|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.2.2007 9:44:06   
tejčica
Majcika, tudi mi zaenkrat nimamo prostora, da bi user posted image  imel svojo sobico in bosta s Tajo skupaj v sobi. Do sedaj smo bili tudi mi skupaj v sobi (midva in Taja), sedaj pa se midva seliva v dnevno, tako da bo otroška soba ločena. Enkrat do konca leta pa se preselimo v hišo, kjer bo pa prostora vrh glave za vse. Komaj čakam!

K_a_t_i, to bo pa najbrž čep. Ni nič narobe, počakaj da se začnejo popadki ali pa da ti odteče vode. Prej ne rabiš hodit v P. Očitno boš prav kamlu imela user posted image  v naročju.user posted image

Vse ki imate danes preglede pa dobro opravite.

Jaz se pa ne morem k pranju spravit in kar na RR-u visim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
26.2.2007 10:09:37   
amy26
Me pa zanima kam boste dajale otročičke spati čez dan? Kar na kavč, v košaro od vozička, na ležalnik, ... Jaz

Žabika, v prvo sem dojila v ležečem položaju ker nisem mogla sedeti in je skoraj vedno takrat user posted image tudi zaspal, če sem bila tudi sama utrujena sem ga previdno prenesla v zibko da se ne zbudi tako da sem imela spalnico fraj, v nasprotnem primeru sem ga pustila spati kar na spalnici. Sobe pa nikoli čez dan nisem mogla ful zatemniti samo malo z žaluzijami, tako da je bila polovična dnevna svetloba, vseeno ne glede na vse ni mi zamenjal dneva za noč tako da je ponoči kar lepo spal. 

Sam od sebe v zibki mi pa dolgo ni zaspal mogoče je začel tam šele pri treh mesecih, do takrat je pa zaspal vedno na joški. Včasih je zaspal tudi v ležalniku ko je mene opazoval v kuhinji, ali pa v lupinici ko sem bila na internetu sem ga malo zibala pa je zaspal. 

Tako da mislim isti ritem ubrati tudi tokrat saj se mi je v prvo kar obneslo.

Neposredna povezava do sporočila: 4777
26.2.2007 10:12:37   
simonka
Dobro jutro drage  user posted image .

Noč je bila spet  kar dobra, le dostikrat sem šla lulat in okrog štirih sem si privoščila malo sladoleda in malo pokukala sem , če katera ne more spančkati. Nosečniške razvade pač user posted image user posted image user posted image .

Thaiss sem kar kopirala tvoje besede "Jaz sem pa danes tko za nič; bblljakuser posted image  Vse me boli, trebuh pogosto otrdeva, tečna sem...sploh ne vem kako me dragi še prenaša user posted image ". Zame velja poplnoma isto. Se mi pa zdi, da sem danes kar spet polna energije in , da bo malo boljši dan.

Lejči, super zdaj pa že ima možek dopust in bo malo lažje ali ne? Moj tempo je tudi vedno počasnejši in zadnji teden se bolj držim stanovanja, razen ctg in kaj nujnega me spravi ven. Smo v bloku 3 nadstropje brez dvigala in dol se še spravim, gor pa kot tank. Posteljico sem že pripravila in jo pokrila z deko tako, da je priravljeno. Jaz že odštevam še 7 dni.

Draja to je pa zelo lepa tradicija - šivanje imena na rjuhe. Saj smo še malde (jaz sploh 37 let haha) pa bomo ja uštimale 4 otročke user posted image , jaz bom že imela zdaj dva fantka, torej še enega in punčko. user posted image user posted image  Škoda da sem bolj pozno začela, no mogoče pa eden še bo , nikoli se ne ve....

Magor v svojem profilu odpreš album, ga imenuješ in spodaj ko piše prebrskaj klikni in izberi svoje slike na svojem računalniku. Mislim,da se tako naredi. Še enkrat čestitke in mnogo cartanja in uživanja.

