se drugače me pogovarjale.    

Žabika, me veseli, da si bolje. Če se nismo včeraj spoznale, se bomo po spomladi z vozički v Tivoliju, ne?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
6.3.2007 12:59:00   
vms
MoonEve a ti to napoveduješ odhod!user posted image  
Žabika želim ti, da bi kmalu minilo in da boš lepo rodila.
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke.user posted image

Jaz pa še čakam. No Nedelja je mimo Luna je bila kar aktivna samo RR- jevke tega nismo opazile. Podatek ki ga imam trenutno je, v prejšnjem vikendu baje prijokalo 45 novorojenčkov od tega 2x dvojčki.

Me pa bomo kar sedaj lepo po vrsti šle, kaj pravite.user posted image Jaz opravim v Sobotov še taščinega Abrahama, potem grem lahko v Nedeljo.

Sicer priznam, da sem že od včeraj nekam čudno mirna in se mi je kar naenkrat nehalo muditi v Rim.Kar se tiče pa mojih otrok je pa druga pesem. Žan me je danes med odmorom iz šole klical, da se mu je zdelo da me je zjutraj nekaj ščipalo in da ga zanima, če mu kaj skrivam,user posted image  Pa sem ga pomirila da je vse ok. Ta moj princ je tak pozoren dečko in sem tako ponosna nanj. Upam, da bo tak oziroma še bolj pozoren tudi, ko bo sam pričakoval nekega dne otročka. Rebeka pa je pesem zase. Njej je dobro ker mi lahko lupčka trebuščka in ker ima še veliko pozornosti. Le to jo živcira, da ne morem več toliko presedeti za mizo pri miru z njo in risati. Ob namreč to zelo rade počneva. Pa puzzle noče več zlagati, ker pravi da se neprestano premikam in jo motim.user posted image  Je taka posebna žabica in vsi ki jo poznajo pravijo, da je z njo verjetno zelo lahko delati. Pa ni ravno, je prijetno ker je zame velik izziv, saj je že zelo zgodaj hotela biti samostojna, odgovorna, rada vidi da se ji stvari oziroma odločitve argumentirajo in tudi ona jih nam.

Me prav zanima kakšna bo ta naša sončica ki jo čakamo.
Pa ve ste že kaj radovedne, kako bodo zgledali vaši sončki, ko bodo pokukali na svet.

No lepo mejte
pa se še kaj pišemo

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
6.3.2007 13:02:07   
mončka
Punce z veseljem vam sporočam da  simonka   že carta svojega JAKCA  težkega 4165g in 53 cm
z obema je vse  vredu
user posted image
lp

< Sporočilo je popravil mončka -- 6.3.2007 13:03:46 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ped egg

Uporabljate Ped Egg?

da (8%)

ne (92%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!