|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.3.2007 13:16:14   
A-N-J-A
tinaaja veš kakšne cunce majo...noro.Jaz sem sicer sam za fantke gledala,pa za punčke od 2l naprej,ampak res majo lepe stvari.Ful sem vidla lepo jočko,sam kaj ko jouser posted image ne rabiuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5476
   [Brisano sporočilo]
7.3.2007 13:20:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5477
7.3.2007 13:21:52   
tejčica
Kopalnica se sveti, jaz pa sem kaput. Mislim da bo likanje počakalo na jutri. Al pa na taščo, če me prej kaj zagrabi.user posted image

Draja, meni je 15. že kar malo predaleč in se raje javim kar za jutri za rodit, če je le še kakšna karta na razpolago.user posted image

Pocka, a ti si že spet doma. Saj danes Sibil prihaja domov, tako da imajo v P eno posteljo frej in ni panike da bi na hodniku ostala.user posted image  Ja, tudi jaz imam v petek CTG ampak ne še v P. Grem v ZD k mojemu G. So pa meni prvi porod sprožili, ker se 8 dni po PDP-ju ni še nič dogajalo. Če pa boli bolj kot če se začne samo pa ne morem rečt, ker nimam primerjave.user posted image

Soncek008, a to je potem že tvoja druga nosečnost? Koliko pa je stara tvoja hčerka?

Encijan, a boš naslednja? user posted image  Je že kar nekaj kandidatk.

Karina, upam da bo jutri tvoj dan D.

MoonEve, luštkane oblekice. Bi mala prava princeska.user posted image

Tinaaja, Okaidi ima noro cortkane cotkice za bebice. Jaz sem zadnjič prav namenoma denarnico doma pustila ko sem šla tja, ker drugače... Jaz tam veliko tudi za Tajo nakupujem, res nora trgovina.
Erna14, se pravi da če prej ne, v soboto bo sigurno!user posted image  

Navijamo, navijamo...

< Sporočilo je popravil tejčica -- 7.3.2007 13:26:48 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5478
7.3.2007 13:24:03   
tinaaja
Anja:) Jaz sem na razprodajah kupila kar nekaj zadev v Okaidi-ju, tud jopico user posted image Mi je bila tok huda, da ni slo da je ne bi vzela, ceprav sem se doma sprasevala, kako hudica bom te gumbe zapela... user posted image Taka bela, pletena user posted image Se mi pa zdi malo drag drugace Okaidi/obaibi,ampak tud zelo kvalitetno mi deluje. Nasi piki sem kupila tud en tok hud kompletek za pol leta za poleti, poleg ene 6 drugih zadev velikosti 60. user posted image

Mooneve, jaz sem sucker za take zadeve, tud ce ne rabim, bi mela user posted image

Zdaj grem pa res likat ...

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.3.2007 13:26:55 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5479
7.3.2007 13:26:10   
tejčica
Kr_enamami, je pa tvoj sinek kar veliki zaspanček. user posted image   Dobro to zate, da si uspeš odpočit. Je bilo pa tudi pri nas tako, da ko smo prišli iz P domov, je bilo treba takoj v nabavo. Prvo kar je moj moral iti iskat so bile kaplice za krčke in pa črpalko za mleko. Pa veselo cartanje!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5480
7.3.2007 13:28:29   
Pikca
Vidim, da vas je kar nekaj v nizkem štartu, no, kera bo prva?

Draja, jaz bi pa še mal počakala, sem mislila rezervirati 15., pa bo zgleda gužva, lahko tud 21.user posted image . Pa lepo, da imaš tko pridnegauser posted image , midva mava pa glih obratno razdeljeno; on ima kuhinjo in pranje čez, jaz pa pospravljanje in pucanje. Čeprav ne čist striktno, recimo danes jaz kuham, ker pride šele zvečeruser posted image .

Soncek008 - jaz sem iz Domžal, ampak nisem tekaški tip... sem pa za kakšen (lahko tud maratonskiuser posted image ) sprehod z vozički.

