|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
5.12.2006 10:25:02   
*sonchek*
Ojla nosečke user posted image
 
No, danes smo spet malo več spali (nočni pohodi na WC še vedno ostajajo).
 
Taya85 midva sva sicer naročena za 3D (ali 4D) UZ v Domžalah za 18. decembra, ampak še nisva povsem odločena, da bova šla. Tudi meni so po tel. rekli, da je cena 9.000 sit za UZ "kar tako" oz. 12.000 sit za opravljeno morfologijo. A je dr. Strahovaova delala morfologijo? Jaz sem bila pri njej na NS, pa je bila zelo prijazna in kar ne morem verjet, da je tako reagirala user posted image  Zdaj sem še manj prepričana, da si sploh želim iti na ta UZ, še posebej, ker mi je moja g. včeraj ponovno delala morfologijo (navadni UZ), pa še glede na to, da nočeva vedeti spola, je verjetno res malo brezveze, da greva na še kakšen dodatni UZ user posted image
 
dolgolaska vajin sonček je pa res trmast, da se ni hotel pokazat user posted image  Pa očitno bo res pravi korenjak!
 
KAVICA V LJUBLJANI - no, koliko nas bo danes kofetkalo in se sladkalo s troticami? user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 5.12.2006 10:33:53 >

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Marčevke
5.12.2006 10:35:33   
Taya85
*sonchek* - UZ mi ni delala dr. Strahova ampak ena druga, nisem si zapomnila njenega imena

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   RE: Marčevke
5.12.2006 10:40:40   
*sonchek*
V primeru, da se bova kljub vsemu odločila iti na 3D UZ, bom za vsak slučaj še enkrat preverila, če mi ga bo delala dr. Strahova - v njeno ordinacijo sem namreč tudi klicala, ko sem se naročala. Si bila ti naročena pri njej, ali pri drugi dr.? user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Marčevke
5.12.2006 10:52:05   
Taya85
ko sem klicala mi niso povedali katera mi bo delala UZ, sem pa tudi jaz klicala na ordinacijo dr. Strahove (tudi takrat za NS sem se naročila pri njej, pa je bila tam ena druga - ful prijazna)..............ne vem................ rajši pokliči in se prepričaj kdo te bo imel pa še za ceno vprašaj

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
   RE: Marčevke
5.12.2006 11:20:52   
*sonchek*
Hvala za info - če bova že šla na 3DUZ, potem hočem, da mi ga dela dr. Strahova, tako da bom res poklicala in se raje prej pozanimala, ker očitno sproti malo prilagajajo stvari... user posted image  

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
   RE: Marčevke
5.12.2006 11:24:56   
Dajadada
KAVICA V LJ:
Mooneve, poslala sem ti svojo GSM številko na ZS. Upam, da prideš in da nas najdeš.
Sonchek, a pošlješ ti meni svojo za vsak slučaj, da se ne zgrešimo.  Ful fajn pregled si imela, res. Meni je moja nazadnje rekla, ko sem jo vprašala, če mi bo merila MV: "Ja zakaj bi pa to rada??? Ne vidim nobenega razloga, saj ni nič narobe, a ne?"

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
   RE: Marčevke
5.12.2006 11:42:09   
sezam
*sonchek* - super, da je s tvojim paglavčkom vse OK user posted image user posted image . Če si klicala v ordinacijo dr. Strahoce to še ne pomeni, da bo tudi ona delaa V ZD Domžale so 3 sestre pri G in delajo pri vseh in tudi klice sprejemajo za vse.user posted image  Tako, da res raje prej pokliči.

NMJ - tudi tebi čestitki za tvoji user posted image  user posted image . Suoer, da tako lepo napredujeta.

Drugače pa se počutim ko ena upokojenka, ko nič ne more. Čim sem malo več na nogam, mi ful dol pritiska user posted image . Ah ja , saj bodo ti trije meseci hitro naokoli.



_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
   RE: Marčevke
5.12.2006 11:42:33   
*sonchek*
Dajadada sem ti poslala mojo tel. št. user posted image

