|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dopust s sorodniki?
19.6.2006 8:32:09   
Sita
Tole je pa res zabavno brati.
No, jaz sem večinoma sama na dopustu z otroci. Mož nas pripelje, ostane nekaj dni z nami - tekrat cele dneve jadramo s to najino malo barčico, ponoči pa še midva sama v mesečini in se zapeljeva na kak otok ... zelo je romantično, potem pa moj dragi gre domov, ker mora služit, da me lahko uživamo, pa pride čez kake 14 dni nazaj za malo podaljšani vikend in spet jadramo in se občasno potapljamo in opazujemo podvodni svet, pa potem spet gre in smo spet same itd. - letos bom skoraj dva meseca na dopustu z otroki. Smo v prikolici, tik ob morju, imamo celo svoj košček plaže.
Ko sem pa sama s svojimi otroki pa veliko plavamo skupaj, se igramo badminton, monopoli, in jaz si vzamem celo knjižnico knjig in vse ogromno beremo in se pogovarjamo, hranimo rakovice in ribe, zvečer se pa sprehajamo, hodimo daleč po obali do trde teme ...
Skratka lepo nam je, letos bomo upam dobile kak obisk, sicer nam je včasih malo dolgčas - včasih pogrešam kake prijatelje in tudi mamo, ker živi daleč od mene in jo tudi sicer zelo pogrešam, drugi sorodniki (moževi) pa sploh ne hodijo na morje ....
Sem pa tudi na morju že spoznala neko gospo, ki je bila enako sama z otrokom in je mož tudi k njej prihajal le za konec tedna. Radi sva skupaj kramljali in pili kavo, si pomagali v nevihti, ko je meni šotor puščal (letos bom prvič v prikolici) in sploh je fajn, če poznaš koga, da nisi čisto sam. Jaz sem veliko sama, zato, družbo kar pogrešam, še posebej pa računalnik, ki ga na morju tudi nimam.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.6.2006 8:36:30   
Mateja-15
Jaz ti predlagam, da se izogneš takšnega dopusta, če se ga lahko. Tudi jaz sem enkrat nasedla pa sva z mojim skor znorela. Jaz namreč zelo rada hodim na morje in ko sem bila prvič noseča sva bila malo bolj brez denarja in sta naju njegova starša povabila zraven na dopust. Pol smo se pa skoz mogli skupaj družit nikamor nisva mogla sama, če sva slučajno hotla akcijo med dnevom in sva "ušla" iz plaže, sta čez pet minut že prišla za nama, ker se tudi njima ni več sončlo. U glavnem tudi kuhali in pospravljali smo bolj midva kot onadva in jaz sem rekla NIKOLI VEČ! A ja pa še finančno nisva privarčevala skoraj nič, bi bilo bolše če bi šla kampirat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.6.2006 8:44:07   
Anonimen
Na dopust grem ali sama ali z velikim Mičem.

Včasih greva tudi k sorodnikom, konkretno je to njegov bratranec. Nikoli nama ne teži (verjetno se mu v tisti vročini res ne dauser posted image ), ampak res čisto nič. Če mi ne bi bilo pri njem všeč, raje ne bi šla.

Ti pa kar uživaj in se ne pusti motit. Če boš presegla vse njihove meje dela/brezdelja, bodo že povedal. Ali vas pa ne bodo vač vabili?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.6.2006 11:05:29   
*Karmen*
Poanta dopusta je prav v tem, da zamenjaš okolje, klimo, da ne vidiš tistih ljudi, ki jih videvaš vsak dan žlahta, sodelavci...) in da lenariš in uživaš čisto po svoje. Vsakršno delo definitivno odpade. Midva greva na dopust VEDNO sama. Le tako se zares spočiješ. Kdo bo pa gledal tiste mrke, obtožujoče poglede in kisle ksihte svoje žlahte?

Kerensa, če mene vprašaš: odpikaj tak dopust, ki je bolj psihološka vojna in tlaka kot pa dopust v pravem pomenu besede. Privoščita si takšen dopust, da bosta lahko po mili volji počela kar bosta hotela, kadarkoli bosta hotela in kjerkoli bosta hotela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.6.2006 11:56:24   
kapesanta
midva imava prikolico zraven prikolice od mojih starišev, vmes pa je malo terasice za mizo in kuhinjo (skupno), smo pa v enem takem manjšem kampu, tko da imamo za sosede dvoje žlahtnike in troje prijateljev. Prej smo se sicer menjali, da smo bli kakšen vikend skupaj, ostalo pa vsak zase, zdaj bosta pa verjetno kar od spomladi do jeseni dol, se bomo pa pač mal prilagajali - glede na to da dobimo user posted image , nama bosta verjetno bolj v pomoč kot napoto user posted image . Se pa fajn zastopmo (tudi user posted image  nima nobenih problemov, ker sta relativno neproblematična in se bolj malo vtikata v naju).

