dskubin
|
Čau srečke . Jaz sem tudi zdej že 2x zamudila telovadbo zaradi službe. Ampak naslednji teden pa pridem. Decembra bo zgleda cel hudič, smo dobili kr še ena dodatna dela, tako da sploh ne vem, če mi bo zneslo. Ker sem prav utrujena. Pa še en konkreten prehlad sem staknila in sem bila cel teden prou boga, zdej pa gre na boljše. Glede oblekic, meni so bili tudi najboljši bodiji na preklop, ker jih ni treba čez glavo vlečt (še posebej pri nesrečah ponoči - polulani, pokakani, pobruhani,... - ko otrok napol spi.) Uporavljala pa sem tudi tetra majčke (ko so bili vsi bodiji v pranju), fiksirala sem jih pa s povijalno plenico, ker če ne gre res vse okrog. Ampak posledica tega pa je, da če pamperska premoči, je tudi majčka za preoblečt. Za doma so mi bili najboljši celi pajacki, ampak taki, ki se odprejo spredaj čez celo (ali na lampo ali na netke) od vratu pa do stopala. Ker uni, ki se odprejo zadaj do pol hrbta - je cel hudič potem nogice not basat. No ja, pa tudi dvodelno mi je boljše od tega zadnjega. Hlačke s stopalci in majčka - majčke morajo biti fejst široke na vrhu (naj imajo netke za zapet, ker če ne je ful težko glavo skozi dobit). Slinčki so mi bli pa najboljši iz Anglije - taki, ki se zaprejo na 1 netek, da ni treba unega vezat. Pa taki, ki imajo ježka, ampak ti so bolj za na začetku, ker jih potem otrok lahko sam dol povleče, kadar ni treba. Mi podloženih niti nismo rabili, ker se ni nič slinil, če pa smo meli kako nesrečo, smo itak takoj zamenjali. Danes imam počasi že vsega čez glavo, tamalega sem že trikrat preoblekla, počistila poplavo, ki jo je napravil v kopalnici, dala prat,.. bi mi prav fajn prišel kak prost dan. Joj, samo če pomislim, da bosta kmalu dva . Grem naprej kuhat, dokler naš radovedni divjakec še spi, potem pa v službo ;( Aja, Sibil, ne vem še, če bom jutri lahko prišla, ker ne vem, kako je moj razpoložljiv jutri. Pa tudi delam do 23ih, tako da se mi ne vstaja glih ob 7ih, ampak danes sem mogla, ker sva sama doma.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.12.2006 11:35:51 >
|