|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.2.2007 23:41:18   
tejčica
Da se še jaz javim preden šibnem v mižule.

Tudi jaz sem bila danes pridna s pranjem. Sem oprala komplet prevleke za vozek in sem mislila da bom zraven rodila. Sem vse na roke žulila v banji. Mi je pa uspelo končno oprati tudi vse za košek. Jutri še zlikam, z Gorenjske mi pripeljejo še kapno za kovtrček in potem ga lahko pripravim.user posted image

Vidim da velikim stopnice delajo težave. Mi smo v 4. nadstropju in verjemite mi, da vsakič resno premislim če mi je treba dol. Že ko se od doma odpravljam, me skrbi kako bom nazaj gor prilezla. V prvi nosečnosti pa mi sploh niso bile ovira.

Jutri pa pride Taja domov. Sicer šele popoldan, ampak KONČNO pride.user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
26.2.2007 23:52:39   
ksenjica78
Drage moje, verjetno bom tudi jaz kar pri februarkah pristala, saj moram jutri na sprejem, pritisk se mi žal ni umiril, pa beljakovine v vodi, ugotovili so, da imam premalo plodne tekočine in bodo kar sprožili porod, pa pikec tehta 2400g pri 37 tednih in dveh dneh. .. Sem bila kar v šoku danes in sem prosila, če lahko pridem jutri nazaj, pol sem pa v nervozi še tiste nove cunjice, ki sem jih nazadnje kupila vse v rumeno prebarvala, tak da zdaj kar je je ...
Sem mislila res v miru uživat še kak teden ali dva, zdaj pa ... veselo čvekajte še naprej, vas bom pa brala, ko bom že nazaj. Nočko vsem ...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   [Brisano sporočilo]
27.2.2007 0:06:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenjica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
27.2.2007 2:16:58   
simonka
O drage user posted image user posted image user posted image  pa kar lepo spančkajo. Midva sva z možekom gledala dobro komedijo in se nasmejala do solz.  Zdaj moji fantje že lepo spančkajo, jaz pa hodim naokoli. Ne morem ležati ne sedeti, nekaj me muči kislina , pa tudi naš Jakec na veliko telovadi. Aja naš Timon se je odločil, da bo Jaka vseeno Jaka in ne Luka. Upam , da pridemo do 200 starni preden grem roditi. Sem šla malo prebirati vaše prve strani, kar dosti vas je od samega začetka  user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je prav žal, da nisem med njimi. No pa bolje pozno, kot nikoli. Sem pa zaradi začetnih težav bila že takoj na bolniški in sem imela časa dovolj. Sem pa ne boste verjele, zato redno spremljala Bar. Lani ga je moje prijateljica, ki je bila noseča redno spremljala, pa sem se ji tako nasmejala in nisem mogla verjeti kako lahko nekdo spremlja takšne neumnosti. Ne vprašajte letos mene sem imela kartico, da sem jih lahko kar dostikrat spremljala. Zdaj mi je prav hecno, takrat pa so mi le krajšali čas, ta naša mladina.   Prej sem možeku še dala vsa navodila kako in kje vam napisati sporočilo ko bom v bolnici.

Kr_enamami zgleda, da je križek malo bolje, te ni na forumu, zato verjetno spančkaš. Ali pa si že v P???????

Ksenjica 78 držim pesti, pikeci pa tako, veš, da so korenjaki ne glede nato koliko so težki. Boš videla, da bo vse ok.

Tejčica ti pa greš še eno nadstopjr višje od mene. Smo ubožčke ali ne? Tudi meni prvo nosečnost niso delale preglavic, zato pa sedaj toliko bolj. Bo pa potem toliko bolje, ko bomo kilograme dolj spravljale - trikrat po stopnicah gor in dol pa kilca manj. user posted image user posted image   Jutri pa že pride tvoja princeska. Sem ti rekla, da bi mi če bi imeli punčko imeli zagotovo Tajo. Timon in Taja.  Sploh si še ne znam predstavljati kako bo z dvemi otročki. Zdaj živimo samo za Timončka. Vedno na razpolago, pa to ne pomeni, da ga razvajamo, res ne ker mu nočem škoditi za naprej v življenju, ampak je pač vedno samo on. Pravijo, da je strah skoraj vsake mamice, ki pričakkuje drugega otročka, ali bo lahko imela enako rada, da ne bomo delalle krivic, nekako se posvetiti obema enako... In potem tudi vsaka reče, brezvezni strahovi ljubezni imamo dovol pa če bomo imele pet otrok. Opažam, da pa se Timon vedno bolj navezuje name, mislim, da otročki čutiji, da prihaja do sprememb. Bo pa verjetno najlepše na svetu stisniti moja dva fantka, res že komaj čaka. Ta velikega fanta mojega user posted image  pa sem tako že dovolj pocartala do sedaj. Je pa res, da ne smemo pozabiti na njih - pomebno.

