|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.2.2007 16:20:52   
draja
user posted image BRAVO Tinaaja, meni je ful všeč. mater, ene res obvladate s temi raznimi smeški, slikicami, dodatki,...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
12.2.2007 16:25:12   
tejčica
Sibil, v četrtek okrog osmih meni ustreza. user posted image

Pocka, škoda da se nam nisi nikoli pridružila. No, kot si sama napisala, lako bomo še vozičkale skupaj.user posted image

Žabika, meni ne bi bil problem urejat seznama, vendar imam rok še pred tabo in rečeno je da bo prehiteval.
Flaške imam jaz Nubyjeve (različne velikosti) in dve Aventovi za na pumico (če bom sploh rabla).

Kr_enamami, pa to ne moreš verjet da se dogaja. Pa kaj te sploh lahko odpusti kar tako!?!
Tinaaja, super predlog!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
12.2.2007 16:33:13   
Dajadada
Tinaaja, res super predlog.
Jaz bi z veseljem prevzela nalogo, ampak mislim, da bom tudi bolj v začetku marca srečnica.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
12.2.2007 16:39:08   
sezam
dskubin - naša tudi ni navdušena nad snegom. Sploh ni upala stopit nanj in potem jo je bilo še nekaj časa problem spravit ven.Je skoz govorila "ni v redu zuni, snegec je". Zgleda, da ima tako obdobje user posted image . Upam, da se ga ne skoz bala.

Kr_enamami - Saj res. Njihove rjuhe so ful tgrde user posted image . Jaz sem prvič imela kar oddrgnjene komolce, ko sem se dvigovala (sebe in še da sem pogledala tamalo . se mi zdi da vsakič ko je kaj zastokala, sem jo že gledala user posted image ) hvala, da si me na to spomnila.

Draja - ja upaj, da ne bodo drugo leto požrli besede. Jaz sem tudi po prvi morala iti predčasno v službo. Upam, da tokrat ne bo tako. Samo poteče mi spet isto ob neprimernem času user posted image .

majita - čestitke user posted image user posted image . Tudi jaz držim pesti, da bost čimprej skupaj. Lepo ime si dala - mi jo imamo tudi user posted image user posted image

jjasna - upam, da se to res ne zgodi. Pri nas naj bi bil tudi fant in nebi rada zavlačevala - bi bila raje februarčica user posted image .

Torba za user posted image  je pripravljena - samo še dekico dam notri, ki tudi že čaka, moja pa je tudi že skoraj ready. Tako, da se tudi pri nas počasi umirja stanje. Zlikano tudi že vse. Še obleči košek in dragi mora naredit desko za na pralni stroj (upam, da jo naredi prej, kot bom rodila - mu take stvari nič ne dišijo )

Mogoče bi swe bilo pa dobro zmenit za vrstni red za v P, da ne bomo vse naenkrat tam, ko je že zdej baje blazna gužva user posted image user posted image user posted image .

Je pa danes en takooo leen dan. Jaz bi kar cel dan spala - mi Ana ni pustila ponoči, podnevi pa tudi ne user posted image . Pa še varstva danes nisem imela zanjo, tako da jo imam cel dan sama user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
12.2.2007 16:58:52   
blanči
Pozdravljene,

ker se že nekaj časa nisem oglasila sem imela kar neka dela, da sem vas prebrala.

Čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image !

Vidim, da se je zdaj že zares začelo. Res bo treba počasi začet pripravljati torbo za v P.

Danes sem začela z dopustom, naslednji ponedeljek pa se mi začne porodniška. V četrtek imam G in upam na kakšen UZ, da vidim user posted image in mogoče izvemo spol. Pa sploh se ne obremenjujem več s spolom, ker bomo tako kmalu videli kaj tako miga v bušiju. Danes so prave direke po mojem bušiju sploh ne vem ali naj sedim, ležim ali stojim, ker me že vse boli. Samo, da še lahko ponoči spim kolikor se da, samo obračam se kot .... ne vem kaj bi rekla.

Zdaj vas bom bolj redno brala in se tudi kaj oglasila, ko sem doma.

LP iz turobnega Celja

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
12.2.2007 17:07:42   
K_a_t_i
Ja punce, sej pišete hitreje kot jaz berem! user posted image  Pridne, pridne...

Najprej čestitke vsem novim mamicam, očkom in malim navihancem.

