Anonimen
|
Hojla Pa je vikend okoli...Moj je bil bolj hormonsko neuravnovesen bi rekla .... Custvena nihanja so bila prisotna ampak danes je ze mimo vse . Sem vas brala ampak sem bila prelena,da bi kaj pocvekala....Mi pa te dni pasejo krofi,eurokrem lino lada ta beli kar na zlicco pa sladoled -me zadovoljijo kar lumpijeve lucke....Na vago zarad tega raj par dni ne bom stopla ... Vrtec zaenkrat imama namen,da bi tamali do dveh let bil doma potem pa vrtec.Smo namrec v veliki hisi,midva imava mansardo,svakinja pa njen pa sta na srednjem stuku,v pritlicju pa deda in babi - njegova dva.In glede na to,da je deda doma,cil in zdrav mozakar pr 50ih bo z veseljem si krajsal cas s tamalim.Svakinja ima pa rok v zacetku maja tako,da bo kar zabavno pr bajti ... Pediater: sem se ze pozanimala za enga "v redu" in je kar blizu doma,boma lahko z malim kar z vozickom picila tja.Moram se poklicat in se zmenit vse.. Poroda me vsaj zaenkrat se ni strah.Mogoce zato,ker sem sele pr 35 2/7, pa bo to sele prislo,ko bo ze blizje pdp.Sem si pa zdaj sposodila to knjigo,ki jo tako hvalijo Izziv poroda in jo nameravam v kratek prebrati.Da me slucajno ne prehiti kaj ... Vidim,da vse kr nekaj sanjate kaj glede poroda al pa malih .Jst sem pa do zdaj samo enkrat ,bomo videli,ce so sanje kaj napovedovale glede na to,da je bil v sanjah pravi crnolasec.Tako malo daljse crne na koncu rahlo nakodrane laske je imel...Pa se to se je kao na Uz videlo ...Matra me edino to,da upam,da ne bo treba biti predolgo v P .... vms dobrodosla tinaaja ja pri nas bo ocitno ena orng festa ob prihodu ....Pr nasih sosedih je naroceno 40l vina tisto kar bo zraven od kakih zganic se niti ne racunam pa narezki...V glavnem pravi,da takrat se bo zunaj v bazenu kopal pa ni vazno al bo sneg al dez al noc al ....Povedala sem mu,da tolk le naj pazi,da pride k nama na obisk dvakrat na dan pa da se mu nic ne zgodi...Babici je oblubil,da se bo po stopnicah z vrha mansarde dol vozila....Ma pomoje,da bo epstro LP ce se nama ne uspe na msnu ujeti pa vsaj tule malo sledima novickam druga drugi ....Upam,da je shopping danes v celoti uspel! Obiski jaz sem to tud ze povedala da v bolnici zelim samo svojga in pa stare starse na obisku in potem se isto vsja kaksen teden doma...Da se vsi skupaj sklimatiziramo slumpo & vms drzim da se vajina cimprej obrneta!!! malicka sem si zdaj sla merit,potem takem imam jaz tudi malega 104 pr 35 2/7 pa se nic ne obremnjujem s tem.To je pac cist odvisno od vsake zenske,kaknga busija ima pa kako nosi..... Kr_emamami upam,da ti je izpit uspel ... Ma moram bolj redno pisati,ker zdaj sem celo vecnost brala in pisala sproti .... Soncen pozdravcek
|