|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.2.2007 15:44:20   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

tinaaja jaz mislim da je to čist dovolj.Saj v P so tud tako oblečeniuser posted image

user posted image Hvala... Jaz sem vmes ze bila v BC na rudniku in kupila dve Schieserjevi pizami user posted image hehe, jaz mogla, bila nuja user posted image user posted image user posted image   Zase sem pa nasla ene puma superge za sprehode user posted image , samo jih se nisem vzela, ker imajo mojo st v izlozbi, pa me je trebuh bolel od sklanjanja in probavanja in se mi ni daloooo...

Encijan, jaz bom videla kok mi bo telo dopuscalo - ce bo slo, bi zacela tect cim prej (1,5meseca ziher ne).. Junijski tek - Poletov - pa ziher grem, morda z vozickom :) user posted image Komaj cakam, da vidim svojo ekipo user posted image

Thaiss, pol pri tebi tud samo se cakamo - no en lahek porod ti zelim user posted image

Kati, mi tud nimamo zimskega pajaca.. Danes je zunaj toook vroce, upam, da tko ostane.

Skacica, cim manj sekiranja, popravi in mu odnesi, ce bo pa kaj tezil pa se zacni po trebuhu bozat al pa delat, da te kaj boli.. naj od strahu podpise, pa bosta pol naprej resevala user posted image

Opa Kr_enamami, torej je sreda user posted image Ja Šurc je una gostilna in ja, mi smo mizo zjutraj rezerviral, da smo lahko jedli tam..

Sibam... kosilo njamaaaa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
26.2.2007 16:08:41   
m a j c i k a
Evo mene s sprehoda, tak je lep sonček da nisem noter zdržala!!!
Zdej pa tuširanje in gremo na pregled!user posted image

THAISS: tudi jaz se že tri dni zbujam z menstrualnimi bolečinami, ampak čisto blagimi in grozen izcedek imam zjutraj na hlačkah, tako da se počasi pripravlja izgleda.......

SKOČICA: hvala, se takoj javim ko pridem, tudi z novicami od Blanči, mogoče jo skočim pogledat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
26.2.2007 16:22:05   
amy26
Jaz bom v začetku user posted image  za spanje oblačila dvojne dolge rokave, torej spodaj kaka benkica pa čez body in tanke bombažne žabice, pokrila pa ga bom s kovterčkom. Tako bo oblečen tudi čez dan. Kasneje pa bom uporabljala bombažni spalni pajacek z dolgimi rokavčki spodaj body, ko se bo začel ponoči odkrivati pa ga bom začela dajati v spalno vrečo brez rokavov spodaj pa samo en dolg rokav in žabice.

Skočica, ne sekiraj se preveč glede diplome in profesorjev, eni so res zateženiuser posted image  enostavno dispozijo popravi kot ti je naročil in mu hodi težit vsak dan če je treba, seveda če se boš dobro počutila. Ti bo že moral dati zeleni signal da je dobro.

Torej se zna zgoditi da do srede rodi še par marčevkuser posted image , Blanči, Kr_enamami, Thaiss, Sibil,... vsekakor vsem želim čimlažji in čimkrajši porod pa zdrave pikiceuser posted image .

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
26.2.2007 16:42:47   
Pikca
No, evo, tko, kot je Amy napisala, tko sem jaz Živo oblačila in isto mislim juniorčka.

He he Tinaaja, jaz sem tudi taka zapravljačka, ko gre za male cunjice. No, prvič sem bila še malo hujšauser posted image

Skočica, je pa res zatežen tale tvoj profesor, nimaš kaj, popravit in mu zatežit.

No, jaz svoje naloge še vedno nisem oddala... se trenutno bolj ukvarjam s pranjem in likanjem, pa čvekanjem na RR, bo treba resneje zagrabit, ni več velik cajta... Se mi zdi da sem se znala dosti bolj zorganizirat, ko sem bila še v službi.

Kr_enamami, Thaiss, Kati, Sibil, Blanči... kar nekaj vas je "na prvem tiru", srečno vsem!

Lp, Pikca

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
26.2.2007 16:48:34   
tinaaja
No, se malo slikic user posted image
Najprej patike, ki jih je babi kupila za pikico:
user posted image

user posted image

In nase nove pizame user posted image in zabic(barve na sliki niso tok lepe kot v zivo)
user posted image

Men so tok noro corti tezadevice za ta maucke.

Sonchek: kaksne pa teste kaj delajo v P? Kaj se dogaja te 3 dni? In kako se kaj pedenate zdaj doma?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
26.2.2007 17:56:43   
simonka
Halo nosečke!