Noč ima svojo moč, zdaj sem se že spet razpisala.

Grem probat spančkat, da se vsaj malo odpočijem.
Si pišemo , želim vam, da ste lepo kjerkoli ste že doma v porodnišnici, pred hladilnikom.....user posted image user posted image user posted image

Seveda nekaj še grem popapat.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
27.2.2007 4:49:48   
amy26
Ksenija78, držim pesti zate, če boš danes rodila ti želim čimlepši poroduser posted image user posted image

Draja, G. te je naročila v razmaku med 10-11 uro, to pomeni da če bo še kakšna nosečka ki ima ctg pri njej ali pa pri dr.Šubič pred tabo prišla, bo ona prej na vrsti in boš ti počakala da ona opravi tistih 15-30 minut notri.
Kako pa to da te ni naročila še isti dan ko si imela pregled, jaz sem se naročila drug dan ker sem čakala izvide iz laboratorija. Pa hvala za dopolnjene tedne.

Danes pa tebi čestitke za 36 tednovuser posted image user posted image user posted image  in pa seveda vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image  ki jih danes dopolnite.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
27.2.2007 6:31:49   
erna14
tinaaja:super kok so cotkane,res imas lepe pizamce pa da copatke ne omenjamuser posted image user posted image
simonka:ti kar mal zavidam,pr nas pa kar cakamo in cakamo pa se nic samo vsake toliko casa kaki krci to pa je vse,zgleda dauser posted image  prav uziva v busijo da noce ven,glede na to da je moja g. rekla v sredo ko me je narocila za ta cetrtek da se vrjetno ne vidiva sam kot zgleda se bova.za v torek pa itak drzim pesti tako kot vse ostale pa velik sreceuser posted image user posted image user posted image user posted image
skacica:tud jaz mislim da ti nic drugega ne preostane kot pa da popravis diplomsko(na zalost)user posted image .pa velik srece
ksenjica78:vidim da danes ni bil ravno tvoj najboljsi dan,drzim pesti zate in tvojega user posted image .tudi tebi srecnouser posted image user posted image

punce kaj menite o tem da v porodnisnici priporocajo da si po porodu 6 tednov kao nesmes umivat glave.to je men res grozno,to pomoje tok glava srbi pa lasi smrdijo.ne moram si predstavljat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
27.2.2007 7:00:13   
amy26
punce kaj menite o tem da v porodnisnici priporocajo da si po porodu 6 tednov kao nesmes umivat glave.

Erna14, za to priporočilo prvič slišimuser posted image  tako da tega ne bom upoštevala tudi v prvo nisem, si sploh ne predstavljam da bi tok cajta imela mastne laseuser posted image , mislim da nima biti kaj narobe, če si jih boš oprala takoj ko boš pri moči in se boš dobro počutila.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
27.2.2007 7:36:56   
tejčica
Jutro punce!

Simonka, Amy26, vidim da sta spet dežurali na RR-u. Jaz sem tudi malo slabše spala ampak je kar šlo. Ni bilo take krize, da bi mogla it čvekat.user posted image

Ksenjica78, če izvidi niso vredu in se  user posted image  ne godi najbolje, je res boljše da ti sprožijo porod. Držimo pesti danes zate. user posted image

Kr_enamami, zate pa držimo pesti da user posted image  počaka do srede, ko imaš vse tako lepo splanirano.user posted image  
Uuuuu kolk mamic bo v naslednjih dneh.user posted image user posted image user posted image

Erna14, to da si po porodu 6 tednov ne smeš umiti glave pa mi je čisto mem. V kateri P pa to priporočajo? Jaz sem si jo prvič umila ko sem prišla iz P domov, če bi bila poteba bi si jo pa že tam, tako kot nekatere. Je bilo pa včasih tako ja, ko se med drugim tudi tuširati nekaj časa niso smele, sedaj greš pa pod tuš preden greš iz porodne v sobo.

