|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust s sorodniki?
18.6.2006 23:30:31   
Anonimen
A hodite na dopust sami (torej vi, vaš partner in vajini otroci) ali imate družinske dopuste (z vašimi ali partnerjevimi starši ali morda s katerim drugim družinskim članom?
Ne glede na to, kako in s kom greste na dopust - kaj mislite o dopustovanju s sorodniki? Kajti mene letos to čaka. Dvomim, da bo hiša na Plitvicah prosta ravno takrat, ko greva midva s Kamikazo dol. Če ne bosta tam tašča in tast, bosta pa svakinja in svak zagotovo. Sicer je hiša dovolj velika, da si ne bi hodila po nogah, ampak me pa vedno zmoti ena stvar.
Redkokdaj si privoščim dopust v pravem pomenu besede, ampak ko si pa ga, je pa to res dopust. Torej brezdelje in uživancija. Tam pa stalno od mene pričakujejo, da bom nekaj delala. Kuhala, pospravljala, pomagala pri delu okrog hiše. Vem, da sem družinski član in vem, da je v hiši vedno nekaj za delat, ampak oprostite prosim, jaz sem na dopustu! Nisem prišla delat. Tega imam že doma dovolj čez glavo. Saj mi ne rečejo direktno, ampak čutim pa njihove poglede na svojem hrbtu:"Glej jo, samo leži." Ja a se bom v stoje sončila al' kaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopust s sorodniki?
18.6.2006 23:40:09   
Marogica
Da imamo svoj mir, gremo raje v prikolico samo, kot pa v vilo s familijo ali prijatelji. Zame so počitnice pač sinonim za POČITEK in to od vsega- od ljudi, od dela, od laufarije, od pospravljanja, od kompliciranja, v glavnem, vse je na paši... Če pa jih je več na kupu, so tukaj vedno različni interesi, katerim se moramo vsi prilagajati. Tega na morju-dopustu nisem sposobna. Je dovolj, da se prilagajam partnerju in otrokoma.
TOrej ni šanse. Me ne moti, če se kdo oglasi ali celo prespi kakšno noč. SMo jih veseli ko pridejo, še bolj veseli pa, ko odidejo.
TOrej tako izgledajo naše počitnice.

p.s. Kako svakinja in svak? Sta zopet skupaj, ali ima novega loverja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2006 23:41:29   
Anonimen
Odgovor na P.S. user posted image  - ima/nema. 5 dni v tednu pri njemu, 2 dneva v tednu pri starših, da si oddahne od njega. Klinc pa taka veza, če mene vprašaš.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2006 23:47:06   
lelaval
Dosti letje z nami hodil brat s familijo. Saj je vredu (a največ 3 dni), ker potem se že otroci naveličajo drug drugega (pa se drugače ne kregajo), imela sva občutek, da se morajo prilagajat nama, pa čeprav sva jim govorila, naj se ne ozirajo na nas. In smo se odločili, da smo vseh veseli (a največ 3 dni), dopust pa je namenjen temu, da gremo sami. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2006 23:48:01   
diva 4
Mi hodimo sami na dopust.Že iz tega razloga , ker živimo z mojimi starši v isti hiši  pa smo nonstop skup in zato ,da se ne rabimo nikomur prilagajat.Najraje gremo na morje v apartma  In ker smo zjutraj zgodnji nam paše zajtrk na terasi, potem sprehod na tržnico po sadje ,vmes še kavica in okrog devetih plaža.Pa opoldne v restavraciji kosilo , da se izognemo hici na plaži .Pol pa še greta maladva spat za kakšno urco ali dve pa zopet popoldansko kopanje , večerja ,sprehod po mestu - ali obali , še kakšen sladoled  , pa spatuser posted image .Pa še na kakšen izlet gremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2006 23:48:52   
rija
Midva sva zmeraj hodila sama na dopust...zdaj bomo v triuser posted image

Sva šla ene dvakrat smučat za 4 dni s prijatelji, pa saj ni bilo slabo, samo sem si večkrat zaželela, da bi bila sama.

Tudi jaz se nočem tistih nekaj dni zasluženega dopusta nekomu prilagajat. Z dragim pa sva itak že uigran par.
Pa še midva včasih na dopustu ne komunicirava kaj dosti. Dava možgane in jezik na off. Če naju tako kdo gleda na plaži si mora genau mislit, ta dva sta se pa na smrt skregala.user posted image user posted image

Aja, sem pozabila na izvorno vprašanje: s sorodniki ni šans. Ne z mojimi, ne z njegovimi.