Tinaaja prekrasne stvari, smo že čist not ali ne.

Pikca v drugo nismo več tako zapravljive. Če se jaz spomnim kaj sem vse nakupila za Timona, vse kaj sem rabila in vse kaj ne. Je pa fajn , da bo zdaj spet vse prav prišlo. No vboziček sem pa vseeno morala kupiti čeprav je ta prvi bil še ok. Tako malo za dušico pa še babica je nekaj primaknila.

Erna 14 Žiga je zelo lepo ime. Naša svakinja ima fanta Žigeca, krasen fant.user posted image user posted image .

Skačica sicer sem že dolgo iz šole, se pa še vseeno spomnim, kako je bilo lahko včasih težko. Pa saj bo. Držim pesti.

K a t i  prekrasna sobica.

Thaiss verjetno je prišel tvoj čas. Kar mravljinci mi že gredo. Tako sem polna nekih čustev, tudi zjočem se kar hitro. Držim pesti, da bo vse ok in čim bolj prijetno.

Encijan jaz kar tudi sanjam o porodih pa o otročkih..... Ko pasmo tako že v pričakovanju in imamo samo še to v mislih. Tudi jaz sem bom v drugo bolj izborila zase in za bebico. V prvo sem bila tiho in nisem hotela nič gnjaviti, pa je bilo še slabše. Tudi ti pazi na svojega zakladeka.

A N J A pa še vedno aktivna. Ravno včeraj smo si naredili zvečer regrat, taki s toplim krompirjem in kuhano jajčko zraven, prava poslastica.

Drage user posted image user posted image user posted image  kar ne morem verjeti, da bom že drugi teden imela svojo štručko v naročju. Saj boste mislile name 06.03. v torek. V ponedeljek pa sem že sprejeta v bolnico. Seveda pa se do takrat še stokrat javim.

Lep pozdravčke in zaenkrat papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
26.2.2007 18:06:56   
skačica
oj!

Punce,hvala za tolažbouser posted image ,res ni druge kot da popravim spet dispozicijo in upam, da enkrat odneha user posted image .
Punce,nisem skočica ampak skačicauser posted image . Od kje nick? Nekaj se je blo treba zmislit,vsi so bili že zasedeniuser posted image  Pa nič hudega tudi,če sem skočicauser posted image .

Evo,sem odspala nekaj kitic in sem veliko boljše. Jaz bi tud še kaj šopingirala pa ne vem kaj naj še kupim.
Punce,ali ve vidite moj album? Jaz ga nemreč ne morem. Ker nimam tiste "orodne" vrstice spodaj. Zdaj pa al sem blond al kaj user posted image ? Razsvetlite me prosimuser posted image . Tako bo naša mala oblečena,ko bomo šli domov iz porodnišnice pa voziček je slikan pa sobica njena.

Ja,tudi jaz nimam zimskega pajaca,ampak tak malo debelejši kompletek iz flisa. Upam,da bo dovolj. Kar naj tako vreme ostane.

Jaz ne bom imela vreče za spanje-verjetno,ampak bo user posted image  spala v bombažni pižamici in pokrita s kovterčkom. Upam,da bo tako v redu.

Thaiss, potem boš pa tudi ti v kratkem mamica. Zgleda,da se bo ta teden kar fejst dogajalo tle na forumu. Bo treba bit skoz prisoten,da ne bomo česa zamudileuser posted image .
Tko hitro pišete,da si je treba ornk časa vzet,da vse prebereš.Res ste klepetave,no,tudi jaz nisem kaj boljša. Tam kjer je čvek,tam sem jazuser posted image .

Ja,Pikca,tud od mene je blo več učinka,ko sem bila še v službi. Odkar sem doma,nisem naredila še nič koristnega za faks. Hvalabogu imam ostale obveznosti za sabo,edino ena seminarska mi še visi za vratomuser posted image ,ki je spisana že dolgo časa,ampak imam huuuuuuuude težave z mentorjemuser posted image ,in stalno nekaj najde in mi je ne oceni. Pa da te kap. Grem v kratkem tudi k njemu na govorilne ure,da pove kaj ga muči tokratuser posted image .
Upam,da bo enkrat dal mir in mi prisolil tisto blesavo šestko,če že več ne more ali noče.

No,tko:zdele sem gostila še taščo,ki mi je prinesla pečene šampinjone in en krof. In sem seveda vse požrla. A niso rekli,da zadnji mesec celo kako kilco zgubiš????? Jaz boma kvečjemu kako še pridobilauser posted image . Bom pa malo bolj telovadila in vozičkala pa bo,a neuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
26.2.2007 18:21:03   
tejčica
Sem prejle dobila SMS od Sibil. Je ostala v bolnici in so jo dali v eno sobo da nikogar ne okuži. CR pa je verjetno prestavljen na konec tedna, da se prej pozdravi.

