|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
15.1.2007 19:53:53   
sezam
Aja za blažitev zgage pomagajo tudi bučine peške.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Marčevke
15.1.2007 20:23:06   
Anonimen
Zdajle bom hitra potem pa se malo vec od mene...

Me pa nekaj zanima,predvsem to vedo povedati tiste,ki ze imajo katerega skrata doma...

Kaj so se taksne stvari,da jih bom rabila kot so npr. banjica za kopanje,sterilizator, recimo temu,da tehnicne stvariuser posted image ??? Moram se seznam narediti ju3 za soping v Avstriji pa ze cel dan letam okoli pa ne bi rada na kaj pozabilauser posted image .....

Se beremo pozneje,lp

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
   RE: Marčevke
15.1.2007 20:37:16   
Anonimen
Sibil, sej mogoče sem res hudo blond, ampak kako naj ti pošljem GSM številko? Ko ti hočem poslati ZS, oz. grem v tvoj profil mi reče, da član ne želi razkriti ne vem česa že...user posted image Sori, ampak lahko še enkrat poveš kako pridem do tebe, lahko tudi na ZS. Hvala.

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
   RE: Marčevke
15.1.2007 21:00:40   
Anonimen
LeINA, zate sem šla iskat en post, ki je bil odprt na RR, pa sem ga precej časa iskala in našla. Kaj NE rabimo; http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=767154.

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
   RE: Marčevke
15.1.2007 22:14:19   
Tekica
Kukuc, punce!

Tole je bil pa naporen vikend in tudi danes me je utrudil. Najbolj me je skrbelo, ko je Sibil rekla, da nič seksa user posted image , hmmmm, kaj pa naj, če pa mi še bi user posted image . No, potem danes v MŠ, da tudi 6 tednov pred PDP nič več - pa 6 tednov po porodu nič - hmmuser posted image , a ne kakšne hude skrbi? user posted image  Saj se hecam!

Sem pa kar raztresena sedaj in vstopili smo v 8. mesec, napolnili 32. teden (po večini PDP, hahahaha - po zadnjem bomo pa jutri) in začela sva se pripravljati. Prav zagrabila me je panika, da me prehiti. Tejčica, te čisto razumem, kako je z desci, mene je danes tudi zdražil.

Aja, sva pa kupila banjico (2000 v Pikapolonici - pa super) in račke za noter - bodo še za očija user posted image , sestra nama je dala zibko, konec tedna dobiva paket in jutri grem v Muellerja, da nakupim še tiste stvari, ki jih imajo tam.

Imam pa kar seznam, pa črtam, kaj imava. Saj ni tako hudo. Pri vozičku sva pa skoraj diplomirala - odločena, da bo PP Young, sva hotela še zraven avtosedež - in videla sva, da so peg perego popolnoma neprimerni, tako da sva se odločila za Römer Baby safe. Res je neprimerno boljši (in še cenejši).

Aha, glede čepa mi je pa danes sestra na MŠ rekla, da je lahko res bil čep, ampak če ni še ničesar drugega, naj nikar ne zganjam panike. torej, ne bom - malo me pa le skrbi, če še ne bo vsega, ko se bo dete napovedalo.

Lepo se imejte. Hvala Sibil za seznam!

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
   RE: Marčevke
15.1.2007 22:39:11   
TeDyBear
Pozdravljene, drage mojeuser posted image !
Ker spet ne morem spati (sem že, pa so me brcike prebudile), sem se odločila, da vas malo preberem. Tudi mene skrbi, da bi se pikica odločila priti prezgodaj na svet, ampak se tolažim s tem, da je bil tudi moj prvorojenec rojen s 33 tedni in 4 dnevi, pa ga poglejte danes, kakšen korenjak je! Prav nič mu ne manjka, niti mu ni takrat. Velik je bil 47 cm in tehtal je 2240g, kar konkreten pob, 3 dni je bil v inkubatorju samo pod kontrolo - brez kisika in ostale podpore, edinole fullll je bil potem rumen, tako da je bil 4 dni non stop pod lučko. To pa je tudi vse, kar sva imela "težav", če ne štejem obiska RA in njegove hipotonije, ki je popolnoma izvodenela, ker je pri 12 mesecih že koracal okrog, govoril ko strgan dohtar (celo "r" pri še ne dveh letih) in bil ponoči in podnevi suh pri 25 mesecih!!!
Tako, upam, da sem vas malo potolažila, ker ste ene že prigurale do "varnih" tednov (Ene bomo pa vsak čas) - zapleti so pa itak in tako lahko tudi v 40 tednu.  
Drugače pa tudi mene ful matra kislina, pomoje je tudi našuser posted image  obrnjen navzdol, ker hude brce čutim predvsem v rebra in želodec - bljek, mi gre včasih kar na bruhanje od "hudega"user posted image . Obseg mojega trebuščka (oziroma trebuhauser posted image ) je - merjeno danes - celih 105 cm, na mojih 160 cm in bivših 56 kguser posted image ... Pa še več kot 2 meseca... jao, jaouser posted image !
Imejte se lepo, uživajte in božajte bušije! Pregled in UZ imam v sredo, pa takrat sporočim mere !
Lp, TeDyBear

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
   RE: Marčevke
15.1.2007 23:28:03   
AnInAn
Eeej tete, punce, žene itn!

