|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
3.1.2007 15:32:22   
Tekica
Kukuc vsem,

moje ledvice se zdravijo - najnovejša teorija je, da mi otrok verjetno pritiska na desno ledvico in zato tudi vnetje.
Danes sem že lahko za računalnikom in namesto, da bi delala samo za službo in šolo, mi pogled velikokrat zaide sem na RR.
Torej Obalke, če mi rata naslednji teden priti v Koper - kaj bi šle na kakšno kavico? Pa še moj rd se bliža, tko da ... bi se rada kaj oglasila, če ste za?

Sicer pa - mirni prazniki, z mojim sva se imela prav lepo, včeraj smo praznovali tastovo 60-letnico, je bilo kar zabavno in komentar moje tašče: Ja, saj sem videla, da si ves čas nekaj smejala. Mislim, kaj naj rečem na to?

V petek imam pregled pri G, v ponedeljek pa začneva z MŠ v LJ, bova šla verjetno ob 18.15 na prvo predavanje. Gre še katera?

Lepo se imejte!

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   RE: Marčevke
3.1.2007 17:43:02   
*sonchek*
Ojla user posted image

Noro, noro in še enkrat noro! Po 14 dnevih ležanja, počivanja in delanja nič, spet nazaj v službi. Povrh vsega sem (končno!) dobila punco, ki me bo v času moje odstonosti nadomestila - a kaj, ko preprosto nima pojma kako in kaj, pa še tako sramežljiva je, da si ne upa nič vprašat, tako da se že sprašujem, če sem videti tak zmaj ali kaj? user posted image In tako je danes 8 ur buljila v moj računalnik, jaz pa sem se počutila kot da razlagam zidu. In kaj je najhuje? Nič več srfanja po netu in branja RR-je v delovnem času user posted image Bom mogla doma vse nadoknadit user posted image

Drugače pa nič novega - razen vedno večjega bušija (nove slikce so v albumu), tega, da sem vedno bolj štorasta, da ne spim in že zeeelo težko vozim avto, vse po starem. Za user posted image še vedno nič kupljenega (bo treba nujno začet in komaj že čakam!), imamo pa izbrano ime tako za fantka kot za punčko user posted image Ampak naj zaenkrat še ostane skrivnost (ker nekaj bližnjih firbcev bere tale forum user posted image ).

Aja, v ponedeljek imam pregled (mogoče celo UZ - bomo videli) in pa začnemo z MŠ!
Tekica  midva bova šla  na predavanje ob 18-15, tako da se zagotovo vidimo user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
   RE: Marčevke
3.1.2007 17:56:36   
sezam
Mi smo pa stopili v 8. mesec. Še malo pa bomo štirje user posted image user posted image

barči - pridno napreduješ. Res smo si različne. Da si že toliko kg dobila. Pri meni se je nekako ustavilo (po začetnem hudem štartu) in jih imam sedaj ene +10. Res pa je, da se bomo s tem obremenjevale kasneje (čez eno leto, ko nehamo dojit user posted image user posted image )

blanči - tudi jaz zadnje čase hodim večkrat na vodo in tudi piti ponoči. Pa zvečer težko zaspim user posted image . Vsakič ko se je treba obrnit se prebudim user posted image . Mislim, da se ne da kaj dosti pomagati. Sem pa slišala, da se telo tako privaja na drug ritem, ki bo po prihodu user posted image . Mogoče je res kaj na tem user posted image .

Vožnja z avto je ratala res bolj težavna. Posebej v kakem križišču, ko se je treba nagniti naprej user posted image  .

Drugače, pa sem danes videla našega user posted image , ki pridno raste. Je že obrnjen navzdol (kar sem že sama ugotovila, ker me je začel brcati v rebra user posted image )

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
   RE: Marčevke
3.1.2007 18:02:35   
Žabika
No pa smo se končno spet malo razgovorile!

Tudi jaz sem dala slikice mojega bauhija v album, ampak se sploh ne objavijo! Katera kaj ve, kaj bi lahko bilo narobe?

