|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
29.1.2007 19:47:13   
Naomi
zivjo ;)
Tinaaja hvala za info...sej za dop. sem vedla, me je za popoldne zanimal...ker men je ob 9h zjutri ful prezgodi...bi sla loh sam spat tja ;)...drgac pa tudi jaz sem bila na CSD dons...oddala vse potrebno, zdej bomo pa cakal dincije...pranje vsega pride na vrsto, ko bo generalka narjena...cakam mami od moza, bo kr ona cel flat pocistla, se je punudla, jaz pa nisem bla nch fina...je res prjazna...moja mama na zalost ne more, ker je bla lih operirana...sta tko obe zacele bentit k sem zacela, da je se kuhna za generalko pa kdo bo jogije okol obracu pa bla bla...tko da...pocisceno bo... tut jest morm se po plenice pa par zadev u lekarno...kozmetiko mam ze vso...grem sam po alko pa fiziolosko...aja pa modrcke za dojenje si se morm kupt...sam to mi je pa taka muka...zmeri...pa ne glede keri modrci so za kupvat ;)...
...dons se mi zdi, da mam najvecji trebuh na svetu...to je za znort...cist napet...pa se 7 tednov...jest ne vem...a bo nas ze hodu k bo ven uletu...k  mam tak trebuh ;)...
to bi blo nekako touser posted image
...tabolanckane okrevitr...taletece mal ustavte konje...une k se lih prov pa kr tko naprej...
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
29.1.2007 20:37:05   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Tekica

Sonchek, kako dolgo si čakala na paket iz Sončka. Naju je danes poklical, da bo dal na pošto - torej? Jutri, v sredo, pozneje? Hvala za nasvet o nalepkah, jih bom poiskala v BC. Aha in potem pranje.

Nama je v nedeljo poslal e-mail, da bo dal v ponedeljek na pošto, v torek dopoldne je bilo že vse pri nama doma user posted image
Če bo dal vajine stvari na pošto jutri, jih bosta dobila dan kasneje (s hitro pošto).

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
29.1.2007 21:01:51   
LP
Punce ojla!!!!!!!!
Mi smo OK, zdravi in težki okrog 1840 g user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Načakali smo se v LJ do onemoglosti, ampak se je splačalo. Malo naju je pretreslo, ker je primarij predlagal porod v LJ, ampak če bo tako pa naj bo. 14 dni pred rokom imama spet pregled in takrat bo določil kdaj in kako bomo rodili. Upam, da bo do takrat vse še naprej bp, in da se kmalu tudi zares objamemo in spoznamo z našim user posted image . KOMAJ ČAKAM!!!!!!!!
Imam pa zadnje dneve ful take čudne, kar naprej bi nekaj jokala, včasih pa sem tako vesela, da sploh ne znam opisat z besedami. Zgleda da hormoni delujejo na polno.
HVALA vsem za pesti, res ste super !!!!!!!!
POZDRAVČKI, pobožajte svoje trebuščke in pazite nase user posted image !!!!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
29.1.2007 21:46:46   
draja
LP, ČESTITKE za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image

Tekica, midva sva od Sončka prejela voziček točno tisti dan kot nama je g. Jani rekel da bo. To imajo pri Sončku res urejeno in laufa kot po maslu. In vse je prišlo kot sva naročila in v brezhibnem stanju.

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
29.1.2007 23:02:11   
Žabika
LP, čestitke za uspešen pregled! Zakaj pa ne bi rodila v LJ???

Kako ste vse pridne! Nekatere imate že kar vse pripravljeno in kupljeno! No jaz sem pa danes kupila odejico za v malo posteljico. Sem se na koncu kar za Odejino odločila, pa je prav super. Zdej moram samo še posteljnino dobit, pa bo!

Tudi naša sobica dobiva svojo podobo - danes sva že veselo limala dekoracijo po stenah. Pa je takoj bolj luštkano!

Se mi pa zdi, da sem zdele, kljub temu, da sem prvi dna na dopustu, daleč najbolj utrujena do sedaj. Očitno dopust ravno ne koristi preveč - čist cel dan sem bila na nogah, pa še na aerobiko sem šla popoldne! Čist sem crknjena, tako da grem kar pod kožo gledat!