Pri ostalih "sosedih" pa ni panike - če hočemo bit skupaj smo skupaj, drugače pa ne...

Na obalo pa gremo vsak zase, vedno pa je na razpolago čoln ali pa avto, če si glih zaželiva kakšen dan preživet "čist na svojem".

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 19.6.2006 11:57:58 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.6.2006 15:43:59   
nizozemka
jaz pa ne zivim vec v Sloveniji, zato se blazno veselim julija, ko letimo do benetk in naslednji dan na naso obalo, potem pa v MB, na katerga sem zelo navezana:)
situacija je pac taka, da vecina mojih sorodnikov se ni videla najinega sedemmesecnega sina, zato bo teh stirinajst dni prava laufarija, da vse obiscemo. drugace pa gremo na tapravi, relaksiran dopust konec avgusta za en teden v parizuser posted image .
tam pa mozgane na off, samo jaz, moj moz in najin sinuser posted image user posted image user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.6.2006 9:41:48   
Anonimen
Zame je idelan dopust taksen, da prides domov tko utrujen, da rabis kaksen dan, da se spravis k sebi..  Brez kolesa si ga skoraj ne predstavljam..
Da mi en rece.. da moram kaksen dan lezati na off.. me kar pobere verjetno..

Potrebe po tem, da bi sli z mano kaksni sorodniki ravno nimam.. ker enkrat smo to prakticirali.. pa mi ni bilo glih hudo vsec.. tudi zato, ker ni nihce nudisticen.. mi smo pa na morju zlo free..

Itak je tam veliko ljudi in jih mimo grede spoznas.. ce si zazelis druzbe...

na zadnje smo na Pagu nasli eno zlo fajn plazico.. in nasla sta jo tudi dva Italjana.. (par) in vedno smo bili edini ki smo bili ze ob pol sedmih zjutraj na plazi.. s tema dvema Italjanoma.. ker ni boljsega kot kopanje zgodaj zjutraj.. in tko smo se spoznali.. in se dobili tudi kaksen vecer..

Vcasih smo fascinirani, ko opazujemo, ko ljudje porabijo polovico casa dopusta samo za pripravo hrane, hranjenje in potem pospravljanje tega..
To je res neverjetno.. user posted image

(odgovor članu nizozemka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
20.6.2006 10:48:01   
Anonimen
Hm, dopust s sorodniki!user posted image  Nikoli več v življenu.
Dopust se reče, da ne strežeš odspredi in odvzadi vsem ki so zraven.
Ta pravi dopust je tisti, ko ležiš kot crka nekje v senčki, te boli za vse okoli, kakšno pivce se prilega, pa seveda popolna tišina.
Pravijo, da gre osel samo enkrat na led, jaz sem sicer to storila večkrat, sem se pa pred parimi leti odločila, da NIKOLI VEČ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.6.2006 10:54:14   
Anonimen
Kerensa, zakaj pa se potem silite na Plitvice? Razumem, da se ti na dopustu ne ljubi delati (meni se tudi ne), ampak če to tam od tebe pričakujejo, ne moreš enostavno priti, špilati fino gospo in cele dneve ležati. Če hočeš to, pojdite nekam sami. Če pa je to preveliko finančno breme in greste zato na Plitvice v družinsko hišo, potem pa bog pomagej. Boš pa najbrž malo pomagala, ali kako?