No tudi jaz naj bi v ponedeljek začela z MŠ, ampak sej sem že napisala, da grem še malo na visokogorski zimski (? kakšna zima pa je to???) mraz, tako da me prvi teden ne bo. Sonchek tebe bom prosila, če mi boš lahko na ZS napisala datume in termine za drugi teden šole, da se vam bom hitro pridružila. Imam pa 15.01. tudi pregled pri G in upam, da bom počasi že dobila potrebne papirje za urejanje porodniške. Bo pa januar kar naporen, sej bom še delala, pa hodila na aerobiko, pa v MŠ, pa po CSD - ja seveda; vse že ne bo šlo! Ampak lepo počasi, pa bo!

Sem bila pa danes pri sodelavki v Porodnišnici, ki je rodila 1.1. in sem pestvala njeno malo pikico - ma kako je zlata! Komaj čakam, da dobim v roke svojo malo pikico!

Takole na hitro, lepo se imejte!

Ž.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   RE: Marčevke
3.1.2007 18:25:09   
*sonchek*
Žabika poskusi pomanjšat slikce - verjetno so prevelike, pa jih zato ne moreš naložiti v album user posted image

Datume in vse termine MŠ pa dobiš v ponedeljek na ZS user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
3.1.2007 20:48:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
   RE: Marčevke
3.1.2007 21:45:27   
Sibil_
Čer!

Tudi jaz imam pregled 17.1., dan kasneje pa še uz, ki ga komaj čakam.Dete je živahno, danes mi sploh brca kot nora, pa nič ji ne paše.Scer me pa občasno ful boli noga-verjetno tisti išijas al kaj, komaj stopim na nogo, res svinjsko boli.In potem hodim po bajti kot invalid, moj me pa zeza, da kaj se pretvarjam.MAh, bi mu dala jaz to nosečnost za kak teden, pa bi že videl...user posted image

Sicer pa smo mi končali že 1.1. zjutraj na urgenci, mali z vnetim očesom iz katerega je tekel gnoj, jaz pa z vnetimi obemi očesi in vnetjem sinusov.Rezultat-sine šel s kapljicami, jaz pa seveda antibiotik in kapljice.In danes smo šli spet k zdravniku, ker še kašlja in ima en kup sluzi, tako da ima sedaj tudi on antibiotik.Ma nimamo sreče, res.user posted image

Stvari pa moram tudi jaz še pripravit, uhh.Pa še kupit moram previjalno desko (oziroma jo naročit po meri), pa sušilni stroj moram še nabavit, ker tole perilo je pa že tu mač.Imam občutek da samo perem in obešam in spravljam, dobro da likam skorajda ne, ker če ne res ne vem kako bi sfolgala.user posted image

Spim tudi zadnje čase slabše, v prvi nosečnosti sem pa do zadnjega dne spala kot rožica.Tudi mene čaka po pregledu laufanje okrog csd-ja pa papirje rihtat-joj kako mi je to zoprno.Ampak pri nas se da zmenit da pustiš papirje tam tudi za otroški dodatek itd, pa po rojstvu samo javiš čas poroda in kar manjka, ni ti treba tja letat.user posted image

LP, grem ležat, se mala pikica že buni,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
   RE: Marčevke
3.1.2007 22:06:47   
tejčica
Pozdravljene punce!

Meni danes ni uspelo iti do CSD-ja, saj se mi je zdelo bolj pomembno da pospravim pisalno mizo. Uf kako je bil dober občutek.user posted image  

Blanči, mislim da nas ima kar večina težave z nočnimi obiski wc-ja, težkim obračanjem v postelji in z namestitvijo. To pač spada k nosečnosti. Za spanje si med noge in okrog trebuha naštimaj povšter, pa bo malo lažje. Je pa muka ja, pa še dva meseca sta do konca.

Tekica, kdaj pa prideš v Kp naslednji teden? Upam da se res dobimo na kakšni kavici, zadnje čase so kar po vrsti odpadale.  No, sedaj je veseli december mimo in bo več časa.