Lp,
Ž.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
30.1.2007 7:10:26   
dskubin
Dobro jutro, danes sem bolj zgodnja. Sej ne, da se mi kam mudi, samo naš tamali (ups, hmal ne bo več) je že pokonci. Kaj pa vem, kaj mu je, tudi spali smo bolj slabo. Včeraj je bil cepljen, mogoče je to - sem že večkrat zasledila, da imajo otroci težave po cepljenju pri 1 letu, ko pa sem včeraj vprašala, je naša rekla, da naj ne bi blo nobenih. Zdej si ga pa vedi.

Tekica, ta lanolin je res kar drag, ampak verjemi, če ga boš rabla, boš kmalu ugotovila, da je vreden svojega denarja. Pa ful malo ga porabiš. Jaz sem ga uporabljala cele pol leta (ja, tolk časa sem imela težave z bradavicami), pa je še ostalo, ker to res prou malo daš gor. Prednost pred Bepanthenom pa je v tem, da lanolina ni treba spirat dol pred dojenjem in to je velik plus, ker če imap res vnete bradavice priporočajo čimmanj spiranja in umivanja, ker tako odstraniš dol vso naravno zaščito.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
30.1.2007 7:47:50   
draja
Ojla,

danes naj bi imela zadnje predavanje v MŠ v LJ, in sicer predavanje psihologa. Do zdaj nisva nobenega spustila, na tega pa me nekako ne vleče, ker me vedno bolj vse boli od sedenja in je že v službi komaj za zdržat. A katera mogoče ve, o čem je to predavanje in ali se splača iti.

Hvala za odgovore in lep delovni oz. dopustniški dan vam želim.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
30.1.2007 8:39:38   
dolgolaska
DANES SVA DOPOLNILA 33 TEDEN!Še 49 dni..... user posted image   user posted image !!

ŽABIKA prosim za seznam....rada bi videla katera ima PDP na začetku meseca,da ji bom lahko poslala SMS...ko bom rodila!
HVALA!

Kar se tiče papirjev ...jaz sem jih oddala v sredo, v soboto sem ŽE dobila priporočeno pošto in odločbo in za paket(denarno nadomestilo in pa za porodniško(ja nakazano bo mislim da mi je rekla 12 ali 13.2.07!)!So bile pa res hitre!!!
Sedaj pa me zanima,če ve katera kaj in kdaj pa je treba novopečenim atijem rihtat za očetovski dopust?????????????

Kakšne pa so cene mullerjevih moderčkov...pa so bombažni????

SONČEK78...glede plodovnice ti tudi jaz ne znam nič povedat....
Ampak po moje ni neke groze...ker če bi bila,bi ti to že tvoj g ali zdravnik povedal, a ne??????????

LP...user posted image   user posted image   user posted image   za pregled!Ja...zakaj nebi rodila v Lj.???

MOONEVE...lepo da ste doma...sedaj pa pridno počivaj!!!!!!

TINAAJA...blagor se tebi ko si "uradno" končala z šihtom!
Meni začne porodniška z 20.2. pred tem pa bom izkoristila nekaj dopusta tako da delam do 13.2....potem pa počivanje in čakanje na prihod najinega malega škratka....user posted image
A ti boš prala nov voziček???????

PIKCA...mene je tudi čez noč prehlad zagrabil....GROZA...že tako sem neokretna in težko diham...sedaj pa je groza!
Upam, da kmalu mine!!!

BARČI78...jaz imam za domov tudi pripravljeno št.56 in sicer bele žabice do pasa(plenice itak...) bele nogavičke,sv.modre čeveljčke,bel bodi,majčko pisnao(rumeno ,rjavo,sv.modro,belo) in za čez jopco z kapučko svetlo modro in pa jaknico (debelo) za čez pa še žakelj bom vzela za vsak slučaj z sabo,če bo mraz!