Sibil, hitro se pocajtaj da boš potem k sebi stisnila svojo malo bebico.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam brat, kar ste čez dan nakvačkale.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
26.2.2007 18:23:51   
tinaaja
skAcica user posted image user posted image user posted image vidimo, vidimo tvoj album - ti ga lahko vidis v levem meniju "Moji albumi". Jaz tud mislim, da nimam nic vec za kupit, pol pa grem tkole po pizamo, pa rokavicke, pa zabice user posted image user posted image A ti imas tud jaguarja user posted image Midva imava Lime barvo. Jah tko je to, nasal mala se bo v jaguarju vozila okol, midva pa samo v renaultih user posted image Ful lusten kompletek mimogrede user posted image

Simonka, valda bomo navijale tukaj zate 6.3.  Joj, kok se blizajo nasi dnevi. Men kar nic n jasno, jaz mislim, da ko se bo zacelo, da bom najprej eno ornk paniko zagnala, pol se bom pa ful umirila in cakala, da bodo popadki na 5 min.. Ful me zanima, kakobo moj reagiral, ki je drugace flegma.

Evo, sploh ne vem, kaj cem sama s sabo. Moj je na druzenju z boysi, na TV nic pametnega, brat se mi ne da... 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
26.2.2007 18:26:06   
tinaaja
Ja boga Sibil, zdaj pa se not zaprta user posted image To bo pa kar dolga za njena fanta - do CD se 4,5 dni, pol pa se 6 dni po CR. Ampak se je bolje pocajtat, da ne bo kaksnih komplikacij. No upam,da bo cim prej tok bolje, da se odlocijo za CR in da dobi svoje dete v roke user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
26.2.2007 18:43:08   
skačica
no,vsaj nekaj mi je uspelouser posted image . Bravo zame.
Ja,tud mi imamo Jaguarja,je treba za otroka najboljše,midva pa  VW in BMW(je pa mož hotel buzza,ker to je pa mercedes po njegovemuser posted image user posted image user posted image ). Men je skoraj malo žal,da sva se odločila za to barvo,ker se po moje hitro umaže. Mi je pa lime barva tud zelo všeč. Bodo naši škratki taki frajerji,da dol padeš a ne?
Sem naložila še slike najinega stanovanje,hodniki,stopnice,spalnica in otroška sobica niso vključeni-samo dnevni prostori.
Je pa vse še bele barve razen soba od male,ampak ne bo več dolgo,ker naslednjič prebarvam vse na žive barve. Še prej pa rodim,ker vidim kaj je to pucanje v pozni nosečnostiuser posted image . Najraje bi si čistilko nabavila,res.
Ker tud mojga križuser posted image  boli in sva oba ena invalida in to pri poznih dvajsetih....

Sibil bo pa kar v bolnici počakala,da se pozdravi? Ja,bogica,no. Držim pesti,da se kmalu odločijo za CR.
simonka,valda bomo držale pesti. Zdaj gre že zares tako da bomo vsak dan za kako držale in stiskale pestke.

Ja,tinaaja,tud jaz bi še zihr kaj našla za kupit,če bi letala po mestu,ampak se mi trenutno ne da. Sem pa 100% da mi še kaj tja do poroda ne uide. Vsak dan razmišljam,kaj za hudiča nama še manjka,da bi lahko letela še nabavituser posted image .
Sicer se pa tud jaz zdele dolgočasim-mož je šel v službo nekaj iskat(tud na bolniški ne da miru)in sem sama tle.
No,razen tašča je prišla gor za 10 minut,ker pač skrbi da ne bi preveč shujšalauser posted image . Zdaj sem pa spet sama in tle po forumu bluzim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
26.2.2007 18:48:59   
urla
Hoj hoj nosečke in novopečene mamice!

Najprej čestitke vsem novim mamicam. Čim več se cartajte in mečkajte.
Vsem, ki ste pa tik pred zdajci, pa srečno pot v Rim user posted image user posted image user posted image .

Mi smo dali slike naše princeske v album, tako da jo lahko vidite. Je res priden otrok. Papa in spančka, res nobenega dela ni z njo.

No toliko za sedaj,

Urša

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
26.2.2007 19:06:47   
dolgolaska
URLA...tamala je pa res cukerček.....
Še vedno čakamo na tvojo porodno zgodbo...
Še naprej naj bo mala tako pridna, vi pa se pridno crkljajte še naprej!!!!