Sedaj grem pa počasi pod tuš, potem pa s taščo v nabavo, kasneje pa še v Anasteziološko ambulanto glede EA.

Pa pa!

< Sporočilo je popravil tejčica -- 27.2.2007 7:37:32 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
27.2.2007 7:44:28   
dskubin
Ksenija78, če boš danes rodila ti želim čimlepši porod, pa user posted image user posted image user posted image za srečo!

Erna 14 tega o umivanju las tudi jaz še nisem slišala (oz. sem že zasledila nekje na forumu), pa mi tudi ni blo čisto jasno. Jaz sem si prejšnjič že v porodnišnici 2x glavo oprala (in vse cimre tudi), ker je bilo že itak tako toplo, pa po porodu sem se res zelo potila. Se mi zdi, da so to bolj stare čenče - 6 TEDNOV? Pa to je ja cela večnost.

Tejčica, jaz se ti bom danes kar pridružila, sej ne boš jezna ne? Sem včeraj klicala na uno številko, pa je rekla teta, da pride ena user posted image danes in ena jutri, pa naj pridem zraven, če mislim, da ne bom dočakala sredine marca, ko imajo spet predavanja. No in bom kar danes prišla. Sej sredino marca bom že dočakala, to sem že povedala ne, ampak par dni pred rokom pa ne bom hodila gor predavanja poslušat user posted image . Sem pa najprej povedala, da sem že bla, pa so rekli, da moram vseeno še 1x user posted image .

Tiste ki ste 1. user posted image - joj, kako imate vse lepo spedenano, se spomnim tudi jaz, kako smo vse rihtali za prvega. Zdej pa... No, sej bomo tudi za (baje) princesko svojo sobico zrihtali, ampak šele potem, ko bo šla na svoje. Tako da - je še čas.

Glede oblačenja - naš je bil rojen ravno pred zimo in je imel dvojni body ali mako (tetra) majčko + hlačke s stopalci in še nogavičke, pa mu je bilo premalo, čeprav smo imeli doma res toplo v dnevnih prostorih, kjer je bil cel dan (na kavču, v ležalniku, v školjkici od vozička). Tako, da je dobil še dodatno tenko majčko ali pa je imel 2 bodya + pajacka + nogavičke. Res je bil ledenko user posted image . Ponoči (20 stopinj) pa je bil še v vreči.

Tolk zaenkrat, pridem še kaj pofirbcat, ker če te zdej cel da ni...

< Sporočilo je popravil dskubin -- 27.2.2007 7:51:12 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
27.2.2007 7:52:40   
m a j c i k a
Dobro jutro!!
Danes smo pša takkkkkkkkkkkkkkk fino spančkali, celih devet ur!!!!user posted image  Še atija sma menda zvečer sam na eno oko vidle ko je prišel ob desetih zvečer domov, joj ko bi le billo še več takih noči!!!

DOLGOLASKA: čestitke za 37. teden user posted image user posted image user posted image !!!

TeDyBear: kok maš luštkana sineka ej, pa kak se mata rada, res so lahko ponosna, pa sej ne morem verjet da pričakuješ že tretjega, pa tak lep trebušček maš... user posted image

KSENJICA 78: vso srečo danes, pa javi se nam ko prideš naza, ko ne boš več user posted image !!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   [Brisano sporočilo]
27.2.2007 8:00:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
27.2.2007 8:00:57   
Žabika
Dobro jutro!

Ja spet smo imele razpisano dežurstvo - pa vedno ene in iste! A ne bi malo zamenjali!!!user posted image

ksenjica78: verejtno tegale ne boš več brala, ampak vseeno! Sigurno je tako prav in želim ti da dobro opraviš! Držimo pesti in čakamo novičke!

Erna14: nam so že v MŠ rekli, da si lahko glavo umijemo že v P, tako da mislim, da ni problema. Pa sej kaj naj bi si pa s tem lahko škodil?

simonka: veš da bomo držale pesti! Če si svojega dragega naučila napisati sporočilo je ok, drugače pa lahko pošlješ ZS s svojo GSM številko in dobiš nazaj seznam naših številk in potem enostavno sporočiš eni od nas, ki ne bo (!!!) v P!

majcika: malo bova še morali počakati. Je pa brez veze, da te vsakič pregelduje vaginalno, ker se s tem poveča možnost okužbe! Če na CTGju ni nič, se pač nič kaj dosti ne dogaja. Meni je tudi rekla, da me do začetka poroda sploh ne bo več gledala vaginalno.

