|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.1.2007 14:01:52   
tejčica
Ojla!

Jaz sem pa danes v user posted image ! Sem končno dočakala UZ in naše dete se je odločilo da nam razkrije kaj čakamo. Fanta!!!user posted image  Moj lubi je bil ves ponosen in nasmejan. Mu je pa G dal slikico user posted image  "premoženja".user posted image  No, tako se bo Taji pridružil bratec in bomo imeli parček!user posted image   Mam kar solzne oči ves čas od pregleda, pa smejat se tudi ne morem nehat. Imam pa sedaj izgovor, da grem spet za oblekice zapravljat.user posted image  Je pa G rekel, da bo dete veliko in da spet lahko pričakujemo štirikilaša, kot je bila Taja. Pa kak teden do dva prej se tudi lahko rodi. Torej, gremo v akcijo s pripravami.user posted image

Pa še mere našega user posted image user posted image :
BDP       85
AC         300
FL          63

Sibil, hvala za seznam številk. Jaz imam to številko do začetka porodniške, takrat pa si moram it novo iskat. Zaenkrat torej še velja ta, ko pa dobim novo ti jo javim.


(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: Marčevke
12.1.2007 14:59:37   
sezam
dolgolaska - meni so rekli, da do 15.2. dobim izplačilo user posted image

Kr_enamami - bolje, da še malo dokupiš, da bo ziher.

tejčica - user posted image user posted image user posted image  za fanta. Potem bomo imeli isto par.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
   RE: Marčevke
12.1.2007 15:15:10   
soncek78
Hello!
 
Tejčica čestitke  user posted image user posted image user posted image  za fantka. Tvoj  user posted image  mora res biti ful vesel, a?!
 
Sibil bravo! Mi je zelo všeč  ta seznam mobijev, saj pomeni, da se bližamo dnevu D.
 
Jaz cotice še nisem nič pospravljala. Je rekla moja mami, da bo ona poskrbela. Ji bom kar pustila to veselje! user posted image  user posted image  user posted image
 
Lep vikend želim vsem. Pa-pa!
 

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
   RE: Marčevke
12.1.2007 15:35:17   
draja
Ojla, na hitro po dolgem času še pozdravček od mene.

Po selitvi v večje najemniško stanovanje, sem zdaj polno zasedena s službo in materinsko šolo, tako da sploh ne pridem do tega, da bi se kaj javila.

V glavnem čestitke vsem za dopolnjene tedne, za rojstne dneve in druge osebne praznike, tebi Tejčica pa za FANTA!!! Iz tvojega sporočila kar veje vznemirjenje in veselje, tako da kar čutim s tabo in sem še sama boljše volje.

Jaz bom začela z nakupi in pripravami na našo malo pikico ta teden, ko bom končno dokončno pospravila še vse škatle in vreče, ki so ostale od selitve.

Imejte se lepo in izkoristite lepo vreme (preden jaz pridem iz službe bo žal že konec sončka user posted image ).

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   RE: Marčevke
12.1.2007 18:00:38   
Dajadada
Pa kako to, da vam G kar delajo UZ, da veste, koliko so veliki in težki vaši user posted image ? A je moja G res tako user posted image , da se drži tistih dveh, ki mi pripadajo in nič več. Jaz sem zadnjič videla svojega user posted image  v 21 tednu, danes pa sem jih dopolnila 32user posted image . Še dobro, da je tako aktiven fantič, da me vedno bolj opozarja nase s svojimi obrati in brcami. Upam, da to pomeni, da lepo napreduje in da je zdrav. Vse bolj se mi zdi, da bo treba iti na enega samoplačniškega, drugače me bo razgnalo od firbca in nestrpnosti.
Še 8 tednov pa se vidivauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
   RE: Marčevke
12.1.2007 18:22:43   
Sibil_
Tejčica čestitke za fanta....dej napiši kolk naj bi bil težek okvirno, me firbec.user posted image

No jaz sem imela tudi danes pregled, nič pretresljivega, sicer mi je dal neke svečke ampak ni panike.Vse zaprto in ok.Sem si kar oddahnila.user posted image

Upam, da ste vse dobile gsm številke, če hoče še katera naj mi napiše svoj gsm, pa pošljem.

