sezam
|
K_a_t_i - dobra konkurenca z busijem. Res zgleda, kot da bi imela zogico pod majico . Glede obrata pa pravijo, da ko se enkrat obrne navzdol, je zelo malo verjetnosti, da bi se obnil nazaj tinaaja - zurke - jao, raje ne pomislim. Prvic si jih je kar sproti organiziral - pa ti kolegi, pa oni kolegi, pa sodelavci, pa bivai sodelavci,..... Sem si mislila, jaz sem morala vse to skoz dat, pa se stvarem se odpovedat, ti bos pa zuriral . kaj cmo. V glavnem jih jepa imel, ko je imel ocetovski dopust. Ko sem bila jaz v P, je imel le dve doma - ena z nasimi in njegovimi (starsi, sestre) in ena s kolegi, s katerimi smo najvec skupaj. Pomoje bo sedaj isto. Tudi meni so v soboto naae rekla, da se mi je trebuh malo spustil, da je med trebuhom in joakam malo ve lufta . Kaj pa vem, sama se tezko ocenim. Me pa res skoz bolj dol pritiska, tako da ze mora biti nekaj na tem . LP - daj se nam malo soncka. Tu pri nas je sama megla . wms - dobrodosla . A po 24 h gres lahko domov? Glede guzve, bo pa res kar malo krize po P, nas bdo res morali ven aibat po 24 h . Sem ze za januar slisala, da so jih kar hotro spustili domov, ce je bilo bp. Nekatere za drugi dan (obicajno je tretji dan). *sonchek* - cestitke za obletnico Drugace pa je bil atudi pri nas danes kratka noc. Najprej nisem mogla zaspat, ko mi je koncno uspelo, se je zbudila Ana in je malo trajalo, da je zaspala nazaj, potem je spet trajalo, da sem zaspala. Po eni uri se zopet zbudim za na WC, potem se je cez 1 uro spet Ana zbudila in se je hotla it igrat (ob 5h zjutraj ). Pa sem jo le prepricala, da je zaspala nazaj, ob 7 h se je spet zbudila in jo je sel iskat in prinesel k nama, ampak se je le premetavala . tako, da sem bolj malo spala. Pa sem se ze hotla pohvalit, da nam je uspelo noramalno spat (razen hitrih obiskov WC-jev) A katera ve kako je z obiski sedaj, ko je toliko ljudi bolnih? Ali so ze kaj omejili?