Ja, s pregledom sem bila pa (končno!) res zadovoljna user posted image  Čeprav sem jo malo na foro dobila z merjenjem MV user posted image  Vprašala me je kako se počutim, pa sem ji rekla, da čist ok, da me pa malo skrbi, če se slučajno kaj ne odpiram in da se nacejam z magnesolom zarad otrdevanja trebuha... In naslednji trenutek sem bila že na stolčku user posted image  mi je vse lepo premerila, pogledala na UZ, poslušali sva srčka, vse je lepo pokomentirala. In ko je vpisovala podatke v MK, je videla anamnezo moje sestrice in evo, spet sem morala na stol, da mi je naredila pravi UZ in ponovno vse meritve. In pregled je tako trajal pol ure (sestra me je še stehtala - zdaj imam + 8kg user posted image , izmerila razdaljo simfiza/fundusa - 25 cm, izmerila pritisk, vzela vodo, preverila železo...).
In zdaj sem lepo pomirjena in vesela, ker je z malim pobalinčkom vse ok user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   RE: Marčevke
5.12.2006 12:53:04   
A-N-J-A
Jaz sem bila pa danes na glukoznem testu.Smo preživeliuser posted image .
Pri nas doma se nas vse neki loteva,upam da se nas tudi ne lotiuser posted image .Mož je sicer najbolj bogi in se že smili sammu sebi-itak moški.
Jaz pa komi čakam,da se v Emporiumu začnejo prednovoletni pousti(na kartico)in da mal tolarčkov zapravim.Moram nabavit za tamalo,ki raste kot konaplja,pa za malega škratka bom tud kaj kupila,mam že mal ogledanuser posted image .Čakam pa tud cunce od Ele,ki sem jih eni posodila,da vidim kaj bomo lahko za fantka ponucal.Pa saj teh začetnih cunjic mamful mal roza,ker mi je bila mala ful čudna v roza.Mam pa velik rdečega.
Jaz tud nisem hotla nobenih rabljenih cunjic za Elo.Mi je bilo tok fino kupovatuser posted image .Eline cunce pa tud nisem mela namena na veliko posojat okol,ampak je bila izredna situacija,ko je znanka posvojila deklico in ni imela NIČ.No pa sva s sestrično nabrale vse potrebno,ker ona je šla takoj v porodnišnico in ko je prišla domov je imela vse zrihtano za user posted image .
jaz moram kupit še lupinico pa baby phon bi mi tud zdaj prav prišel.
a se vam zdi ta barva sedeža primerna za fantke.jaz se sploh ne morem odločit,ker so gor rožice,mi je pauser posted image .Evo link http://www.soncek.si/shop/page/detail/gitm/6532/Maxi_Cosi_avtosedez_CabrioFix_TOPLINE_Blossom/-/
Tale je pa naslednji kandidat http://www.soncek.si/shop/page/detail/gitm/6808/Maxi_Cosi_avtosedez_CabrioFix_2007_Sky_Diver/-/
Kaj pravite???
*sonshek*kaj pa je narobe s tvojo sestrico,če smem vprašat?


(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
   RE: Marčevke
5.12.2006 13:21:10   
Naomi
pozdravljene,
tudi jaz sem bila danes na gluko testu, pa mi je cukr 8 pokazu ( meja je baje 7,8), tko da grem jutri se na tri urnega...koma...bl zarad cakanja kukr zarad unga cukra...sem dons tko zeksala, da se je kr kadil ;)...sem sicer mal zalostna, sam upam, da se bo vse  uredilo...drugace je vse ok...cutimo brce, pocas delamo sobico...cunce se nabirajo...to je pa to...pocutje drugace ok...kukr to, da sem vcasih res noseca ;))...drste se...
papa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   RE: Marčevke
5.12.2006 13:59:27   
Dajadada
A-N-J-A, meni se ne zdi nič narobe, če ima fantek lupinico z rožicami. Je sigurno bolj "huda" kot druga možnost, ki je bolj klasična. Kar pogumno v nakupuser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   RE: Marčevke
5.12.2006 14:55:46   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
*sonchek*kaj pa je narobe s tvojo sestrico,če smem vprašat?


Moja sestrica (rojena je bila dve leti pred mano) je imela vodenoglavost, umrla pa je pri štirih mesecih zaradi meningitisa. Šlo naj bi za pridobljeno napako, saj je bila ob rojstvu zelo dobro ocenjena in ni bilo nikakršnih znakov, da bi bilo kaj narobe. Kmalu po rojstvu ji je glavico začela zamakati voda, zato so jo punktirali (kar nekajkrat) in nazadnje je umrla zaradi meningitisa. Ko sem bila na prvem pregledu sem to povedala g. in je podatke napisala v MK, ter mi takrat obljubila, da bo razvoj najinega sončka še dodatno spremljala - zato mi je tudi naredila včeraj še dodatni UZ in se posvetila predvsem glavici (merila obseg, pogledala, če je z možgančki vse ok itd.)... To je pravzaprav to...  user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
   RE: Marčevke
5.12.2006 15:46:35   
slumpo
ojla
 
