Pikca
|
Ojla vse stare in nove marčevke, evo me spet po dolgem cajtu. Res sem se malo polenila glede čvekanja na RR; pa saj tudi cajta ni pravega - v službi je letos čist noro (delam v banki - evro), še dopusta si ne morem privoščit, doma pa če že prižgem računalnik, se prisilim delat magistrsko (ponavadi zvečer, zadnj čase sem pa tako zmatrana, da ob pol devetih s tamalo zaspim in tako ni nič od pisanja... uh, pa tako rada bi končala pred porodom). Sem videla, da ste čvekale o ležalnikih oz. lupinicah; odvisno od otroka; mi smo imeli oboje, vendar v stanovanju nismo nič od tega kaj dosti uporabljali, ker je hotela bit stalno v naročju. Ko je spala, pa sem jo imela v košku (na koleščkih - tako, da smo ga vozili s sabo iz prostora v prostor), ta se je super obnesel, uporabljali pa smo ga do 6.meseca. Drugače nič posebno novega, aja vmes sem bila na 2. pregledu tiste raziskave za Stanford, so mi merili maternični vrat, pa je vse tako, kot mora biti, pa še slikco sem dobila . V liftu (ta pregled je bil v pordnišnici) pa sem videla 2 čmrljčka, ki so ju ravno domov nesli, joj, sem se čisto raznežila . Komaj čakam ta malega . A slučajno katera ve, kje bi se dalo kupiti rdečega tamalega telebajska (tak, ki je v Baby centru v akciji), v BC so že zmanjkali, Živa pa ga je naročila Miklavžu? Drugače sem bila precej po nakupih te dni, kupovala darila za 3 rojstne dneve, pa za pod smrekco sem za otroke (našo in prijateljčke) že v glavnem nabavila. Sibil, a je možno, da ima tvoj mali že 17 kil?? Skoraj še 1x toliko kot naša, uh, mora res biti težko ga dvigat, ko pa že jaz našo komaj. Vsaj ena dobra stran tega, da je tako drobižkasta. Pozdravčki in lepo se imejte, Pikca
|