SIBIL...držim pesti zate ,da se čim prej pozdraviš in da čim prej dobiš v naročje svojo pikico...

.....za vse ostale ,ki pa ste na na vrsti te dneve....držim pesti za vas in sem v mislih z vami!!!

MIDVA PA BOVA JUTRI DOPONILA 37 TEDEN,IN JUTRI JE TUDI NA VRSTI TUDI NAJIN PRVI CTG!!!
Me prav zanima kaj bo pokazal....hm....

Bodite pridne še naprej in vsak prosti trenutek izkoristite za božanje bušijev!!

LP!user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
26.2.2007 19:08:08   
K_a_t_i
user posted image
Urla, vidim, da ne rabiš nobene blazine za podlagati dojenčka user posted image . Medvedek je ful praktičen. Tale zadnja slikca s Tianom je pa tooook cartkana, da bi človk kar takoj 2 mel. user posted image . SUPER!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
26.2.2007 19:10:44   
m a j c i k a
Evo naju s pregleda! Vse je ok! user posted image user posted image user posted image V bistvu pa ne razumem moje g., zadnjič je tako paniko naredla da je mala že ful nizko da tišči dol, pa da sem odprta že 1 cm, danes me pa niti pregledala ni! Je rekla da mam CTG za v učbenik, da je vse super, da  naj počivam in se vidimo čez en teden!!! MIdva sma pa že torbo mela zraven za vsak slučaj!user posted image

Blanči vas vse lepo pozdravlja, z njo je zaenkrat vse ok, čez dan ma v redu pritisk, ponoči ji pa naraste, tak da jo bojo mel par dni noter na opazovanju, poroda ji pa še ne bojo sprožil...

Grema nekaj pojest pa pod tuš in spančkat, ej vsak dan me prej zmanjka, moj je šel pa na trening basketa, tak da mislim da ga ne boma dočakale!!!

SKAČICA: ful lepe slikce!!!!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
26.2.2007 19:23:55   
Anonimen
Tinaaja, tečt? Jst se bom še pol leta pobirala, se mi zdi... user posted image Pa zelo lepe stvari si kupila za vašo princesko.

skačica, jaz vidim tvoj album, pa pohavle!user posted image

Sbili, držim pesti, da se pozdraviš in čimprej svojo malo piko stisneš k sebi.

Urla, prava princeska. Vidim, da je tudi bratca čisto prevzela.

dolgolaska, kaj pa naj bi pokazal CTG? user posted image A nisva zmenjeni za 15.3.? no,...?!

majcika, naj vajin user posted image kr še malo počaka, ker še ni na vrsti.user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
26.2.2007 19:33:29   
TeDyBear
To je pa noro! Stebtolk načvekale, da ne vem, kje naj začnem!
Urla user posted image  zelo cortkana pikica! Veliko crkljanja vam želim!

Simonka, erna14 in jjasna - LUKA je res en fejst fant (moj najstarejšiuser posted image ), tretji bo pa kar Jurij user posted image , tako da jaz navijam za obe imeni... Aja, katera je že za Žiga omenjala? To bi bil najin Luka, če si ne bi očka pri porodu premislil in je iz Žiga postal Lukauser posted image ...Kolobocija z imeniuser posted image

Sibil - čimprej naj se pozdravi, da ne bosta njena moška predolgo sama...

kati - user posted image mislim, da se ti dogaja...naj se čimlažje zgodiuser posted image

skačica - lepo, da tašča skrbi za tvojo "vitko linijo", jaz pa zanjo poskrbim kar sama - trenutno sem spraznila cel krožnik polente z mlekom - se mi jo je taaaakkkooo zaluštal...

tinaaja - tudi pri nas je tako, da se malim cotkam le teeežžžkkkooo upremo user posted image

pikca - pri meni je vedno bilo tako, da je največ učinka takrat, ko mi voda najbolj v grlo teče... Zdaj sem bila pa na bolniški, pa nič od nič...Ama NIČ!!!

amy - tudi jaz sem obadva tako oblačila user posted image , to mislim prakticirat tudi v tretje...

tejčica- pri nas je pa toooolikooo prostora, da bodo kar vsi trije v eni sobiciuser posted image user posted image user posted image , se bojo imeli pa toliko bolj radi user posted image user posted image user posted image ...

No, tako, vse ki se vam dogaja - naj se čimprej in čimlažje zgodi, mislim na vse vas!