Sej ste ful luštne! Izboljšujete slovensko nataliteto!!

AAAMPAK, lepoooo vs prosm ne ful pisat kaj so vaši frajerji vse nakupil... K mam doma en mali okrogel sindrom gnezdenja na glavi in hoče kupt čist vse k kkšna napiše!

Mal bremzat domišlijo moje žene.. plisss!

Lepo se imejte in veliko sreče pri D-Dayu !

A.A.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
   RE: Marčevke
16.1.2007 6:27:20   
tejčica
Jutro!

Jaz sem danes pokonci že od 3.30. Se na noben način nisem mogla naštimat in sem raje vstala, kot pa da se po postelji prekladam. Sem pa bila že pridna in sem že torto iz pečice vzela (moj ima rojstni dan). Sicer je nisem nameraval pečt ampak ker imam že ravno preveč časa...user posted image  Ne morem je pa do konca spidenat, ker mi je nutele zmanjkalo in moram najprej do trgovine priti. To pa se zgodi, če se k peki spraviš sredi noči.user posted image

Upam da ve še sladko spančkate. 


(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
   RE: Marčevke
16.1.2007 7:09:42   
Anonimen
Dobro jutro user posted image

Danes ko bi pa se spala pa mi je ura cingljala,samo glede na to,da gremo v  shoping nic hudegauser posted image ...Glavno samo,da pridema do petih nazaj,ker imava potem ob sestih materinsko.Naporen dan bo ja...

Jjasna hvala za link.

Tejcica jaz bi tudi to torto z nutelo.Ker je nutella zraven vem,da mora bit odlicnauser posted image ...

Lep dan vsem user posted image



(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
   RE: Marčevke
16.1.2007 8:13:58   
tinaaja
Bo kaksna kavico

user posted image  user posted image  JJasna, uzivaj v shoppingu. Jaz bom s svojim pocakala do dopusta, ker enostavno ne sfolgam. In zelim v miru it po stacunah  nakupit, kar se manjka. Drugace pa sem toook sita sluzbe - pa ne da ne maram dela, ampak zacetek leta je, na noge se postvaljajo projekti, za katere dobimo veliko denarja za mktg, pricakovan izplen pa so miljoni $. In mi je tok odvec, ker me itak ne bo  zraven. Da ne govorim, da imam dopust, pa da moram delat, ker projekti ne morejo cakat user posted image  in me uni nad mano masirajo. Se ne vedo, da me od naslednjega petka ni vec user posted image  No, se malo je za potrpet, ampak tok mi mori zadeva. Kao da bodo mojega naslednika objavili sele februarja, kar pomeni, da moram jaz do konca delat 150% user posted image  Pa se predaja dela je malo tezja, ker je on stacioniran 3 drzave visje.. Se maloooo a ne... pol bom pa
user posted image   Tejcica, ves kwa, vzam torto pa prid v LJ v shopping...  aninan - tale me je pa nasmejala.. moj isto bemti, ampak pol pa on placa moj izbor user posted image  tko da do sedaj me je pregovoril, da palcka zavijalcka ne potrebujeva, da ga bova kupila, ce bo treba, da cebricka ne potrebujeva user posted image user posted image user posted image  hehehe na sreco ima on vec razuma, da morda res nima smisla vsega boga domov privlec. Najina klet je ze na pol polna s stvarmi za pikico user posted image  Glede na vse tegobe, ki vas mucjo - zgaga, bolecine - ugotavljam, da sem kar dobro odnesla. Naceloma sem brez vecjih problemov (moram potrkat), pustimo ob strani utrujenost, okornost...  No moram it nazaj delat, pol pa itak grem v sluzbo na en sestanek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
   RE: Marčevke
16.1.2007 8:59:56   
dolgolaska
Sibil...kako pa naj ti pošljem ZS????
Če nočeš razkriti svojega profila????????
(ali pač jaz ne znam...???)
 