A N J A škoda, da nisem  videla da si bila zjutraj že na rač. - bi ti zagotovo pisala. Upam, da si še šla potem kaj ajčkat. V albumu imaš zelo, zelo lepe slikice oblačil in svoje princeske. Zelo mi je tudi všeč izbira imen ELA in BOr. Krasno. Anja takšne hlačke so super, so se mi prvič super obnesle.

Tinaaja tudi jaz sem pri prvemu uporabljale takšne hlačke in se je super obnesloi. Imam takšne fine tanke, tako da so v kombinaciji z majčko ali spodnjim bodijem super spodnje perilo. Na vrh pa dam kaki kompletek ali pajacka in to je to.

Žabika najin prvi fantek je spal od začetka v svoji sobici v svoji postelji, ker nisva imela v spalnici prostora še za otroško posteljico, pa mi ga je možek ponoči nosil k meni, dokler sem dojila. In tako so vsi bili začudeni in nas hvalili kako super da naš fantek že lepo spi v svoji sobi. No tako je bilo samo eno leto, ko pa sem začela hoditi v službo pa ko je Timon začel hoditi pa je lepo začel prihajati k nama in to je tako super občutek. Tako, da še zdaj popančamo skupaj, saj vem, da to ni preveč dobro, pa si spet mislim, saj bodo tako hitro odrasli pa grejo na svoje. Sicer pa saj ni nekega pravila ne. To je super da ločiš dnevno spanje od nočnega . Tudi meni so to svetovali in se je fajn obneslo. V dnevni sem imela košek kjer je dremuckal, včasin na ležalniku, včasih na sedežni ves obložen, da ne bi padel, zvaečer pa v svojo posteljico v sobico. Upam, da se sanje uresničijo.

Slumpo upam, da še spančkaš in da si dobro odpočiješ. Tudi za fantka se najdejo fajn stvari, imajo lepe nalepke in okraske za po stenah v Toys v Avstriji. Jaz pa sem sama naredila še en plakatek za Timona z slikicami in metuljčki. Lahko pogledaš v albumu.

Tejčica pa zadnje čase super spi. Kako fajn, si potem čisto boljši čez dan. Kapice smo včasih dajale ono čist navadno belo, pol pa flis, sedaj pa vidim, da mamice bolj prakticirajo samo vrhnje kape ko gredo ven. Šele 4 leta je kar je bil Timon dojenček pa se mi zdi , da sem že vse pozabila. Nisem zasledila kaj pomeni Blaž, vem , pa da tudi za Jaka ni preveč pozitivno. Pa mi je vseeno ok. Malo že pogledam numerologijo, kaj preveč ne verjamem, če pa kaj fajn piše pa mi je super.

Majčika fajn uredi na pregledu in javi kako je kaj bilo. Lep dan

K a t i to bi lahko bil čep in začetek poroda. Če ne neha je boljše da se greš pokazati. Čuvaj se.

Slumpi lepi buši, pa ni tako veliki, glih pravi je. user posted image user posted image

Lep pozdravček tudi kr_ enamami.

Včeraj pa je naš Timon rekel, da bi bilo super če bi bil naš Jaka raje Luka, o nas je presenetil. Pa moram rečti, da mi je Luka tudi zelo všeč. Kaj pa vam nosečke Jaka ali Luka?

Naša sončka: Timon in Jaka

Neposredna povezava do sporočila: 4778
26.2.2007 10:14:41   
amy26
Se pa tudi jaz pripišem klubu budnih, spala sem samo do 00.30 od takrat pa na momente torej bolj tako, vendar nič novega tak ritem imam že nekaj časa, upam da se spremeni na bolje ko rodim.

Pa danes sem zlikala vse cunjice za user posted image , mal moram edino še zrihtat prostor kam kej sortirati, tako da mi je kar odleglo. Jutri pa končno pripravim torbo za v Rim, pa še za user posted image  tako da moj user posted image  ne bo imel preveč dela. 

Pa danes imamo 36 tednov, bom mojga prosila da me mal slika pa bom dala tudi jaz kako sliko v album.

