Encijan
|
Čao klepetave ! Ma jaz vas ne folgam več brat, sem porabla skoraj 2 uri, da sem spet prišla na tekoče z vsem dogajanjem in seveda pregledala slikce. To mi je tolk fino... Jaz svojih še nisem pripopala, ker sem ravno včeraj svoje izdelke oprala, zdaj jih moram pa še zlikat, potem pa jih pofotkam itn. Sicer s šivanjem še kar nisem zaključila, danes sem kupila še polnilo za kovterček, sem se odločila, da še to naredim, pa odejice me tudi še čakajo. Tolk mi je to užitek delat, pa še učim se zraven. Kot kaže bo počakal na marec, saj moram jaz to prej dokončat, uradno pa je do PDP-ja le še manj kot 2 tedna. Jao... Saj komaj čakam, ampak danes pa se mi je sanjalo, da sem bila v porodnišnici, že po porodu z v eni ogromni sobi s full posteljami, pa nič nisem znala, ne dojit, ne prijet, ne oblečt, pa nikjer nikogar, da bi ga kaj vprašala. Prava mora! Pa sem mislila, da sem optimist glede teh zadev, potem pa take sanje. Dobro, da nam je *sonchek* povedala, da je treba težit, da se sploh ukvarjajo s tabo, ker jaz pri dohtarjih oz. v zdravstvu ponavadi raje lepo potrpim in počakam in ne komentiram... Ampak zdaj bo šlo pa za otroka in se bom maksimalno potrudila, da vse steče kot je treba, pa četudi bo treba celo porodnišnico angažirati. Ma, pretiravam zdaj... Gibanje pa tudi jaz pogrešam, sem se tudi sama lani pripravljala na 10-km tek, pa mi potem časovno ni zneslo (premalo časa za trening), potem je pa julija prišlo še veselo odkritje, in kmalu mi potem tudi jutranja oz. večerna telovadba, ki sem jo prej dokaj redno prakticirala, ni več pasala, orbitrek pa mi je dragi "prepovedal", kao da preveč tresem bejbija, počasni tempo mi pa ni ustrezal, imam pa raje sprehode v naravi. Ja, pa hribe tudi pogrešam, sva z dragim veliko prehodila, zdaj gre pa večkrat sam oz. s PD. Ne vem, kako bo potem, ker sva oba precej zaljubljena v hribe, mož pa še v plezarijo, ki meni ne leži preveč... Upam, da bomo skupaj hodili na lažje ture, vsaj prijateljica mi pravi, da jim je tudi z dojenčkom in dvema malčkoma uspelo marsikak hribček oblazit, dojenčka so dali v štorkljo in pot pot noge, seveda so bile to večinoma ture tja do 1 ure v eno smer, več se mi zdi da ne... Kako pa ve, je še katera hribolazka razen Kr_enamami? Ste pa dobre, da ene mislite začeti s tekom že to sezono, nekaj mesecev zaradi povrnitve v "prejšnje stanje" in tudi zaradi dojenja ni priporočjivo (prevelik pulz), no proti koncu sezone mogoče, za junijski tek žensk pa bo po moje še prezgodaj... Al kako? Jutri imam pa jaz spet pregled s CTG-jem. Se mi pa zdi, da se umirja, 10 gibov sicer je, sploh včeraj zvečer sva imela žurko, ko sem se spravila v posteljo in opravila običajne keglove vaje in malo tudi povadila dihanje, čez dan pa mi le sem in tja da vedeti, da je še z mano, čeprav trebuh je pa skoz večji, ne vem, morda se mi je tudi že malo spustil, pa otrdeva tudi kar precej... Imejte se lepo! Čuvajte svoje zakladke... Encijan
< Sporočilo je popravil Encijan -- 26.2.2007 13:23:55 >
|