V album sem tudi jaz dodala slikice oblačilc za iz porodnišnice user posted image , so pa modre barve, ker bo najverjetneje tudi v tretje fantiček!!! Torej čakamo user posted image  user posted image  Jurija!!! Našedva fantolina pa vsa v luftu od veseljauser posted image user posted image user posted image , midva pa itak da tudi, nima vsak take sreče, da ma TRI SINOVE, a ne???

Pa pozdravček vsem!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
26.2.2007 19:46:26   
Žabika
Oh čvekice! Če te cel dan ni doma potrebuješ kar debelo urico, da vse prebereš in pogledaš še vse albumčke! Super lepe sobice in oprema! Hvala za nasvete glede spanja! Super predlogi!

Jaz sem se dopoldne načakala na pregledu! Sem bila na koncu že čist hin! Drugače je vse v redu, G pravi, da se počasi pripravljamo; odprta sem 1 cm, maternični vrat pa je še ohranjen! Ctg lep, kontrola čez en teden (jaz vseeno upam na moč polne lune, nedeljski lep datum in moj izračun PDPja)! Je pa rekla, da je zadnji dan 15.03., tako da imam takrat kar napovedan sprejem in sprožitev poroda. Ampak saj bo prej!

Urla: ti nas pa prvorodke že malo rajcaš s temile slikcami! To mi je pa vedno najlepše gledat, kako ima večji otrok rad ta malega. Ful sta cortkana! Pa kot vidim je Tian prišel že v porodnišnico! Kako je bilo? Pa res nam vsaj par stavkov napiši kako ste rodili!

Držim pesti za Sibil in Blanci, ki sta že v hotelu. Upam, da se jima stanje čimprej umiri in da dobita v roke svoje pikice! user posted image user posted image user posted image

Bo pa zdele res kar pestro ratalo, pa sej zdej je pa že res skoraj marec!

Lp,
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
26.2.2007 19:48:23   
tejčica
Simonka, meni sta všeč obe imeni, bi se pa med tema dvema odločila za Jaka (Jakob), ki mi je res lep. Pri nas ne pride v upoštev, ker je Taja to ime izbrala za kuža. In glede na to da je zajcu dala ime Herbi Metka, ji nismo dali volilne pravice za izbiro imena za dojenčka.user posted image  

Me pa veseli da nisva edina, ki še nisva dorekla imena. Vidim da nas ima še kar dosti te težave.
Amy26, čestitke za 36 tednov.user posted image

Blanči, držim pesti da bo vse ok in da se pritisk umiri.user posted image user posted image user posted image

Taya85, mi bomo ritko brisali kar z robčki za ritko(dm-ovi oljni). Bomo videli kako se bodo obnesli.

Sezam, fino da je praznovanje za vami, Ana pa je najbrž zelo uživala. Ti si pa še malo spočij preden greš rodit.

Tinaaja, uživaj jutri na predstavi. Za spanje imam pa za user posted image  pripravljene dve pižamice, spodaj bom dala pa še bodi in nogavičke. Pokrit bo s kovtrčkom, imam pa tudi spalno vrečo. Pri Taji je nisem uporabljala in tudi tokrat vprašanje če jo bomo. Si pa pridna za nakupovanje.user posted image Luštno, luštno.

Encijan, dobro opravi jutri na CTG-ju.

Simonka, veš da bomo držale pesti naslednji torek.

Thaiss, si še med nami a si že v Postojni?
K_a_t_i, luštna sobica!user posted image  Zimsko vrečo sem pa jaz dobila na posodo, sama je nisem nameravala kupit. Mislim da glede na temperature sploh ne bo prišla v upoštev. Raje pokriješ z dekico več, pa še lažje pote temperaturo reguliraš. Kaj novega pri tebi?
Skačica, lepa sobica in stanovanje, pa tudi corti cunjice.user posted image  Kaj vidva imata pripravljene 2 zibke? Tisto da pa v zadnjem mesecu kakšno kilco celo izgubiš pa tudi pri meni ne drži. Če bo šlo tako naprej, bom v zadnjih dveh mesecih nabrala toliko kilogramov kot v prvih sedmih skupaj.user posted image

Urla, joj kakšna lepotička je Katja. Pa kako jo ima bratec rad. Res lepe slikice. Evo, spet imam solzne oči.