Mooneve - mene je tudi navdušil tisti pajac-zvezda. Pa ne veš, kje jih prodajajo? Jaz bi ga takoj kupila!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5481
7.3.2007 13:30:10   
Anonimen
Uf, sem prebrala, dobro da skoz visim tu gor, dugače ne bi zmogla vse v enem šusu. user posted image

Moj dragi ima virozo, pa vročino, pa kašlja,... tako da se mi niti ne mudi rodit, ker ga hočem imeti ob sebi, ko bo čas za to. Pa še veselo skačem okoli, kot da ne bi bila noseča. PA še vsi me pohvalijo, da zgledam prav "fajn", kot rožica. Jaz pa itak nasmeh do ušes.user posted image Še 8 dni imam do PDP-ja, ampak kot sem že rekla, da se mi zdi, da bo mali čez ta termin še notri. No, mene nič ne moti, ker se počutim res odlično, nimam nobenih zbadanj v križu ali kot pri menstruaciji, trebuh mi nič ne otrdeva, spim zadnja dva dni kot angelček...

tinaaja, jaz sem pa včeraj vse zlikala, pa danes že oprala in dala sušit dva stroja cunj. Pa mi je tko lepo obešat cunje, ker tako lepo dišijo. Kosilo sem pa tudi že skuhala, sam čakam, da se moj mož zbudi, da greva jest.

*sonchek*, sem ti kr malo fouš, ker lahko že stisneš k sebi svojega sinka in se z njim crkljaš... našemu zgleda je pa notri prelepo, da bi se mu mudilo na plan.

dolgolaska, če boš šla pred namo rodit, pa vsaj obljubi, da boš takoj dala slikce gor svojega sončka.

Draja, jst mam že od lanskega poletja rezerviran termin 15.3.! Kaj me ni na seznamu?!user posted image Ampak se mi zdi, da naš mali bolj cilja na 25.3., tako da me daj še tja gor za v rezervni termin.

Pocka, upam da tvoja pikica kmalu pride iz tvojega bušija, da jo boš lahko stisnila k sebi.

Se še kaj slišmo.

Lp, jjasna

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5482
7.3.2007 13:30:29   
tejčica
Ženske, pa dejte še kej oblekic v trgovinah za Aprilčice pustit!!!user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5483
7.3.2007 13:37:16   
Pikca
Kr_enamami - hvala za izkušnje, mislim, da bom šla kar takoj kupit ta male pleničke in sok za dojenje.

Tejčica, si me spomnila, da moram tudi jaz še kopalnico spucat... tok se hitro umaže, človek bi lahko skoz drgnil...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5484
7.3.2007 13:51:40   
Naomi
mooneve...setrcka maste...krasn je...mi smo ga tut mel...pa ga je zob casa pokopu...je blo hudo...zdej pa se odlocamo al bomo dogo uzel al gordon setra...si mi kr mal skomine nardila po ircu spet...k sem ga vidla...res je lep :)
...drgac nic novega...nobenga spikanja, nobene otrditve...odstevm do  ju3 k mam UZ da vidm kam je obrnjen skorc mali...mam me kr zivcira tole zdej..ampak upam da se bo uredil...nch...lepo se mejte...
papa

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5485
7.3.2007 14:03:08   
MoonEve
Ja naomi, fuuuuuul je prijazen, drugače nisem navdušena nad psi - celo življenje smo imeli doma muce - ko sem se pa preselila k možeku, sem pa dobila zraven še Štormija user posted image In sva se res hitro navadila eden drugega. user posted image Zdaj sva sicer midva v Kranju, pesek pa 10 minut stran pri starših od user posted image Ampak ga oba pogrešava, tako da ga greva 1x na teden sigurno obiskat.

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5486
7.3.2007 14:29:15   
Taya85
Kr_enamami ali se kapljice proti krčem dobi v lekarni ali jih imajo tudi v Baby Centru?

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5487
7.3.2007 14:41:19   
TeDyBear
Pozdravček!
Kapljice sab simplex mislim da se dobijo le v lekarnah. Glede na izkušnje s starejšima dvema in njunimi krčki sem si kapljice nabavila že kak mesec nazaj user posted image , ampak ne sab simplex temveč Antiflat iz Avstrije, baje imajo precej boljši učinek. Če je to res, vam še ne morem potrdit, ker naš Jurij spi ko polhek in nima (zaenkrat) še nobenih krčkov user posted image .
Lp, se že oglaša, šibam!

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5488
7.3.2007 14:45:46   
erna14
ojla

tejcica:moram ti povedat da ceprav te ne poznam sem dobila o tebi tako zelo pozitivno mnenje,se mi zdis tako prjazna, pa imam obcutek da tud ce se kaka dolgo ne javi in ni ne duha ne sluha o njej,se mi zdi da se vedno spomns prva kje je pa ta in ta ,kaj je z njo?.....to se mi zdi zelo lepouser posted image user posted image

zdaj pa sibam za kosilo kuhat juhico,namesto glavne jedi pa si je moj mozek zazelel palacinke z orehi in smetano tako da bomo namesto glavne jedi imeli sladicouser posted image user posted image

lp

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5489
7.3.2007 14:52:10   
m a j c i k a
Punce moja G. se očitno le ni tolk zmotla...................
Noro me šraufa odspodaj, ko pri najhujši menstruaciji, pa ene šestkrat sem šla na veliko potrebo, pa tak rdeč izcedek mam..................