Mi gremo letos prvič čisto sami in se nazarensko veselim!!! Čeprav ni bilo nič hudega tudi z žlahto...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.6.2006 12:17:51   
Naty_ka
Midva z user posted image  pa zdsaj že nekaj let hodiva na dopust skupaj z njegovim bratrancem in punco. Smo istih let in se ful klapamo. Eno leto nas je bilo več- je zraven šel še drug bratranec z punco in je bila katastrofa. Nikakor se nismo mogli uskladiti. In od takrat raje gremo sami štirje.
Tudi kar se tiče pedinanja ni problema. Včasih eden včasih drugi. Pa če se kateremu zahoče da gre kam sam, pač gre.
Letos nas bo tudi šest. Najin sin bo takrat star skoraj 9 mesecev, njuna hčerka pa pet.
Bo pestro!
Kerensa, poskusi jih počasi "pripraviti" na dejstvo, da si ti na dopustu. saj mogoče ni problem postorit kako malenkost-včasih. Lepo jim že zdaj počasi prični razlagati, da si ti na dopusti in kaj pomeni za tebe dopust. Mogoče pa bojo skapirali...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.6.2006 15:16:34   
iva01
moji starši majo vikend na morju pa gremo vedno skupi namorje največkrat za mojima dvema sestramain bratom tak da nas je vedno vsaj deset dol.....pol pa mal debatiramo gremo okol na plažo sprehode, pa mi je ful dobro tako

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.6.2006 15:27:27   
MarijaPo
Meni gredo dopusti v coporativi na jetra, ker vedno na koncu samo jaz kuham, pospravljam, pazim froce,... Ljudje so res hecni, naredijo se francoza in zginejo glih takrat, ko je cas za pripravo kosila, ali pa celo recejo, da niso lacni (= ne mislijo sodelovat ori kuhanju), potem pa vse pozrejo, ko skuham.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.6.2006 19:38:05   
Annny
Kerensa, zakaj pa se potem silite na Plitvice? Razumem, da se ti na dopustu ne ljubi delati (meni se tudi ne), ampak če to tam od tebe pričakujejo, ne moreš enostavno priti, špilati fino gospo in cele dneve ležati. Če hočeš to, pojdite nekam sami. Če pa je to preveliko finančno breme in greste zato na Plitvice v družinsko hišo, potem pa bog pomagej. Boš pa najbrž malo pomagala, ali kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.6.2006 19:39:11   
Annny
No, mi z žlahto še nikoli nismo šli na dopust in tudi ne bomouser posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.6.2006 20:09:02   
marcela
Midva sva le enkrat šla s taščo na morje, ko so bili otroci še zelo majhni in naj bi bila občasno varuška, da bi lahko kdaj šla na kak tenis , dlje plavat ali na večerno pijačo. Pa je bila živa katastrofa. Obroki so mogli bit ob točno določenem času in to je pomenilo, da ko je bilo na plaži najlepše, je bilo treba 3 spakirat in it na kosilo. Potem sem pa 2 uri pomivala posodo in čistila kuhinjo. Ob 18 h je bila pa že večerja. Pa še celo pecivo sem mogla peči v tisti vročini. Ko sem enkrat na laži kupila otrokom pomes frites, sem bila deležna pridige o nezdravi prehrani.Ko gremo na dopust spremenimo malo navade in počnemo ter jemo stvrari, ki jih doma ne. Saj vendar zato pa gremo na dopust. Zdaj že več let hodimo izrecno v hotel na dopust, 351 dni v letu strežem jaz druge, 14 dni pa še lahko drugi mene, pa ni nobenih prepirov.  Za kosi,lo na palži kupim hamburgerje ali pa gremo na ribe. Gremo pa na Lopar z enimi prijatelji, ki imajo približno enako stare otroke, tako, da bomo imeli na plaži družbo stari in mladi.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.6.2006 23:22:28   
Anonimen
Moj odgovor velja predvsem Meti. - ne silim se iti na Plitvička jezera. Pravzaprav mi je zelo malo do tega, da bi sploh šla tja. Ampak če hočem iti letos na dopust (po nekaj letih, da ne bo pomote), potem enostavno moram iti tja, ker si česa drugega ne morem privoščiti (ne bom spet o svojih stroških, saj veš). Ne drži pa, da ničesar ne naredim ali da nisem ničesar pripravljena narediti. Vedno pospravim za sabo, ker se v hiši ne počutim domače (pa čeprav sem zdaj takorekoč družinski član), vedno si sama naredim za jest ali za pit ali pa skuham kofe oz. karkoli je pač že. Od nikogar ne pričakujem, da me bo stregel od spredaj in od zadaj. Istočasno pa mislim (in pričakujem), da tudi oni ne bodo pričakovali, naj jim kuham ali naj kuham z njimi, naj pospravljam z njimi ali za njimi, naj delam okrog hiše (ker je hiša "kao" toliko moja kot njihova). Na-a, to pa ne. Jaz sem NA DOPUSTU, kar pomeni, da ne naredim niti pikice več, kakor je treba. Kar zame pomeni, da porihtam sebe, otroke pa porihtava skupaj s Kamikazo. On zna pa sam zase skrbeti, pri svojih 31-ih letih, madonca. Da bom pa jaz kuhala za pol familije, večino sorodnikov in stregla vse obiske, ki pridejo pred bajto, jaz jih pa še v življenju nisem videla - ja, seveda... Sanja svinja kukuruz...
Imam sicer še varianto oditi k teti na Krk, ki ima tam penzion, ampak tam je pa spet druga zgodba.