< Sporočilo je popravil amy26 -- 26.2.2007 10:15:33 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
26.2.2007 10:19:35   
amy26
Včeraj pa je naš Timon rekel, da bi bilo super če bi bil naš Jaka raje Luka, o nas je presenetil. Pa moram rečti, da mi je Luka tudi zelo všeč. Kaj pa vam nosečke Jaka ali Luka?

Simonka, tudi meni je bolj všeč ime Luka.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
26.2.2007 10:52:42   
Anonimen
Simonka, mi pa izbiramo med Luka in Jure. Ampak je kr huda odločitev.

Drugače pa se mi je zvečer tako zluštala čokolada. Njami.user posted image Kr učke so se mi svetle, ko sem jo jedla. In zato sem se ob 2 zjutraj zbudila in me je peklo vse od želodca do grla. Kot da bi pila kakšno kislino.user posted image In pol je šel moj po Donat, ampak ni prav dosti pomagalo, tko da sem se premetavala po postli do jutra. user posted image Zdej sm pa takšna kot da bi me povozil vlak.

Lp, jjasna

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
26.2.2007 11:14:30   
Pikca
Ojla,
sem spet 1 uro brala kaj ste načvekale od včerajuser posted image . Pa sproti vse pozabla. No, nekaj odg. vseeno;

Dskubin, naslednjič, ko gremo dol, se pa zmenimo. Tokrat smo se zelo na hitro odločili, ker me je še prejšnji večer nekaj matralo, zjutraj je bilo pa ok, pa smo šli. Sicer ne vem, kdaj bomo šli spet, po mojem šele enkrat maja, ko bomo že 4.

Žabika, glede dnevnega spanja; naš bo spal v košku (isto kot ponoči), ki pa bo podnevi v kuhinji ali dnevni, kjer bomo pač mi (tako smo prakticirali pri Živi, pa ni zamenjala dneva za noč). Glede dojenja pa je tudi meni v začetku najbolj ustrezalo v leže na najini postelji. Od začetka sem jo striktno potem polagala v košek, od nekje 6. mes. naprej pa smo jo razvadili in spi v taveliki pojstli (tega zadnjega ti sicer ne priporočam, ker je težko odvaditi - sploh pri nama, ki sva bolj "mehka" po srčku). Mogoče nam bo uspelo do šoleuser posted image .

Simonka, meni je pa bolj všeč Jaka, ampak čist razumem dilemo. Naša je pa zadnjič prijavila, da bo našemu dojenčku ime Andrej (pa še prav lepo je r izgovorila). In zdaj se je tudi naš ožji izbor razširil še za eno ime...

Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
26.2.2007 11:28:59   
tinaaja
Me pa zanima kam boste dajale otročičke spati čez dan? Kar na kavč, v košaro od vozička, na ležalnik, ... Jaz bi zelo zelo rada ločila dnevno od nočnega spanja, po drugi strani pa ne vem, če je to ok. Spet - pišejo marskikaj, meni pa veliko več pomenijo vaše izkušnje!

Zabika, jaz sem tud o tem ze razmisljala in sem enakega mnejja kot ti - locevanje nocnega in dnevnega spanja, ampak tud ne vem, kako bo v realnem zivljenju to izvedljivo. Dobro opravi na pregledu.

Slumpo - joj, da te tkole matrajo kolki.. Moja se dans do 9 tud ni kaj dost zganila, zdaj pa vem, da bo malo bolj aktivna, ker se mami z milko base user posted image V BC imas ful izbiro za nalepke: http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=372&ParentClassID=372&Opened=1

Kati,torej se akcija bliza :) V MS so rekli, da edino ob krvavitvi - sveza kri, da se je treba it pokazat, to kar ti opisujes tudi meni lici na cep user posted image   Lahko se ze danes zacne al pa se 2 tedna ne. Tko da nam le javi, kako je kaj s popadki.

