freya
|
Hojla! Da se še jaz malo potožim, že par noči (in potem seveda še celo naslednje dopoldne) me spet ful bolijo kolki, ki jih "poležim". Blazina med nogami sploh ne pomaga, ker se kvečjemu še manj obračam, posledice so pa še hujše. Se danes počutim ko ena 100 let stara mama, ki ima kolk za zamenjat. Bi rabila palico za hodit . Ne predstavljam si, kako bo to še naslednja dobra 2 meseca in pol. Koliko magnesolov na dan popijete? Meni je zadnjič dr. rekel, da je dovolj 1 tableta/dan, in v tem primeru nič Donata, ampak meni so se zdaj, ko sem Donat eliminirala, krči spet okrepili. Samo da v postelji malo narobe noge skrčim, smo že tam. Zdaj pa ne vem . Pa še nekaj me zanima. A je katera opazila, da bi ji trebuh ponoči otrdeval? Mislim, da se mi je to zgodilo to noč, ker ko sem vstala za na WC, me je pravzaprav zbudil čisto trd trebuh, vključno z želodcem (kot bi imela skalo), da sem se komaj obrnila za vstat. Nič mi ni bilo jasno, pol pa tam na školjki ugotavljam, kaj bi to bilo . Pa sem bila čist zdramljena. Oh, samo jamram, saj drugače sem fajn. Do praznikov se moram enkrat spravit v oglede za kasnejše nakupe (če bom zdržala za po novem letu), nimam še čisto NIČ!!! Pa vidim, da na srečo nisem edina. Me pa včasih kar malo stisne, kaj če se kaj zakomplicira, pa bi rabili že prej, pol si pa dopovedujem, da to rundo pa mora končno bit vse ok in da bomo zdržali do konca kot je treba. Bodite pridne in cartajte , jaz grem pa piškote pečt. Sončka vsem!
|