*sonchek*, kaj se pritožuješ ker v službi ne moreš RR-a brat, tam se dela ne pa srfa po netu.user posted image  Maš luštnega bušija. Tudi mene trebuh moti med vožnjo. Če pomislim kakšno kilometražo sem v prvi nosečnosti delala do konca, sedaj mi je pa vsaka vožnja odveč.

Sezam, to da se telo sedaj privaja na drug ritem pa močnooooo upam da ne drži. Ker če pomislim kaj ta otrok meni dela ponoči in zvečer, me je kar groza. Mi tebuh para. S Tajo imamo glede spanja super izkušnje, naj bo tudi drugi tak. Ja, ja, kakor da je user posted image  mar za moje želje.user posted image

Žabika, sedaj so pa tvoje slikice že v albumu. Kolk je men luštno te bušije gledat...user posted image

Kr_enamami, imaš pa takega mojstra doma kot jaz. Vedno se čaka do zadnjega. Sem mu ravno prejšnji dan rekla, da bo počasi treba začeti sobo pripravljat, ker imam občutek da ta user posted image  ne bo čakal na PDP, pa mi reče, da je še več kot dva meseca do takrat. In kaj naj delam brez omar. Da ne bo na koncu on likal in pral ko bom jaz v porodnišnici...to bi bila pa burleska.user posted image

Sibil, pa kaj je spet z vami. To pa ni več res. Upam da čimprej prekinete s temi obiski pri zdravniku. Pa hvala za podatek za CSD glede otroškega dodatka. Meni pri Taji ni uspelo pravočasno oddati vloge za otroški dodatek, da bi mi ta pripadal že od meseca rojstva.

Obalke, kaj gre katera v petek na telovadbo? Jaz sem nameravala, pa sem vedno bolj lena.user posted image  Sem imela plan da bom z januarjem, ko imam več časa ker sem s službo že zaključila, hodila 2x na teden, pa ne vem če bo kaj iz tega. Pa bi mogla, ker sedaj ne bo več toliko miganja kor prej v službi in nočem da se razlezem kot prvič.

Nočko!

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   RE: Marčevke
3.1.2007 22:33:02   
TeDyBear
POzdravček še od mene!¨
Kr_enamami - a se 17. vidiva? mam tudi jaz pregled, in sicer ob 11.30 - pa ti?
Drugače pa tudi jaz spim ful slabo, tako da že na pamet vem, kdaj so ponoči ponovitve katerih oddaj na Discoveryu, NGC ali animal planet, pa realityTV in tako dalje user posted image !
sama sem bila pa ful pridna, ker imam že vse pripravljeno za prihod naše pikice, vse sem zrihtala v treh tednih, tudi cunjice mam že oprane in zlikane, za vsak slučajuser posted image . Imam rizično nosečnost in se kar malo bojim, da me bo prehitelo, tako me zadnje čase tišči navzdol...user posted image ... Če bo tako kot pri prvem, lahko že čez dobre tri tedne rodim!!! Scarry....
Trebuh imam ogromen, zadnjič je prijateljica (s katero se poredko videvava) mislila, da sem že tik pred zdajci - je pa res, da imam borih 160 cm v višino, in se še bolj pozna... Pridobila sem pa že tudi celih 9 kg, tako da me moj user posted image  kliče kar žogica... saj res, še malo, pa se bom kotalila...user posted image user posted image
No ja, čuvajte se in uživajte še zadnje tedne, kajti po D-Day je užitek še boljši, čeprav tudi napornejši!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
   [Brisano sporočilo]
3.1.2007 23:02:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TeDyBear)
  Neposredna povezava do sporočila: 3310
   RE: Marčevke
4.1.2007 9:03:53   
Anonimen
Punce,

