Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust s sorodniki? 25.6.2006 10:16:44
|
|
|
|
Mariposa
|
Meni se zdi dopust idealna prilika za posvečanje partnerjev eden drugemu (in seveda tudi otrokom), zato mi na kraj pameti ne pade, da bi ga preživela s sorodniki. Ok, ja za kak vikend, če bi se v redu razumeli, glavni dopust pa je moj in od partnerja. Mogoče bom kasneje drugače razmišljala, ko bom imela otroke in se bomo z družino prijateljev zmenili za kak skupen dopust predvsem zaradi družbe otrok ipd., samo zaenkrat sem pa mnenja, da je najbolje za par,da gre sam na dopust. V najslabšem primeu, če že "mora" iti s taščo in tastem, pa da najame app na drugem koncu naselja Kerensa, si se pri agencijah kaj pozanimala? Saj jih večina že daje na obroke tudi do 12 mesecev in ne vem, če moraš kaj dokazovati kreditno sposobnost
|
|
RE: Dopust s sorodniki? 25.6.2006 22:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Plačaš lahko (na obroke ) na vse možne načine, samo s položnico ne. To pa je edino, kar bi bila jaz sposobna. Nimam trajnikov, limitov, leasingov, kreditov, čekov in vsega ostalega. Zvisela sem. Poleg tega pa me je danes res dokončno minilo iti na Plitvice. Sem govorila s Kamikazo, ki je zdajle dol, in je rekel, da jim vsak večer ob 20-ih odklopijo vodo, zato, da je za turiste ne zmanjka!!! Jebenti, OK, saj vem, da je to turistično naselje, ampak če imaš vse plačano, je kaj takega protizakonito!!! Domačini morajo na Petrol po vodo, zato, da si Švabi lahko riti perejo!!! Hvala lepa. Dokončno odločena. NE GREM NA PLITVICE!!!
|
|
|
|
RE: Dopust s sorodniki? 26.6.2006 16:06:18
|
|
|
|
*Karmen*
|
Kerensa, za tvojo odločitev !!! Za to, kar se dogaja na Plitvicah pa !!! Veš, tudi jaz nimam bajne plače, ne trajnikov, ne kreditov, ne kartic. Morda je tako še najbolje. Potem bi bila vedno v minusu. Ampak dopust si pa vseeno privoščiva. Ne vem sicer, do kakšne vsote je zate cena še sprejemljiva. Ti pa povem, da se midva glede dopusta nikoli ne "preseravava", ker obnavljava staro hišo in gre skorajda ves denar le v to. Letos sva našla varianto za dve osebi za 95.000 sit. Hotel s polpenzionom, v srednji Dalmaciji. Kraj je sicer bolj na samem, ima pa bajno plažo (10 m od hotela) in 1,5 km iz tega kraja je mesto, kjer se dogaja celo noč. Hotel je majhen (le za 50 gostov) in že to je prijetna sprememba. Lastnika pa sta Slovenca (Štajerca) in vse osebje v hotelu tudi. Vsako leto toliko časa brskava po katalogih in po netu, da najdeva kakšno poceni varianto. In to bo še trajalo kaki dve leti, da se hiša uredi tako kot je treba. Nimava pa glede na poceni dopust nobenih slabih izkušenj. Hrano sva imela vedno dobro, sobe ali apartma tudi, plaže tudi. Se kar splača mal pobrskat. Kerensa, želim ti, da bi našla kaj primernega in da bi dopust preživela tako kot si sama najbolj želiš. LP. Karmen.
|
|
|
otrocimami_1979koliko otrok si želite imeti?nič (
1%)
1 (
8%)
2 (
40%)
3 (
40%)
4 ali več (
11%)
Število vseh glasov: 347Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!