|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dopust s sorodniki?
25.6.2006 10:16:44   
Mariposa
Meni se zdi dopust idealna prilika za posvečanje partnerjev eden drugemu (in seveda tudi otrokom), zato mi na kraj pameti ne pade, da bi ga preživela s sorodniki. Ok, ja za kak vikend, če bi se v redu razumeli, glavni dopust pa je moj in od partnerja. Mogoče bom kasneje drugače razmišljala, ko bom imela otroke in se bomo z družino prijateljev zmenili za kak skupen dopust predvsem zaradi družbe otrok ipd., samo zaenkrat sem pa mnenja, da je najbolje za par,da gre sam na dopust. V najslabšem primeu, če že "mora" iti s taščo in tastem, pa da najame app na drugem koncu naseljauser posted image user posted image

Kerensa, si se pri agencijah kaj pozanimala? Saj jih večina že daje na obroke tudi do 12 mesecev in ne vem, če moraš kaj dokazovati kreditno sposobnostuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
25.6.2006 22:41:49   
Anonimen
Plačaš lahko (na obroke ) na vse možne načine, samo s položnico ne. To pa je edino, kar bi bila jaz sposobna. Nimam trajnikov, limitov, leasingov, kreditov, čekov in vsega ostalega.
Zvisela sem.
Poleg tega pa me je danes res dokončno minilo iti na Plitvice. Sem govorila s Kamikazo, ki je zdajle dol, in je rekel, da jim vsak večer ob 20-ih odklopijo vodo, zato, da je za turiste ne zmanjka!!! Jebenti, OK, saj vem, da je to turistično naselje, ampak če imaš vse plačano, je kaj takega protizakonito!!! Domačini morajo na Petrol po vodo, zato, da si Švabi lahko riti perejo!!!

Hvala lepa. Dokončno odločena. NE GREM NA PLITVICE!!!

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
26.6.2006 16:06:18   
*Karmen*
Kerensa, za tvojo odločitev user posted image !!! Za to, kar se dogaja na Plitvicah pa user posted image !!! Veš, tudi jaz nimam bajne plače, ne trajnikov, ne kreditov, ne kartic. Morda je tako še najbolje. Potem bi bila vedno v minusu. Ampak dopust si pa vseeno privoščiva. Ne vem sicer, do kakšne vsote je zate cena še sprejemljiva. Ti pa povem, da se midva glede dopusta nikoli ne "preseravava", ker obnavljava staro hišo in gre skorajda ves denar le v to. Letos sva našla varianto za dve osebi za 95.000 sit. Hotel s polpenzionom, v srednji Dalmaciji. Kraj je sicer bolj na samem, ima pa bajno plažo (10 m od hotela) in 1,5 km iz tega kraja je mesto, kjer se dogaja celo noč. Hotel je majhen (le za 50 gostov) in že to je prijetna sprememba. Lastnika pa sta Slovenca (Štajerca) in vse osebje v hotelu tudi. Vsako leto toliko časa brskava po katalogih in po netu, da najdeva kakšno poceni varianto. In to bo še trajalo kaki dve leti, da se hiša uredi tako kot je treba. Nimava pa glede na poceni dopust nobenih slabih izkušenj. Hrano sva imela vedno dobro, sobe ali apartma tudi, plaže tudi. Se kar splača mal pobrskat. Kerensa, želim ti, da bi našla kaj primernega in da bi dopust preživela tako kot si sama najbolj želiš. LP. Karmen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.6.2006 21:10:00   
LARIKA
Ne! Vsaj takrat naj naju pustijo pri miru. Imava mobitele s seboj, pa naju še takrat kličejo  user posted image in to naju res jezi. Ker greva na dopust, da se spočijeva od vseh!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

otroci
mami_1979

koliko otrok si želite imeti?

nič (1%)

1 (8%)

2 (40%)

3 (40%)

4 ali več (11%)

Število vseh glasov: 347

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!