skačica
|
oj! Punce,hvala za tolažbo ,res ni druge kot da popravim spet dispozicijo in upam, da enkrat odneha . Punce,nisem skočica ampak skačica . Od kje nick? Nekaj se je blo treba zmislit,vsi so bili že zasedeni Pa nič hudega tudi,če sem skočica . Evo,sem odspala nekaj kitic in sem veliko boljše. Jaz bi tud še kaj šopingirala pa ne vem kaj naj še kupim. Punce,ali ve vidite moj album? Jaz ga nemreč ne morem. Ker nimam tiste "orodne" vrstice spodaj. Zdaj pa al sem blond al kaj ? Razsvetlite me prosim . Tako bo naša mala oblečena,ko bomo šli domov iz porodnišnice pa voziček je slikan pa sobica njena. Ja,tudi jaz nimam zimskega pajaca,ampak tak malo debelejši kompletek iz flisa. Upam,da bo dovolj. Kar naj tako vreme ostane. Jaz ne bom imela vreče za spanje-verjetno,ampak bo spala v bombažni pižamici in pokrita s kovterčkom. Upam,da bo tako v redu. Thaiss, potem boš pa tudi ti v kratkem mamica. Zgleda,da se bo ta teden kar fejst dogajalo tle na forumu. Bo treba bit skoz prisoten,da ne bomo česa zamudile . Tko hitro pišete,da si je treba ornk časa vzet,da vse prebereš.Res ste klepetave,no,tudi jaz nisem kaj boljša. Tam kjer je čvek,tam sem jaz . Ja,Pikca,tud od mene je blo več učinka,ko sem bila še v službi. Odkar sem doma,nisem naredila še nič koristnega za faks. Hvalabogu imam ostale obveznosti za sabo,edino ena seminarska mi še visi za vratom ,ki je spisana že dolgo časa,ampak imam huuuuuuuude težave z mentorjem ,in stalno nekaj najde in mi je ne oceni. Pa da te kap. Grem v kratkem tudi k njemu na govorilne ure,da pove kaj ga muči tokrat . Upam,da bo enkrat dal mir in mi prisolil tisto blesavo šestko,če že več ne more ali noče. No,tko:zdele sem gostila še taščo,ki mi je prinesla pečene šampinjone in en krof. In sem seveda vse požrla. A niso rekli,da zadnji mesec celo kako kilco zgubiš????? Jaz boma kvečjemu kako še pridobila . Bom pa malo bolj telovadila in vozičkala pa bo,a ne
|