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   RE: Marčevke
12.1.2007 19:42:55   
Anonimen
Dolgolaska midva misliva vzeti ta rdeco avrianto.Sva oba bolj na zive barveuser posted image ...Zimske kosare ne bova vzela,razen ce naju ne bo prehitel,rok imam itak proti koncu marca pa mislim,da takrat ne bo potrebe po zimski vreciuser posted image Bova pa pocakala na februar,so mi iz piakpolonice mailali,da bojo takrat akcije na te lanske barve.Tako,da bova pozorna in bova takrat zagrabila....Nama je pa obema noro vsec ta vozek.

Sibil a ti pa nisi imela zdaj tega kao kontrolnega UZ okoli 32tedna?? Joj me firbec ali ga bom imela naslednji teden,ko imam pregled al ne...Samo glede na to,da je tako rekla,da me misli se pred porodom na kontrolni Uz v porodnisnico poslat zarad pregrade bo verjetno tud ona kaj pogledala.Upamuser posted image

V azcetku tedna grema tudi midva v nabavo v Avstrijo.Sem se malo prej pogovarjala s kolegico,ki ima tudi priblizno takrat rok kot jaz.Sta bila danes in full stavri nakupla.Cotke full poceni,bodiji do -70% po 350sit...Je dala npr za 4bodije,kavbojke pa 3majcke...Komaaaaj cakam,da grema,verjetno kar v torek......

Uzivajte v vikendu user posted image



(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
   RE: Marčevke
12.1.2007 19:56:19   
A-N-J-A
Čauči punce!

Še enkrat hvala za čestitkeuser posted image !
Jaz sem pa dons čist zbita.Sem mela pikico doma,ker je mela zobarja,možek je pa šele zdele domov prišel in sem čist crknjenauser posted image .Sem jih nagnala v bano tko da uživata.
Glede bodijev-jaz jih mam cc10,samo jaz ne bom dajala 2 bodija,ampak bodi pa majčko čez.Hlačk mam ene 4,moram še kakšne žabce nabavit,pa kapic nimam nobenih,ker jih pri Eli nisem rabla.Ja majčk mam pa ene 5.
Sibil sem dobila številke-moja je okuser posted image
Tejčica čestitke za baby boy-auser posted image
UZ jaz sem tud izkoristla svoj bonus-2 uzuser posted image ,tko da bom šla samoplačniško.Sem danes klicala Pušenjaka pa ga nisem dobila,bom v ponedeljek še enkrat.

Včeri ko sva šlaz user posted image na tortico sem mu zatežila da izbereva ime in sva se zmenila-vsaj upam da bo držalo.Pa vam še ne bom povedala,če se slučajno kaj spremeniuser posted image .Če bi mu pa slučajno lulček stran padu bo pa Zarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
   RE: Marčevke
12.1.2007 20:11:00   
sezam
Mi smo tudi dali pregled mimo. Izvidi OK. user posted image  pa nismo gledali, le srčka je poslušala user posted image . Tako, da ga nisem videla, pa sem upala da ga bom. Naslednjič imam pregled 1.2. in takrat se mi začne že CTG. Gremo pa res že proti koncu user posted image user posted image user posted image . Še malo pa bomo dočakali naše razgrajačke user posted image user posted image

Kapico sem jaz prvič uporabljala le za po kopanju. akrat mi je babica rekla, da je dobro da jo ima nekaj časa gor.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
   RE: Marčevke
12.1.2007 20:17:21   
Boni3
Joj ženske,ful ste pridne s temle pripravljanjem za user posted image ,no je res,da imam jaz še malo več časa,pa vendar ne kar panika,če pomislim,da me lahko pa tudi kaj prehiti. Mi sploh še nimamo gornji štuk zrihtan,upam,da bo do konc februarja.....Čestitke za vse,ki ste dobro opravile preglede in je sploh vse ok

Nočko

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 20:29:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Boni3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
   RE: Marčevke
12.1.2007 23:39:10   
tejčica
Hvala vsem za čestitke. Moj je pa res ponosen da je kaj.user posted image  Sicer pa ta današnja napoved ne pomeni, da bo vse kar bomo sedaj kupili modre barve, ker nič ni 100% dokler user posted image  ne pokuka ven. Ker imam vse Tajine oblekice spravljene na Gorenjskem, mi jih sestra sedaj malo sortira in na kup daje. Je čist not padla. Mi je danes rekla, da imam lahko 3 bebice, nič novega ne kupim, pa bo še vedno dovolj za oblečt. Sem že kar pozabila kaj vse smo imeli. Pa obakrat (za Tajo in mojo nečakinjo) nismo vedeli kaj bo in smo kupovali za začetek vse v nevtralnih barvah. Naslednji vikend pa s sestro planirava en šoping dan v Lj, seveda če se bom jaz dobro počutila. Moram reči da sem zadnje dva dneva pridna in dosti počivam in je tudi moje počutje veliko boljše. Nič več otrdevanja, zbadanja. user posted image