DANES SVA DOPOLNILA 31 TEDEN!!!!!!!!!! user posted image   user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 9:21:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 9:23:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
   RE: Marčevke
16.1.2007 10:06:51   
NMJ
po dolgem času pozdrav vsem še z moje strani.

Vas redno berem in spremljam vaše težavice in tudi lepše strani. Jaz imam za naši dve pupi že vse pripravljeno, posteljico bodo pa že oblekli. Jaz sicer še lahko nekako racam user posted image  po stanovanju, kaj več pa že ne zmorem. Spim vsak dan slabše, ker ne vem kam naj s tem trebuhom, ki je res težak. Zgoraj mi neprestano brca zgornja, spodnja je na srečo nežnejša. hodim pa vse pogosteje na wc, tudi nočni sprehodi. noge imam precej zatečene, rodit bom šla verjetno že kar v copatih user posted image . Trebuh mi pa tudi večkrat na dan otrdi - lažni popadki, kar je pri dveh normalno. Jutri imam UZ in bomo videli kako naprej. Upam, da spodnja pikica le napreduje v rasti, sicer bom morala iti rodit s CR. vam sporočim.


lepo se imejte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
   RE: Marčevke
16.1.2007 10:22:32   
sezam
jjasna - postavi se pod en post od sibil in tam klikni na ZS in boš lahko poslala številko GSM

tejčica - ti pa si faca user posted image . Pa čestitke tojemu, pa da te nebi tolki "sekiral" user posted image

NMJ - lepo, da si se malo oglasila. Verjamem, da je naporno, pa saj bo hitro marec in potem nas bodo razveseljevali naši sončki. Drži se in s še kaj oglasi.

Pri nas nič kaj posebej novega.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   RE: Marčevke
16.1.2007 11:45:20   
amy26
Leina, danes uživaj v nabaviuser posted image , pa sporoči kej kakšne so kaj cene in v katerih trgovinah se splača opraviti večji nakup, jaz grem tudi v četrtek v Celovec, že komaj čakam saj bom nabavila nekaj stvari za malo pikico pa še za svojga sineka ki ima že 13 mesecev.

Tejčica, čestitke za fantka, ful fajn da boste imeli parček.

Drugače smo pa tudi mi včeraj napolnili 30 tednov, no še par dni pa bomo čisto vse prešle mejo 30 tednov. Pregled oz. UZ pa imam v četrtek tako da mere tudi takrat sporočim. 

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
   RE: Marčevke
16.1.2007 12:56:54   
tejčica
Ekola, torta sfiniširana. Ma je bila scena ko sem šla v trgovino po nutelo (samo po nutelo!). Na koncu sem tam pustila 40 eurov, v avtu pa ugotovim da sem pozabila kupit nutelo!?!user posted image  Sem jo potem kar na črpalki vzela, koliko sem jo pa preplačala pa raje ne razmišljam. To se pa tudi samo nosečnici lahko zgodi.user posted image

Sicer sem pa zaspana danes da komaj gledam. Nisem spala niti cele 3 ure, pa še to je bilo eno samo premetavanje po postelji. Še Taja je prišla danes k nama spat, ona pa itak rabi prostora za tri... Ne vem če bom danes imela sploh voljo za na telovadbo. A katera Obalka pride?

LeINA, upam da uživaš v šopingu.

NMJ, si bila pa pridna s pripravami. Držim pesti, da obe tvoji pupi pridno rasteta.user posted image
Thaiss, MoonEve, kako je z vama in vajinima user posted image ? Upam da se še lepo grejeta v bušiju. Javita se kaj.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   RE: Marčevke
16.1.2007 13:02:32   
majita
Ojla!

Moram rečt, da ste me prestrašle. Mogoče še ni 14 dni nazaj, ko se je tud pri men pojavla gosta sluz kot beljak. Takrat nisem dala nobene glihe na to. Zdaj pa pišete, ko je ena omenila podobno situacijo, da je to lahko čep?! Zdaj pa sem na momente čist paf. Sem bila prejšni čet. tudi pri G. Seveda ji zadeve nisem omenila, ker sem do takrat že 100x pozabila na to. Delala mi je UZ, vse ok, voda ok, v glavnem vse ok, mali tudi veselo brca. Ne vem?! Me lahko katera malo potolaži? Sem pa drugač 32t 2d. Men bi bilo čist prezgodaj, sploh ker mi še 3/4 stvari manjka.

Upam, da ste ostale ok!

LP-ček


_____________________________

11/02/07 se nama je pridružila Ana

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
   RE: Marčevke
16.1.2007 15:39:36   
soncek78
Hello user posted image !
 
