|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.12.2006 13:11:58   
dskubin
tinaaja drugače sem pa jaz zelo zadovoljna z bodyji M&S. Mislim, da jih lahko kupiš za kasneje, tam od 3 mesecev naprej. Sedaj imamo take z dolgimi rokavi in so kar kvalitetni in lušni. Jaz sem jih dobila iz Anglije, na tvojem mestu bi pa počakala na razprodaje, ker bojo najbrž še veliko cenejši. Itak bodyjev res rabiš kar dosti, vsaj pri nas je tako. Vsaj ene 2 taka paketa, če nočeš glih vsak dan prat.

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
7.12.2006 13:21:21   
A-N-J-A
Punce včeri sem šla spet mal šnofat po Emporiumu,kaj bom kupila ko bodo popusti.A mislite da še kaj majo???Ničuser posted image .Tist kombinezonček,ki je tko luštkan majo samo še velikost Om,to pa lohk glih eni punčki(igrači)gor navlečem.Sem tok žalostna.Pa ene hlačke sem gledala in so tud samo še v Om velikosti.
Jaz tok pogrešam Mother careuser posted image .No pa sej nagec ne bo ostal,ne?

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
7.12.2006 15:15:28   
Ela80
Ojla punce,
dolgo se nisem nič oglasila. Sedaj pospešeno delam še za faks in služba in doma renoviramo,...
Drugače je pa mene tudi v sredo tok zagrabil, ker sem 3 ure neprestano stala, da ko sem iz službe prišla samo ležat. Sedaj sem dva dni na bolniški in sem doma in mi paše samo tišina. Tok me je bolelo in peklo, kot bi mi en kamne naložil v trbuh. Sem klicala ginikologinjo je rekla da moram počivat in če je sedaj bolje, da ni treba da delam španiko, ampak sem se pošteno ustrašila. Sem se prov malo ponoči zamisila, da sem totalno neodgovorna, da kar bezlam in še vedno mislim, da vse zmorem.
Sem se malo izkašljala.
lp,

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
7.12.2006 16:08:32   
tejčica
Obalke, jaz sem jutri FREJ!!! in lahko pridem na kavico/kakavček, ampak šele kakšnih 15 minut pred deveto. A bo katera tam?

Ej, zdej sem pa mislila da se mi bo trebuh odprl! Pa kaj ta otrok počne notri!?!? Kaj bo šele ko bo zunaj...jao meni.user posted image

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
7.12.2006 18:58:51   
Sibil_
Tejčica jaz te pokličem zjutraj, da vidim kako in kaj z mojima možema.Ampak se bom pa potrudila, tako da računaj na kavico, ok?
Kaj pa ostale?Pridete?user posted image

Jaz bom morala jutri še v nabavo za pko piškotov, ta vikend bo dišalo pri nas doma...

Tudi meni po trebuhu kar ornk brca, ponoči me je celo zbudil/a od silnega brcanja, je že skoraj bolelo.Komaj čakam januar, ko imam spet uz...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
7.12.2006 20:05:35   
MoonEve
Čer!

En hiter pozdrav z Gorenjske. V torek sem bila na kavici in je bilo super. user posted image Moj dragi sicer pravi, da smo se verjetno vse, kar se tu gor pogovarjamo, zmenile še enkrat. user posted image Potem, ko sem prišla domov, sem se spomnila še polno vprašanj, ki sem vaju jih pozabila vprašati.. Pa na naslednji kavici, pardon, tortici in soku user posted image
Je še katera včeraj čutila vpliv lune v raku?? Jaz sem bila cel dan jokava, vsaka malenkost me je spravila v solze, lepa pesem, napačna beseda..user posted image Verjetno so hormoni, ki so začeli še bolj šopat.. user posted image Je pa sigurno kriva tudi LUNA. No, glavno, da je danes boljše.

