Žabika
|
Živjo čvekice! Ja moj štirinožni velikan je res velik, sploh če jaz zraven stojim. No ima pa kar 75kg in to je tudi sedaj še kar slabih 20kg več od mene! Ampak je pa tako priden, da povodca sploh ne nosim s seboj - pa sej kaj bi mi tudi pomagal. Danes sem imela odličen športni dan - hoja po trgovinah, obisk prijateljice, ki mi je dala še eno škatlo oblačil za Juniorja - z odličnim počutjem, ki še kar traja. Zvečer grem pa še v Špas teater na 5moških.com, potem pa mislim, da bom spet spala kot ubita. Glede prostora v avtomobilu - tudi jaz ne vem, kam bomo vse dali, ker moj kosmatinec zasede celoten prtljažnik - mogoče bomo spravili zraven še podnožje od vozička - ravno to je bil največji razlog da sva se odločila za Bugaboo-ja! Imamo sicer enoprostorca, ampak milsim, da bomo hodili kar z dvema avtomobiloma - ni kaj! Na srečo se vsaj nekam ful daleč ne vozimo! Pa tudi prevoz ni ne vem kakšen strošek! Mooneve: lepo stanovanje! Tudi midva sva bila kar drzna, tako da imava tudi zelo močne barve, ampak vseeno ne takšne kot vidva. Midva sva bolj prakticirala, da je ena stena res močnejše barve, ostale pa bolj umirjene! Bom probala enkrat poslikat otroško sobico, da vam jo pokažem! slumpo: občudujem te, kako obvladaš šivanje. Jaz po celem mestu iščem brisačo, ki bi mi bila všeč, pa sem komaj našla dve, ki sta mi všeč! Ti pa takole lepo zašiješ sama! Res . Ja prav dobro vem, kje ima moj Junior kaj, ker sem imela v petek UZ in sem lepo videla. Drugače pa milsim, da kar težko 100% veš kaj je kaj. No, jaz sem se pred UZjem motila! filmoljubke: moj dragi je tudi čisto nor na filme in tele nanizanke (po moje da stanka čisto vse, ker vsak dan pogleda skoraj en film), jaz pa vse to poznam le po imenih - ne gledam nič! Gledam le kakšne dokumentarce, pa kakšne pogovorne oddaje na TV in seveda šport. Na sploh nisem ljubitelj filmov! glasba v P: jaz bom po moje vzela CD s sabo, samo se pa še nisem čist odločila katerega! Za v sobo bom pa sigurno vzela s seboj IPod, ampak ne vem , če bo kaj priložnosti za poslušanje. Vsaj tako malo za ozadje bo pa sigurno prav prišel! Likanje: meni začne boleti hrbet, ker sem preveč odaljena od mize, zato to zdaj počnem kar sproti - če likam 20 minut še gre. Srajce pa zdej nosim kar v likalnico - je moj čist zadovoljen! vms: poslala sem ti ZS! No tko, zdej grem pa še malo tačke dvignit, da bom zdržala do 11h pokonci! Ponavadi sem kar tam okoli 10h v postelji! Lp, Ž.
|