Simonka - Luka user posted image - preverjeno so fejst fantje hehehe

Matr, med tem, ko sem pisala, sem pojedla skoraj pol velike milke user posted image In pol se vprasam, od kje se kg kopicijo user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
26.2.2007 11:32:17   
m a j c i k a
Evo me spet tu, mislim da bo še ena marčevak postala februarčica! In sicer Blanči, ki je šla danes na kontrolo zaradi pritiska, pa je spet imela ful visokega in so jo kar noter obdržali, pa baje ji bojo sprožili porod, če se pritisk ne bo umiril, vam javim takoj ko kaj izvem!!!!
Drži se BLANČI!!!!!!

AMY 26: čestitke za 36 tedenuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

SIMONCA: hvala bom javla takoj ko pridem domov (če sploh pridem user posted image user posted image user posted image ), Blanki sem rekla naj mi za vsak slučaj kar sobo rezervira!!!

SLUMPO: Račke sma kupila v Baby centru v Celju, mislim da zadnje in sicer tiste ta male in nalepkice, ta veliko račko sma pa naročila po internetu v Baby centr Lj Rudnik; kar s epa Medvedka PU tiče jih pa pri nas imajo ogromno, v glavnem so samo medvedki, pa tudi na netu jih imaš, poglej si njihovo stran!

Vsem ostalim pa hvala za komplimente za našega bušija, sobico in voziček!!!!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
26.2.2007 11:54:17   
Taya85
Cao marčile user posted image !

Upam da še fajn noge skup držite user posted image , ker kakor berem je vse več februarčic....kar ne morem vrjet da bo moj PDP (18.3.) kmalu tu, me je strah, da se ne da opisat. Pa še sanje mam take, da je kar groza (rodim čisto majhnega user posted image , ki ga še prijeti ne znam).....mal preveč psiha dela!!!!!!!!user posted image

Zanima me s čim boste na začetku brisale pokakane in polulane ritke in kdaj približno boste začele uporabljati hladilno mazilo, vrjetno je bilo to že 100000 napisano, samo jaz res ne morem brat tako hitro, saj naklofate tedensko po 15 straniuser posted image .

Iskrene čestitke vsem mamicam, ki ste pred kratkim rodile prelepe sončke in vam želim da vam prinesejo čim več veselja!!!!!!!!

Lp, taya85

Neposredna povezava do sporočila: 4785
26.2.2007 12:14:59   
erna14
ojla

a katira mogoce ve koliko je star lahko porocni list za v porodnisnico,ker po mojih informacijah ne sme biti starejsi od 1 meseca pa me zdaj zanima ce kaka ve kolk to drzi.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
26.2.2007 12:15:07   
sezam
Evo praznovanje je uspešno za nami. Sedaj pa grem lahko rodit user posted image . Sem pa bila vceraj zvecer ful utrujena in imela ful zatecene noge. Ponoci smo tudi spali kot polhi - le 3-je obiski WC-ja. Tako, da bo danes dan za pocitek user posted image .

Tekica - jaz imam pa ze ob 8.30, isto pri Strahovi. Drzim pesti, da bo z vaso pikico vse OK. Ves, ce bi bilo lahko kaj narobe, bi te G ziher poslala ze rodit ali vsaj na pregled v porodnisnico. Tako, ad kar pogumno naprej.

sibil - upam, da ti bo danasnji dan lepo minil in bos cimprej v rokah srzala svojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image  

barci78 - Iskrene cestitke. Si pa res prav slutila, da se nekaj dogaja. user posted image user posted image user posted image

draja - jaz imam Pu-ja na steni, pa si lahko pogleas v albumu

m a j c i k a, zabika - lepi sobici user posted image user posted image

kr_enamami - sta pa faci tvoji dami user posted image . Pa saj boste kmalu vsi reseni, potem se bosta pa jezili na bebico, ki bo jokala user posted image

*sonchek* - se enkrat iskrene cestitke za tako lepega polhka user posted image user posted image . Se ti je pa res hitro odvijalo. A sedaj pa takoj dodatek dajo? Se spomnim, ko sem prvic rodila, je bila v sobi, ki ni imela mleka, mali se je jokal, oni pa ne in ne dodatka. Sta se mi oba smilila. Ko so ji drugi dan le dali dodatek, pa se je pomiril user posted image .

magor - tudi tebi se eenkrat iskrene cestitke za malo princeso. user posted image user posted image user posted image user posted image

jjasna - mene tudi zaboli, ko mali "sari" tam spodaj. e mi vcasih naenkrat upre v mehur, v debelo crevom (imam obcutek, kot da bi morala na blato user posted image ), pa se zgoraj z nogami prav veselo upira. In je kar neprijetno user posted image .

