Pikca
|
Ojla! Pa ste spet naštepale 3 strani od mojega zadnjega branja . Vidim, da se dogaja; že številke zbirate. Sibil, ti jo pošljem še jaz. Jaz sem še vedno zaposlena s službo (me hočejo očitno do konca izkoristit), magistrsko, našo navihanko... Za bolniško nisem zatežila, saj mi dejansko ni nič hudega, pa bi imela nekak slabo vest, da bi nekaj pretiravala in se zmišljevala...čeprav mi že zmanjkuje cajta za dokončanje magistrske, ki je seveda ne morem pisat v službi, še manj pa doma ob naši razgrajački. Drug teden imam dopust in, ne boste verjele, mi je šefica predlagala, da bi mi domov po mejlu eno delo poslala - haloo! No, tega pa nisem sprejela, pa naj bo užaljena kolikor hoče. Pripravljeno nimam še nič... en dan drug teden si bom vzela cajt za pospravljanje in pripravljanje, ker se res že bližamo... če pomislim, kdaj sem imela v 1. nosečnosti vse pripravjeno in zloženo po barvah ... je zdaj res že skrajni cajt, da preštejem ne-roza oblačilca, poškilim v seznam, dokupim kar je treba, operem in pospravim v predale. V petek sem imela pregled pri gin., ni bilo nič UZ... se bo držala tistih dveh, ki jih plača zavarovalnica. Sem pa sodelovala v tisti raziskavi za prezgodnji porod in mi tam pripada še en UZ, se grem takoj v pon. naročit. Pa papirje za CSD sem končno dobila, tako, da bom še to drug teden urejala. Hmmm in koliko cajta mi bo potem ostalo za načrtovano pisanje naloge? Lepo se mejte, se na hitro drug teden kaj oglasim, pozdravčki, Pikca
|