Tile seznamčki, ki ste jih nabrale, so precej uporabni - meni se je zdelo, da že vse imam pa sem na hitro našla še tisto kar sem že 14 dni nazaj rekla, da moram nabavit (pa sem pozabila). Glede teh bodijev in majčk imam še vedno probleme, ko ne vem kako velik bo mali. Mi je jasno, da s 4-imi majčkami, če se orenk pokaka nimaš kaj počet (povsem premalo), da bi nekaj v ogromnih količinah (napačne cifre) kupovala, se mi pa zdi škoda user posted image . Pol mam pa še s tem probleme, da si zberem bodi in mako za čez in ugotovim, da je body 56 večji od mako 62 (različne firme). Da to, da bomo menjali letni čas in bi znalo bit kar vroče, ne omenjam! -> zgleda, da bo treba mal improvizirat user posted image

Tamle sem na seznamu opazila dudo za malega za v porodnišnico - a je to treba prekuhat prej user posted image  Pa spravit v kakšno posebno škatelco za dudo al kako je s tem?

Zdejle grem pa probat, če mi grejo vse tiste stvari, ki ste jih nazadnje naštele za na sprehod, v moj stari nahrbtnik - drugače bo treba še to nabavit...

Pridne bodte!

K_a_t_i

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
12.2.2007 18:18:55   
majita
Hvala za vse čestitke in lepe želje! Počutje mamice je dobro glede na poseg s CR, naša mala Ana pa zaenkrat še rabi pomoč pri dihanju. Upamo na vse najboljše in tudi verjamemo v to!

Srečno vsem bodočim mamicam in očkom!

očka

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.2.2007 19:23:12   
Anonimen
Anin očka, čestitke še enkrat!user posted image Upam, da boste vsi trije čimprej doma.

Tinaaja, super seznam, lahko bi tudi dodali težo in mero naši sončkov. Tako sem videla, da so delali že v prejšnjih mesecih.

Lp

(odgovor članu majita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.2.2007 19:31:35   
Sibil_
Tinaaja-seznam je res lep, obvladaš.user posted image

Hmm-še nekaj sem se spomnila.Na seznamu stvari ni glavnička za temence, ki pa je po moje kar nujen, saj vsak dan češeš dol temenca, če so.No, jaz sem v našem Baby centru dobila zadnjega, pa še to v enem vogalu skritega.Skratka-krtačke ni treba, ta glavniček za temenca je pa nujen.Nam je prišel ful prav.user posted image

Dobro-torej kavica za obalke v četrtek okrog 8-ih.Mesto standard-udeležba OBVEZNA za stare mačke-no, vsaj še zadnjič pred porodom se potrudite no....jaz pridem, razen če me višja sila (beri:porod ali bolezen) ne ustavita...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
12.2.2007 20:09:02   
tinaaja

user posted image

Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)

user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)

user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)

user posted image  Znak za fantke

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
12.2.2007 20:31:07   
tejčica
Lepo, da se nam je še Anin očka oglasil. Čestitke in seveda želje, da mala pupa kmalu ne bo rabila več pomoči pri dihanju. Mamica pa naj se lepo pocajta.

Punce, jest nisem za nikamor več it!!! Sem si šla nov GSM uštimat, pa v Obija smo šli končno naročit elemente po meri za predalnik dvignit v previjalno in sem čist preč. Sem komaj v četrti štuk prilezla, tako me vse boli notri. Imam pa že cel dan tak občutek, kot pred menstruacijo.user posted image Jutri šibam v trgovino nabavit vso kozmetiko zase, da pripravim torbo, ker tole mi ni nič všeč. Bi bila vesela, če naš user posted image  počaka še dva tedna. Mali, upam da poslušaš.

