|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.1.2007 12:53:21   
tejčica
Ojla!

No, jaz sem danes pridna in lenarim. Bi bila pa veliko raje v akciji in mi je kar naporno tole prestavljanje iz stola na kavč...user posted image  Ampak moram biti pridna, da jih jutri ne slišim od G.

Imam pa danes za sabo grozno noč. Sem imela sanje kjer so sekali glave in noge... groza! In seveda potem od noči ni bilo nič. Ni šans, da po takih sanjah zaspim nazaj.

Sonček78, si pa pridna da boš sobico sama porisala. Jaz nisem nek umetniški tip in raje kar Taji prepustim, da so stene v sobi porisane.user posted image

Sibil, tudi mi bomo desko za previjalno naročili kar v Obiju. Samo da najprej predalnik sestavimo.user posted image  Za lučke pa poglej če imajo kaj pametnega v tisti trgovini s svetili na tržnici (v zgornjem delu na zadnji strani). Če je sploh še.

Tako, sedaj se grem pa naprej ubadat s papirji za porodniško.

Pa pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: Marčevke
11.1.2007 14:34:57   
sezam
Danes smo spali celo noč user posted image user posted image . Še meni je uspelo hitro zaspati. Sem malo ped spanjem spila skodelico mleka z žličko meda (hvala tejčica za nasvet).

Tudi jaz več ali manj lenarim, ker me drugače takoj začne otrdevat trebuh, pa dol pritiska in še bolet križ user posted image . Mi pa to nič kaj ne ugaja, ker nisem navajena biti pri miru, pa še več ali manj doma user posted image . Pa saj bo hitro minilo, potem pa zopet drug ritem.

Drugače pa naš user posted image  kar dobro brca. Odkar se mi je obrnil navzdol, ga takoj čutim desna rebra - samo, da se malo sklonim user posted image .

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
   RE: Marčevke
11.1.2007 14:42:15   
tejčica
A-N-J-A, vse najboljše! user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
   RE: Marčevke
11.1.2007 14:58:11   
Tekica
Kukuc vsem,

zadnji trije dnevi so bili pa popolnoma nori! V ponedeljek sem imela 2 UZ - če ne bom pazila na nalivanje z vodo (3 litre in več), se spet lahko vnamejo ledvice, saj imam povečan votli sistem in tega pa res ne bi več.
Zvečer sva bila v MŠ, v torek pa v koper - sva se s Sibil dobili in je blo prav fajn, škoda, da ni bilo še drugih - jaz pridem v Koper še v torek in v sredo popoldne - v torek sem bila čisto uničena še o vožnji domov - samo za ležat še.
Včeraj sem imela pa zjutraj laboratorij - upam, da bodo rezultati boljši, potem pa osebna zdravnica in še materinska šola - smo se učili o negi dojenčka. Sva se prav zabavala z mojim in komaj čakam, da bom začela pripravljati. Zdaj mi je kapnilo, da se začenja zares ... ko sem gledala tiste diapozitive, sem se zavedala, da dojenček bo ... Težko povem, ampak prej se mi je vse skupaj zdelo še daleč, zdaj pa prihaja dete, ki bo odvisno samo in predvsem od mene. To me je pa kar pretreslo!

Danes sem dobila odločbo od CSD za paket - druge stvari moram pa še odnesti. Naslednji teden, ko se mi začne dopust!

V službi moram urediti še nekaj stvari, potem pa ... moram zaključiti, saj ne morem več, samo utrujena sem.

Aja, zjutraj se mi je pojavila takšna čudna sluz - kot zelo debela nit - svetlo bela in se je držala skupaj kakih 30 cm - še nikoli se mi ni to zgodilo ... Ni to menda kakšen čep sluzi, kakor ene govorijo - kaj pravite tiste, ki ste bolj izkušene??

Lepo se imejte!