Papa

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
7.12.2006 20:37:02   
*sonchek*
MoonEve tudi jaz sem se spomnila še miljon enih stvari, o katerih bo treba predebatirat, tako da se bo treba kmalu na kakšni "kavici" (beri: sokcu, tortici, sladoledu itd. user posted image ) dobit user posted image

Huh, očitno je bila res luna kriva, ker sem jaz včeraj jokala ko dež - sem bila doma pri mami na kosilu in sem izvedela, da je poginil papagajček (star sicer 17 let), pa sem jokala še tri ure zatem, ko sem izvedela user posted image user posted image Ko sem prišla nazaj domov sem jokala, ker je zmanjkalo mandarin, potem, ker sem se spomnila, da bo treba naslednji dan v službo in ponoči, ker (spet!) nisem spala... Saj je vseeno, če je bilo zaradi polne lune ali hormonov - včeraj sem bila prava živčna razvalina user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
7.12.2006 21:03:24   
Barči78
No pa še pozdravček iz našega konca. Moram povedat, da imamo jutri in v ponedeljek dopust, prov fin vikend bo tole. Pol pa še 14x v službo, nato pa dopust in porodniška. user posted image  Joj, kako gre hitro.

Čestitke moji bebici za 27 tednov, kar pridno že brcka in raste, mami pa tud, sploh v širino. user posted image  Me je včeraj kar 2x na vago dala, ker sem v 4. tednih pridelala kar 6 kg. Sploh mi ni jasno od kje, pa nobene večerje, pa nič user posted image . Kaj čmo, to se bomo po marcu obremenjevali. Sem dala v album 1 teden staro slikico, res me je veliko. Prov okorna že postajam.

Drug teden ima moj atek 50 let, tko da bom mogla kar nekaj stvari napečt, eno potico mam že, še dve, pa bo. Tale december bo res minil kot bi mignil, pol bomo pa resno začele odštevat.

Nič, zdej se grem pa naštimat za pod kovter, v upanju, da me bo Neja zjutraj pustila spati čim dlje.

Papa, pa božajte buhije.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
7.12.2006 21:39:04   
tejčica
Sibil, čakam tvoj klic. Upam da ti uspe priti, pa še kakšni drugi tudi.

Barči78, kakšen fest buši imaš.user posted image  No, saj je tudi moj že kar velik, ampak je bolj zalit in ni za v album.user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 22:33:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
8.12.2006 8:28:58   
Dajadada
Ja punce, še veliko bo treba počvekati in povprašati, tako da Ljubljančanke in ostale iz okolice, a ste za to, da se dobimo še enkrat v tem letu. Tokrat npr. nekje na Rudniku ali v BTC-ju, da bo nekaterim bližje in da bo lažje parkirati. Mogoče se nas bo pa kaj več zbralo. Jaz bi predlagala pon. 18. ali torek 19.12. po 16 uri.

Ne se dati vplivom lune, bolečinam in drugim ne-bodi-jih-treba --- držte se!!!

Mi smo danes dopolnili 27 tednov in veselo zakorakali v zadnje tromesečje.user posted image user posted image user posted image

Še ena vzpodbudna ... pri nas na telovadbi ima ena user posted image  rok 14.12. pa je v sredo še zmeraj veselo migala (in čisto, čisto malo jamrala kako je težek trebuh) in morda se celo vidimo še naslednjo sredo, če bo user posted image  še čakal v trebuščku. Tako da, veliko volje in veselega pričakovanja, pa bomo vse premagale.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
8.12.2006 9:50:27   
A-N-J-A
Ljubljančanke jaz sem ful zato da se dobimo,ampak............jaz ne morem pop.,ker nimam kam Ele dat.A se res ne bi mogle zment v dopoldanskem času?Saj boste mele zihr zdaj dopuste ko so praznikiuser posted image .Zdele je pa tak lep sonček,da grem mal na sprehod.
Čao,čao!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
8.12.2006 11:14:29   
amy26
Ljubljančanke in ostale iz okolice, a ste za to, da se dobimo še enkrat v tem letu. Tokrat npr. nekje na Rudniku ali v BTC-ju, da bo nekaterim bližje in da bo lažje parkirati. Mogoče se nas bo pa kaj več zbralo. Jaz bi predlagala pon. 18. ali torek 19.12. po 16 uri.

jaz sem vsekakor za da se dobimo, najraje imam lokacijo LJ-Rudnikuser posted image , v glavnem zaradi parkiranja

mi pa zaenkrat ura kar odgovarja saj delam do 16ure,   

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
8.12.2006 11:35:29   
urla
Meni datuma odgovarjata, lahko dop ali pa pop, lokacija pa BTC in ne Rudnik. Javite kako se boste zmenile.

Urša

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
8.12.2006 13:19:51   
A-N-J-A
Men je vseen al Rudnik al pa BTC mam približno isto v obe smeri(no BTC je malenkost bližje)user posted image .Bi pa seveda dopoldan.A težim,a?