A-N-J-A - user posted image user posted image  lepe cotke

Zabika - nasa prva je in tudi ta sedaj bo tudi podnevi spal v kosku oz. kasneje v posteljici. Ji pa cez dan nisem temnila prostora, zacela se ji ga kasneje, ko je le enkrat spala .

k-a-t-i- - po moje je tudi cep in se je zacelo praipravljati. Ce bo pa tega vec, se pa le pojdi pokazat.

Uf ste se razpisale, sem kar dolgo rabila, da sem vas prebrala

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
26.2.2007 12:25:13   
Boni3
Joj ženske,zdej pa nehajte,še dobro,da bo februarja kmalu konec,kere sicer bi vse marčevke rodile že februarjauser posted image .
Čestitke vsem novopečenim družinicam in vse lepo želim. Sploh ne folgam vsega prebrat,pa sem doma....
Kar se imen tiče Simonka se meni bolj dopade Jaka,čeprav tudi Luka ni švoh.
Naš mali reče,da bo sestrica Tina (pa ne bo,ker je že nečakinja Tina) in je dovolj,da so v bližnjem sorodstvu Nina,Nena in Tina in bi bila še ena Tina čisto odveč.user posted image  Grem zdele kuhat,pridem potem nazaj.

Čau

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
26.2.2007 12:25:56   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ojla

a katira mogoce ve koliko je star lahko porocni list za v porodnisnico,ker po mojih informacijah ne sme biti starejsi od 1 meseca pa me zdaj zanima ce kaka ve kolk to drzi.

Porocni list je dozivljenska listina a ni????, ce si porocen. Jaz imam kopijo originala spakirano iz junija 2006 in me sploh ne zanima, kaj bi zeleli. Itak imajo kolikor vem oni dostop do baze in lahko not preverijo,ce podatki drzijo. user posted image Ggggggggggrrrrrrrr kok mene te birokracije jezijo, da jim moramo prinasat podatke, ki bi jih uprava lahko sama pridobila, ne pa da nas setajo. No saj obljubljajo neke spremembe.

user posted image user posted image user posted image meni je pa po mucnem narocanju kart preko spleta, uspelo kupit karti za Fire of anatolia, ki trenutno gostuje  v cankarjevem domu. Tko da do jutri do 22 ne morem rodit user posted image Zadeva je fuul prehvaljena, upam, da ne bom trpela na stolih .. Dobila sem prakticno zadnje karte in na prvem blakonu, tko da sem bila res happy.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
26.2.2007 12:46:02   
A-N-J-A
Ufffff,sem utrujena.Sem bla v lekarni in btw tam pustila 50 €user posted image ,pol sem šla v Mullerja,na trg po regretuser posted image ,v Dm pa še v Sparuser posted image .Mislim da sem zdaj več al manj vse nakupila in mi ne bo več treba tok okol letatuser posted image .
Zdele sem zmazala eno Blejskouser posted image mljask.