Erna14, Meni je Žiga lepo ime.
Tedybear, corti cunjice.user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede. Sibil bom pa prenesla vaše pozdrave in dobre želje. Jo matra kaj se dogaja na RR-u in čaka na informacije. Kolk sm vse zasvojene...user posted image
Bom tudi jaz malo poslikala in dala kakšno slikico v album. Upam da mi uspe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
26.2.2007 19:58:51   
Lejci
Ojla,

Tudi mi smo meli danes pregled in že drugi CTG. Že prejšnji je bil neuporaben, ker je naše dete očitno hiperaktivno in si niti slučajno ne pusti karkoli merit. Danes mi je bla pa ležat tam prava muka in lovit utripe po celem trebuhu. Seveda rezultat ni bil nič boljši. Dete je enostavno predivje. Tako da ponovimo v petek.

Uh Simonka, 3. nadstropje peš... čist razumem. Mi smo sicer v hiši, ampak mam kopalnico 2 nadstropja dol in mi je prav muka gor in dol letat. Da ne omenjam nočne wc pohode... so mi totalno odveč.

Ja, do 6.3. je še samo 7 dni... Jutri dopolnjujemo 39. teden... seveda če bo dete hotelo na datum ven, haha... Vidiš, to je prednost CR, točno veš kdaj...

Glede imen pa... midva sva prav težko zbrala za vsak spol po 4 imena. Listek sem zapakirala v torbo za porodnišnico, za kaj se bova pa odločla pa prepuščam trenutnemu navdihu.
Tinaaja - FUL luštni copatki, res... HUDO user posted image  Js sm tut taka, da se sploh ne znam bremzat pri teh nakupih... Kaj češ, če je pa vse toook luštkano.

Žabika - kok maš lepga kužija!!! Al je kužika? Dobra si, da ga še tkole upaš sama vodit na sprehod - al je tko lepo vzgojen? Js naše mrcine sama tut slučajno zdaj ne bi sama pelala ven... je enostavno premočan zame. Pa tut ma taka "selektivna ušesa" - sliši samo to, kar mu paše, ostalo pa filtrira user posted image

Skačica moje sožalje za tazga profesora... mene je moj prvi mentor pri diplomi 1 leto nategoval, ni ga blo na govorilne, ni mel po 3 mesce časa popravit dispozicije... No, pol sm ga pa zamenjala, ker je blo res too much.

Joj, mamice nam pa res kr mal skomine delate s svojimi srčki, kar komaj čakaš porod, samo da bi imel toook luštkano štručko v rokah, kot jih mate ve... sploh se jih ne morem nagledat.

A koliko ste odprte vas vaši G pregledajo vaginalno? Mene razen prvič še ni, čeprav bi rada vedla, pri čem sem. Mogoče eno čudno vprašanje - a je katera čutila, da se odpira? Mene včasih tok grdo ščipa tam dol, da me je kr mal strah user posted image

Nič, grem si kuhat čaj iz malinovih listov... Skozi nosečnost sem pa res tolk enih (bolj ali manj ogabnih) čajev spila, da jih potem verjetno 2 leti niti od daleč ne bom hotla videt user posted image

LP!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
26.2.2007 20:52:16   
skačica
Urla,res nas samo še bolj neučakane delaš s temi slikicamiuser posted image . Pa ni samo Katja lepotička,ampak je tudi bratec za moj okus pravi lepotecuser posted image .

ja,majcika,nič ne bo. Boš pač počakala še na nas. A ti bi pa kar prehitevala prek vrste? Ne,malo še počakaj,nismo še me na vrstiuser posted image .

Jaz tud nisem za kakšen tek,se mi zdi,da bi kar dušo spustila. Raje kak orbitrek pa rolerji pa vozičkanje. To bo pri meni aktualno. Pa smučat se moram tud še naučituser posted image ,sva rekla z možem da bi rada,da bi vsi smučali. Drugače pa če bi se s čvekom kalorije zbijale,bi bila jaz vedno idealnih meruser posted image user posted image user posted image .

Ja,če ne drug,tašča poskrbi za mojo "vitko" linijo,ko se naslika na vratih s krožnikom v roki. Ko bom rodila, si bo pa tud dopust vzela-ona že planira in si bo verjetno abonma vplačala v najinem štukuuser posted image user posted image user posted image . No,za kuho res ne bio treba skrbeti možu očitno. Je pa tašča prava faca in jo imam rada,tasta pa malo manjuser posted image .
Drugače pa znam tudi jaz poskrbeti sama za svojo linijo,ker sva s hladilnikom že nekaj časa best frenda in ga mož pridno fila s hrano,ki mu jo jaz napišem na listek in ga pošljem z njim v štacuno.

Ja res TeDyBear,nima vsak take sreče,da ima tri sinove. Pa zelo lepe cunjce si pripravila za iz porodnišnice. Kak frajerček bouser posted image . Jaz se kar slinim,ko gledam tele vaše albume.