sam na hitro da malo postokam........
zanima me ali ve vsak dan čutite vaše pikice in ali vsak dan z enako intenzivnostjo....
dva dni nazaj je najina pikica skakala kot nora; včiraj in danes pa sem jo čutila zelo blago komaj opazno enkrat ali dvakrat....danes zjutraj ko sem se zbudila me je tudi bolelo v desnem spodnjem delu bušijo. je ponehalo sicer čez ene dve ure. Pa vseeno.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
   RE: Marčevke
5.12.2006 15:52:57   
*sonchek*
Ne sekiraj se - verjetno se ti je povečala količina plodovnice, pa zato pikico čutiš manj. Tudi pri meni ni vedno enako - kakšen dan je čisto noro, kakšen dan pa ne...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
   RE: Marčevke
5.12.2006 16:52:36   
urla
Slumpo - nič bat, en dan tudi jaz čutim kako dela pravale, potem pa kak dan komaj kaj čutim. Je drugače bebika obrnjena pa se slabše čuti.

Ljubljančanke - upam, da se imate fino na torticah in lepo čvekate. Jest sem imela tako dober namen priti, pa samo ležim, ker me tako križ matra, da na trenutke kar jokam od bolečin.

Žabika - sem te danes dopoldne klicala na GSM, da te povprašam, kaj mi je revi narediti z mojim križem, glede na to, da si iz tega področja. V prejšni nosečnosti me je G zaradi bolečin v križu poslala na fizoterapijo vporodnišnico, vse kar mi je terapevtka rekla, naj nosim medenični pas čez boke, kar pa niti malo ni pomagalo. Razmišljam o plavanju, vendar moram prej o tem govoriti z mojo G, glede na to da sem 1 cm odprta.
Imam pa v četrtek spet pregled zaradi mojega stanja, pa še CTG mi bo delala.

Mislim, da smo se vse premaknile v zadnje trimesečje, ki bo zopet zelo naporno. Jest komaj hodim, tako sem okorna. Komaj že čakam, da bo konec nosečnosti, ker se že 7 mesecev samo nekaj matram.

Bodite pridne in se čuvajte.

Urša

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 19:12:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
   RE: Marčevke
5.12.2006 20:54:05   
slumpo
Ojla

No pa sem se malček ulegla in me je že pikica opozorila da jo imam v bušiju. Sem bila tako vesela da sem nepremično ležala da se mi še javi.

Jutri grem k zdravniku na kontrolo da mi prekine bolniško ki jo imam sicer do petka. Ampak mi je že dolgčas doma in grem raje v službo čeprav je tam zelooo noro naporno. Ampak se dogaja in nimam časa mislit na neumnosti.

Lep večer še naprej...uživajte s svojimi bušiji.

Nočko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
   RE: Marčevke
5.12.2006 23:37:05   
Žabika
Ljubljančanke: upam, da ste se dobro načvekale in seveda posladkale!

Urla: bila sem cel dan na predavanju, zato se ti nisem javila (pa itak nisem vedela kdo je klical). Proti bolečinam v križu zelo zelo pomagajo vaje, masaža lahko samo olajša bolečino - jo pa priporočam, ampak naj bo opravljena strokovno in z navadnim mandljevim oljem. Od vaj pa je glavna vaja - stabilizacija globoke trebušne mišice. Na internetu nisem zdele našla nič kaj posebej dobrega, je pa na DVD-ju od Vzajemne zadeva zelo dobro prikazana - če želiš ti pošljem ta DVD. Lahko se pa slišiva pa ti zadevico poskušam ustno razložiti. Dobro bi bilo tudi, da bi dobila napotnico od svojega G za fizioterapijo v Porodnišnici, saj tam kolegice zelo dobro diagnosticirajo bolečino, ugotovijo vzrok in te vaj naučijo. Res priporočam!

Kar se tiče brcanja, je pa moja pikica noro aktivna - cel dan že miga, upam, da bo ponoči spala!

Ln,
Ž.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   RE: Marčevke
5.12.2006 23:44:16   
Žabika
Marčevke: po dolgem času še nas seznam! Prosim vas, da ga malo pregledate in preverite če je pri vašem imenu napisano vse, za kar smo se dogovorile (PDP, starost, kraj predvidenega poroda, spol), v kolikor pa kakšen podatek manjka, pa vas prosim, da mi ga sporočite na ZS, ker se lahko kaj zgubi v tej gori sporočil!
Ima mogoče kakšna idejo, kako bi označile pri tistih, ki spola ne želijo izvedeti pred porodom????


user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) – PO user posted image
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. magor (33) LJ user posted image
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 – LJ user posted image
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 9.3. Sibil – IZ
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29)
user posted image 11.3. Encijan
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. *sonchek* (25) - LJ
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Majita – PO
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ
user posted image 14.3. MoonEve (26) - KR
user posted image user posted image 15.3. NMJ (35) - LJ user posted image user posted image
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 15.3. Tekica
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (29) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 25.3. LeINA (25) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) - BREŽICE
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image --.3. Boni3
user posted image --.3. Neda




(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   RE: Marčevke
6.12.2006 8:24:45   
soncek78
Hello user posted image !