TEKICA ...jaz pa sem kupila za bradavice AVENTOVO KREMO (skoraj 3.000,00 sit-še v stari valuti)in baje da je ok....
A jo katera pozna???

A ima katera že kakšne lažne popadke???
Meni se je to že 2x zgodila,no ampak se je potem umirilo,in zdi se mi da si mo je od včeraj do danes trebuh kar malo niže spustil......
...me stalno neki šraufa pa špika v križu.....

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 30.1.2007 8:41:12 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
30.1.2007 9:49:05   
soncek78
Hello user posted image !

Najprej vsem čestitke za opravljene prglede in dopolnjene tedne. user posted image user posted image user posted image Se že prebližujemo dnevu D...

Dekleta hvala za odgovore glede mojega vprašanja. Nekoliko ste me pomirile. Saj bom imela ponoven UZ naslednji teden v petek. Upam, da bo takrat rezultat boljši.

Drugače sva midve z user posted image  v redu, mala pobalinka brca in miga. Kako lep je ta občutek.

Z mamo sva v nedeljo pospravljali cotice in v tem tednu jih bom prinesla domov.

Naslednji teden bom šla z mojimi še iskat ležalnik. Tako mi je všeč  tisti z Medvekom Pu od Hauck. Pa tudi kremice in druge izdelke... no bomo že...

Še naslednji teden delam, potem pa sem frai. Tako bom lahko prišla na kofetek. Že nestrpno čakam.

Dekleta lepo se imejte, cajtate se in božajte bušije.

Lep pozdravček vsem, Sonček78

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
30.1.2007 10:21:28   
LP
Pozdravljene user posted image !!
Se vam spet malo oglašam, ker mam časa na pretek. Zjutraj sem bila v laboratoriju, tako da bo treba popoldne odspati zamujene jutranje kitice user posted image .

Kar se tiče poroda v LJ - sem iz štajerske in sem bila odločena da če bo tokrat OK bom šla rodit v CE. Pa če je boljše da grem v LJ, pač grem. Prva izkušnja tam je bila kr ok, čeprav grenka, tako da vem, da mi prav nič ne bo manjkalo. Babice sem takrat menjala 4, ker sem bila v porodni 13 ur, pa so bile vse super prijazne user posted image . Tokrat pa še zakladek verjetno objamem, bo pa samo še slajše vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Danes me čaka malo pospravljanja, pa malo sprehoda, ker je tak lep sonček zunaj. Sem skoraj ves dan sama, tako da pridem tudi vas še kaj pogledat.
Imejte tudi ve LEP SONČEN DAN, naj vas male user posted image v trebuhu pridno brcajo.
POZDRAVČKI!!!!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
30.1.2007 10:24:10   
amy26
Kakšne pa so cene mullerjevih moderčkov...pa so bombažni????

dolgolaska, cena modrčka se mi zdi da je 8,3 EUR pa seveda bombažen, za podobnega sem jaz plačala lansko leto v neckermannu malo več kot 4.000 SIT, tako da je ta cena res ugodna.

odločbo si pa res hitro dobila, tudi jaz sem papirje oddala prejšnjo sredo no odločbe še ni od nikoder jo pa lahko pričakujem v začetku februarja, vsaj upam.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
30.1.2007 10:33:51   
Žabika
Draja: meni so vsi rekli, da je predavanje prihologa ful dobro, tako da jaz si želim iti, se mi pa tudi več ne da tja hodit.

dolgolaska: tudi jaz sem oddala papirje v sredo in v soboto že dobila pošto. Očetovski dopust pa zrihtajo lahko takoj ko se user posted image rodi! Moderčke sem šla pa jaz tudi včeraj gledat; cene so okoli 8 evrov, milsim pa da niso 100% bombažni. Ampak jaz res ne vem kakšno številko naj kupim. Zdaj nosim 75b in v MŠ so nam rekli da vsaj 1 številko večjega kupiš, ampak ko sem ga pogledala, ga kar nisem mogla kupit. Po moje si bom kupila kar samo enega, potem pa bom mojega poslala po dodatnih nakupih. Res si ne predstavljam kakšne bodo prsi polne mleka!? Naj ti prehlad hitro mine! Mene je tudi nekaj držalo, pa sem se s hojinim medom obdržala pred pravim prehladom, tako da sem samo par dni malo smrkala in kihala.

