Anonimen -> Dopust s sorodniki? (18.6.2006 23:30:31)
|
A hodite na dopust sami (torej vi, vaš partner in vajini otroci) ali imate družinske dopuste (z vašimi ali partnerjevimi starši ali morda s katerim drugim družinskim članom? Ne glede na to, kako in s kom greste na dopust - kaj mislite o dopustovanju s sorodniki? Kajti mene letos to čaka. Dvomim, da bo hiša na Plitvicah prosta ravno takrat, ko greva midva s Kamikazo dol. Če ne bosta tam tašča in tast, bosta pa svakinja in svak zagotovo. Sicer je hiša dovolj velika, da si ne bi hodila po nogah, ampak me pa vedno zmoti ena stvar. Redkokdaj si privoščim dopust v pravem pomenu besede, ampak ko si pa ga, je pa to res dopust. Torej brezdelje in uživancija. Tam pa stalno od mene pričakujejo, da bom nekaj delala. Kuhala, pospravljala, pomagala pri delu okrog hiše. Vem, da sem družinski član in vem, da je v hiši vedno nekaj za delat, ampak oprostite prosim, jaz sem na dopustu! Nisem prišla delat. Tega imam že doma dovolj čez glavo. Saj mi ne rečejo direktno, ampak čutim pa njihove poglede na svojem hrbtu:"Glej jo, samo leži." Ja a se bom v stoje sončila al' kaj?
|
|
|
|