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
8.12.2006 14:25:36   
Dajadada
Jaz bi lahko dopoldan, glede lokacije mi je pa vseeno. Dajmo se zmenit tam, kjer je kakšna dobra slaščičarnauser posted image . V BTC-ju je zihr, kaj pa na Rudniku?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
8.12.2006 16:16:17   
tejčica
Hojla hoj!

Kok sem bla jaz danes pridna. Za dober začetek dneva sem se naklepetala s Sibil, potem malo šopinga, pol pa pranje, likanje, kuhanje, pospravljanje, pakiranje in edaj končno še malo RR-ja.

Me je pa kakšno urco nazaj klicala sestra od G in sem se ful prestrašla kaj je narobe. Pa je takoj rekla da ni nič panike samo izvidi iz laboratorija niso najboljši (sem šla v sredo dat vodo in kri). Je rekla da če lahko še danes pridem tja, pa to ni bilo izvedljivo, tako da sem naročena v ponedeljek ob 7-ih zjutraj. Baje da grem do G samo na pogovor, nič pregleda in da bom dobila en recept. Nič hujšega torej, občutek pa vseeno ni fin.

Tako, sedaj pa počasi šibamo proti Gorenjski.

Uživajte v vikendu. Pa pa!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
8.12.2006 22:05:28   
Encijan
Ljubljančanke, če se boste slučajno zmenile za 19.12. dopoldne, se vam pa še jaz morda pridružim, ko bom ravno v Ljubljani. 

Sicer pa moram reči, da sem danes po dolgem času šla hodit v hrib, in sicer 1 uro vzpona, tako sem sopihala kot lokomotiva in utrip se mi je tako hitro povečal, da sem zato raje lezla kot polž, da sem ga nekako obdržala pod 140. Prej (pred nosečnostjo) sem isto pot prehodila v pol ure), pa še to sem šla ponavadi po bolj strmi poti, saj mi ta ni tako všeč, a zdaj si nisem upala iti tam. Potem pa še dobro urico dol in po ravnem, ves čas po svežem zraku. Res prijetna sprememba po sicer mojih dokaj rednih sprehodih po mestu. Svež zrak, pa rožice, videla sem vse, od teloha, trobentic, zvočnic. Ma, ni da ni, je narava čisto zmešana zaradi teh nenormalo visokih temparatur. Bi šla večkrat, samo bi mi pasala kakšna družba, pa nimam koga povabit, saj sem trenutno za vse prepočasna. Smrk...

Nekaj ste omenjale razprodaje v januarju, a katera ve, kdaj točno se začnejo in če se takrat dobijo tudi oblačila za dojenčke znižana. Bi se morda splačalo počakati, čeprav me nič nima v tisto gužvo...

Lep večer, Encijan

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
8.12.2006 22:11:57   
sezam
A N-J-A - user posted image  imate pa pravo frajlo user posted image .

barči - user posted image  pridno raste vaš trebušček

Meni je pa danes totalno nos zabilo. Ves dan smrkam, kiham, kašljam,.. user posted image  

Sem pa imela danes pregled, nič posebnega - tehtanje (no kg so se malo umirili, sicer smo na +9, ampak jih je večina od začetka), pritisk, poslšanje srčka, merjenje trebuha in podaljšanje bolniške. Tako, da bom sedaj do konca doma user posted image . Dobila pa sem goro papirjev - za na center za uredit porodniško in za paket, napotnico za v prorodnišnico, nalog za prevoz, in še en kup papirjev za laboratorij, ki ga moram obiskati pred naslednjim pregledom, ki je 12.1. In takrat bomo zopet videli našo pikico user posted image .

Bodite lepo user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
8.12.2006 23:59:57   
dolgolaska
...evo mene!
ne morem spati pa sem vas šla malo prebrati!
POCKA...ti si bila na 3D UZ v Postojni, a ne?
Pa me zanima,a so ti posneli filmček al slikce?
In ali so ti jih tudi sprintali??
Jaz imam od prejšnjič sicer samo dve slikice(dvd),se mali ni hotel obrniti,ampak nič filmčka niti slikce nisem dobila...samo na dvd-ju??user posted image
Hvala za odgovor!
...drugače vse ok,mali brca kot veliki,najbolj ponoči,da potem mami ne more spati,drugače pa sva tudi midva že začela z šolo za starše in je ok!