Mooneve: držim pesti, da čimdalj ostaneš v enem kosu - lepo počivaj!!!

A ve res mislite da je treba nov voziček oprati??? Jaz ga nimam namena.

Kje je pa naša URLA???

Aja pa še za srečanje Ljubljančank se lahko zmenimo! Predlagam torek ob 11h nekje v BTC-ju! Ste za???

Lp,
Ž.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.1.2007 10:37:06   
Žabika
Pa res po dolgem času še seznam:

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) – PO user posted image
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. magor (33) LJ user posted image
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 – LJ user posted image
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 9.3. Sibil – IZ
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. *sonchek* (25) – LJ user posted image
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Majita – PO user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – KR user posted image
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 15.3. Tekica
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička user posted image
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 25.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

Srečne mamice:
23.01. NMJ: Živa, Neža

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.1.2007 10:39:24   
TeDyBear
Pozdravček še od mene!¨
Ker vas bolj poredko spremljam, (ampak takrat vse preberem user posted image ), naj vam še jaz napišem mere od user posted image , in sicer za user posted image  30 tednov, ko sem imela uz. Bom bolj po domače: BPD 79
               FL  59
               HC  290
               OCENJENA TEŽA  1800g
Drugače pa mamo vse pripravljeno, razen kompletek za iz bolnice - to mi še manjka, grem mal pogledat enkrat te dni.
Počutje tko-tko, precej me dol tišči, pa nenormalno mi otrdeva trebuh(vsaj 10-15x na dan za 1-3 minute), tako da več ali manj kar počivam...
Želim vam vse lepo in uživajte še zadnje tedne user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 11:15:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TeDyBear)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.1.2007 11:34:04   
tejčica
Jaz sem bila spet leteča. Sva bila z mojim v šopingu, on je šibal sedaj v službo, jaz pa bom sedaj kar malo zalegla. Potem se pa lotim predalnika. Na telovadbo najbrž spet ne bom šla. Že hodim komaj, kaj šele da bi tam migala. Uf kako hitro najdem izgovor.user posted image

Kr_enamami, kot imam jaz v glavi je bolniška 80% (seveda brez dodatkov), po 30 dneh pa povprečje zadnjega leta. Nikakor pa ni osnova za bolniško zajamčena plača!!! Noro da se moraš sedaj še s tem ubadat. Upam da ti uspe to rešit.

Tekica, ja, Bepanthen je res cenejši od Lanolina, samo jaz sem za Lanolin slišala toliko pohval da sem ga vseeno kupila. B sem pa kupila za user posted image  ritko. 
LP, super da je bilo na pregledu vse OK.user posted image user posted image user posted image

Dolgolaska, si pa res hitro dobila odločbo! Jaz sem oddala prejšnjo sredo in še vedno ni nič. Upam da "me obdelajo" še v januarju, ker drugače bom na dinarčke čakala do marca. Koprčanke, a ste jo ve že vse dobile in če ste jo, v kolikem čas od doddaje papirjev? Za očetovski dopust sem pa jaz mojemu že vse papirje izpolnila, v službo bo nesel izpolnit po plači v februarju, v petek pa sva naročena na CSD-ju da urediva očetovstvo. Ne more pa oddat komplet papirjev dokler otrok ni rojen, ker je potrebno vpisati tudi otrokove podatke. Moj bo imel vse pripravljeno, tako da bo potem samo še potrdilo o rojstvu priložil in to je to. Ker bo dopust koristil takoj po prihodu iz porodnišnice bova očetovstvo uredila prej, da ne bo meni direkt iz porodnišnice potrebno hodit na CSD še to urejat. Mi je pa rekla referentka, da mora vse papirje oddat dan pred nastopom očetovskega dopusta.

Žabika, pri meni prosim spremeni PDP na 10.3. Ne vem a se je G zmotil al kaj, ampak kar od enkrat naprej imam na vseh papirjih 10.3.