Obalke, vam gre ta megla že kaj na živce? Jaz sem je res že štufa. Danes se je sicer sonček nekaj matral, pa mu žal ni uspelo skozi priti. Kako sploh že zgleda lepo vreme?user posted image


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   RE: Marčevke
13.1.2007 19:57:52   
Sibil_
Čer!

Kaj danes pa ni nobene gor al kako?Je res neko zatišje...

LeINA jaz imam kontrolni uz v četrtek, komaj čakam.Pa takrat bom tudi dobila vse papirje in potem bom verjetno v petek šla na csd po papirje.Joj tej papirji so mi tako zelo zoprni....user posted image

Mi smo danes šli po tisto desko za previjalno, zdaj jo pa moram še montirat-pa se mi seveda ne da.Ampak bo treba.Za okras smo pa kupili nalepkice od 101 dalmatinec, ker smo imeli doma že en trak in bo pasalo skupaj.Moram pa še po kako lučko za nad previjalno, ker si zakrivam tisto iz stropa in je pretemno za previjanje.

Sem pa dobila nazaj cunjice od ene kolegice, pa je ful uporabnega, tako da res ne bom rabila ne vem kaj novega.No, nekaj za dušo pa že imam.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
   RE: Marčevke
13.1.2007 22:21:44   
Žabika
Živjo!

No en teden me ni bilo, pa sem rabila kar 1,5h da sem vse prebrala! Ne bom vsaki posebej odgovarjala, ker bi rabila še eno uro, ampak vsem čestitam za opravljene preglede, dobljene meritve in za ozdravitveuser posted image user posted image ! Večina nas je kar ok, no saj tako na hitro se mi zdi!

Jaz sem se imela odlično! Bili smo v Madonni di Campiglio in res sem si odpočila, tako da bom milsim da zdaj lahko zdržala še delovno aktivnih 14 dni, potem pa zasluženi dopust in nato porodniška. Veliko sem počivala, brala knjige, se sprehajala s psom po čistem, a na srečo ne hladnem zraku, in dobro jedla! Trebuh raste, Junior veselo miga! Res dobro se počutim in me nosečnost zaenkrat niti malo ne ovira. Upam, da bo tako čimdalj!

Zdej grem pa še malo pospravit umazane obleke, da bom do ponedeljka vsaj pranje dala skozi, likali pa bomo že enkrat!

Lp,
Ž.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   RE: Marčevke
13.1.2007 22:23:17   
Žabika
Sproti sem osvežila še seznam, ki tudi že ni bil dolgo objavljen!


user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) – PO user posted image
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. magor (33) LJ user posted image
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 – LJ user posted image
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 9.3. Sibil – IZ
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. *sonchek* (25) – LJ user posted image
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Majita – PO user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – KR user posted image
user posted image user posted image 15.3. NMJ (35) - LJ user posted image user posted image
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 15.3. Tekica
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 25.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda



(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
   RE: Marčevke
13.1.2007 23:06:01   
sezam
Pa smo dočakali mizarja user posted image user posted image . Stene stojijo, sedaj je potrebno še dati steklo v vrata in postaviti police v "shrambo", ki smo jo s tem pridobil. Pa enega eliktričarja najdit, da bo iz 1 luči naredil 3 (kovačeva kobila je ponavadi bosa user posted image user posted image ). Upam, da se bo hitro zmigal user posted image . Nato vse skupaj pobelit in postavit sobico user posted image .