Žabika a pol praviš da bo punčiuser posted image ???Jaz še nimam pojma kam ga bom dala spat podnevi.Pri Eli smo meli posteljo v dnevni,kjer je spala podnevi,ponoči pa v zibki.Mela sem jo tud v ležalniku,največ smo bili pa zunaj,tko da je bila veliko v vozičku.
Dojila sem pa ponavadi sede,ker če sem se vlegla sem takoj zaspalauser posted image .
tejčica če misliš une copoatke belo-modre so z Mother care-a,ampak so še Elini.Sem pa gledala,če bi kje kaj podobnega dobila pa ni nikjer nič.
Kapico bom jaz dala bombažno,pa kapuco od jakne čez.Jaz sploh nimam debelejših kap.
K_a_t_i mislim da se ti je začel čep luščit.Mogoče boš pa kmalu mamicauser posted image .
simonka ja škoda da nisva mal poklepetali.Hvala za komplimente glede imen.
Meni sta oba imena Luka In Jaka lepa.Jaz bi se odločila na podlagi pogostosti imena.
Taya85 jaz bom na začetku brisala z vato in vodo,hlad.mazilo pa ti dajo že v porodnišnici,tko da že od rojstva.
erna14 jaz sem imela kopijo 2leti starega poročnega lista,pa je blo ok.
sezam super da je praznovanje uspelo.No zdaj pa počaki do čet.,ko se začne marecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4790
26.2.2007 12:47:45   
rumba
Drage marčevke!
Se opravičujem, ker prekinjam vašo debato. Pri julikah smo ravno razpravljale, kaj kupiti za user posted image  in sem pri vas našla fantastičen seznam ter ga skopirala k namuser posted image . Upam, da ne zamerite. Res ste ga super sestavile. Hvala!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
26.2.2007 12:48:03   
tinaaja
Vprasanje: v cem bodo spali vasi pikci? Zdaj ravno razmisljam - bodi z dolgimi rokavi + spodaj bombazne zabice, da je lazje ponoci previt, ampak ker je oboje samo bombaz, je to morda malo malo?... Ali je dovolj, ce je cez itak se kovtrcek ali dekica... 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
26.2.2007 13:05:57   
A-N-J-A
tinaaja jaz mislim da je to čist dovolj.Saj v P so tud tako oblečeniuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
26.2.2007 13:10:51   
Pikca
Joj, jaz pa kar nekaj bluzim danes... moram se spravit kaj delat. Zdajle pa na hitro, pri prejšnjem javljanju sem zažgala juho, ki sem si jo dala gretuser posted image user posted image .

Majcika, hvala za info o Blanci, torej držimo pesti zanjo.

Sezam, user posted image za uspešno praznovanje, te 3 dni pa le še počakaj, da boš čisto ta prava marčevka!

Tinaaja - jaz sem jo imela prve mesece enako oblečeno za spanje in za budni čas. Sem ji pa tudi potem za spanje dajala dvojne dolge rokave, razen eno kratko obdobje, ko je spala v spalni vreči.

Anja - sem prej pozabila pohvalit kompletek, res bo pravi frajeruser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
26.2.2007 13:18:51   
Encijan
Čao klepetave user posted image ! Ma jaz vas ne folgam več brat, sem porabla skoraj 2 uri, da sem spet prišla na tekoče z vsem dogajanjem in seveda pregledala slikce. To mi je tolk fino... Jaz svojih še nisem pripopala, ker sem ravno včeraj svoje izdelke oprala, zdaj jih moram pa še zlikat, potem pa jih pofotkam itn. Sicer s šivanjem še kar nisem zaključila, danes sem kupila še polnilo za  kovterček, sem se odločila, da še to naredim, pa odejice me tudi še čakajo. Tolk mi je  to užitek delat, pa še učim se zraven. Kot kaže bo user posted image počakal na marec, saj moram jaz to prej dokončat, uradno pa je do PDP-ja le še manj kot 2 tedna. Jao...

Saj komaj čakam, ampak danes pa se mi je sanjalo, da sem bila v porodnišnici, že po porodu z user posted image v eni ogromni sobi s full posteljami, pa nič nisem znala, ne dojit, ne prijet, ne oblečt, pa nikjer nikogar, da bi ga kaj vprašala. Prava mora! Pa sem mislila, da sem optimist glede teh zadev, potem pa take sanje. Dobro, da nam je *sonchek* povedala, da je treba težit, da se sploh ukvarjajo s tabo, ker jaz pri dohtarjih oz. v zdravstvu ponavadi raje lepo potrpim in počakam in ne komentiram... Ampak zdaj bo šlo pa za otroka in se bom maksimalno potrudila, da vse steče kot je treba, pa četudi bo treba celo porodnišnico angažirati. Ma, pretiravam zdaj...

