dskubin
|
Da se po dolgem času še jaz malo oglasim, dokler mam mir (tamali spi). Sem kar porabila nekaj časa za vse prebrat po enem tednu počitnic pri mojih, kjer že nekaj časa nimamo interneta, ker je moj tata nekaj okoli premikal in očitno kakšne kable uniču, zdej bi pa mogli nevemkolk metrov spet napeljat v sobo, kar pa sem ji ne da, ker itak ne rabijo, odkar me ni doma. Meni se pa zdi, da sem 100 let za svetom, ko sem gor. Bo treba zrihtat to stvar. Sem se pa res odpočila, ker sta moja dva veliko mela tamalega, mami je kuhala, tata pa ga je okrog fural. Pregledala sem TV tolko, kolikor že celo leto ne, se malo sprehajala, malo šla na obiske. tejčica s telovadbo štrajkam, ker sem na bolniški, ampak upam, da bom še pršla nazaj. obalke kava? Naslednji teden? Ta teden ne morem, ker sva s tamalim več al manj sama do poznih večernih ur, ker je naš očka zelo zelo zaposlen. Posledično sem jaz zmatrana vedno bolj in energije, ki sem jo prejšnji teden nakopičila mi bo kmalu pošlo. Naslednji teden pa se mi zdi, da lahko kadarkoli. Prou pogrešam vas, ker vas nisem že dolgo vidla, pa en babji čvek mi res manjka. Trebuh mi je začel nagajat, pa utrujena sem veliko bolj kot v prvi nosečnosti, ampak se mi zdi, da je največji vzrok tega naš razposajeni enoletnik. Je prou simpatičen, ko se stiska k mojemu trebuhu, daje poljubčke popku in dela moj moj in obenem ne razume, da je notri konkurenca. Sej mu večkrat povem, da je notri , ampak njemu to nič ne pomeni. Me prav zanima, kako bomo folgali, ko bosta dva. Danes sem šla na CSD po papirje, grem zdej malo izpolnit, da se jih čimprej rešim. Ups, odpade, se oglaša tamali. Madonca, kako ve, kdaj se mora zbudit!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.1.2007 14:08:47 >
|