Ja,tejcica,imava dve zibki. Ena je družinska,drugo je pa dal možev sodelavec.
Čez dan bo mala v dnevni v eni zibki,ponoči pa na začetku v najini spalnici v drugi zibki. Potem pa v svoji sobici v posteljici,ki jo tudi že čaka.

Lejci,jaz sploh ne vem kako izgleda CTG,kaj šele pregled ko preverijo odprtost.Meni nič od tega še nihče ni naredil,naslednji pregled imam pa šele 4 dni pred PDP in sicer pri g. in ne v porodnišnici tako da jaz očitno sploh ne bom imela nobenega CTG-ja pred PDP. Sicer pa tudi mene včasih kaj špikne nekje v nožnici,kaj to pomeni pa nimam pojma. Po moje ničuser posted image
Drugače pa tud jaz z našim psom ne hodim več na sprehod,tud naš ima filter v ušesihuser posted image ,še posebej za moje ukaze tako da me uboga ravno tok kot mu paše. Ga tast in mož okol preganjata.

Jaz pa ne bom nič pila čaja iz malinovih listov. Kar bo pa bo. Sestri ni prav nič pomagal tako da ga tud jaz ne bom pila.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
26.2.2007 21:15:20   
draja
Ojla!

Končno sem se lahko spet prijavila na forum. Sem imela celo sranje danes s tem. Sem imela zjutraj doma samo svoj služben laptop in ima očitno neke blokade, saj sem forum lahko samo brala, nisem pa se mogla prijaviti. Sem se cel dan ukvarjala s tem. Sem komaj dočakala možeka, da se je vrnil iz službe, predvsem zaradi njegovega laptopa user posted image user posted image .

Amy26 jaz imam 5.3. CTG od 10-ih do 11-ih.Prej grem še v laboratorij, bom pa gledala, da bom ob 10-ih že v čakalnici od g. Ne vem kako to, da so me naročili v razmaku ene ure - mi je morala danes po telefonu dvakrat potrditi.
Najbolje da poveš kdaj in kje bi ti najbolje ustrezalo, pa se ti pridružimo še ostale, ki bomo utegnile.
Pa čestitke za 36. tednovuser posted image user posted image . Mi jih napolnimo jutri!!!

A-N-J-A, TedyBear fuuuuul lepi kompletki za iz porodnišnice!!!

Simonka meni je tudi bolj všeč Luka, ampak to je stvar vaše presoje. V torek 6.3. bomo pa itak fuuuul mislile nate in držale pesti.

K_a_t_i super sobica!!! Dobro se je oči igral z nalepkami. Sva včeraj zvečer tudi midva končno polepila del nad revijalno in je moj tudi čist noter padel pa okrog oslička same muhe lepil,...

Skačica ne sekiraj se zaradi mentorja in faksa. Čez eno uho noter, čez drugo ven. Te čakajo veliko pomembnejše in predvsem lepše stvari kot pa njegova dispozicija. Pa ponavadi je pa itak tako, da je najtežje dispozicijo sestaviti in jo uskladiti z mentorjem, ko pa ti to enkrat uspe pa vse gladko steče!!!
Pa super gnezdece in opremo za malo pikico imata!!!

Kr_enamami evo zdaj ti pa želim, da tvoje dete počaka do srede in da ga res do enih spravite na svetuser posted image .

Tinaaja tudi jaz sem si že kupila supergice, ki pašejo na voziček user posted image user posted image . Drugače pa tudi mi nimamo zimskega pajaca, bomo malo kar v dekico zavili ali pa ga naknadno kupili. Pižamice pa so sploh cortkane - jaz imam podobni dve iz H&M-a.

Thaiss, K_a_t_i in ostale, ki se jim lušči čep ali dogaja kaj drugega kar nakazuje začetek poroda - želim vam hiter porod in da bi čim prej stisnile svoje pikice. Itak pa ni rečeno, da boste kaj prej rodile, tko da mogoče boste še kar nekaj časa čvekale tule z nami.

Sibil, Blanči  želim vama, da bo vse najlepšem redu. Tebi Sibil želim, da čim prej ozdraviš in da ti čim prej naredijo CR in se s pikico vrneta k Patriku in očku.

Urla res je prava mala lepotička vaša nova članica!!!