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
   RE: Marčevke
11.1.2007 16:13:50   
*sonchek*
Ojla še od mene user posted image

Počasi že odštevam dneve, ko si bom (končno!) vzela čas zase, za user posted image  in user posted image . Še naslednji teden, potem pa končno mir za eno leto!
Spimo skoraj nič, lulamo celo noč, trebuh kar pogosto otrdeva (ampak zaenkrat brez krčev in bolečin, tok, tok, tok), izcedka pa je iz dneva v dan več user posted image
Bebica pridno brca in včasih me kar precej zaboli. Hodimo tudi v MŠ - včeraj je bilo res fino, saj smo dobili kar nekaj koristnih nasvetov v zvezi z nakupovanjem za naše bebice.

V ponedeljek grem do svoje g., da mi da potrdilo o PDP-ju. Tiste, ki ste že urejale papirje - katere obrazce je potrebno nesti na CSD? Kaj pa bodoči očetje?

A-N-J-A vse najboljše user posted image
 

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
   RE: Marčevke
11.1.2007 16:32:55   
Dajadada
Včeraj zvečer, ko sem se peljala iz MŠ mi je tako otrdel trebuh, da se skoraj premakniti nisem mogla. Tale celodnevni napor (delo, telovadba in tečaj) me je čisto zdelal. Jaz kar še zdaj nisem dojela, da sem noseča in da moram malo bolj počivati in paziti nase. Zdaj pa me je telo počasi začelo opozarjati - dva meseca pred porodom.
Izcedek me tudi matra že nekaj časa, tako da sem se do sedaj že kar navadila, da brez vložka ne grem nikamor.

Zima07, ful hvala za info. Zdaj vidim, da pri nas res ni nekega enotnega mnenja med porodničarji in okulisti. Bomo videli, kaj bo moja G rekla 1.2., ko imam naslednji pregled.  

Sonchek, na tej strani boš našla vse o CSD in papirjih, ki jih rabiš
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskoVarstvo.asp.


(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
   RE: Marčevke
11.1.2007 19:47:43   
amy26
pozdravček še od mene,

Tudi mi bolj slabo spimo, Aleks se mi je kar naprej začel zbujati, matrajo ga zobki, dobil dva nova na štiri podlageuser posted image , tako da ima švoh spanec in vsaka malenkost ga zbudi. Ko pa on spi me pa zbudijo kužiji ki jih imamo zraven, tako da mogoče vse skupaj spim 4 ure user posted image , pa še zgodaj začnem delati tako da grem od doma že ob 6.20 in sem pol v službi 9 ur, pa pol po tamalga v varstvo,...naporen tempo, tako da sem kronično že ful utrujena.

Sem pa včeraj dala kri in morala spiti sladkano vodo, naslednji teden pa imam pregled in UZ prav zanima me koliko je dete veliko, pa če imam kaj sladkorja v krvi in koliko železa, ker ponavadi ga imam vedno pod ali na meji.  

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
   RE: Marčevke
11.1.2007 21:47:23   
A-N-J-A
Hvala za čestitkeuser posted image !
Ja zdaj sem pa tud jaz na trojki.Madona počutim se pa kot 19 letnicauser posted image .
Pa da ne boste mislile da mam samo roj.dan,z user posted image imava  danes tudi obletnico porokeuser posted image .
Praznovali nismo še nič,samo možek me je peljal v Zvezdo na tortouser posted image .Čez vikend bo pa bolj pestro.V soboto peljem ven starše,v nedeljo pa pridejo prijatelji s svojimi otročki.tko da bo mela tud Ela žuruser posted image .

Nočko

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
   RE: Marčevke
11.1.2007 23:46:45   
Anonimen
Hvala za vcerajsnje cestitke user posted image ....
A-N-J-A  tebi zelim se veliko cimlepsih kozlovskih naprej user posted image user posted image user posted image ....

Jutri se kaj vec oglasim,ker zdaj bom direkt padla na posteljouser posted image

Nocka user posted image



(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
   RE: Marčevke
12.1.2007 7:55:54   
soncek78
Dobro jutro user posted image !
 
Zunaj je še vedno megleno in turobno, da se mi sploh ni dalo vstati. ma kdaj bo zapihala ta naša burja? user posted image  To vreme me prav izmuči.
 
No danes imamo že 30t. Kako teče ta čas. Bravo miuser posted image user posted image user posted image ! Naš mali user posted image  veselo user posted image . Komaj čakam da pride k nam. Malo sva z user posted image  že nestrpna.
 
