tinaaja
|
Jutro, no sicer sem spala, ampak sem se skoz neki zbujala, tko da ni bila najboljsa noc. mapak ni krize. Moja podnajemnica pa se spi in se ne pusti motit Sibil - drzim pesti, da cim prej stisnes k sebi svoje dete Zabika, Majcika, zelo lepo sta ustimali sobici A bosta imeli pikca v svoji sobi ali bo spal pri vama? Tejcica, se maloooo Lejci, midva imava kosek na mestu ze ene 2 tedna, od kar smo ga prinesli iz trgovovine. Takrat sem zadeve oprala, in sva ga pac kar postavila na svoje mesto. Posteljico, ki jo imava v kleti, pa bi verjetno kasneje postavili, nimam pojma. Nocem pa verjet v neke vraze, da kao ne smes. Pa tud, 3 dni v porodnisnici imajo cist dovolj casa, ce slucajno kaj prehiti, tko da ni panike. Men se zdi, da mi magnesol se vedno pomaga. Oz priblizno tko kot prej. Jjasna, sem hotla vceraj odgvooarjat, da mene pa nic ne boli tko kot tebe, pa kot zakleto, me je ene 8x tko (niti ne vem) al udarila al se premaknila, da sem skoraj z belim pogledala. Magor Anja, Borcek bo sel domov kot najvecji frajer. Nekaj si me spomnila - te zabice (ta prave, oprijete), ki jih imas na sliki, a to je primerno ze od rojstva? Sem zadnjic jih gledala, pa nisem vedla, a je to OK, al ne al kaj? Jaz imam za iz P plisast komplet, nobenih takih zabic za spodaj. Zdaj pa akcija, tus, sprehod, ... PS: do marca se 3 dni
|