Sem pa danes kar utrujena, ko sem mogla pripravljati hrano za mizarja. Tako, da sedaj pa hitro v posteljo.

nočko

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
   RE: Marčevke
14.1.2007 10:22:00   
Pikca
Ojla!
Pa ste spet naštepale 3 strani od mojega zadnjega branjauser posted image . Vidim, da se dogaja; že številke zbirate. Sibil, ti jo pošljem še jaz.
Jaz sem še vedno zaposlena s službo (me hočejo očitno do konca izkoristit), magistrsko, našo navihanko... Za bolniško nisem zatežila, saj mi dejansko ni nič hudega, pa bi imela nekak slabo vest, da bi nekaj pretiravala in se zmišljevala...čeprav mi že zmanjkuje cajta za dokončanje magistrske, ki je seveda ne morem pisat v službi, še manj pa doma ob naši razgrajački. Drug teden imam dopust in, ne boste verjele, mi je šefica predlagala, da bi mi domov po mejlu eno delo poslala -  haloo! No, tega pa nisem sprejela, pa naj bo užaljena kolikor hoče.
Pripravljeno nimam še nič... en dan drug teden si bom vzela cajt za pospravljanje in pripravljanje, ker se res že bližamo... če pomislim, kdaj sem imela v 1. nosečnosti vse pripravjeno in zloženo po barvahuser posted image ... je zdaj res že skrajni cajt, da preštejem ne-roza oblačilca, poškilim v seznam, dokupim kar je treba, operem in pospravim v predale.
V petek sem imela pregled pri gin., ni bilo nič UZ... se bo držala tistih dveh, ki jih plača zavarovalnica. Sem pa sodelovala v tisti raziskavi za prezgodnji porod in mi tam pripada še en UZ, se grem takoj v pon. naročit.
Pa papirje za CSD sem končno dobila, tako, da bom še to drug teden urejala. Hmmm in koliko cajta mi bo potem ostalo za načrtovano pisanje naloge?user posted image
Lepo se mejte, se na hitro drug teden kaj oglasim, pozdravčki, Pikca

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
   RE: Marčevke
14.1.2007 10:34:42   
erna14
ojla.prosim ce mi lahko katera pomaga z kakim nasvetom.vceraj ko sm vstala iz sedezne mi je na parketu prav grdo spodrsnilo spodneslo mi je nogo in tako sem pristala na levem boku.sicer sem udarec oblazila kolikor sm mogla z roko vendar sem kljub temu pristala z trebuhom na tleh.takoj sem odsla v porodnisnico kjer so mi naredili ctg in so rekli da je vse ok.ampak meni kljub temu ne da miru se vedno me je strah da se je mojemu soncku kaj pripetilo.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
   RE: Marčevke
14.1.2007 11:34:46   
malička
Ojla, da se še mi javimo po zelo dolgem času, včeraj sem prišla iz bolnišnice me je zahaklala huda viroza in sem morala v bolnišnico, kjer so mi nadomestili tekočino in hrao, ki sem jo izgubila, zdaj se počutim že super, imela sem tudi ctg in uz na katerem sem končno ugotovila spol naše user posted image - imeli bomo punčkouser posted image user posted image user posted image , drugače pa smo danes dopolniči že 31 tednov, lepo se imejte se tipkamo kaj, prav tako čestitke vsem za opravljene preglede in dobre rezultate

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
   RE: Marčevke
14.1.2007 12:43:23   
Anonimen
Ojla

Za mano se ena bolj kot ne neprespana noc...Zjutra ko je sel user posted image v sluzbo sem spila skodelico mleka z medom pa pol se sla za ene dve urci zadremat. Vseeno cutim raklo pomanjaknje spanca...Ampak bo ze...Zdaj sem ze cisto na trnih kar se cotik tice....Tasca mi prej prinesla kompletek pa par cotik,ki sta jih z dedijem kupla in ta kompletek mora imeti ko gremo iz porodnisce user posted image ....Prav cortkano vse skupaj...V torek grema tako po nakupih v Avstrijo,samo ne boma kaj prevec cotk kupovala...Bolj tehnicno robouser posted image ....Dobima naslednji teden se vse cotke od sestricne,ki ze ma 2 user posted image ...februarja pa se vozek pol pa bomo poacsi pripravljeni,da bo Tai pokukal na planouser posted image ....

erna14  ce so ti naredili ctg in rekli da je vse ok,potem se pomoje nimas kaj veliko za bati...Ce te pa se evdno skrbi pa poklici svojo g. pa se zmeni za pregled...Te pa cisto razumem,saj jaz bi se na tvojem mestu tudi bala za user posted image .... user posted image

Uzivajte user posted image





(odgovor članu malička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3445
   RE: Marčevke
14.1.2007 14:35:30   
sezam
Pikca - da se ti ne bo na tem UZ ugodilo kot se je meni, ko so pozabili, da sem naročena za tisti dan (zgleda sem bila edina na ta dan in še bila je sreda, običajno pa to delajo ob ponedeljikih) In lepo čakam v čakalnici, pa nič. Po eni uri grem le vprašat in potem so začeli iskat najprej ginekoliginjo, ki mi bo delala UZ, nato pa je ona začela iskat kje mi bo delala - vsi prostori so bili zasedeni. ko je končno našla prostor, je morala pa poiskati še aparat user posted image user posted image .

erna14 - jaz tudi mislim, kot ti je že LeINA napisala. Za tvojo dobro vest pokliči G in jo prosi za UZ, ad boš mirna. A premikanje user posted image  pa normalno čutiš? Če jih je to tudi dober znak.



