tejčica
|
Jaz sem danes čist out. Dopoldan sem bila pri šefu, ki me je "razveselil" z novico, da bom med porodniško brez GSM-a. Pa je prišel še en nov mesečni strošek. Saj je logično da ker ne delam mi ne priprada, ampak upala sem pa vseeno. Potem sem še malo šopingirala, pa šibala po malo v vrtec in sva šle še k njenemu zajčku in muci in evo me končno doma. Sem pa tako utrujen,a da tudi stati več ne morem. Me tako dol tišči, da hodim kot raca. Taka raje ne grem na telovadbo, ker res ne vem če bi sploh kaj lahko delala. No, dobra današnja novica pa je, da sem v službi predala vse zadeve, tako da mi sedaj ni treba več tja oz. bom šla občasno samo še kofetkat. MoonEve, super da si končno doma. Še lepše pa je, da je tvoj še v bušiju. Pa pridno počivaj, da tako še nekaj časa ostane. Soncek78, pri vsakem uporabniku imaš v spodnjem levem kotu znake za E-mail, Z.S., Kontakt... Če klikneš Z.s. lahko direktno pošlješ zasebno sporočilo. Če pa klikneš na Kontakt, pa ti uporabnika da tudi v imenik. Thaiss, pa kaj tvojemu se tudi mudi!?! No, samo da si oz. sta sedaj dobro. Pridno počivaj oz. ubogaj nasvete zdravnikov, da priguramo do marca. Dolgolaska, jaz sem Tajo sicer dojila samo mesec in pol, ampak sem ji takrat dajala tudi čaj za odžejat. Sicer pravijo da je začetno mleko pri vsakem podoju na začetku bolj vodeno in je bolj za žejo, ampak jaz sem rodila julija pri 35° in sem se odločila da ji dajem tudi čaj. Ga je pa zelo rada potegnila. Zgaga je pa tudi meni začela nagajat. čerz dan mi da mir, zvečer pa groza. Se mi spahje in me žge da je kaj. Včasih mi pomaga šalca mleka, ampak samo za kratek čas. Mleko je obvezno malo pred spanjem, da vsaj zaspim lahko. Joj kolk se men spi... Najraje bi šla malo zaležat, pa moram vsaj še eno uro počakat da moj pride domov in malo spedena do konca. Je pa moj zelooooo priden za malo pidenat in to že od začetka. Ravno dojil jo ni , ampak ko smo pa prešli na adaptirano mleko, jo je tudi hranil pogosto. Sedaj morem pa stran od računalnika, ker me le še bolj uspava. Grem malo s Tajo jih špičit, da res ne zaspim. Pa pa!
|