|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
27.2.2007 19:23:18   
Lejci
 user posted image user posted image  ČESTITKE THAISS user posted image user posted image

Še ena, ki nas je prehitela po desni user posted image  

Lepo se crkljajte !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
27.2.2007 19:31:23   
draja
THAISS ČESTITKE ZA SINČKA user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolgolaska se bojim, da boš naslednja in da te danes po CTG-ju ne bo nazaj. Veliko sreče ti želim!!!

Pikca super košek. Jaz sem čisto nora na te koške. So mi tako cortkani...

Sonchek kako lepo, da se nam javljaš. Jaz sem komaj čakala na še več slikic tvojega princa. Je res pravi cukeruser posted image . Poljubčkaj ga še v mojem imenu in ostani aktivna na forumu!!!

Sezam vaša Ana je pa res že prava damica. Se mi zdi čisto druga kot na tisti fotki z morja, ki si jo imela prej!

Tinaaja, Slumpo se podpišem pod lenobo, ki vaju je danes zajela. Jaz res nisem spekla peciva za prijateljico, ampak sem kar v slaščičarni kupila tortice user posted image . Se, cel dan samo sedela in jedla, pa sem zdaj spala na kavču kot ubita, kot da bi cel dan na njivi delala. Si ne morem predstavlajti, kako sem se hitro odvadila tempa službe. Jutri se moram pa obvezno zmigati nakakšen sprehod, ker drugače bo hudo s kilogrami.

Babri lepo da si se nam pridružilauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
27.2.2007 19:33:42   
soncek78
Hello user posted image in mamice!

No danes sem imela prvi CTG in rekli so , da je vse v redu. Mala user posted image  veselo user posted image . Naslednji CTG imam 13.03., seveda če ne bo prej kakšnega presenečenja.

V soboto 03.03. imava z user posted image   poroko. Tako da sem non-stop v movingu. Ma je prav lepo. Sem v user posted image .

Ksenjica 78 - drži se. Bom držala psti, da gre vse v redu.

Urla - Vaša princeska je prav čudovita. Čestitke še enkrat!user posted image user posted image user posted image

*Sonchek* - Kako lep sinek... user posted image user posted image user posted image  Prav lep škratek.

Sibil - držim pesti in navijam za vaju, da bo vse OK!

Thaiss - user posted image user posted image user posted image   Čestitke in še enkrat čestitke za malega Matio. Upam , da se lepo cartate z malim  user posted image . Čestitke tudi očku!

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
27.2.2007 19:48:49   
pocka
   user posted image     user posted image    Thaiss čestitke za malega sončka!!! user posted image   user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
27.2.2007 20:01:07   
Dajadada
user posted image Čestitke Thaiss za sinčka.user posted image  
Punčke še vedno prevladujejo, ampak zgleda da prihajajo tudi fantki.

Thaiss je bila nazadnje na forumu včeraj in je med drugim napisala tole:
"Ob 1h zjutraj sem se zbudila z močnimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, kot pri M. Bolečine pa niso prenehale do jutra, tako da z mojim spanjem ni bilo nič!
Dopoldan pa se mi je pojavil izcedek user posted image
No, zaenkrat še ne bom paničarla, ker imam jutri CTG, pa bomo vidli kako naprej. "

Da boste vedele, kaj se bliža, če se bo vam dogajalo podobno.

Vrtec: A mislite, da ga je bolje imeti v bližini službe in staršev ali v bližini doma? A mogoče veste, če je cena res višja, če nimaš stalnega prebivališča tam, kjer je otrok v vrtcu?
Midva imava oba službo in starše v Ljubljani, živiva pa v Grosuplju in se ne moreva odločiti, kje bi bilo bolje imeti vrtec. Je toliko plusov in minusov pri obeh variantah. Se pa bolj nagibava k Ljubljani, ampak potem je spet problem kje. V bližini moje službe (kaj pa če se preselimo), v bližini babice in dedka (ampak veliko ne morem računati na njiju).
Pa še cena me skrbi, zaradi stalnega prebivališča v dugi občini. Tiste, ki že imate otroke v vrtcih oz. tiste, ki ste se že kaj zanimale, ali kaj veste o tem. Kje bi lahko dobila več info?  