Lepo in lahko noč!user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.12.2006 10:33:48   
amy26
Dajmo se zmenit tam, kjer je kakšna dobra slaščičarna . V BTC-ju je zihr, kaj pa na Rudniku?

Dajadada, na Rudniku je slastičarna v Leclerku, zelo dobra

dopoldne, popoldne?, najbolje da tiste ki ste doma da se dobite dopoldne, ostale ki delamo popoldne. Ko bomo pa vse na porodniški torej preden pridejo user posted image , pa se spet dobimo takrat pa vse skupaj user posted image , če ne že prej

Sezam, si pa zelo zgodaj dobila dokumente, jaz sem jih v prvi n. dobila šele pri polnih 36 tednih, no upam da jih bom tokrat kaj prej.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.12.2006 13:53:41   
Tekica
Pozdravček vsem,

za nekaj dni so me obdržali v porodnišnici, saj so se mi hudo vnele ledvice - ker so bili simptomi bolečine v križu, krči spredaj na nekaj minut, res nisem vedela, kaj naj naredim, pa sva šla z mojim user posted image  ponoči v porodnišnico.

Rezultat: jemanje antibiotikov, ogromne količine vode in strog počitek.

Tako da Obalke, na kavico me nekaj časa ne bo ...  Ampak, bo že!
Z user posted image  je vse v redu, je prav živahen in raste in še en dosežek - v zadnjem mesecu sem se zredila le za 600 g - končno bolj normalno!

V ljubljanski porodnišnici so bili pa vsi zelo, zelo prijazni in mi pomagali. Sem bila pa res precej nemočna nekaj dni!

Papa

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.12.2006 18:21:09   
sezam
amy26 - jaz sem jih že v prvi dobila tako zgodaj. Potrdilo o predvidenem PDP-ju pa moraš dobiti v kratkem, saj kot mi je znano moaraš na socialni oddati papirje 2 meseca pred PDP-jem user posted image .

Tekica - lepo se čuvaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene se prehlad še kar drži. Sem začela ful kašljat user posted image . Se nalivam s čajčki user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.12.2006 20:34:17   
amy26
znano moaraš na socialni oddati papirje 2 meseca pred PDP-jem

sezam, sem se zdaj spomnila, da papir o predvidenem pdp-ju sem res dobila mal prej tam nekje pri 32 tednih, ostale dokumente kot so napotnica za prevoz v porodnišnico in še par dok. pa šele v 36 tednu.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.12.2006 11:26:02   
Pikca
Ojla,
midve s tamalo sva pa včeraj že smrekco narediliuser posted image . Tako je bila navdušena, še zdaj občasno jemlje dol bunkice in potem spet gor. Presenetljivo ima kar smisel za estetikouser posted image . Bom v kratkem dala kakšno fotko gor. Danes gremo pa na dedka Mraza (službenega).
Jutri imam pa pregled za sladkorno, upam, da bo OK, ker bi se težko uprla raznim sladkim dobrotam, posebno zdaj, ko se bližajo prazniki...

Glede oblekc; meni so bili od začetka najboljši bodiji na preklop za zavezat (ker tisti netki jih znajo malo tiščat, se mi zdi), potem od enega 3. meseca naprej pa sem imela raje tiste za čez glavo, z dvema netkoma pri vratu. Čez bodi pa majčko (od začetka prav tako na preklop) in žabice oz. hlačke z naramnicami (v redu so bile tudi hlačke brez naramnic, vendar sem jih uporabljala tam nekje od 2. meseca naprej). Tisti pajacki iz celega (z rokavi) so se mi zdeli nerodni in sem jih uporabljala le, ko drugega ni bilo opranega. Glede števila oblekic pa je pri nas bilo tako, da smo imeli čisto tamalih cunjic (56) kar malo premalo, malo večjih (št. 62 in še posebej 68) pa preveč, ker smo jih veliko dobili za darilo.

Na srečanje najbrž ne bom prišla... gužva v službi, potem pa letim po tamalo (ok, saj bi lahko šel možek, ampak potem jaz nimam avta - iz tega vidika bi mi bolj ustrezal center, ker grem potem lahko na vlak ali avtobus). Vendar zadnjič res nisem mogla, sem morala nujno najti rdečega telebajska za Miklavža...potem se je pa že domov mudilo.

Pozdravčki, lepo se imejte, tiste, ki ste prehlajene, pa se čimprej pocajtajte!
Pikca

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?