Jaz sem pa že z jutranjega sprehoda, se pa že veselim, ker grem danes na obisk k kolegici, ki ima 1 mesec staro punčko, da jo malo pocartam! Čeprav je kar težko pestvati otroke zdaj ko imamo takšne trebuščke!

Lp,
Ž.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
27.2.2007 8:06:02   
dskubin
Čeprav je kar težko pestvati otroke zdaj ko imamo takšne trebuščke!

A res? Jaz si pa mojega 16 mesečnika naložim gor kot na air-bag user posted image , pa ga čisto nič ne moti. user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
27.2.2007 8:40:35   
slumpo
ojla

no pa smo spet lepo spali....ampak mi očitno pripada le vsak drugi dan en pošten spanec in mam zato podočnjake do trbuha pa zaspana sem kot user posted image .

kolki me to noč niso boleli močno se je kar dalo preživet....

Urla....tok je luštna tamala princeska in še bolj me je raznežila slika skupaj bratec in sestrca...sem se spomnla naju z bratom (sem bla tok navezana nanj da ga nisem pustila nikomur pestvat....sem se takrat se s prijateljico skregala ker je hodila za moje pojme takrat prepogosto k meni bratca gledatuser posted image user posted image )

Tinaaja...zelo lep kompletek...mam pa tudi jaz to bolezen da vedno ko greva v trgovino moram še nekaj za pikca kupit...

tok stvari bi morala dons nardit pa mam tok volje da kar nič nebi delala. aja pa danes sem prvi dan na porodniški...sem včiraj dobila odločbo user posted image user posted image user posted image
mali je zelo živahen zato grem jaz sedaj kar malo še v horizontalo da ne pokvarim njegovega aktivnega življenja z mojim in mojih super občutkov ko pikca tako prijetno čutim...skratka grem uživat.

bodte pridne in se slišimo....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
27.2.2007 8:58:54   
draja
Dobro jutro!

Simonka in Amy26 vidim, da je za vama pestra noč, ko sta dežurale na RR-ju. No, danes ponoči se morata naspati, pa bo katera druga prevzela dežurstvo. Se strinjam z Žabiko, da je treba malo zamenjati. Se katera javi? Se mi je kar zdelo, da neuser posted image .

Amy26 saj me je naročila na pregled že na zadnjem pregledu, ko sva se srečali, samo mi ni nič v materinsko knjižico vpisala, jaz pa sem pozabila uro, zato sem jo včeraj poklicala. Pa hvala za obrazložitev, mi res ni bilo nič jasno kako to, da sem naročena v roku ene ure. Uuuuuu pa hvala za čestitke za 36. tednov. Si me danes ti prva spomnila.
Zdaj je končno tudi meni odleglo, da bo mala dovolj donošena, ne glede na to, kdaj prikuka na svet.

Ksenjica78 danes torej mislimo nate in držimo pesti. Pa ne sekiraj se zaradi obarvanih oblekic: 1. rumena barva je zelooo lepa in 2. to bo še lepa anekdota, ko se boš kasneje spominjala, kako je tvoja pikica prišla na svet user posted image .

Kr_enamami verjamem da te stiska, ko veš kaj te jutri čaka, ampak pomisli, jutri do 13-ih boš že cartala!!! Srečno!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
27.2.2007 9:08:04   
skačica
Hojla,user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem že user posted image   budna,sem že zmazala en sendvič in jogurt,sedaj pa čakam,da mi user posted image prinese krof. Spala sem kot ubita,edino 2x sem šla na wc.

ksenijca78,držim pesti in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image ,da ti dan čimhitreje mine in da boš kmalu držala svojegauser posted image  v rokah. Verjetno je res tako najbolje.

Kr_enamami,upam,da  pregovoriš malega škratka,da pride sam venuser posted image  ali pa je res bolje,da počaka na jutri,ko imaš vse tako splanirano?