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
27.2.2007 20:03:41   
Dajadada
Evo, ravnokar sem v napovedniku oddaje Preverjeno slišala, da bodo govorili tudi o vrtcih. Hitro pred TV, če vas zanima.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
27.2.2007 20:10:20   
VRTNICA30
čestitke Thaiss user posted image user posted image user posted image

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
27.2.2007 20:11:27   
draja
Soncek78 čestitke za uspešen CTG. Joj, tebe čaka pa še poroka. Čudovito!!!

Punce, malo neumno vprašanje, ampak dajte mi povedati, kako veliko so vaše torbe za v porodnišnico? Jaz sem ravno gledala, da je moja kar velika, pa čeprav ni čisto polna. Sem si naštimala eno manjšo potovalko (tako kot za na treninge npr.), pa se mi zdi zdaj ko je polna ogromna. Sploh glede na to, da imajo v porodnišnicah zelo majhne omarice.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
27.2.2007 20:14:29   
tejčica
Vidim da je novica o Thaiss že gor. Obveščevalna dobro deluje.user posted image  Je pa napisala še, da je bil porod ekspresen.user posted image

user posted image Thaiss, iskrene čestitke za sineka Matia.user posted image

Se javim še kasneje, ker imam končno mojo pupo doma in ni časa za RR.user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
27.2.2007 20:53:44   
dolgolaska
THAISS user posted image   user posted image   za sinčka!!!
Veliko lepih skupnih trenutkov!

...spet prehitevanje....hm.....

Evo mene z ctg-ja.....
hm...popadki ...ja vsake toliko...neredni zaenkrat lažni.....
O pravih baje še ni duha ne sluha.....
JJasna...ne se bat...te bom počakala....user posted image
Sva se z malim dogovorila...tok da do 15-ga nič ne bo!user posted image
Imam pa tudi jaz naslednji ctg 13-ga...če pa bo prej kaj pa mi je rekla g da naj grem kar v porodnišnico....
...se baje pripravlja in maternica lepo vadi za prave popadke!!!

Lepo in lahko noč vsem user posted image !

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
27.2.2007 21:14:02   
Anonimen
No, dolgolaska lepo to. Naj se kr pripravlja do 15-ega. user posted image

LP

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4886
27.2.2007 21:55:23   
tejčica
Čestitke tudi  K_a_t_i  za sinka Žiga!user posted image user posted image user posted image

Seznam mamic se kar pridno veča. Še dobro da bo kmalu marec, da bo še kakšna za marec ostala.

Danes časa za RR nisem imela prav veliko, saj je naša pupica prišla domov. Joj kolk smo se stiskali... Je ne dam nikoli več na tako dolge počitnice, ker to je bilo pa zame preveč. Sedaj že sladko spančka, sem pa mojemu že rekla, da ko greva spat jo bo prenesel v najino posteljo. Joj kolk mi je manjkala!

Z Dskubin sva bile danes skupaj na anesteziološki za EA, sva pa med čakanjem srečale Sibil. Kot kaže ji bodo jutri naredili CR, saj naj bi ji user posted image  preveč pritiskal na pljuča in tako večji ko je, bolj povečuje njen kašelj.

Kr_enamami, srečno jutri.user posted image
Torej jutri spet dobimo vsaj dve mamici.user posted image

Sem vas samo na hitro preletela, ker sem danes samo še za dol past. Čestitke vsem za dopolnjene tedne in za uspešne preglede, CTG-je.

Pa prespano noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
27.2.2007 21:55:34   
Žabika
Thaiss: čestitke za fantička!!!!user posted image user posted image

*sonchek*: super slikice, super malček! Uživajte! Tudi jaz upam, da mi ne bo treba do 12tega čakat!!! Sej ne da bi mi bilo kaj težko, ampak tako bi že cartala!

babri: zdaj ko bo več časa, pa malo poklepetaj z nami! Sej nas je že itak toliko, da jaz komaj dohajam. A pri vas že veste kaj boste cartali:user posted image ali user posted image ?

soncek78: o vidva sta pa šla na knap tole! Da ne boš šla direktno iz poroke v P!!! Bravo!!!! Verjamem da imaš dela polno in da nimaš časa za lenarjenje! Komaj čakam, da pripopaš kakšno slikico - sej boš, a ne? Kje pa bo poroka?