Kako ste kaj... vreme je tako, da se bi najraje user posted image . Ena nizka oblačnost, in nizek pritisk.
 
Drugače pa je vse OK! Za zdaj spim kot polhek, bomo videli kako bo do marca.
Moja mala user posted image  veselo poskakuje in telovadi, to pa mi je v največje zadovoljstvo. Včeraj zvečer je bila kot kakšen ježek ... obračala se je in mamico pikala na vse konce.
 
user posted image  mi je na buši postavil slušalke MP3-ja in čakal na reakcije user posted image . Rekel je, da mora ugotoviti, katera glasba ji je bolj všeč. To sva se nasmejalauser posted image , ko se je na določeno pesmico začela prav bunit in migljat. Ampak je bilo pa srčkano.
 
Zanima me pa nekaj glede previjalne podloge. Kakšna je najbolj primerna:
 
user posted image  od Bebe you, ali tista, ki je narejena kot pol vajčka in je manjša.
 
Ne vem katero naj izberem, glede na to, da imam previjalno komodo Lana LIP Poljčane, ki je precej velika.
 
Lepo se imejte in božajte bušije.
 
 
 
 
 
 

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   RE: Marčevke
16.1.2007 17:47:55   
Pikca
Živjo,
danes sem pregledala prvo garderobo naše tavelike in bo kar nekaj uporabnega tudi za juniorja, nekaj pa sem zanj  že nakupila. Le kakšen toplejši pajac za zunaj mi manjka (oz. imam roza). Tinaaja, kje si ti naročila tisto specialno dekico? Se mi zdi fajn zadeva. Ali se potem da v lupinico pripeti? Lp, Pikca

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   RE: Marčevke
16.1.2007 21:03:37   
thaiss
Pozdravljene user posted image

jaz in user posted image  sva v redu, otrdevanja ni več ( tok-tok), ampak moram še kar jemat buscopan in magnesol. Jutri imam pregled in uz; komaj čakam da vidim user posted image .
Dane sva šla z dragim v MŠ da je dobil potrdilo za porod, čeprav ni lih prepričan da bo zraven user posted image

Se mi zdi da naš user posted image  še vedno leži prečno, ker me razteza v levo in desno. Nosim pa zelo nizko, pa ko povem da sem v 8 mesecu mi kar ne verjamejo ker imam majhen buši (okoli popka 95 cm). Sej sploh ni važno, samo da bo user posted image  zdrav!!!
Midva imava skoraj vse pripravljeno, sam še postlo je treba zmontirat. Danes sem oprala in zlikala večji del cunjic, ostalo pa me čaka za jutri.
Ker sva dobila veliko oblekic nama ni potrebno nič dokupit...no neki za dušo!! V čem bodo vaši user posted image  oblečeni za odhod iz porodnišnice??
Tejčica, upam da si se razmigala, mene žal ne bo več na telovadbo, ker imam prepoved!!
Se bom kr zalenla do poroda če bo šlo tko naprej!!

Uživaljte!!

pa pauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   RE: Marčevke
16.1.2007 21:30:05   
Anonimen
Sibil, hvala za ZS, pa sm res malo čorava... Ampak sem ti pa poslala tel.št.

tinaaja, sej jst nisem nč šopingirala. Sam link sm dala kaj se ne splača kupit. Jst bom začela z nakupi šele enkrat konec meseca (no, ja sej smo že tu). Sicer pa sem večino velikih stvari že dobila od kolegice - posteljico, prenosno posteljico, banjico za na kad, voziček, lupinico, posteljnino, jogi, kup oddejc, pleničk in pa pajackov, majčk št. 56 in 62, prsno črpalko in še sem kaj spustila. Res ne bom delala večjih nakupov, le kozmetiko in pa še kaj za dušo. No, pa previjalno časti tašča, zibelko pa še nekaj cunjic in posteljnine pa moja mami.

Lp, jjasna

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
   RE: Marčevke
17.1.2007 10:24:38   
Anonimen
Pozdravljene user posted image