Pa pa!

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
30.1.2007 11:49:14   
freya
Pozdravček še od mene!

Čestitke za uspešne preglede in dopolnjene tedne!

Odločba s CSD - a pride samo tista za paket oz. denar, a bi mogla biti tudi kakšna o porodniški? Prvo sem že dobila, ne vem pa, a pride še kaj o nastopu porodniške.

Sem pa danes naredila eno kozlarijo, pa se zdaj že dve uri sekiram in hkrati tolažim, da je vse ok, ker bebica miga. Tako sem bila navdušena nad enim paketom (10+ kg), da sem ga po štengah vlekla (niti ne zares dvignila) gor v stanovanje (en štuk), ritensko, tako, da je bila teža večinoma v rokah, pa vseeno. Sploh se mi ni zdel težak, čeprav, če pa pomislim na težo ....Pa vmes počivala, tako, po par šteng. Ampak mam vseeno slabo vest. Mali/a pa veselo miga, tako da si mislim, da je vse ok. A sem trapa, kaj? A ve tudi kdaj kaj takega dvigate?

Imam pa še eno vprašanje. Zadnič ste govorile o izcedku, meni se dogaja zadnji teden, da je bolj tekoč, čeprav se vseeno vidi, da ni kot običajna voda. Kljub temu včasih že pomislim na plodovnico. A se še kateri dogaja podobno? Na srečo imam konec tedna pregled, moram vprašat G, kaj je s tem.

Lepo se imejte, pa ne ga biksat tako kot jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.1.2007 11:56:44   
*sonchek*
Jutro user posted image

Evo, z možekom sva ravno pojedla obilen zajtrk (že skoraj kosilo), zdaj pa je šel v službo. Huh, kako paše pozno poležavanje in zajtrk v postelji user posted image

žabika jaz sem imela tudi modrček 75B, pa sem si včeraj v Mullerju kupila 80 C in bo kar v redu. Vsaj enega je dobro imeti za začetek, ostalo pa bomo kupili kasneje - po potrebi.

Drugače pa tudi meni trebuh zadnji čas precej otrdeva in tudi pikica se je umirila - občutek imam, da se bolj razteguje, brca pa niti ne user posted image   Imam pa tudi povečan izcedek, malo zatekam  in bolijo me medenične kosti (verjetno se vse širi tam spodaj) user posted image Hja, zadnji mesec bo kar naporen...

Neposredna povezava do sporočila: 3768
30.1.2007 12:01:07   
Sibil_
Dan!

Freya ne se sekirat-jaz imam sina ki je težek nekje 15-16 kg, pa ga tudi občasno dvignem in ni nič narobe.Čeprav je zadnje čase vedno težje in se temu izogibam.Za enkratno dviganje pa ziher ne bo težav, ne se bat.user posted image

Drugače sem bila tudi sama leteča že danes, pa še avto sem nekaj na servis peljala, da so ga porihtali.Ampak tisto čakanje na nogah mi ni nič kaj pasalo.....tako da sem zdaj že utrujena.user posted image

A kaj razmišljate o frizerju?Jaz sem namreč prvič rodila oktobra, in ker je bila poleti vročoina in sem se potila, sem se takrat postriggla na kratko.Tako sem po porodu imela mir kar nekaj časa.Zdaj imam pa lase do ramen in bi morala pod nujno k frizerju, pa kar nekaj odlašam.KAko boste ve to uredile?user posted image

Sem bila tudi po trgovinah že danes, sem kupila v Arielu nek sok od Hipp Natal, baje da je zelo v redu za nosečnice.Ga katera pozna?

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
30.1.2007 12:07:09   
Taya85
Cao punce!

No pri nas smo po dolgem času vzpostavili internet.
Upam da uživate še v zadnjem mesecu in da pripravljate še zadnje stvari za naše user posted image .

No moja user posted image  brca noč in dan, čeprav je rečeno da bi morala 95,5% časa spati. Tudi pri nas se pospešeno pripravljamo na prvega novega člana, ampak kaj ko je za narediti 1000 in 1 majhna stvar..