Dajadada: sej veš da lastnih izkušenj glede vrtca še nimam, imam pa prijatelja, ki živita v Grosuplju in imata službo v LJ in imata svojo punčko v LJ v vrtcu, ker pravita, da so tako več skupaj - pač v avtu, ampak so in pa da potem iz službe in z otrokom, ki ga pobereta v vrtcu vsaj lahko še kam grejo skupaj! Glede cene pa ne vem, ampak še nisem slišala za to!
Pa hvala, da si našla zadnji post od thaiss - meni se ni ljubilo brskat nazaj. Se mi zdijo te zadnje informacije ful koristne!

draja: moja torba ni ne vem kako velika (tak malo večji mehek neseser), pa se mi zdi da imam kar večino notri! Nisem neki pretiravala. Smo pa blizu P doma, tako da mi bo moj lahko kaj na hitro prinesel!

dolgolaska: fino, da se počasi pripravlja. A pa ti čutiš te popadke?

Jaz grem v mižule, ker je bil dan spet totalno aktiven! Počutje pa danes tako super, da po moje še 14 dni res ne bom šla rodit! Ko bo, bo!

Nočko brez dežuranja!!!!
Ž.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
27.2.2007 22:02:14   
Žabika
Sem ravnokar videla novo novico!

K_a_t_i: čestitke za Žiga!!!
user posted image user posted image user posted image

Kr-enamami in Sibil pa jutri dobro opravita! Držim pesti!!!!

Ž.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
27.2.2007 22:10:25   
vms
THAISS ČESTITKE ZA FANTIČKA.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
27.2.2007 22:18:11   
sezam
Thaiss - Čestitke za sinčka. Želim čim več prespanih noči in velikooo cartanja user posted image user posted image user posted image

draja - Hvala, tile naši otroci se ful hitro spreminjajo. Pri punčkah se mi pa zdi, da se še bolj pozna (vsaj pri Ani opažam), ker ima skoz daljše laske.

sonchek78 - Lepo preživet poročni dan. Upam, da te kaj ne preseneti in ne pristaneš v P user posted image

tejčica - si le dočakala svojo pupo. Sedaj jo pa hitro pocartaj - za nazaj in še malo za naprej, ko boš ti odsotna user posted image

Kr_enamami, sibil -  srečno jutri user posted image user posted image

K_a_t_i - tudi tebi čestitke za sinka Žiga user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
27.2.2007 22:35:25   
Anonimen
K_a_t_i, ČESTITKE za Žiga!user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4892
27.2.2007 22:42:51   
draja
K_A_T_I ČESTITKE ZA SINČKA user posted image user posted image . Pa veliiiiiko cartanja vam želim!

Kr_enamami, Sibil srečno jutri. Bomo držale pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
27.2.2007 22:50:38   
Pikca
Oo, kar dve novi mamici!

Thaiss, čestitke za Matia in K_a_t_i, čestitke za Žiga!
Uživajte prve skupne trenutke!

Jutri pa Sibil in Kr_enamami - vama držim pesti, da dobro in hitro opravita ter objameta zdravi štručki!

Dolgolaska, ti se pa kar še malo pripravljaj, se še nikamor ne mudi.

Draja - jaz imam spakiran manjši ruzak. Potovalka res najbrž ne bo šla v omarico... jo boš pač mela zraven, čeprav nam so enkrat pred vizito zatežili da jih moramo not pospravit. Pa hvala za pohvale glede koškauser posted image  men so tudi koški ful všeč.

Tejčica, velik crkljanja s tvojo taveliko, da notri prineseta za nazaj. Jaz bi mojo tudi tko pogrešala... še nikoli nisva bili več kot 1 dan narazen - me kar mal skrbi čas v porodnišnici.

Soncek78, tebi pa lepe priprave na poroko! Joj, se spomnim priprav in tistih zadnjih dni pred najino poroko in potem dneva D, ko je vse tako lepo in sproščeno potekalouser posted image . Vidva pa še otročka dobita ta mesec, to morajo bit res enkratni občutki.