Koncno naspana po treh dneh user posted image user posted image user posted image ....Vceraj zvecer sem bila ze cisto adijo....Mojmu pa se smejalo,da me je on le uspel enkrat utrudit pri shopinguuser posted image ...
V Avstriji sva vceraj pustila cirka 200e ampak lahko recem,da se je zelo splacalo.V ikei  stolcek za hranjenje z mizico za 15e,banjcio za 6e,brisacke za malega za umivanje za 3,5e,potem se nekaj stvari za stanovanje,da dokoncava malenkosti...No v Toysu sva pa cisto nepreicakovano kupila vozicek...Drugace sva bila odlocena,da bova vzela Janeov slalom pro preko trajnika v pikapolonici ampak potem se nama je ta v toysu bil vsec,user posted image dal oceno,da je kvaliteten in sva kupila Traxx Marlin 3 - tocno takega http://www.ariel.si/slike/vozicki/traxx/v_330722.gif
za 160e,znizan je bil iz 260e....Sicer nama je prodajalka tam rekla,da gor ne pasejo maxi cosi lupinice,ko sva gledala eno oz ona je rekla,da na tega sploh nobena lupinica ne pase...ne mroem rect druga kot koklja avstrijskauser posted image ...Sem klicala kolegico,ki je tak vozicek gledala v Arielu pa je kar klicala tja in so ji povedal da grejo gor original lupinice pa maxi cosijeve.Kocka je potem padla in sva vzela ta vozicek...Tam mi je bil pol manj vsec kot zdaj doma,sem cisto navdusena user posted image ....V toysu sva vzela se sterilizator za mikrovalovko za 10e,previjalno blazino za 10e,slincke...potem pa je denarnica ze bila pocasi  praznauser posted image ...V glavnem nama se je res full splacalo in sva bila zelo zadovoljna z nakupom,sploh zaradi vozicka...

Sva potem se pred maternsko skocila tukaj v Mb do Ariela,da sva sla pogledat za lupinice...Prodajalka je rekla,da imajo ta vozicek sedaj pri nas v akciji za cirka 50000sit midva pa sma gori dala preracunano 38000sit....Moram jaz se malo v sit mi je tako bolj domaceuser posted image ....user posted image je tudi bil tako navdusen nad vozickom,da ni bilo variante,da bi ostal v skatli.Raspakiral,sestavil,napumpal kolesa in sedaj ima mesto v dnevni sobiuser posted image ....Stolcek za hranjenje pa tudi ze kar pri mizi stojiuser posted image ....

Za vikend pa tako dobim paket  cotik od sestricne  pa potem se tisto pregledam spravim v red in nakupima kar se rabiva....

Zdaj pa na user posted image .....Lep dan vsem pa se tako beremo user posted image



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
   RE: Marčevke
17.1.2007 12:39:39   
tinaaja
Jjasna, sem te malo zamesala z Leino - sori user posted image
Leina cestitke za super nakup! user posted image

Punce, meni en super link: http://babymed.com/tools/ultrasound/
Glede na tedne ti ven vrze povprecje mer, teze,... in lahko primerjate s svojimi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   RE: Marčevke
17.1.2007 14:05:46   
dskubin
Da se po dolgem času še jaz malo oglasim, dokler mam mir (tamali spi). Sem kar porabila nekaj časa za vse prebrat po enem tednu počitnic pri mojih, kjer že nekaj časa nimamo interneta, ker je moj tata nekaj okoli premikal in očitno kakšne kable uniču, zdej bi pa mogli nevemkolk metrov spet napeljat v sobo, kar pa sem ji ne da, ker itak ne rabijo, odkar me ni doma. Meni se pa zdi, da sem 100 let za svetom, ko sem gor. Bo treba zrihtat to stvar. Sem se pa res odpočila, ker sta moja dva veliko mela tamalega, mami je kuhala, tata pa ga je okrog fural. Pregledala sem TV tolko, kolikor že celo leto ne, se malo sprehajala, malo šla na obiske.

tejčica s telovadbo štrajkam, ker sem na bolniški, ampak upam, da bom še pršla nazaj.
obalke kava? Naslednji teden? Ta teden ne morem, ker sva s tamalim več al manj sama do poznih večernih ur, ker je naš očka zelo zelo zaposlen. Posledično sem jaz zmatrana vedno bolj in energije, ki sem jo prejšnji teden nakopičila mi bo kmalu pošlo. Naslednji teden pa se mi zdi, da lahko kadarkoli. Prou pogrešam vas, ker vas nisem že dolgo vidla, pa en babji čvek mi res manjka.

Trebuh mi je začel nagajat, pa utrujena sem veliko bolj kot v prvi nosečnosti, ampak se mi zdi, da je največji vzrok tega naš razposajeni enoletnik. Je prou simpatičen, ko se stiska k mojemu trebuhu, daje poljubčke popku in dela moj moj in obenem ne razume, da je notri konkurenca. Sej mu večkrat povem, da je notri user posted image , ampak njemu to nič ne pomeni. Me prav zanima, kako bomo folgali, ko bosta dva.

Danes sem šla na CSD po papirje, grem zdej malo izpolnit, da se jih čimprej rešim.

Ups, odpade, se oglaša tamali. Madonca, kako ve, kdaj se mora zbudit!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.1.2007 14:08:47 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?