 
Jutri je končno weekend. Tako da se bomo malo spočiliuser posted image !
 
Najlepša hvala za nasvete, glede slikanje sobice. Komaj čakam, da jo bom poslikalauser posted image .
 
Dekleta lepo se imejte in pazite na vašeuser posted image , seveda pa ne pozabite božati bušije.
 
Lep pozdravček vsemuser posted image user posted image user posted image !
 
 

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
   RE: Marčevke
12.1.2007 8:20:56   
majita
Ojla souser posted image !

Spet malo glasu od mene! Jaz še rodit ne bom mela časa! To je pa tako, če si zaposlen v družinski firmi... Skrbi me kako bojo brez mene, ampak se mi zdi, da skrbi samo mene. Se bodo že znajdli!
Včeraj smo bili pri g. Mi je naredila 3. UZ, samoplačniški, ampak glavno, da zdaj vem, da pikica lepo napreduje. Je celo starejša za 2 dni, torej 10.3. 1x se bomo spoznali. Zdrava sem ko dren in upam, da tako ostane do konca.

Vsem user posted image user posted image za dopolnjene tedne in najlepše želje za RD. Zdaj pa veselo na delo!

Lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
   RE: Marčevke
12.1.2007 9:58:18   
Anonimen
Jutro marcevke

Ne vem,ce me tamali ze ne pripravlja za ritem vstajanjauser posted image ...Zdaj ze dve noci hodim priblizno na 1,5h na wc in potem niti zaspim ne takoj nazaj...Al pa se se mali zbudi pa zganja cel kraval user posted image ,mi hoce trebuscek kar razgnat user posted image ... To bi bilo zelo zanimivo za videt kaj delajo takrat ko nam ga hoce razgnat....
Grem zdaj pocasi ven s pizame pa na user posted image ...zgledam itak tako kot nek vesolcuser posted image ....

Lep dan user posted image

(odgovor članu majita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
   RE: Marčevke
12.1.2007 10:02:45   
Sibil_
Dan!

No, jaz sem pa zgleda zaradi Hiconcila fasala bakterijsko vnetje nožnice, tako da moram danes popoldan do zdravnika.MA usrani antibiotiki, joj kako sem jezna, grrr.Sej drugače ni sile, ampak baje da zna tako vnetje okužit plodove ovoje in povzročit prezgodnji porod-bog ne daj, vsaj ne še sedaj.

No, je pa danes rodila ena znanka, ki je imela pdp 5.2.Pa je fant velik 50 cm in težek 3,4 kg, mi ni jasno kako da je rok tako pozno?Do kakšnih mer bi pa prišel čez tri tedne?JA, pa strašljiva misel-če bi jaz rodila tako zgodaj kot ona mi ostane še kolk-mesec dni?JAz pa nič ne oprano ne pripravljeno ne nič...skratka grozljivka.Tole me je zdaj malo zaskrbelo, priznam....user posted image

Tekica-če si izločila neko sluz in je bila res nitkasta in dolga 30 cm-hmmm, jaz bi na tvojem mestu zelo zelo pospešeno pripravila vse stvari za dojenčka, ker zna bit res čep.Predvsem bi se pa pazila vnetji itd (kar pomeni nič seksa), ker če je šel čep so ovoji nezaščiteni, kar pa ni glih ok.No, pa ginekolog bo ziher na pregledu videl kako in kaj...možno pa da ni čep.user posted image

Danes zvečer bom verjetno naredila seznam mobi številk in pač poslala tistim, ki so mi jih napisale.Tejčica do kdaj imaš ti tole številko?Si nabavila novo, da te vnesem z novo številko?Kaj pa ostale, a ne boste številk napisale?

