Cinca79
|
Živjo! Jaz sem tudi ena tistih bolj lenih marčevk , sem si pa danes rekla, da bom postala bolj pridna. že dolgo časa se nisem oglasila, non stop se nekaj dogaja, pri meni priprave še niso v polnem teku, jaz samo zbiram informacije, na polno se mislim začeti pripravljati po novem letu, saj bom lahko že kmalu - sredi januarja sem računala (P.D.P. imam 25.3.) bom šla na dopust + porodniško , komaj čakam, še dober mesec službe, potem pa kar eno leto ne bo treba, komaj čakam K sreči imava jaz in moj fant majhna nečaka, zato s cunjami in ostalim v glavnem ne bo problem, kar bo pa novega, pa vem, da se bosta najini familiji izkazali..Glede na to, da sva še podnajemnika, nama je vsak tolar pomemben, da bova lahko enkrat šla na svoje. Edini problem je, da nama je ginekologinja na morfologiji napovedala, da bova imela punčko, tako, da bo treba kakšne rožice našiti na cunje, da bodo vedeli, da je punčka Zredila sem se že 7 kg, trebuh imam pa že zelo velik, mislim, da bom ena tistih nosečnic, ki bodo imele težave z razvnotežjem Hodim 2x na teden na telovadbo in moram reči, da je zelo luštno - hodi mogoče katera od vas v Fužine na telovadbo? Glede materinske šole sem se jaz tudi že pozanimala, nekako sem izvedela, da je za marčevke najbolj priporočljivo januarja, decembra je kao še prezgodaj, ker so še bolj "zimsko orientirana" predavanja. V materinsko šolo naj bi šel s 7 meseci. Traja v bistvu cel mesec, ker so predavanja 2-3x na teden ob 16:00 in 18:00. februarja naj bi bilo že malo pozno, ker so tam neudobni stoli in se že težje sedi. Januarja se začnejo predavanja 8.1. ali 9.1.. Rabiš nalepkice, ki jih sicer na 1. predavanju še ni treba imeti, vendar jih dobiš v porodnišnici ob 8ih - 15ih, tako, da je treba zaradi tega prej iz službe ali kasneje v službo Pri mojih podatkih v seznamu manjka podatek, da bo punčka, rodila bom pa v Ljubljanski porodnišnici. Tako smo zaenkrat odločeni, če bodo kakšne sprememba, pa vas obvestim. Pozdrav vsem starim in dobrodošlica vsem novim marčevkam!! Cinca79
|