Gibanje pa tudi jaz pogrešam, sem se tudi sama lani pripravljala na 10-km tek, pa mi potem časovno ni zneslo (premalo časa za trening), potem je pa julija prišlo še veselo odkritje, in kmalu mi potem tudi jutranja oz. večerna telovadba, ki sem jo prej dokaj redno prakticirala, ni več pasala, orbitrek pa mi je dragi "prepovedal", kao da preveč tresem bejbija, počasni tempo mi pa ni ustrezal, imam pa raje sprehode v naravi. Ja, pa hribe tudi pogrešam, sva z dragim veliko prehodila, zdaj gre pa večkrat sam oz. s PD. Ne vem, kako bo potem, ker sva oba precej zaljubljena v hribe, mož pa še v plezarijo, ki meni ne leži preveč... Upam, da bomo skupaj hodili na lažje ture, vsaj prijateljica mi pravi, da jim je tudi z dojenčkom in dvema malčkoma uspelo marsikak hribček oblazit, dojenčka so dali v štorkljo in pot pot noge, seveda so bile to večinoma ture tja do 1 ure v eno smer, več se mi zdi da ne...  Kako pa ve, je še katera hribolazka razen Kr_enamami?

Ste pa dobre, da ene mislite začeti s tekom že to sezono, nekaj mesecev zaradi povrnitve v "prejšnje stanje" in tudi zaradi dojenja ni priporočjivo (prevelik pulz), no proti koncu sezone mogoče, za junijski tek žensk pa bo po moje še prezgodaj... Al kako?

Jutri imam pa jaz spet pregled s CTG-jem. Se mi pa zdi, da se user posted image umirja, 10 gibov sicer je, sploh včeraj zvečer sva imela žurko, ko sem se spravila v posteljo in opravila običajne keglove vaje in malo tudi povadila dihanje, čez dan pa mi le sem in tja da vedeti, da je še z mano, čeprav trebuh je pa skoz večji, ne vem, morda se mi je tudi že malo spustil, pa otrdeva tudi kar precej...

Imejte se lepo! Čuvajte svoje zakladke...

Encijan

< Sporočilo je popravil Encijan -- 26.2.2007 13:23:55 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
26.2.2007 13:28:27   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

sluz rahlo obarvana rdeče, s kakšnim micenim koščkom malo temnejše krvi - ali se je že pojavil pri kateri? Jaz imam med zapiski iz šole za starše napisano, da to pomeni, da se nekaj pripravlja, da pa ni za hitet in da je treba počakati popadke. Seveda me pa skrbi, da je kaj narobe (danes ponoči se je začelo pojavljati to, kot prvi dan menstruacije ali pa še malo manj). HELP!!! user posted image

K_a_t_i

K_a_t_i pri meni je tudi tako!!
Ob 1h zjutraj sem se zbudila z močnimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, kot pri M. Bolečine pa niso prenehale do jutra, tako da z mojim spanjem ni bilo nič!
Dopoldan pa se mi je pojavil izcedek user posted image
No, zaenkrat še ne bom paničarla, ker imam jutri CTG, pa bomo vidli kako naprej.
Simonka me veseli, da si danes boljša, jaz sem še vedno bbbllkajjj user posted image
Majcika ti pa le poročaj kako je z Blanči!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
26.2.2007 13:38:14   
K_a_t_i
Oj punce,
hvala vsem za odgovore. Sem se kar malo pomirila - tudi zato, ker od jutra že ni nobenih izcedkov. Se pa pravi, da zdaj res že odštevamo user posted image .  Sporočim, ko se bo kaj dogajalo naprej. Thaiss, če se kaj premakne, sporoči (pa povej kaj bo rekla g. - jaz imam pregled šele v četrtek).