LP zaenkrat,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
   RE: Marčevke
12.1.2007 10:21:28   
*sonchek*
Ojla user posted image

Končno petek in pred mano vikend! Včeraj mi je cel dan trebuh tako otrdeval, da sem zvečer obležala, se nacejala z magnesolom in upala, da bo kmalu minilo. No, danes je zaenkrat vse ok (tok, tok, tok). Počasi nakupujem vse stvari s seznama (včeraj sem kupila še dvoje copatke, kapico, termometer za vodo, škarjice za nohtke...). Drug teden bova naročila voziček in posteljico, danes pa greva na lov za kakšno ugodno posteljnino... Bomo videli koliko se mi bo dalo, saj imava popoldne še MŠ user posted image  

Dajadada hvala za link - bo treba kar hitro začet z urejanjem te papirnate vojne... user posted image

Mogoče katera ve kaj je z Žabiko? user posted image  Se mi zdi, da se že zelo dolgo ni javila...

Tekica, upam, da tisto ni bil čep in da je vse ok user posted image

Sibil upam, da se čimprej znebiš vnetja! Prezgodnji porod??? Tega je tudi mene tako strah.... user posted image   Še posebej, ker skoraj nič še nimava pripravljeno za prihod user posted image . Upam, da naše bebice ne bodo prehitevale in bodo lepo počakale na marec...

Bodite pridne, miren preostanek dneva in lep vikend user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
   RE: Marčevke
12.1.2007 10:42:02   
Anonimen
Evo mene s pregleda.
Voda je bila super, kar je že skoraj čudno, saj do sedaj še nikoli ni bila.

Pa še naše mere v 31t1d:

BPD-76
HC-287
AC-263
FL-54

in 1493 g



Je pa rekla, da je kakor manjši za 1-2 tedna, tko da imam kontrolo rasti ponovno še čez 3 tedne, da vidiva kako napreduje.

Lp, jjasna

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
   RE: Marčevke
12.1.2007 10:50:07   
Boni3
No evo mene z nosom do tal. Zakaj? Pridem danes vsa vesela h G,pritisk super,skor za kavo spit,pol pa pogleda vodo in ni niti slučajno v redu imam menda sladkor v urinu.Moram v ponedeljek še enkrat prinest vodo in če ne bo v redu v ponedeljek ne nek obremenilni test. Sem bila tko paf,fa sem pozabila vprašat,če je to tista reč,k moraš glukozo pit? A ker ve? No pol pa kot da ni blo že to dost še naše dojenče nisem videla,ampak šele čez 3 tedneuser posted image . Zatečena sem k šus,konjunktivitis mam še zmeri,sem t5ečna sebi in drugim,aja pa kašlam tudi še zmeri....Še dobro,da je sonce zunaj,ker če ne bi popi.....Sem se mogla malo user posted image ,zdej grem pa še enkrat sestro poklicat ker je to za en test.

Lp in upam da ste ve kej boljše volje k jest
čauč

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
   RE: Marčevke
12.1.2007 11:08:15   
Sibil_
Boni3 ja obremenilni test je tisti, ko piješ sladko vodo.Ampak sladkor v urinu pa res ni ok...no, sicer tudi jaz ne vem kaj me še čaka danes....grrr.

Jjasna a tako lahek da je tvoj bejbi?Potem je res zgleda mlajši, ker eni so pa izmerjeno že kar ornk veliki, joj kako me firbec kolk je moj/a velik/a.No, do četrtka moram počakat...user posted image

Bom pa tudi jaz sedaj pospešeno začela zadeve rihtat, sem kar tko mal na izi tole drugo nosečnost vzela, pa kar nič še ni pripravljeno pa....eh, sej ne vem kaj čakam sploh.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
   RE: Marčevke
12.1.2007 11:16:04   
Boni3
Sibil hvala,bom držala pesti,da ti dobro opraviš v četrtek. A boš bejbija vidla?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
   RE: Marčevke
12.1.2007 11:18:15   
Sibil_
Bom ja.Uhh komaj čakam.KAko se mi vleče od uz do uz-a vam tudi?Pa seveda me firbec če je prejšnjič prav videl spol, pa da lahko še kaj roza kupimo, ne samo nevtralne barve...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 11:18:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
   RE: Marčevke
12.1.2007 11:40:07   
sezam

LeINA - vse najboljše user posted image user posted image user posted image  -  (malo z zamudo)

 
A-N-J-A - vse najboljše tudi tebi user posted image user posted image user posted image  - za oba praznika (malo z zamudo)
 
Jaz sem tudi dobila danes odločbo za enkratno pomoč ob rojstvu otroka - 244,16 EUR user posted image
 
*sonchek* - jaz sem vse papirje dobila na CSD, le potrdilo o PDP od g. sem imela.
 
