skačica
|
ej,punce tko klofate gor po tipkovnici,da res ne smeš bit odklopljen niti urce Jaz slovesno objavljam , da sem končala dispozicijo in jo zapakirala in odposlala po mailu. K.. jo gleda . Zdej sem pa čisto hin od strahu kaj mi bo odgovoril. Se grem stavit,da bo spet kaj našel . Morda sem pa sedaj preveč razčlenila kazalo,prejšnjič sem ga namreč premalo . No in pridem sem gor in kaj vidim? Da majcika prehiteva tako kot ji je napovedala ginekologinja. Bravo,majcika pa čimprej kaj javi . Upam,da gre sedaj zares. Erna,jaz sem bila prepričana da že v dveh delih hodite okrog ti pa še kar . No,saj bo. tejčica,a ti si pa glancala? Ja,tud midva bova v soboto spet malo pucala,če bom jaz še enodelna,ker čez teden od mene ne pade več nič. Sem že mojmu obljubila,je srečen kot novo leto . Če me pa kaj prehiti,je pa moj rekel,da bo kar taščo spustil za dve urci v stanovanje in bo ona pospravila. Meni je vseeno,jaz samo želim,da je pospravljeno,ko prinesem štručko domov. In to on ve . MoonEve,res lep pajacek. Tud jaz bi ga takoj kupila,če bi vedela kje. Sem že danes iskala kandidata za šoping za jutri dopoldne in se je javila tašča . Tko,da grem mal po trgovinah,kaj bom kupila pa nimam pojma. Verjetno bom bolj gledala,tud jaz pustim denarnico doma????? Bi blo še najboljše jjasna,upam da se tvoj hitro pocajta in da bo v kondicijo,ko ga boš rabila babri,a ti boš tud ušla? Ja,super no . Zakaj imam čedalje bolj občutek,da pri men pa ne bo nič prej,kvečjemu kasneje in bom med zadnjimi vedrila tle po forumu.Menda bo ja še kakšna ostala,da ne bom imela monologov . Pikca,če ne danes pa jutri. Sej vse počaka. Ti fajn zrihtaj pri okulistu,drugo boš pa jutri. Tud jaz mam občutek,da bom danes samo še špegala tle po forumu,namesto,da bi še kaj koristnega naredila. Pa zdi se mi,da bom šla zdele eno kitico odspat pa pridem pol spet gor.
|