Joj, danes me je skoraj kap. Taja je vedno na cesti vse neznance pozdravljala in oni so se ji seveda čisto blaženi nazaj smehljali in odzdravljali. Danes pa gre mimo naju ena starejša ženska, Taja se pa skoraj zadere "BABA STARA".user posted image Jaz sem bila tako paf, da tudi ust nisem mogla odpret. Ma jih je slišala ko sem k sebi prišla.user posted image

Blanči, sedaj ko si končno doma pa uživaj in več klepetaj z nami.user posted image

Sibil, saj ti glavnički so večinoma v kompletu, vsaj jaz sem jih tako dobila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
12.2.2007 20:39:48   
Sibil_
Tejčica-a take da ti mala špiči.Hehe, si te kar predstavljam...user posted image

No, utrujenost zame ni nič novega, ti pa res nakupi vse potrebno, ker ne vem če te bo mali poslušal...aja, pa dej na zs pošlji svojo novo cifro...user posted image

Glede glavnička-tisti v kompletu so navadni glavnički, jaz pa uporabljam enega od Chicco, ki ima na obeh straneh zobke, ene bolj na gosto, druge pa na redko.In je res praktičen.No, pri nas se je res obnesel.Aja-pa škarjice za nohtke uporabljamo, ščipalec pa nam sploh ni prišel prav.

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
12.2.2007 20:55:43   
tejčica
Sibil, ti še danes pošljem številko, samo da najprej vse razpakiram in pridem do nje.user posted image

Za nohtke smo pa mi tudi uporabljali samo škarjice, ščipalca pa ne. Glavniček pa vidim da imaš ti en poseben. Jaz sem pri Taji uporabljala tistega ki je skupaj s krtačko. Se ji je pa ful malo luščilo in sem ji mislim da samo 2-3x namazala in dol sčesala.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
12.2.2007 20:56:46   
Žabika
Anin očka - čestitke! user posted image user posted image

tinaaja: super ideja. Si se torej javila, da boš prevzela ažuriranje???user posted image Pridna - pohvaljena!!!! Samo tvoje številke pa ni na seznamu GSM številk!?

Glede glavnika za temenca: tudi meni so svetovali tega od Chiccota - baje da je ful dober! Jaz sem ga dobila v Chiccotovi trgovini!

Takole, jaz pa zdej šibam spat, ker čutim da se me nekaj loteva - boli grlo in glava - prvič v celi nosečnosti. Pojedla bom dve žlici medu in smuk v posteljo! Pa upam, da se jutri zdrava zbudim!

Lahko noč,
Ž.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
12.2.2007 22:25:45   
thaiss
Čestitke Majita in očka za malo Ano!!!!

Taja se pa skoraj zadere "BABA STARA". user posted image  user posted image  user posted image  Joj Tejčica, full sem se nasmejala user posted image  user posted image  kaj nas še čaka!!!

Obalke potrjujem za četrtek zjutraj!!!

Tinaaja super seznam!!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 12.2.2007 22:26:12 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
12.2.2007 22:52:37   
skačica
ooo,punce,kako ste pridne s pisanjem. Meni je tud všeč seznam,ki ga je naredila Tinaaja user posted image .

Tudi od mene čestitke Majiti in očku za dojenčico Anouser posted image . Držim pesti,da se mala čimprej pridruži mamici in atiju.

Jaz sem danes uredila vse na CSD, potem sem šla pa še na faks v knjižnico gledat literaturo za diplomsko in sem prišla domov čisto fuč! Medenične kosti me tako bolijo,da hodim ko raca user posted image . Pa to kar naenkrat. Prejšnji teden sem bila še čist ok.

Tinaaja,tudi jaz sem pol ure razmišljala kam in kako naj baldahinček nataknem in mi nikakor ni potegnilo,potem je študiral še moj mož in me nagovarjal naj pokličem njegovo svakinjo,ker ima ona že izkušnje s tem. Seveda je nisem,ker je bila ura že čez deseto zvečer in potem meni kapne in mi celo rata. Sem bla tko ponosna nase user posted image .

Vidm,da mi manjkajo še škarjice za nohte in stekleničke. Jaz nisem nobene kupila-še-vidim da jih moram. Moja svakinja ni imela nobene,ker je user posted image samo dojila in me prepričuje,da mi je to brezveze v naprej kupovat. Čaja ji ona ni dajala,ampak samo mleko.
Danes sem nakupila potrebščine za porodnišnico tako da še ta teden spakiram zase in za user posted image  torbe in potem čakam,da me zagrabi. Upam,da ne bom šla čez rok. Naj počaka še ene 14 dni potem pa naj pride.

No,zdaj grem pa k možu na sedežno . Danes je bil pa res naporen dan.
Lahko noč vsem souser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 23:06:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
13.2.2007 8:19:49   
dskubin
Dobro jutro, srečke user posted image .

Majita in očka, čestitke za Ano! user posted image . Pa da bi se čimprej doma user posted image vsi trije.