Držite pesti da bo vse ok in da bo čim hitreje za nami, mal me je pa le strah postal, vam javim kobo kaj novega...........

lp vsem in držite se

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5490
7.3.2007 15:02:34   
pocka
Majcika kot kaže se je začelo. Srečno, pa naj ti čim lažje mine, kmalu boš cartala svojo pikico!!user posted image  user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5491
7.3.2007 15:03:18   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: TeDyBear

Pozdravček!
Kapljice sab simplex mislim da se dobijo le v lekarnah. Glede na izkušnje s starejšima dvema in njunimi krčki sem si kapljice nabavila že kak mesec nazaj user posted image , ampak ne sab simplex temveč Antiflat iz Avstrije, baje imajo precej boljši učinek. Če je to res, vam še ne morem potrdit, ker naš Jurij spi ko polhek in nima (zaenkrat) še nobenih krčkov user posted image .
Lp, se že oglaša, šibam!

Antiflat kapljice sem tudi jaz ravno danes dobila po pošti (mi je še čisto zapakirane odstopila ena od novemberk - Eva še enkrat hvala!!!! user posted image ) - se mi zdi, da se naš mulo čedalje bolj napenja user posted image Zaenkrat še vse skupaj dobro prenaša in ne joka - se mi pa revček prav smili, ko se tako zvija. Mi je danes tudi patronažna rekla, da je pri fantkih pač tako - imajo namreč hujše krčke od punčk user posted image Upam, da bodo pomagale - punce jih namreč zelo hvalijo!

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 5492
7.3.2007 15:04:35   
*sonchek*
Majcika pa se je res začelo - neboleč in hiter porod ti želim! Še malo pa boš cartala svojo bebico... user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5493
7.3.2007 15:10:20   
babri
hojla,
prehitevam po desni in levi.
ravno sem od ginekologa, javljam, da bomo mi tud prej dobil našega sončka- po CTG-ju ni nič kazal, mi je pa ginekologinja rekla, da me bi vaginalno pregledala. Je ugotovila da sem že 2 cm odprta in da bomo v soboto 10.03. kar rodil- Torej se moram v soboto ob 9h javit v porodnišnico, dobim klistir pol pa sprožijo porod.
juhu

Neposredna povezava do sporočila: 5494
7.3.2007 15:23:32   
slumpo
ojla

ta nori dan...pa kar pada, midva z mojim bolnikom sva dopoldne tako prespala ko je prsu od zdravnika, da sva sele sedaj imela kosilo (pohan sir s francosko solato pa motovilec ...ufffffffff)

mene je pa križ zvil samo na desni strani pa v nogo pa gor do lopatke...noro boli, moj je čist lesen....se že smejeva vsemu temu kok sva oba kriplasta.

sicer pa dogaja nič....dons sem izvedla vu-du tehniko  za domači obrat našega malčka .....razen da sem bruhala po pol litra popite vode na prazen želodec ni blo drugega efekta....mali bo pač na ritki počakal poroda....
aja jaz bi se javila na 21 (prvi pomladni dan)...nebi blo slabo...

tele oblekce bi pa slovek sam gledal in hodil okrog in nabavljal....bomo zbolele nosečke če bomo preveč to občudovale...
nič grem nazaj se crklat ali pa crklat mojega (ne vem kdo je sedaj na vrsti)

Neposredna povezava do sporočila: 5495
7.3.2007 15:49:45   
Pikca
Majcika, zdaj pa gre očitno zares, srečno!

Meni se pa nič ne da... namesto da bi delala, hodim špegat semle gor...

sicer pa imam čez pol ure okulista, se bom počasi odpravla...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5496
7.3.2007 16:04:58   
alfa75
Živjo!

No danes je pa naš PDP in vse zgleda še mirno. Trebuh mi konstantno otrdeva to je pa tudi vse.  CTG imam vsaka dva dni, o popadkih pa doslej ne duha in ne sluha. user posted image Sicer se mi pa danes zdi tak zaspan dan za rodit, zato bi raje rezervirala karto za jutri. Upam, da se končno začne nekaj dogajati, ker me danes vsi po vrsti kličejo in sprašujejo, če bo kaj.user posted image

No upam, da jutri na pregledu izvem kaj bolj konkretnega.