< Sporočilo je popravil rija -- 18.6.2006 23:50:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2006 23:51:52   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Pa še midva včasih na dopustu ne komunicirava kaj dosti. Dava možgane in jezik na off. Če naju tako kdo gleda na plaži si mora genau mislit, ta dva sta se pa na smrt skregala.user posted image user posted image

Joj, saj ne morem verjeti, rija, pri nama je čisto isto izgledalo, dokler sva bila brez otrok. SE pa potem čudim, kako je Bor"Dalmatinac" po "izvoru"user posted image user posted image .....NO saj se ne....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2006 23:52:37   
Anonimen
A potem greste vse bolj po principu "svakog gosta za tri dana dosta"? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2006 23:54:59   
rija
Eh čakaj no, to je na plaži.....user posted image user posted image

Zvečer pa je dava dejanja na ON....user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2006 23:57:46   
rija
Je pa ena stvar, za katero mi ni čisto vedno jasno in se sprašuem, kaj za user posted image  si imajo Italijani toliko za povedatuser posted image

Pa naj sta dva tipa, dve babi (še razumešuser posted image )....cel čas bla,bla,bla,bla,bla......bla,bla,bla,bla.....bla,bla,bla.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2006 23:57:57   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Eh čakaj no, to je na plaži.....user posted image user posted image

Zvečer pa je dava dejanja na ON....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Si že slišala kdaj za "morski" sex v savni(beri prikolica, opoldne, 38 stopinj)user posted image
Ko pa sva ven stopila, nama je sosed kar vzpodbundo gesto pokazal, namreč toleuser posted image ..... V zemljo bi se lahko udrla.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2006 23:59:00   
Anonimen
Pišuka, Marogica, saj maš prav - na dopust na Plitvice s taščo in tastom, pol pa še seksat ne bom mogla, kot se na dopustu spodobi, ker imajo spalnico zraven najine, v hiši pa smrtna tišina? user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.6.2006 23:59:04   
rija
Slišala glih ne.....doživela pa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.6.2006 23:59:48   
rija
Kerensa, jaz bi na tvojem mestu res dobro premislilauser posted image user posted image  Pa kako dolgo praviš da ostanešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.6.2006 0:00:39   
Anonimen
Deset dni. In temu se ne bom mogla izogniti, kakor sem se za prvomajske praznike. user posted image  Da bi bla pa deset dni brez seksa... user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.6.2006 0:01:37   
rija
Vsaj z večjim avtom pojdi....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.6.2006 0:03:04   
Marogica
Kerensa, res dobro premisli, ali pa jima TV s slušalkami nabavi ali pa karte za kino kupi. Čez dan pa se naj z Robijem in JAnom na doooooolgi sprehod odpravita.
Če ne, je pa tam okoli Plitvičkih kar dosti gozdov, pa še fajn hladno je, tako, da.....možnosti je kar nekaj, samo znajti se je treba...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.6.2006 0:04:42   
Anonimen
Večji avto? Večji od katerega? Saj nobenega nimamo. Bo tašča peljala... user posted image
TV s slušalkami? Ni šans. Oni bodo pekli, kosili travo okrog bajte, poslušali narodnjake na tranzistorju... user posted image
Karte za kino? Ni problema. Najbližji kino je pa v Slunju oz,. bolj spodoben v Karlovcu. Ali pa na drugi strani meje, v Bihaču. Kako naj jih pa potem tja spravim? user posted image

Mislim, da sem najeb*** za ta dopust. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.6.2006 0:08:11   
Marogica
Ja, kaj hočeš, si pa res naj****, ker se ne boš poje**** na dopustu. Mogoče bi pa ta manko začela že sedaj notri spravljat, da bo povprečje štimalo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.6.2006 0:09:12   
Anonimen
A tam naj ga pa 10 dni gledam in se slinim al' kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.6.2006 0:12:09   
rija
Ne za hrib pojditauser posted image user posted image user posted image user posted image

Me je tole spomnilo na Egipt, ko smo bili v puščavi...pri beduinih.....pa je en reko, se verjetno sprašujete, kako seksamo, če pa nas živi po 12 v eni sobi?

Ji namignem, naj gre za hrib....user posted image

Draga moja, da bi vidla ti tisti hrib....mene bi glih enkrat na leto zagrablo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.6.2006 0:13:38   
Anonimen
S hribi je tam bolj slabo. Edino ena reka je, Korana. Ampak že itak tam pol vasi seksa, tako, da greva s Kamikazo tja lahko samo na grupnega. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
19.6.2006 0:14:59   
rija
swing, baby, swing....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.6.2006 0:16:53   
Anonimen
To je shit, Rija, shit... user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.6.2006 0:18:00   
rija
Veš kaj, grem jaz zdaj spat, pa kakšen fajn dopust sanjat.....user posted image

ln

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

plenice
Lelly28 RR

Katero znamko plenic ste uporabljali za svojega dojenčka oz. s katero ste bili najbolj zadovoljni?

Pampers (26%)

Spar (8%)

DM (28%)

Mercator (5%)

Muller (13%)

drugo (Lidl, Hofer,...) (21%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!