Sem že mislila, da bom malo poklepetala, pa nič, se je mali zbudil.
oObalke, sem za četrtek, samo spomnite me še kaj vmes, da slučajno ne pozabim, ker bom imela polno hišo!

Pridem nazaj vč ksno user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
13.2.2007 8:19:57   
amy26
Majita čestitke za malo Anouser posted image user posted image user posted image user posted image , pa da boste čimprej doma in se boste lahko vsi skupaj cartali.

Neposredna povezava do sporočila: 4144
13.2.2007 8:46:27   
dolgolaska
MAJITA...
še enkrat (tukaj) čestitke od mene... in da bo z malo čim prej vse ok,in se boste v miru kmalu pocrkljali!!!
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image !!!

-------------------------------------------------

user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image
Midva pa imava danes dopolnjen 35 teden....
...torej MALI samo še 35 dni pa se spoznava!
KOMAJ ČAKAM DA TE OBJAMEM!!!!!!!!!!!!!!
user posted image               user posted image              user posted image

LP!user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
13.2.2007 9:29:20   
MoonEve
Jutro souser posted image ,

najprej čestitke Urli in Majiti za Katjo in Ano!!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa že tudi jaz čutim, da gre zares! Upam, da moja user posted image zdrži notri vsaj do naslednje srede, ko dobim še izvid za hepatitis C in s tem zeleno luč za porod v vodi.

V soboto sva šla v Postojno na sestanek. Nama je babica razložila ves psotopek, kako poteka porod v vodi, kakšne so omejitve, itd... Porodnišnica mi je zelo simpatična, veliko bolj od kranjske, sem se kar odločila, da tam rodim. user posted image Samo možek se bo malo dlje vozil, pa bo že preživel. Tako da Žabika, lahko spremeniš v seznamu, bom rodila v PO.

Tudi jaz predlagam, da vzamete s sabo kako kvalitetno mleko za telo, ker so rjuhe res trde. Sama se mažem vsak dan, trebuh in prsi celo 2x na dan z bubchen oljem proti strijam (zaenkra še nobene!), pa sem imela v bolnici čisto suho kožo. Druga skrajnost pa je (vsaj v KR), da zelo kurijo, sicer so odeje tanke, a verjetno čisto sintetične, pa sem se non stop potila pod njimi, bedno.

Torba za user posted image je pripravljena, zame tudi že od januarja venomer na 3/4. Zanima me, kako boste kupile nedrčke za dojenje? Meni se se prsi že na začetku nosečnosti povečale za 2 košarici, obseg je pa ostal isti. Ne znam si pa predstavljati, kako bo potem, ko bodo polne. user posted image Kakšne izkušnje od tistih, ki že imate otroke in ste dojile? Prej sem imela 75D, zdaj pa.... huh!user posted image Sem se zaenkrat sicer zmenila v industrijski trgovini Alisa v Žabnici, da grem v soboto 2 iskati, pa jih bom imela zapakirana do poroda in če ne bosta ok, jih bo šel dragi zamenjat. Ne vem pa, koliko jih je dobro imeti?

Oblekice so oprane in ker ne smem oprqavljati gospodinjskih del, se je tašča javila, da nama lika cca. 1x/teden (moji so na drugem koncu Slovenije). Tako, da jaz samo spakiram v torbo zmečkane cunjice, nazaj pa dobim lepe kupčke. Samo me jezi, ker še nimava previjalne mize s tremi velikimi predali in jih nimam kam dati. Oziroma, ne vem, kaj sploh imam kakšne velikosti. Previjalan je pri mojih na Štajerskem in bi nama jo že prejšnji teden moral pripeljati nekdo, ki se vsak dan vozi tja. Pa nič od njega. user posted image Če še danes nič ne bo, se bom pa razjezila. user posted image

Kr_enamami, si ti iz Kranja? Lahko se potem z voziči dobimo na kaki kavici, bo ravno pomlad in bo fino it malo ven. Pa seveda Barči in vse ostale Kranjčanke user posted image

LP od mene in user posted image (brca ful)

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

Neposredna povezava do sporočila: 4146
13.2.2007 10:06:30   
skačica
jutro!

Še ena fina noč za mano. Sem se spet dobro naspala.