Simonka, navijam za Lukca - če ga ne bi imela že sestra, bi bil tudi naš to user posted image . Je pa tudi Jaka lepo.

Sem dala v album slikce otroške sobice - medvedek Pu s prijatelji. Si je dal moj user posted image  ful dela z njimi -> vse tiste metuljčke, ki pridejo zraven je oblikoval kot da napadajo tigerčka pa regradove lučke kot da bi jih nekdo pihnil,.. Bomo pa mi imeli posteljco na začetku v spalnici, da ne bo treba predaleč po malega sredi noči. Čez dan bo pa verjetno v dnevni sobi na kakšnem tistem baby stolčku ležal. Ali pa v košku od vozička - ne vemo še.
Kaj pa če imaš spalno vrečo brez rokavov za malega (babi kupila) - a potem pa daš dvoje dolge rokave, ali čez spalko pokriješ še z dekico ali kovterčkom (po mojem bo na ta drugi način zgorel) user posted image
Anja, meni je tud fuuuul všeč ta kompletek user posted image . Jaz upam, da vreme ostane kakršno je - nismo kupovali zimskih pajackov. Če bo ful mrzlo, ga bomo pa v več dekic zavili.

Kati

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
26.2.2007 13:44:57   
skačica
ojla!

Da najprej malo pojokam še tleuser posted image :včeraj me je popolnoma zamoril mentor za diplomsko,ker je spet našel nekaj pomanjkljivosti v dispoziciji in še vedno ni dobra. Men se bo zmešal od tega faksa in ravno zdaj na koncu nosečnosti mi ne dajo miruuser posted image . Mah,bom že.

Jaz tako rada gledam slike od vaših sobic,sem pa sama tudi dala nekaj slikic od najine opreme za user posted image v album in si jih lahko ogledate. Mi je celo to uspelouser posted image .
Najina punčka bo na začetku spala pri nama v spalnici v svoji zibelki,čez dan jo bom pa imela v dnevni sobi zraven sebe in sicer tudi v zibelki ampak drugi.
Potem,ko bo zibko prerasla bo šla pa v svojo sobico v posteljo. Je pa njena sobica čisto zraven najine spalnice tako da upam,da ne bo težav.

Kati, mislim,da boš kamlu mamica. Komaj čakam novičke pa tudi od Blanči. Držim pesti,da hitro in brez težav postanete mamice.

simonka,če bi se jaz odločala,bi mu dala ime Luka. Mi je bolj všeč kot Jaka. Samo moj okus.

majcika,tudi jaz držim pesti,da danes fajn opraviš na pregledu. Po mije pa še prideš nazaj.

Jaz sem pa ponoči spet spala dobro,sem bila pa zvečer čist v badu zaradi diplome. Sem v joku zaspala in spala do zjutraj.Seveda me je user posted image  tolažil ampak ni kaj dosti pomagalouser posted image .

Danes sva pa gostila malarja,da nama je prebelil hodnik in stopnišče(ko sva se preselila,se se oprema in ostale stvari nosile gor in stalno butale ob stene). Zdaj mi je bilo pa dost in sem hotla imet lepe hodnike preden rodim.
No,je že odšel,midva sva pa počistila za njim in zdaj tle gor na forumu čepim in počivam.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
26.2.2007 14:22:25   
erna14
oj

hvala za odgovore mislm men je blo tole tud mal cudn ker mislm da naj nebi imelo pomena da bi porocni list poteku v enmu mescu halo sej se folk ne locuje vsak mesecuser posted image .uglavnm hvala bogu sm mislna da bom morala zdele proti koncu se po upravni enoti letat,se to mi manjka,lubi pa itak ne more ker prepozn pride iz sluzbe
amy cestitke za 36 tedenuser posted image user posted image
majcika in zabika ful lepe sobici res so lepe zlo so mi vsec slikice po steni in vse skratka superuser posted image user posted image user posted image

kaksno ime se vam zdi ziga,namrec midva sva se odlocila kar za to ime,tko enostavno, ceprav pogosto pa vendar sva obstala kar pri temu

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 15:16:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?