Kje ste kaj kupovale previjalne mizice (s predali), meni se zdijo v BC- ju malo drage.....ne vem no sem jih gledala v ARIELU, pa so ene 10.000 sit ceneje.

Ali bi bilo priporočljivo da grem v 33 tednu v Avstrijo v Ikeo??? - jaz bi ful šla, samo kaj naj ker ko hodim me boli v križu in se premikam kot raca.....
user posted image

No drugače sem bila prejšnji teden pri zdravnici in je rekla da je vse ok z najino user posted image user posted image  in da pridno raste in BRCAAA!  Ko sem čakala da vstopim k zdravnici, sem slišala sestro, ki se je ravno menila z neko mamico, za 3D UZ v Domžalah in je sedaj cena poskočila na 150 € in me je skoraj kap, sama sem plačala isti UZ pred 2 mesecema 63 €. Sem vprašala sestro kako to da je taka cena in mi je rekla, da dr.Strahova pač nima časa in da je preveč nosečnic, ki želijo 3D UZ samo zato da malo vidijo svoje user posted image  in da je morala nekaj narediti, da jih nebo več toliko user posted image .  

Cao, Taya

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
30.1.2007 12:20:06   
*sonchek*
Glede frizerja - jaz imam kar srečo, ker ga imam doma, le da se (pre)večkrat drži pregovora, da je "kovačeva kobila vedno bosa" user posted image Imam pa lase večinoma spete v čop, da me ne motijo in tako bo tudi kasneje, zato se raje ne bom nič strigla (no, samo konice).

Taya85 midva sva dala previjalno narediti kar po meri (naju bo stalo manj kot 100€, pa še ta velika bo). Previjalne, ki sva jih gledala v Baby centru so mi premajhne, v BTC pa potem niti nisva šla gledat (mislim pa, da jo je dajadada tam kupila)...

Midva sva bila decembra na 3D UZ pri dr. Strahovi in sva bila zelo zadovoljna - si je res vzela čas, pa naredila nama je cel kup enih slik. Je pa res, da je že nama takrat rekla, da ne priporoča 3D UZ "kar tako", ker baje res ni dobro za user posted image No, da je pa ceno tako drastično povišala, mi pa res ni jasno - bi si pač manj nosečk naročila, ne pa da tako viša cene user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
30.1.2007 12:42:55   
Tekica
Ja, draja na predavanje psihologa se splača iti, vsaj zadnjič je bilo zanimivo in uporabno, zadržali pa smo se kar malo dlje.

Dskubin - hvala, ja, saj to so mi že kolegice govorile, da se splača. No, v MŠ so nam svetovali, da naj v vsakem primeru brizgnemo gor kapljico mleka, da ne bo otroku ostal kak čuden okus v ustih in bo zavračal dojenje - in da naj bi tudi bepanthena ne spirali, seveda pa se namažeš po dojenju in ne pred njim user posted image

Dolgolaska - tudi očetje morajo oddati skoraj toliko papirjev kakor me, samo rihta naj si pa kar sam. Ena moja kolegica iz Ankarana je tri dni po vrnitvi iz porodnišnice začela rihtati svojemu možu. Češ, da se on ne znajde. Dobro, da je otroka znal naredit user posted image  Muellerjevi modrčki so okoli 8 evrov in so zares fajn, jaz imam sedaj enega in ga zelo rada nosim, ker je fajn!

Lažni popadki se pa začenjajo pojavljat, kadar sem napeta (še vedno dobivam "pisemca" iz službe), preveč časa na nogah in naokrog, tako da ... Se mi je pa danes pojavil tak občutek kakor pri menstruaciji user posted image

Smo pa danes dobili voziček in avtosedež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uau, kako je lep.

Zdaj pa moram mal na sonček, je prelepo zunaj.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 13:14:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
30.1.2007 13:22:50   
amy26
Mali/a pa veselo miga, tako da si mislim, da je vse ok. A sem trapa, kaj? A ve tudi kdaj kaj takega dvigate?

freja, ne skrbi tudi jaz vsak dan dvigujem malega cca 11 kg, pa večkrat ga nosim na desnem boku, nekdo ga mora, saj je šele shodil kakšne 3 tedne nazaj, vendar samo po stanovanju, zunaj ga še vedno nosim ker ni stabilen.