MoonEve,tudi jaz sem nekaj časa razmišljala o Postojni in o porodu v vodi ampak sem se potem premislila ravno zaradi oddaljenosti.  Me zanimajo kakšne bodo tvoje izkušnje-verjamem da dobre.

Tudi mene zanima kake modrčke naj si nabavim. Meni se ni spremenil ne obseg in ne košarica,morda so samo malo bolj polneuser posted image . Imam pa 80 D. Groza,ne vem kam bi se še lahko povečale. Upam,da tako ostane,ker so že zdaj velike.

Danes še nekaj stvari zlikam(čakajo me že od nedeljeuser posted image ) pa upam,da mi uspe pripravit torbe za naju z malo. Danes pa res. Nekaj časa sem bila tako zagnana,zdaj pa enostavno nimam prave energije. Do konca tedna se moram še spravit stanovanje pospravit pa ne vem kako ga bom,ker me vse boli. Mi bo mož pomagal.

Nič,grem zdaj likat,da vsaj nekaj pametnega naredim čez dan. Zvečer me spet čaka večerja v kitajski(me časti moževa svakinja), ne vem kdo se bo vagaluser posted image  drug teden pri G. Upam,da se tele večerjice po restavracijah ne bodo preveč poznale.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
13.2.2007 10:11:06   
MoonEve
Pozabila dodati: stekleničke za mleko sva tudi kupila, če bo treba kaj shranjevati, ko dobim denar od csdja, bom pa še prsno črpalko kupila (+ še par stvari, ki manjkajo), vse od Tomee Tippee Closer to nature:

user posted image

Dudi sicer imava dve za začetek, ampak če se dojenček doji, do 6. tedna baje ni dobro dajat dud/stekleničk, ker se lahko zmede. Ker iz stekleničke mleko zelo lahko teče, pa mu lahko malo zamre sesalni refleks. user posted image Vsaj tako sem prebrala. >> Ksenija Šoster - Olmer: Dojenje in materinstvo iz srca, toplo priporočam! (lahko da sem že napisala, samo sem pozabila user posted image )

Woohoo!! Ravno je prišel denar iz CSDja!!! Online šoping, here we go!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MoonEve -- 13.2.2007 10:18:13 >

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
13.2.2007 10:18:14   
tinaaja
No, zjutraj sem napisala roman, novelo in se ep, pa je slo vse v franze user posted image  Pol se mi pa ni dal se nekrat.. No pa gremo spet user posted image

En lep dan vsem... user posted image

Mooneve, a ti pa akr v vodi? Kul, moras povedat, kako je bilo. No pa le se malo pocakajta vidve.

Skacica, jaz bi tud mogla se v knjiznjico po literaturo, pa se mi ne da. Danes gre vsa literatura za izpite v klet, no vecina, in bo priromala nazaj po potrebi in volji.

Torba za P - stagnira, moram danes v lekarno.

V sobi se vedno raztur, ker je treba uredit en kup zadev - pospravit oz najti prostor, kam dat vse zadeve, ki so trenutno po celi mizi, polici od okna, pojstli. Ampak prestavila sem mizo in kosek bo popoldne ze na svojem mestu. Moram se malo nalepit stenske penaste nalepke , da bo malo bolj otrosko delovalo. user posted image  
Danes bi poleg lekarne morala se v mullerja, chicco, merkur,... jaooo... sem ze posesala, prestavila mizo, tko da mislim, da bom popoldne zrela hruska za pred TV. Pa zlikat moram se par zadev user posted image  

Jutri je valentinovo - imate kaksne plane? user posted image  Midva bova kar doma si naredila eno vecerjico v dvoje user posted image  Dokler je se mir user posted image user posted image user posted image

Tejcica, joj ta mali so vcasih tok heheh nepremisljeni, ampak to je vse odrascanje - si pa mislim, da te je malo v zadrego spravila user posted image

Anja - kako kaj zdravje?

Jaz pa zdaj sibam na cvek in kavico user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
13.2.2007 10:20:55   
tinaaja
Mooneve, jaz sem tud te steklenicke gleda,a so mi toook vsec user posted image  In se popolnoma strnijam s tabo glede knjige user posted image
Modrcki, jaz sem imela prej 80/85B, za dojenje sem vzela 90C user posted image  ki mi je rahlo velik, vzela sem dva v Mullerju, kjer os po 8€ in se mi ni zdelo skoda denarja.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?