tinaaja
|
Slumpo, cim prej se pocajtajte! Jaz pa moja mama sva isti, ona glede bolj razumsko, jaz pa valda custveno. Pa to, pa un, pa... Sicer ne kupujeva se tok, ampak kar sva se ji je zdelo ze cist prekmal, da itak imava se cas. PA mi je vseeno. Vem, da me bodo ljudje, ki mi ponujajo obleke cudno gledali/oz me, ker enostavno noceva. Kaksno zadevo ja, ne pa kupe nekih znucanih oblek, ki bi se jih radi znebili. Sva ze dobila neke zadeve, kao fuuul OK, pa sem se skor zjokala nad njimi, da bi svojo malo puncko oblekla v tisto. Res je tudi, da si lahko privosciva, ce si ne bi mogla, bi bila ziher vesela vsakega prispevka. Pa tudi to, da ne nameravava ostati samo pri enem otroku (ce bo bog dal ) in da vse kar kupim bomo rabili vsaj se enrkat, se raje 2x Z ljudmi, ki pa govorijo, cesa ne bs rabil, kaj bos pa jaz mislim tko.. ce so to mamice, pol ze vedo, vsaj priblizno kaj in kako. Ampak jaz se hocem ucit na napakah, svojih - ne vsega, ampak v takem primeru je to gust. OK bom kupila 2 kremi prevec, pa 5 cotk.. Pa kaj, uzitek ob kupvanju in prelaganju doma je vreden tega. Saj ta drugic tud sam ves, kaj in kako veliko bolje, ampak tokrat pa si bom dala duska. In verjamem, da so to recimo v vecini dobronamerni nasveti, ampak vseeno Midva, najin otrok, najin denar in najin UZITEK. In mi je vseeno, kaj si kdo misli, ce bi kaj neprimernega reku, mu nazaj povem,da pac midva tko, da ne rabim odobritve od nikogar. Mal sem se razpisala No jaz imam danes pregled, voda, kri in pogovor, bom spet cakala No ja, bo ze. Sibil, jaz imam pregled na vsake 4 tedne. Ne vem pa, ce je kaj drugace kasneje, ker sem v patoloski ambulanti - nekaterim so delali CTG ze od 32 tedna naprej pa tko. Pa odprto napotnico za UZ imam, ampak mi je delala samo enega vec, pa se tega, ker se nisem odlocila za AC. Mislim, da je 4-5 tednov normalno. Sem stopila na tehtnico danes zjutraj, ker jaz lahko na pregledu povem, kok tehtam in je +8 Sem sicer mislila, da je vec, ampak vseeno je veliko. Sem azcela zdaj zvecer jesti sadje, pa kaksen obrok tud skusam s sadjem nadomestit. Kg gor dobit je velik lazje kot dol .. Petek je, se malo pa bo vikend
|