če bebica veselo brca kot do sedaj pol ni panike

Neposredna povezava do sporočila: 3774
30.1.2007 14:58:40   
sezam
uf, 2 dni me ni gor pa je napisano .....

Danes je naša Ana sprobala novo posteljo v svoji sobici user posted image user posted image

*soncheck* - user posted image user posted image  lepa posteljica.

sibil - mi smo tudi sprobal sušilca user posted image user posted image . Čeprav imam priključenega še na podaljšek, ampak v glavnem da dela user posted image . Cunjce bom jaz zlikala vse (imam že oprane, pa niso bile posušene v sušilcu). Pa še potem jih verjetno bom kak mesec, potem pa po potrebi. Prevleko od vozička in lupinice, sem jaz prvič prala v stroju, samo na 30 in na občutljive tkanine. Tudi sedaj bom, kar bom.

Kr_enamami - ti si pa napisala, kot bi jaz. Jaz sem tudi že vsega sita. danes sem likala, pa sem po pol ure likanja morala iti malo počit, potem pa naprej. Stopnice user posted image , te so mi pa prava muka. Prav premišljujem ali grem dol ali ne. Če je dragi doma, kar njega pošljem. Verjetno malo vplivajo tudi leta user posted image , sem jaz tudi prvič vse lažje.
A delaš to pri kakem zasebniku? A je možno, da nimaš celotne plače prijavljene, le zajamčeno in se je sedaj vsedel na to. Tako primer je imel moj, ko je bil na bolniški, ga je skoraj kap ko je videl koliko je dobil. Ampak vse je bilo povezano s tem, koliko je prijavljeno (od koliko se plačujejo davki in prispevki) user posted image .

MoonEve - user posted image  lepo da si zopet doma  in še vedno v enem kosu.

tinaaja - boš videla, kako hitro boš pozabila na službo. jaz že odštevam dneve dopusta in v soboto že začnem s porodniško.user posted image  Glede spanja na hrbtu sem pa slišala, da itak začutiš če ni kaj v redu, drugače pa se lahko spi. Glede tosame, sedaj ne vem ker še nisem nič gledala. samo 2 leti nazaj se je pri paketu tetra plenic (istih) med BC in Tosamo razlikovalo skoraj za 1000 SIT.

Pikca - a ti hodiš tudi v Domžale na pregled. Jaz imam  pregled tudi v četrtek. Naša imam tudi ful rada dojenčke. Ji začne božat, pa ogovarjat, samo se mi zdi , da je še ful nepredvidljiva. V bistvu mislim, da tako majhni še nimajo občutka, kako močno lahko primejo. Bo na začetku kar pestro, bo treba fula pazit  na user posted image .

Glede dude, jaz nisem kupovala novih - sta mi še od prvič ostali ena Aventova in ena Nukova (seveda še neuporabljeni - nismo bili velik porabnik dud, kupljene pa sta bile v kompletu po 2) in bom najprej ti dve sprobala, če ne bomo pa potem kupuli druge.

barči78- jaz bom pripravila št 56, če bo pa user posted image  večji, bom pa doma imela pripravlejn še komplet št 62 in bo dragi zamenjal.

LP - user posted image  za uspešen pregled.

soncek78 - ja ta hauckov ležalnik je res luštn. Meni je tudi všeč.

Da se proti koncu ne čutijo brce ampak le premiki, je pomoje normalno, saj ima vedno manj prostora in posledično ne more brcati.

glede frizerja - jaz sem se sedaj postrigla - konice. Jih imam pa večino spete, tako da bo naslednji obisk, ko se malo spravimo k sebi. Če bo pa panika, bo pa frizerka prišla k meni in se bova doma uredile.

Taya85 - če user posted image  brca še ne pomeni, da ne spi, saj se tudi v spanju premikajo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?