Jaz si bom glavo umila,ko bo potrebno. Ne bom čakala 6 tednov-saj znorim user posted image tako dolgo z mastnimi lasmi. Ne,jaz tega priporočila ne poznam in se ga ne bom držala.

zabika,ti si pa pridna,da si prišla že iz sprehodauser posted image . Jaz še napol spim,kaj šele da bi se že sprehajala,ampak je tako lepo vreme,da bom tudi jaz šla malo na sonček.

No,toliko za enkrat,bom pa sigurno še ene dvakrat čez dan gor prišla,drugač se izgubim v vseh sporočilcih,ki jih tako pridno pišete. Pa očitno se bo kaj dogajalo,glede na to da bo ksenijca postala mamica.

no pa adijo!!!!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
27.2.2007 9:30:53   
Lejci
Jutro!

Za nami je pa huda noč... Sem mela napad migrene in to je res... katastrofa. Rajš mam kislino user posted image  Lekadol tko al tko ne pomaga, aspirin migran pa ne smem vzet. Pa sem že mislila, da bom tko lepo prišla čez brez tega sranja, pol pa zadnji teden tkole. Zaenkrat se mi je mal umirilo, upam da mine.

Joj danes pa začenjam 40. teden ... kam so šli ostali user posted image

Uh, blagor vam za tok pridne kužije!!! Naš mene uboga doma - pa še to, če je sila (beri: poštar, balon v zraku, tujec na ulici...) zapre ušesa in je konec. Ja, pa če mam kak njegov keks v roki. Za to se splača, haha. Drugač pa že prihaja v leta in v glavnem spi (na kavču pred tv-jem, itak)  user posted image  Je pa tut ful scrtljan, pravi družinski član.

A ste ka razmišljale, kako bo, ko boste svoje štručke domov pripeljale? Midva sva našega poskušala vključit v razne "aktivnosti" povezane z bodočim članom, recimo "pomagal" nama je sestavit voziček (tako da je ukradel nek karton in vse prevohal...), za povohat mu dava vse, da se čimprej spozna s stvarmi, pa tudi potem se ne bojim, kaj bo, ker je že par otrok lepo sprejel, tudi dojenčkov - je ful toleranten, ČE mu ne poskušaš kaj prikrit.

Ja žabika, res si pridna s sprehodi! Če bi našega hoteli tok zgodaj kam peljati, bi nas sam mal čukasto pogledal user posted image  Ne da se on motit pri svojem jutranjem spanju.

Za umivanje glave pa nam je sestra v MŠ rekla, da so to samo čenče in da si jih veliko po porodu tam umije, že zarad boljšega počutja. Izvira pa to še iz časov, ko niso imeli centralne in je blo za ženske nevarno okol z mokro glavo letat, da se ne bi prehladile.

Kr_enamami - VSO srečo user posted image  Držim pesti, da se bo izšlo kar najboljš zate!!!

Punce uživajte čez dan, upam, da tut v LJ prikličemo sonček!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
27.2.2007 9:33:40   
tinaaja
Jutro user posted image
se dva dni do marca...

Tejcica, joj jaz sploh ne vem, kako naj se lotim tega, da nekako ocistim vozek pred prvo uporabo user posted image Bom mojmu rekla, da mi prinese iz kleti, da se spoprimem s tem, al bom pa mami prosila.. No pa veliko koristnih info vama z Dskubin zelim na predavanju.

Ksenjica78 - hvala bogu za vso to tehniko, da sploh ugotovijo, da je bolje sprozit, kot pa cakat. Verjamem,da je bilo vceraj stresno zvedet tako novico, ampak dobra stvar tega je, da bos zelo verjetno danes ze videla svojo dete user posted image Pol pa veselo na zizo priklopit, da bo samo se rastlo v visave user posted image

VMS pogresam ... a ze carta user posted image

Simonka - no pa je problem glede imena resen user posted image

Draja - user posted image za 37 tednov juhuhu .. Kaksno je zivljenje po sluzbi? user posted image

Erna - teh 6 tednov ne umivanja glave je se kaksna vraza.. Nic verjet, pa ce ti pase si v P umij glavo. Edino s svezo umito glavo se ne izpostavljaj prepihu ali hladnemu prostoru.
Urla - oba otrocka sta cudovita user posted image

Skacica - krof... jazzzz tttuuuuuuuuddddddddd biiiiiiiiiiiiiii  user posted image Lepo vreme ... jaz bi tuudddd .. Lj kotlina je ziva megla user posted image