Jaz prebiram forum kar redno, vendar nimam dosti časa za pisat... Kaj čmo. Še na user posted image telovadbo nisem utegnila iti včeraj... ma sem prav jezna nase user posted image .

Slumpo tudi moja malauser posted image  ima včasih prave akrobatske vaje, včeraj pa je malo počivala in ni bila ne vem kako aktivna. ponavadi 2 dni telovadiuser posted image , pol pa 2 dni user posted image  in počiva. Drugače imam pregled na 12.12.06 in bom G vprašala, če je tako tudi OK!
 
Lepo se imejte! Deževen pozdravček prav vsem...
 

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   RE: Marčevke
6.12.2006 9:56:34   
urla
Hvala vam punce za odgovore glede mojih bolečin v hrbtu.

Žabika - te vaje mi je terapevtka v porodnišnici že pokazala v prejšnji nosečnosti in jih delam, samo imam občutek, da ni nič bolje. No ko bom rodila, bom že bolje.

Drugače pa imamo danes 28. tednov.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   RE: Marčevke
6.12.2006 11:54:25   
*sonchek*
Hej nosečke user posted image
 
Včeraj smo bile na tortici v Zvezdici in je bilo res super, tako da bo treba kmalu ponovit user posted image  
 
urla upam, da boš kmalu bolje in se naslednjič skupaj dobimo na tortici  user posted image   Pa čestitke za 28 tednov user posted image  Joj, kako hitro gre čas... Jaz že odštevam dneve do 19. januarja, ko se bom za leto dni poslovila od službe. Komaj čakam! user posted image
 
Zdaj pa odštevamo minutke do kosila user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
   RE: Marčevke
6.12.2006 12:18:02   
majita
Ojla user posted image !

Me muči nekaj pa upam, da mi boste znale pomagat. Danes teden imam v PO 3D UZ. Pa sem brala zdaj en dan od ene user posted image , ki je tudi bla na 3D UZ, da je skoz rito pa lulčka kazal, obraza pa ni hotel. Kaj pa če nočeš vedet kaj raste pod srčkom. A se da to naredit tako, da ostane skrivnost?

Hvala za odgovore in lep deževen dan vsem skup!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
   RE: Marčevke
6.12.2006 13:12:24   
dolgolaska
MAJITA....to sem bila najbrž jaz in moj mali nagajivček  user posted image !
...mene je g v Postojni na 3D UZ vprašal,ali želiva vedeti ali,ne ,pa sva rekla da ja ampak da naj kar on najprej pove kaj je, da se prepričamo če je res (user posted image )tako kot mi je rekla moja g na morfološkem pregledu!
Drugače pa ti garantiram,da se mi premalo poznamo na UZ,da bi kar videla kaj je(ali user posted image   ali  user posted image   ),nama šele ko je pokazal sva videla ...
...vidva pa če ne bosta hotela vedeti,vama pač ne bo naredil te slikce niti vama ne bo povedal!(je pa fullll prijazen možakar)
Kdaj pa imaš???
Jaz zopet v torek pop.pa da vidimo če nama bom pokazal obrazek!

Lep deževen pozdravček!user posted image

(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
   RE: Marčevke
6.12.2006 13:13:52   
pocka
Ojla user posted image !

Včeraj smo bili na 3D UZ v Postojni. Z našo user posted image je vse OK, edino trebušček je malenkost premajhen, tako, da moram več počivati na bokuuser posted image . Nam je pa potrdila, da bomo dobili user posted image . Naša pikica je pridno sodelovala, ves čas je kazala obrazek in si z nogico "štorala" po učki. Sva dobila kar nekaj lepih slikic in filmček.

majita - glede 3D UZ je bilo pri nas tako, da če bi rekla, da ne želiva vedeti spola, ga sigurno ne bi videla. Je pa verjetno odvisno od primera do primera.

Meni pa danes nenormalno otrdeva trebuh. Sem spila Magnesol, je malo boljše. Upam, da mi ne bo treba klicati G.user posted image


Lep dan in uživajte, Pockauser posted image



_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zdravilni čaji za nosečnice in mamice po p...
Ali nosečnice lahko pijejo pripravke iz plahtice? Ali malinovi listi res lajšajo bolečine ob porodu? Kako zdrav je za no...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?