ste bile pa pridne s pisanjem. Berem vas že, pišem pa bolj malo. Še do konca tedna sem doma, potem pa nazaj v službo, do konca januarja. Sam še ne vem kako bom zdržala.user posted image Počutim se tko kot, da bi me povozil vlak. Sem brez energije, zaspana, pa ne morem spat,... Pa še zjutraj mi je tako slabooooo. Kr trest se začnem, bleda ratam, zdi se mi kot da kuham, me pa obliva prav mrzel polt, noge me več ne držijo,... in moram it nemudoma v sedeč oz. še bolje vodoroven položaj in po cca. pol urce mine. Se mi pa to dogaja skor vsak dan. Ampak, to se mi zgodi, ko sem že uro, dve pokonci, ko sem že kaj malega prigriznila...user posted image Pritisk to ni, ker si ga merim. Al mi tako skače sladkor ali pa je mali v kakšni čudni legi in mi pritiska na kakšno žilo?!
Nimam pojma, upam da čimprej, karkoli že je mine.

Bom pa tudi jaz v pon. začela obiskovati materinsko šolo v Lj. stari porodnišnici. Pa berem, da nas bo kar nekaj.

Lp, jjasna

< Sporočilo je popravil jjasna -- 4.1.2007 9:04:40 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
   RE: Marčevke
4.1.2007 9:59:28   
*sonchek*
Drage moje user posted image ,

ravnokar sem dobila sporočilo od MoonEve:

"Sporočam vam, da so me včeraj zvečer  obdržali v KR porodnišnici, ker sem imela prave popadke. Dobila sem obliž z miljon stranskimi učinki + injekcije za zorenje pljučk. Danes še sigurno ostanem tu, potem pa upam, da grem domov. Postelje so obupno trde. Upam, da se kmalu tipkamo na netu. LP, MoonEve"

Držimo pesti za našo MoonEve in malo pikico, da še nekaj časa zdrži v maminem trebuščku! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
   RE: Marčevke
4.1.2007 10:25:10   
Anonimen
MoonEve, tudi jaz držim pesti, da bo tvoja pikica zdržala čimveč časa v tvojem bušiju.

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
   RE: Marčevke
4.1.2007 10:55:31   
tejčica
MoonEve, držim pesti močno močno, da tvoj user posted image   še nekaj časa počaka v trebuščku.user posted image  Pa upam da te kmalu spustijo v udobno domačo posteljo.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
   RE: Marčevke
4.1.2007 12:02:02   
sezam
Sezam, to da se telo sedaj privaja na drug ritem pa močnooooo upam da ne drži.

tejčica - to v tem smislu, da boš morala ponoči dojiti in ne to, kako ti sedaj razgraja v trebuhu.

Kr_enamami, imaš pa takega mojstra doma kot jaz. Vedno se čaka do zadnjega. Sem mu ravno prejšnji dan rekla, da bo počasi treba začeti sobo pripravljat, ker imam občutek da ta user posted image  ne bo čakal na PDP, pa mi reče, da je še več kot dva meseca do takrat. In kaj naj delam brez omar. Da ne bo na koncu on likal in pral ko bom jaz v porodnišnici...to bi bila pa burleska.user posted image

Pri nas je isto user posted image user posted image user posted image

sibil - Kaj se to dogaja z vami? Ali nas ne upoštevate, ko smo rekle da imate sedaj pa že res dovolj? user posted image

Držimo pesti za Mooneve. Res še ne bi bilo dobro, da pikica pokuka na svet user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, kaj bomo sedaj zbrale GSM številke, da se potem obvestimo?



_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
   RE: Marčevke
4.1.2007 12:54:14   
dskubin
Čau punce, pa so mimo prazniki. Jaz imam danes popoldan gin. (ampak UZ pa šele naslednjič) in pol grem še do mojega zdravnika, ker sem že od sredine decembra na bolniški. Se je kr nekaj časa kuhalo in nabiralo, ko je blo pa preveč, sem pa res mogla malo izprežt iz službe. Pa bomo vidli, če grem kaj nazaj delat, al ostanem do konca doma. Najbrž bo to drugo, ker počutje ni glih ne vem kaj za se hvalit, čim kaj več naredim sem takoj fuč - pri prvi nosečnosti sem sicer delala do konca, ampak zdej zgleda ne bo šlo po planih. No ja, sej tko hudo spet ni. Glih fajn (pa niti zdravo) pa tudi ni bit doma zaprt tri tedne, bomo vidli, kaj porečejo dohtarji danes. Ker malo zraka in kakšna družba (op. p. kofetek) bi se mi pa res prilegla.