Boni3 - ja obremenilni test je to, ko moraš piti glukozo user posted image .
 
Mene tudi danes popoldan čakajo izvidi in pregled. Upam, da ne bo kakega presenečenja.
 
Ja res bo treba pričet pripravljat za prihod user posted image . Upam, da danes res prisde mizar in nam končno postavi tiste stene na stopnicah, da nato lahko pripravimo sobico za Ano in da bom imela kam zložiti cunce za user posted image . Če ne bo treba sprejeti rešilne ukrepe in se drugače znajti. Nakupljeno sicer imam skora ves, le do Tosame moram še po vato, palčke, rokavičke za umivanje, vložke, ... oblekce pa mislim, da so vse. Le pregledati je še treba in oprati. Aja pa po košek in posteljnino moram k našim.
 
Zunaj tak lep sonček, sam je kar pihati začelo user posted image .
 
 
 
 

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
   RE: Marčevke
12.1.2007 11:51:07   
sezam
Kr_enamami - A si gledala prvi seznam? Saj so bili potem dopoljnjeni. Definitivno več, saj včasih dvoje lahko porabiš naeenkrat. Predvsem body (mislim,, da sem jih imela prvič po 6 vsake številke, pa je šlo kar tesno. Sedaj sem še ene 2 dokupila in še sestra mi jih je nekaj dala.)

Se spomnim, da sem jo oblekla v oprane oblekce in še predno mi jo je uspelo zaviti v pleničko, je že teklo in sem jo morala šeenkrat preobleči. Večji problem je še pri fantkih, ker tam pa še ti lahko kaj dobiš. Zato sem videle punce, ki so imele fantke, so imele kar eno navadno plenico v bližini in če je slučajno začel lulati, ko je bil odvit, so hitro pokrile s plenico, da ni bilo vse naokoli mokro user posted image .

Aja, pa to bi vas opozorila. Ko zlagate po številkah, se ne zanašajte preveč na številke. Malo jih med seboj pomeriti. Različni proizvajalci imajo različne številke. Včasih je št. 62 enaka kot št. 56 pri drugem proizvajalcu. Da se ne bo zgodilo, da kake stvari nato sploh ne boste oblekle user posted image .

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
   RE: Marčevke
12.1.2007 11:51:54   
dolgolaska
SONCHEK...kateri voziček boš pa vzela?
In pa ostale....kateri vozički so najboljši????

SEZAM...koliko časa pa čakaš na denar od CSD????

LEINA...ti boš tudi kupila JANE SLALOM....jaz sem se vse pozanimala...košara Matrix je bila slabo ocenjena samo zato ker je težja...drugače pa je enako varna kot ostale!Ker če nebi bila jo tudi prodajati nebi smeli!
Me pa zanima kaj si se oločila glede barve!A boš vzela Matrix košaro enake barve??In zimsko vrečo???
jaz sem že čist zmešana!Sem naročila novega barvo 07 (sivo-oranžno-črno)in kaj sedaj....zimsak vreče je sive barve,je ni v oranžni....če pa bo vse sivo bo pa tako pusto...sploh več ne vem kaj naj!Matrixa pa bi imela v barvi 05 rdeče-bež-črno,tko da se nebi prehitro naveličala ene barve!
....kaj imaš namen narediti ti?Oz.katero barvo boš kupila????

Zaenkrat sva ok!
Se vam še javim!
LP!user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 13:01:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
   RE: Marčevke
12.1.2007 13:06:58   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: dolgolaska

SONCHEK...kateri voziček boš pa vzela?
In pa ostale....kateri vozički so najboljši????



Najprej sva hotela vzeti Quinny-ja Buzz, ampak sva si potem premislila in bova vzela 3XL Comfort user posted image  Sicer je malo težji in večji, ampak mi je pa všeč, ker je lahko user posted image  obrnjen v obeh smereh vožnje, pa še v vodoravni položaj gre user posted image  Naročila ga bova kar pri Sončku (je ceneje kot v BC), košaro in lupinico pa bova dobila.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?