Dajadada - vrtec - mi smo iz Domžal (delava v LJ) in smo jo tukaj prijavili v vrtec, če bi stanovali v Grosuplju, pa bi se po mojem odločila za LJ. Cene pa so kolikor vem podobne, le v LJ, če si Ljubljančan, občina precej subvencionira in je zato ceneje.

Jutri imam pa še en čeking vode in pritiska pri gin., upam, da bo OK, sem se trudila več piti, pa tudi počutje je zdaj OK.

Lahko (in dobro prespano) nočko, Pikca

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
28.2.2007 0:11:08   
simonka
BRAVO BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    THAISS in K_a_t_i  iskrene česttitke.

Sibil in Kr_enamami mislim na vaju, držim pesti, da bo čim lažje in da se čimprej pocartata s svojimi štručkami.

Ostale user posted image  pa lepo in mirno nočko, zjutraj pa takoj na čvek.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
28.2.2007 0:18:47   
skačica
Evo,da se še jaz malo javim preden grem v mižule!

Vidim,da smo marčevke res pridne. Kar vsak dan kakšna lepa novička.
user posted image Obema novima mamicama čestitke tudi od mene. Uživajta s svojima sončkoma!user posted image

soncek78,lep poročni dan vama želim v soboto. Saj bo detece počakalo,da je vsaj formalnih zadev konec potem pa tudi če pride,a ne?user posted image  Vem kako je s pripravami,sva se poročila lani septembra in sva še vedno mladoporočencauser posted image .

draja,moja torba za v P je v bistvu neseser. Takšen mehek kozmetični kovček. Sicer ga pa lahko vidiš tudi v mojem albumu. Notri sem spravila vse,res pa je,da jaz ne bom s seboj nosila pižame in halje.
Za dojenčka imam pa posebej nahrbtnik-tega bo prinesel kasneje ati.

dolgolaska,sem mislila,da se bo kaj dogajalo pri vas,ampak boš očitno še malo počakala. Tudi prav.

Jutri pa spet dobimo dve novi mamici. Pa še vedno je februar,tle se pa že tooook dogaja.Držim pesti,da bosta poroda čim lažjauser posted image user posted image user posted image .

Pikca,jutri ti želim dobre rezultate pri g.

Jaz sem se pa sedaj razvadila in vsako popoldne mrknemuser posted image  za kakšno urco. Pa potem še celo noč spim. Ne vem od kdaj rabim tok spanja. Prej ga nisem niti pol tolikouser posted image .
Učinka tudi od mene ni ne vem kakega že kak teden. Po mislih mi leti sama hrana. Sva se pa z user posted image  odločila,da ta vikend narediva še eno generalko po stanovanju pol pa čakam,da me kaj prime in da letimo v P.
Mogoče pa doživim celo kake učinke lune.

Lahko noč user posted image . Lepo in dobro spite pa si pišemo jutri.

PS: upam,da vas ne bo preveč takih,ki boste ponoči dežurale na RR.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
28.2.2007 6:07:03   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image THAISS IN K A T I CESTITKE ZA VAJINGA SINCKA,user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
28.2.2007 6:53:06   
amy26
dobro jutrouser posted image

moja dva moška sta glih kar šla tako da imam do 12 ure čas zase pol pa po Aleksa v varstvo, še pred tem mislim v BC mal še zapravljat, rabila bi kakšne nalepke za steno pa iščem otroške zavese, če katera ve kje jih kej imajo bi šla še tam pogledat.

Srečno danes Sibil in Kr_enamami, pa čimlepši porod.
Marčevke res prehitevamo, no sej je pravuser posted image  no danes moramo ostale še zdržati pol bo pa res naš mesec.
Lepo preživite dan baje bo spet user posted image tako da ga izkoristite.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
28.2.2007 6:59:04   
tinaaja

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
         23.02. Sandra-10 :                             (pdp: 10.3.) - javi ostale info user posted image
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, ? g,  ? cm (pdp: 10.3.)

user posted image user posted image 28. 02. - dajmo Kr_enamami & Sibil (pa se kaksna morda user posted image )

user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
28.2.2007 7:12:06   
m a j c i k a
ISKRENE ČESTITKE K_A_T_I IN THAISS ZA VAJINA SONČKA!!!!user posted image user posted image user posted image

Danes pa vso srečo KR_ENAMAMI in SIBIL!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?