Glede obveščanja bi bilo fajn, če bi se javili za to najmanj dve (ena, ki ima rok čisto na začetku in ena, ki je bolj na koncu (tako so naredili pri januarčicah in se mi zdi, da dobro funcionira) - kajti takrat, ko bo prva rojevala, bo seznamček lahko osveževala tista, ki bo mela še skoraj mesec do konca, ko bo pa ta med zadnjimi rojevala, pa bo prva že cvetela kot rožica, ker bo že iz vsega hudega. Kaj mislite?

Sibil, vas pa res čisto vse, kar pride mimo, ulovi. Kaj to dobite vse iz vrtca?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   RE: Marčevke
4.1.2007 13:00:08   
LARIKA
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Drage moje user posted image ,

ravnokar sem dobila sporočilo od MoonEve:

"Sporočam vam, da so me včeraj zvečer  obdržali v KR porodnišnici, ker sem imela prave popadke. Dobila sem obliž z miljon stranskimi učinki + injekcije za zorenje pljučk. Danes še sigurno ostanem tu, potem pa upam, da grem domov. Postelje so obupno trde. Upam, da se kmalu tipkamo na netu. LP, MoonEve"

Držimo pesti za našo MoonEve in malo pikico, da še nekaj časa zdrži v maminem trebuščku! user posted image user posted image user posted image


Joj kako je meni tole znano user posted image . SMo se takole bali za Krfjolco da bo toliko prej rodila, pa evo skoraj do roka je šla user posted image .
Držim pesti tudi jaz nenosečka user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   RE: Marčevke
4.1.2007 15:13:17   
A-N-J-A
Čao punce!
Jaz sem danes s pregleda,dobila sem papirje za urejat porodniško.Uff,me je kar mal stisnl,da smo že tok prot konc.
Trebuh mam pa ogromen,pri Eli je bil tak(malo večji),ko sem šla rodituser posted image .Me je ravno danes ena v vrtcu vprašala kok je še do konca,pa sem rekla mal mn k 3 m,pa se je tok čudla.Najbrž je mislila da bom zdaj zdaj rodilauser posted image .

Eno punco prosim,če mi bo napisala dopoldanske termine za MŠ.

Moon Eve držim pesti za vaju zuser posted image .

tinaaja kje si,mal te že pogrešam???

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
   RE: Marčevke
4.1.2007 17:07:59   
Žabika
Joj tudi jaz držim pesti za MoonEve in njeno pikico! Poznam tudi jaz kar nekaj primerov, ko je bilo takole, pa je potem bilo vse ok - rodili so skoraj na rok!

Sem pa jaz danes spet čist fuč - sem imela hudo noč, ker sem se včeraj zvečer spet najedla nečesa, kar mi ni pasalo, tako da je ponoči letelo vse ven - malo zgoraj in malo spodaj! Bogi Junior; upam da bo kmalu pozabil to noč! Jutri sem vzela kar dopust, ker se moram odpočit, da bom v soboto prišla do Madonne, kjer bom preživela naslednji teden!

Zdej grem pa mečkat deklico rojeno na božični dan!

Papa,
Ž.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   RE: Marčevke
4.1.2007 18:00:22   
Sibil_
Čer!