_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
   [Brisano sporočilo]
14.1.2007 15:59:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
   RE: Marčevke
14.1.2007 17:33:36   
urskas
Erna, tako je kot so ti že druge svetovale in je seveda OK. Drugače pa se iz previdnosti opazuj naslendnjih 24 ur (če ni preveč otrdevanja, če user posted image dovolj brca, bolečine?)

Drugače pa sem v 31t imela pregled in sem si privoščila UZ (40 EUR sploh ni tako malo). glede na to da je moj trebuh pri "ta majhnih" tudi novica o velikosti ni presenetila. Naša pupika je bila težka komaj slabih 1.500 g. Sicer pa tudi prva pupa ni bila pri ta velikih. Očitno bo po staršihuser posted image ...

V petek sem se odpravila po prvih nakupih za user posted image . Kupila sem nekaj cotkanih (beri punčkastih) cunjic in po pregledu "starih" sem ugotovila, da imam vsega preveč. Upam samo, da marca ne bo že poletje?!? prejšnji teden sem že preprala pleničke in ostale bele cunjice, ki se kuhajo. Zdaj pa je na vrsti likanje. Upam, da uspem vse zlikati do 8.  marcauser posted image .

drugače pa je prvi teden dopusta minil presentljivo daleč od službe in niti ne preveč naporno, čeprav je mož domov prinesel virozo in je danes zbolela še naša ta velika, tako da je prav boga. Upam, da meni uide...

LP, urska

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
   RE: Marčevke
14.1.2007 17:56:15   
tejčica
Ženske, jaz bom popuser posted image !!! Desci!user posted image  user posted image  user posted image Bolj ko se nekaj meniš z njimi slabše je.user posted image  Moj bo ta teden imel rd in vsaj 20x, ne ne, 30x sem ga vprašala kdaj bo imel fešto da vem potem kdaj gremo na Gorenjsko. In se zmenimo da naslednji vikend gremo gor, on pa prej meni čisto flegma reče da bo v soboto imel fešto!user posted image user posted image user posted image Jaz ga debelo gledam če se slučajno zafrkava, on pa to resno misli. Jaz pa že s sestro zmenjena da greva v soboto v Lj v šoping da dokončno nabavim vse kar še potebujem. Pa bone imam gor za zapravit in mi je res brez veze da tu denar zapravljam, boni mi pa stojijo. Pa saj bi šli lahko naslednji teden, ampak jaz potem začnem z bolniško (do porodniške) in glede na situacijo v službi pričakujem kakšno kontrolo in se ne želim igrat. To torej pomeni da gremo na Gorenjsko šele sredi februarja ko jaz nastopim porodniško in nič ne morem pripravit, ker me vse oblekice čakajo gor.user posted image Men se trga, trga, trga! Desci!!!user posted image  Pa brez zamere za tale izpad, ampak ni bilo dovolj da sem jih mojemu napela, sem morala še tuki dat mal iz sebe.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   RE: Marčevke
14.1.2007 18:06:28   
Sibil_
Ajej tejčica, tale je pa dobra...pa kaj ti stvari ne more nobeden prinest?Ker sredi februarja je pa mal pozno...pa še prehiti te lahko kaj....user posted image

No, jaz zdaj tipkam z eno roko, z drugo si pa držim obkladek.Ker je seveda med valjanjem po postelji s ta malim en njegov prst "ušel" direkt v mamino oko in zdaj boli in peče....kriza.user posted image

Prej sem pa ležala in se je pikica tako nekako naštimala, da mi je na levi strani pritiskala na nek organ, je bolelo ko sam user posted image .

Če gre tako naprej bom vsa invalidna in to kar kmalu...

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zdravilni čaji za nosečnice in mamice po p...
Ali nosečnice lahko pijejo pripravke iz plahtice? Ali malinovi listi res lajšajo bolečine ob porodu? Kako zdrav je za no...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?