Pri meni se pere se ena runda cotik, sem dala zdaj prat pizamice pa se mako majcke in povijalne plenice. Noc je bila krasna, 3xna wc, ampak sem spala kot medvedka do 8!!! To je pri meni cist nenavadno tud ce nisem noseca. Bom sla mal pogledat Sex in the city, pol pa morda po nove Puma supergice user posted image Koncno, da kupim nekaj zase user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
27.2.2007 9:35:36   
draja
Joj, punce ve že o sprehodih in sončku, tukaj v Šiški pa je taka megla, da me nič ne spravi ven.

Se pa danes dobim po dlgem času s svojo najboljšo prijateljico in greva ven na kosilo, potem pa pride še sem domov, da vidi, kako smo si zrihtali pa da pregleda vse kar imam za pupo pripravljeno. In sem hotela speči eno pecivo, pa se mi tako nič ne da. Me vse boli, pa mraz me trese in zdaj se samo bojim, da sem še jaz fasala kakšno virozo user posted image . Bom šla kar po kakšne piškotke v trgovino, da se raje malo spočijem, kot pa da celo dopoldne pečem.

Drugače pa sva midva zdaj tudi v 3. nadtropju brez dvigala, samo zaenkrat mi še kar gre po stopnicah. Samo ko pa pridem v stanovanje pa diham kot slon user posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
27.2.2007 9:43:45   
draja
Tinaaja življenje brez službe lahko opišem samo z eno besedo: BOŽANSKO!!!!

Lejci napade migrene pa žal še predobro poznam. Sploh nočni so katastrofa, ko se ti kar meša in ne veš kje si, kdo si,... Mogoče je zdaj tudi vreme malo krivo, ker jaz se že 3 dni zbujam z rahlo migreno, samo jo zaenkrat na srečo uspešno odganjam z jutranjo kavico - če sem dovolj hitra in se ne razboli popolnoma, potem včasih uspe. če pa že imaš pravi napad pa res nič ne pomaga, sploh pa ne Lekadol. Najpomembnejše pravilo pri vsem tem pa je, da nikoli, ampak res nikoli iti spat z migreno (tudi če je blaga), ker se potem to ponoči razvije v katastrofo. Vsaj to so moje izkušnje.

< Sporočilo je popravil draja -- 27.2.2007 9:57:24 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
27.2.2007 9:55:12   
A-N-J-A
Čao!
Moja noč je bila danes spet bolj tko tko.Ob 2-h se je ta mala zbudila in jo je moj prinesu k nama in pol se je stiskala k men k ena veverička.No čez kakšno uro ko je že spala se mu naročila naj jo nese nazajuser posted image ,ker sem še sama sebi odveč v postli.
Včeri zvečer sem mela spet ene tri popadke,pol sem pa rajš kar zaspala,no danes sem še tuki.
tinaaja ,ful kjut copatki,še posebej so mi všeč ta roza.Pižamice so itak corti,samo bi ti priporočala za te majhne pikce rajši z nogicami.Jaz jih imam z Mother care-a,iste imajo pa v Marks&Spencer-pakirane so po tri.So res fajn moja jih ima še zdaj.
A ti boš pa kar tekla praviš?Jaz sem bila 3m še čist v enem svojem svetu,rs da sem šla vsak dan na 3-4km turo hodit,ampak sem prišla komaj domov.So me kolki grozno boleli.
Urla ful maš lepe otroke,res oba sta prava cukerčka.Daj povej kako kaj Tian prenaša Katjo.
Tedybear luštne cotike.Ful mi je všeč ime Jurijuser posted image .
Skačica lepo stanovanje,nalepkice je možek tud fino zrihtal.Plišast kompletek maš pa iz Zare,ne?Te moram opozorit,da je zg. del zelo nepraktičen za oblačenje.Jaz sem ga moji kolegici kupila.
Tejčica a danes pol tvoja princeska pride?Joj pa šele zdaj si oprala vozek,jaz si ne predstavljam da bi se mogla zdaj nad bano sklanjatuser posted image .No sam da je mem.
Pregledi v P,takoj ko seuser posted image rodi dobi injekcijo K vitamina,v 24 urah naj bi ga pregledal pediater,en dan mu preverijo sluh,zdaj tud slikajo kolke,drugi al tretji dan mu vzamejo kri z nogice za ene preizkave glede ščitnice,pa preverijo bilirubin in ta zadnji dan ga spet pregleda pediater.
Nas pa vsak dan pregleda G-potipa kako se krči maternica,pogleda vložek in zmeri temperaturo.
A si uživala v Cankarjevem domu?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
27.2.2007 9:55:57   
vms
Ojla drage user posted image !
Vsak dan vas berem ampka se mi bolj malo dogaja, da bi kaj odpisala. Družinica smuča in me 3 krat n dan pridno pokliče. Meni kar paše, da sem sama, saj nimam ne ugnezditvenega sindroma več, utrujena sem, začelo mi je teči iz nosa in ne bosste verjele kolena so me začela boleti! Razlagam si da zaradi teže ki sem jo do danes pridobila, kaj ve pravite(19kg)? Vem da nekatere še več, ampak sem pomislila, da je to moj maximum in da me zato kolena bolijo. Trebuh me boli že dve noči pa se bojim ga ni kakšna viroza. Boli samo ponoči in proti jutru poneha. No sedaj me še malo tišči.
Vidim, da je z marčevkami kar akcija. Vsem, ki ste že v bližini porodne želim vse najboljše in čim krajšo pot do objema svojega sončka. Tiste ki pa ste na poti v kratkem pa enako, pa naj vam trenutki do takrat minejo.
Jaz imam kontrolo v petek ob 7.30 zjutraj v porodnišnici pri svoji ginekologinji, tako, da upam, da bo kak centimeter več kot je bilo v petek(2,5)user posted image
Pripravljeno imam že vse, tako, da sedaj samo še vsake toliko časa  hodim do torb in " preverjam", če sem res vse spakiralauser posted image .