Joj-jaz sem pa zdej spala in sem imela takoooo zelo lepe sanje.Sem namreč rodila, je bil pa fantek, ampak perfekten, takooo lep.Joj komaj čakam mojo pikico, pa karkoli že bo po spolu.Eh, sem čist raznežena zdej....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nas res te bolezni ne zapustijo, pa še mož ima skozi bolniško in to v službi ni glih najbolj fajn, ampak kaj pa čem?JAz malega še dvignit ne morem, kje pa za njega skrbet ko je bolan.Ampak tudi to bo minilo, če ne prej nekje aprila.user posted image

Obalke kaj bo zdaj s kavico?Tekica ti napiši kdaj si v Kopru in kdaj bi ti lahko, potem se pa javimo ostale.PA dskubin dej nabavi si fraj izhod, da prideš na kavico-se sploh še spomneš kako je fina v triglavski???user posted image

Kaj boste kaj kupovale zdaj ko so popusti?Je kaj opreme znižane kje, ve katera?Mi moramo tudi v nabavo po še nekaj stvari, pa se mi tako ne da...eh ma bo že.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
   RE: Marčevke
4.1.2007 18:49:48   
urla
Hoj hoj deklice moje,

sem ravno iz pregleda. Moje dete je težko že 2300 in rok mi je G krepko prestavila v prvo polovico februarja. Tudi stena posteljice je že pikasta, kar naj bi pomenilo, da dete ne bo več dolgo čakalo. Vendar je tako velika in težka, da se načeloma lahko rodi. Ampak ostajam pri vas marčevkah, če me še hočete.

Dobila tudi papirje za porodniško, tako da se bom dug teden spravila na CSD.

Držim pesti za Moon Eve, da bo jutri že na netu.

Zdej grem pa papat, sem že na +15 kg. Jupi. Kako bo lepo hujšatuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   RE: Marčevke
4.1.2007 19:46:37   
amy26
Moje dete je težko že 2300 in rok mi je G krepko prestavila v prvo polovico februarja.


Urla, tvoje detece je pa res že precej veliko če ima 2300guser posted image , no ne glede na to da imaš rok prestavljen si še vedno našauser posted image , a pol ti je g. tudi uradno prestavila PDP in za csd je že ta rok?

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
   RE: Marčevke
4.1.2007 19:48:42   
amy26
user posted image user posted image user posted image user posted image za MoonEve, da bi bilo vse v redu in da bi kmalu prišla domov seveda v enem kosu.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   RE: Marčevke
4.1.2007 19:50:57   
Anonimen
Hojla user posted image

Po dolgem dolgem casu net izolacije zopet med vamiuser posted image ....Gnezdece sva si kolikor toliko uredila,se uradno preselila in sedaj kot,da bi bila na pocitnicah po 8ih mesecih fretanaja in urejanja...Pa tudi user posted image se je full izkazal pa si zdej zasluzi malo uzivanjauser posted image ...Dokler ne pride Tai na plano se lahko malo lenarima potem bo pa pomoje kar na polno akcijauser posted image ... Nisva bila kaj ekstra po ankupih do sedaj,nabavljat bova zacela po 15em,ko bo user posted image na dopustu....

V tem mescu in pol je kar dosti stvari slo mimo...Pregrado,ki mi jo je gin. odkrila se naj bi pretrgala...Sli smo na 3d UZ na Ptuj in bilo je skoraj neopisljivo..Mi je naredil prvo se  morfologijo,vsi datumi so se sukali od 23.3-28.3.Ceprav jaz imam se kar vedno obcutek,da nas bo malo prehitel....sedaj imam pregled 19.1. in takrat dobim tudi papirje za porodnisko....Ni mi pa nic omenila UZ, a ve ste ga zdaj ,ce gledamo po tednih okol30-33 vse imele??Grema pa v torek v MŠ,tako,da do februarja to opravimo...

MooEve drzim pesti,da user posted image se pocaka nekaj tednov...user posted image

Z rahlo zamudo ampak iz srcauser posted image vsem zelim srecnega in zdravega user posted image


(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
   RE: Marčevke
4.1.2007 20:03:39   
amy26
Leina, po moje ti bo G. naredila UZ če ti ga še ni, pripadajo ti vsaj dva uz-ja, jaz imam 18.1. uz tako da komaj čakam da spet vidim pikico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?