simonka
|
O drage pa kar lepo spančkajo. Midva sva z možekom gledala dobro komedijo in se nasmejala do solz. Zdaj moji fantje že lepo spančkajo, jaz pa hodim naokoli. Ne morem ležati ne sedeti, nekaj me muči kislina , pa tudi naš Jakec na veliko telovadi. Aja naš Timon se je odločil, da bo Jaka vseeno Jaka in ne Luka. Upam , da pridemo do 200 starni preden grem roditi. Sem šla malo prebirati vaše prve strani, kar dosti vas je od samega začetka . Mi je prav žal, da nisem med njimi. No pa bolje pozno, kot nikoli. Sem pa zaradi začetnih težav bila že takoj na bolniški in sem imela časa dovolj. Sem pa ne boste verjele, zato redno spremljala Bar. Lani ga je moje prijateljica, ki je bila noseča redno spremljala, pa sem se ji tako nasmejala in nisem mogla verjeti kako lahko nekdo spremlja takšne neumnosti. Ne vprašajte letos mene sem imela kartico, da sem jih lahko kar dostikrat spremljala. Zdaj mi je prav hecno, takrat pa so mi le krajšali čas, ta naša mladina. Prej sem možeku še dala vsa navodila kako in kje vam napisati sporočilo ko bom v bolnici. Kr_enamami zgleda, da je križek malo bolje, te ni na forumu, zato verjetno spančkaš. Ali pa si že v P??????? Ksenjica 78 držim pesti, pikeci pa tako, veš, da so korenjaki ne glede nato koliko so težki. Boš videla, da bo vse ok. Tejčica ti pa greš še eno nadstopjr višje od mene. Smo ubožčke ali ne? Tudi meni prvo nosečnost niso delale preglavic, zato pa sedaj toliko bolj. Bo pa potem toliko bolje, ko bomo kilograme dolj spravljale - trikrat po stopnicah gor in dol pa kilca manj. Jutri pa že pride tvoja princeska. Sem ti rekla, da bi mi če bi imeli punčko imeli zagotovo Tajo. Timon in Taja. Sploh si še ne znam predstavljati kako bo z dvemi otročki. Zdaj živimo samo za Timončka. Vedno na razpolago, pa to ne pomeni, da ga razvajamo, res ne ker mu nočem škoditi za naprej v življenju, ampak je pač vedno samo on. Pravijo, da je strah skoraj vsake mamice, ki pričakkuje drugega otročka, ali bo lahko imela enako rada, da ne bomo delalle krivic, nekako se posvetiti obema enako... In potem tudi vsaka reče, brezvezni strahovi ljubezni imamo dovol pa če bomo imele pet otrok. Opažam, da pa se Timon vedno bolj navezuje name, mislim, da otročki čutiji, da prihaja do sprememb. Bo pa verjetno najlepše na svetu stisniti moja dva fantka, res že komaj čaka. Ta velikega fanta mojega pa sem tako že dovolj pocartala do sedaj. Je pa res, da ne smemo pozabiti na njih - pomebno. Noč ima svojo moč, zdaj sem se že spet razpisala. Grem probat spančkat, da se vsaj malo odpočijem. Si pišemo , želim vam, da ste lepo kjerkoli ste že doma v porodnišnici, pred hladilnikom..... Seveda nekaj še grem popapat.