Aja, jst bi tud imela eno telefonsko, da vam sporočim ko bomo rodili.

Lep pozdrav vsem!user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5497
7.3.2007 16:21:57   
skačica
ej,punce tko klofate gor po tipkovnici,da res ne smeš bit odklopljen niti urceuser posted image
Jaz slovesno objavljamuser posted image , da sem končala dispozicijo in jo zapakirala in odposlala po mailu. K..user posted image  jo gledauser posted image . Zdej sem pa čisto hin od strahu kaj mi bo odgovoril. Se grem stavit,da bo spet kaj našeluser posted image . Morda sem pa sedaj preveč razčlenila kazalo,prejšnjič sem ga namreč premalouser posted image .

No in pridem sem gor in kaj vidim? Da majcika prehiteva tako kot ji je napovedala ginekologinja. Bravo,majcika pa čimprej kaj javiuser posted image . Upam,da gre sedaj zares.

Erna,jaz sem bila prepričana da že v dveh delih hodite okroguser posted image  ti pa še kar user posted image . No,saj bo.

tejčica,a ti si pa glancala? Ja,tud midva bova v soboto spet malo pucala,če bom jaz še enodelna,ker čez teden od mene ne pade več nič. Sem že mojmu obljubila,je srečen kot novo letouser posted image . Če me pa kaj prehiti,je pa moj rekel,da bo kar taščo spustil za dve urci v stanovanje in bo ona pospravila. Meni je vseeno,jaz samo želim,da je pospravljeno,ko prinesem štručko domov. In to on veuser posted image .

MoonEve,res lep pajacek. Tud jaz bi ga takoj kupila,če bi vedela kje. Sem že danes iskala kandidata za šoping za jutri dopoldne in se je javila taščauser posted image . Tko,da grem mal po trgovinah,kaj bom kupila pa nimam pojma. Verjetno bom bolj gledala,tud jaz pustim denarnico doma????? Bi blo še najboljšeuser posted image

jjasna,upam da se tvoj hitro pocajta in da bo v kondicijo,ko ga boš rabilauser posted image

babri,a ti boš tud ušla? Ja,super nouser posted image . Zakaj imam čedalje bolj občutek,da pri men pa ne bo nič prej,kvečjemu kasneje in bom med zadnjimi vedrila tle po forumu.Menda bo ja še kakšna ostala,da ne bom imela monologovuser posted image .

Pikca,če ne danes pa jutri. Sej vse počaka. Ti fajn zrihtaj pri okulistu,drugo boš pa jutri. Tud jaz mam občutek,da bom danes samo še špegala tle po forumu,namesto,da bi še kaj koristnega naredila.

Pa zdi se mi,da bom šla zdele eno kitico odspat pa pridem pol spet gor.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5498
7.3.2007 16:23:26   
soncek78
Hello user posted image  in mamice!

Dolgolaska tudi mene nekaj šraufa že ves dan in ponoči.  No ja odločam se ali naj se grem pokazat. Trebuh fejst otrdeva in niti magnesol ne pomaga več.

Boo videli kaj bo... gleden na to, da čepek je najverjetneje na mestu ni še  kakšne točke za dir.

Tejčica - mislim, da je res bolje, da ne čakaš na RD. Predolgo bi bilo.

Lep pozdravček vsem...user posted image user posted image user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 5499
7.3.2007 16:31:39   
Anonimen
Punce,

a je tle gor sploh še katera, ki ji ne otrdeva trebuh, ki nima krvavega sluzastega izcedka,... ali sem edinauser posted image Vsaj vem, da sedaj ni pravi čas za it v P, ker zgleda, da se obeta grozna gneča.user posted image

Pa še moj se mora prej pozdravit, da bo lahko pri meni, ko bom rojevala. user posted image

Punce, tiste ki ste na tem (se mi zdi, da vse po spisku) želim vam čimlažji in kratek porod, pa kakšno slikco potem!

Lp, jjasna

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

noge
Lelly28 RR

Kako uredite dlačice na nogah med poletjem?

grem k kozmetičarki (0%)

brijem doma (29%)

z epilatorjem (29%)

z voskom/ depilacijskimi trakovi doma (14%)

sem šla na trajno odstranitev (7%)

pustim dlake (21%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!