Majcika, Žabika čestitke za uspešen pregled!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
26.2.2007 21:18:07   
Žabika
Lejci: ja moj pesjan je res zelo zelo priden, tako da ga še kar redno vsak dan vsaj dvakrat peljem ven, od tega je enkrat ornk sprehod! Danes sva npr. oba noro uživala na 1,5h dolgem sprehodu po Tivoliju v tem prelepem dnevu. No sej ko sva prišla domov, sva pa oba za dve uri dol padla! Drugače je pa zelo, zelo lepo vzgojen - upam, da bomo otroke tudi znali vzgajatiuser posted image in ga imam ves čas spuščenega. Glede na to, da živimo v mestu je to kar veliko vredno! Seveda pa hkrati tudi vem, da bi morala imeti tako velikega psa na povodcu, ampak sej sem že napisala, da ima tudi zdaj, ko jih imam jaz +11 še vedno 20kg več od mene! Ni pogojev, da ga zadržim, če se on odloči da gre! Drugače pa ne gre nikamor, tepe se ne, uboga pa 80%! Res je pravi srček! In to sckrljani!

Takole, za spremembo malo ne o otrocih! Zdej sem pa čist utrujena, in grem kar v posteljo! Po moje bom spala kot ubita!

Lahko nočko vsem,
Ž.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
26.2.2007 22:47:50   
sezam
Pikca - ja, ker sem prišla že tako daleč, bi tudi jaz raje počakala na marec. Saj je še dobra 2 dni user posted image

Encijan - res smo ratale prave klepetulje. Če ne prečekiraš 2-3 x na dan, se čisto zgubiš user posted image

K_a_t_i - lepa sobica. Lepo je to tvoj spedinat. Sedaj pa lepo pričakovanje user posted image user posted image

skačica - lepo stanovanje user posted image . Meni je tud ful dobr gledat slikice user posted image . Aja pa lepa sobica za vašo princeso user posted image Kar se pa glede albuma tiče, ga pa nobena nima v svoji vrstici, ampak ga vidijo samo drugi. Kar se kg tiče, sem jaz v prvo res zadnji mesec bila na + 0, sedaj pa kar letijo gor user posted image . Lepo, da imaš takšno taščo user posted image

Kr_enamami - zdej pa res že ure odštevaš user posted image . Srečno.

Sibil - čimprej okrevaj, da boš čimprej držala v rokah svojo pikico. Pa še nas obveščaj preko Tejčice user posted image user posted image

urla - lepo princesko imate. Se kar raznežiš, ko gledaš take fotke user posted image

Lejci - stopnice user posted image . Tud jaz pomislim, kdaj grem v klet sploh kaj iskat - če je user posted image  doma, raje kar njega pošljem. Koliko si odprt pa G pregledujejo vaginalno, ja. Samo, če ni pravega razloga to raje ne delajo vsakič, ker je nevarnost "okužbe".

Srečno vsem, ki ste na stand-by-u. Želim vam čimlažji porod user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam,da se vam kmalu pridružim user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
26.2.2007 23:05:54   
Pikca
Čer,
sem vas morala še malo čekirat pred spanjem, da ne bom mela jutri zjutraj preveč delauser posted image .

Vse fotke sem pogledala in prav vse cunjice so tko luškane, pa sobice, zibke posteljice... tko je luštno to pogledat.

Simonka, seveda bomo mislile nate 6. 3.
Skačica, ful lepe slikce in lepe stvariuser posted image . Jah, vidim, da nas je več takih, ki nam preveč cajta škoduje... no, vsaj glede pridnosti pri študijskih zadevah. Bo že.

Urla, kok sta pa vaša dva luštna! Veliki bratec je videti tako navdušen nad malouser posted image , daj malo napiši, kako to gre z dvema in če je kaj ljubosumja.

Erna14, Žiga je meni zelo všeč ime! Bi bil tudi naš zihr Žiga, pa se mi zdi preveč podobno kot Živa in še od prijateljev tamalemu je tako ime, tko, da žal odpade. Zdaj se pa kar ne moreva odločit... 
Tedybear, ful so mi všeč cunjiceuser posted image

Sibil, da se pozdraviš in se čimprej s štručko vrneš k tvojima fantoma.

Blanči - da se ti pritisk umiri in počakaš na tvoj datum.

...pa zihr sem še kaj pozabila, no, pa jutri naprej.

Danes je tudi nam uspelo obleči košekuser posted image , bom jutri kaj slikala in fotke not dala. Moja mami je ugotovila, da nam likanje gre prepočasi in je zlikala posteljninicouser posted image . Živi je bil tako všeč, da je hotela notri zlestiuser posted image , smo se zmenili, da bo jutri babi prišla tudi za njeno pojstlico zlikat posteljninico bo spala v njej (zdaj spi pri nama...)

No, toliko za danes, pa lahko nočko!
Pikca

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?