Kr_enamami želim ti da bi se dobro pogodila s svojim piščančkom, pa bi mogoče sam od sebe napovedal prihod

Žabika pohvaljena, jaz sem tako zanič, da je kar taščica odpeljala naše tri kosmatince na jutranji sprehod, čeprav imajo okoli hiše toliko ograjene parcele da jim ne bi bilo nič narobe če bi samo popoldan odšli na 3 urno turo.Ampak saj zato jih pa imamo a ne, da jih crkljamo oni pa nam vračajo z iskreno in brezpogojno ljubeznijo.
Ksenjica 78 držim pesti zate in tvojega sončka in ti pošiljamuser posted image !
Toliko zaenkrat od mene, grem nazaj v posteljo z daljincem v roki pa čakat da mi učke zapre.
lp
vms

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
27.2.2007 9:58:34   
A-N-J-A
tinaaja jaz novega voza nisem prala,itak daš spodaj kakšno dekco al pa pleničko.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
27.2.2007 9:59:59   
tinaaja
Migrena - poznana zgodba. In v nosecnosti sem jo prvic prezivela brez tablet. Skor umrla zraven, iskla pistolo in metek.. user posted image Se mi je pa poslabsala, ker sem prvic tudi bruhala zraven. Imela sem jo 4x in vsakic brez tablet. Jaz sem si malo pomagala z esencialnimi olji, ki si jih namazes na sence, so prav proti glavobolu in migreni. Ampak stala. Poleg kave sem parkrat se resila glavobola (ne migrene) tudi z vinom - razsiri zile in mi je dejansko pomagalo.  Nocne so res hude, sploh ce ne mores zaspat, jaz se pol koncentriram na dihanje, pa stejem, pa molim pa svega boga... Ampak noben polozaj ni OK, bljack.. sploh nocem ramisljat. Sem se bala, da bom dobila migreno, ker sem vceraj tok cokolade pojedla user posted image NA sreco, je nisem. user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
27.2.2007 10:02:46   
vms
Tinaaja ko bi le začelo kaj zvijati, saj bi naš takoj priletel iz smučanja in bi bilo fajn ker so otroci preskrbljeni z varstvom in vem, da jim ne bi bilo težko čakati na sestrico. Toda bolj mislim, da me pred porodom čaka še ena virozica.
Bomo videli, kaj prinesejo dnevi in lunauser posted image .
Kar se tiče vozička pa sem, jaz vsega slekla in vrgla v stroj na nežen program. Pa se nisem čist nič matrala.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?