sezam
|
uf, 2 dni me ni gor pa je napisano ..... Danes je naša Ana sprobala novo posteljo v svoji sobici *soncheck* - lepa posteljica. sibil - mi smo tudi sprobal sušilca . Čeprav imam priključenega še na podaljšek, ampak v glavnem da dela . Cunjce bom jaz zlikala vse (imam že oprane, pa niso bile posušene v sušilcu). Pa še potem jih verjetno bom kak mesec, potem pa po potrebi. Prevleko od vozička in lupinice, sem jaz prvič prala v stroju, samo na 30 in na občutljive tkanine. Tudi sedaj bom, kar bom. Kr_enamami - ti si pa napisala, kot bi jaz. Jaz sem tudi že vsega sita. danes sem likala, pa sem po pol ure likanja morala iti malo počit, potem pa naprej. Stopnice , te so mi pa prava muka. Prav premišljujem ali grem dol ali ne. Če je dragi doma, kar njega pošljem. Verjetno malo vplivajo tudi leta , sem jaz tudi prvič vse lažje. A delaš to pri kakem zasebniku? A je možno, da nimaš celotne plače prijavljene, le zajamčeno in se je sedaj vsedel na to. Tako primer je imel moj, ko je bil na bolniški, ga je skoraj kap ko je videl koliko je dobil. Ampak vse je bilo povezano s tem, koliko je prijavljeno (od koliko se plačujejo davki in prispevki) . MoonEve - lepo da si zopet doma in še vedno v enem kosu. tinaaja - boš videla, kako hitro boš pozabila na službo. jaz že odštevam dneve dopusta in v soboto že začnem s porodniško. Glede spanja na hrbtu sem pa slišala, da itak začutiš če ni kaj v redu, drugače pa se lahko spi. Glede tosame, sedaj ne vem ker še nisem nič gledala. samo 2 leti nazaj se je pri paketu tetra plenic (istih) med BC in Tosamo razlikovalo skoraj za 1000 SIT. Pikca - a ti hodiš tudi v Domžale na pregled. Jaz imam pregled tudi v četrtek. Naša imam tudi ful rada dojenčke. Ji začne božat, pa ogovarjat, samo se mi zdi , da je še ful nepredvidljiva. V bistvu mislim, da tako majhni še nimajo občutka, kako močno lahko primejo. Bo na začetku kar pestro, bo treba fula pazit na . Glede dude, jaz nisem kupovala novih - sta mi še od prvič ostali ena Aventova in ena Nukova (seveda še neuporabljeni - nismo bili velik porabnik dud, kupljene pa sta bile v kompletu po 2) in bom najprej ti dve sprobala, če ne bomo pa potem kupuli druge. barči78- jaz bom pripravila št 56, če bo pa večji, bom pa doma imela pripravlejn še komplet št 62 in bo dragi zamenjal. LP - za uspešen pregled. soncek78 - ja ta hauckov ležalnik je res luštn. Meni je tudi všeč. Da se proti koncu ne čutijo brce ampak le premiki, je pomoje normalno, saj ima vedno manj prostora in posledično ne more brcati. glede frizerja - jaz sem se sedaj postrigla - konice. Jih imam pa večino spete, tako da bo naslednji obisk, ko se malo spravimo k sebi. Če bo pa panika, bo pa frizerka prišla k meni in se bova doma uredile. Taya85 - če brca še ne pomeni, da ne spi, saj se tudi v spanju premikajo.