(odgovor članu marcela)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
21.6.2006 11:30:47   
soncicaT
Veš kaj bi jaz naredila. Enostavno bi , ko bi se kdaj pogovarjali rekla točno to, kar ti tukaj pišeš...da na dopust greš dopustnikovat in ne za gospodinjsko pomočnico. Vso leto delaš, se trudiš, en teden pa res hočeš samo za uživancijo...to ne more nihče zamerit..imaš pravico do tega.

Ko sem še jaz bila doma in smo s starši hodili na morje, ojoj, mama je šla ob 11h s plaže, domov kuhat, da je bila vsa zdelana popoldne, pol pa še večerja. No enkrat smo šli s sorodniki v prikolico+šotor, tud kuhanje, pa strežnja, HVALA LEPA!Pa skoz se moraš nekaj prilagajat, bejž no bejž, a mi je treba tega v vročini in NA DOPUSTU.

Je pa še druga varianta, da gresta v kak apartma in basta...saj tu so cene še kar sprejemljive.

Uživajte na dopustu!

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 21.6.2006 11:37:01 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.6.2006 12:00:17   
Anonimen
drug teden gremo skupaj z mojimi starši na njihov vikend na cres. v bistvu je blo prvotno mišljen da gre tisa sama z njima, pol pa smo se zmislil da sem js na porodniški in da greva z mijo lahko zravn. tko da gremo za vikend vsi dol tut mož, pol pa on nazaj na šiht pol pa drug vikend pa po nas pride.
pol septembra gremo pa čist sami na rab za en teden v hotel. tm bo pa res izležavanje če že nau treba z amulci letat :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
21.6.2006 12:39:14   
NRMM
Midva od kar sva skupaj sva bila sama na morju samo 2x in sicer prvo leto ter predlani, drugače pa navadno vedno s kakšnimi kolegi, 2 leti s taščo, 1x z mojim bratom in letos gremo tudi na dopust s moževim kolegom in kolegico, ki imata pupiko 3 mesece starejšo od najine Maruše.

Ko smo bili skupaj na morju s taščo je pač bilo prilagajanje, mož je imel slabo vest, da bi jo pustil kje samo user posted image , vedno smo hodili skupaj okoli, mene so zadolžili za kuhanje in pospravljanje in potem j.... taki dopust. Naslednje leto sem še to prenašala vendar brez kuhanja, potem pa mi je zavrelo in sem rekla, da želim dopust brez tašče in tako je od takrat, ne sili več zraven, no sej zdej boljš da ne, ker bi jo tak doli pustila.

Že pa par let prakticirava dopuste v hotelu z vso postrežbo, da se temu reče resnično dopust in izležavanje, ker kuhat in pospravljat itak moram skozi vso leto doma. Dokler sem bila še v službi sem najprej dobesedno en dan odspala na dopustu, da sem prišla k sebi.
S kolegi pa grem rada kam, da mi ni dolgcajt. Nikoli se noben ne ozira na nobenega, vsak pač ob večerih po svoje, če nama je greva z njimi in obratno, drugače pa po svoje.

Kerensa ti pa zgodaj zjutraj pobaši otroka in gasa v plitvičke gozdove, tam ti ziher ne bo tašča prinesla metle in cote za prah user posted image user posted image . Izkoristi in uživaj dopust maximalno, če ti bo ratalo.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.6.2006 14:36:25   
Babaloo
Vikendi so pač vedno tako.
Vedno pričakujejo, da boš kaj pomagal narediti.
Poznam naslednji primer:
Fant in punca sta prišla na morje in je moral fant skoraj vsak dan pomagati dedu, ki je obnavljal hišo!!!!!! In to ne malo, delal je skoraj cel dan.
A misliš, da je imel kaj od dopusta?
OK, ne rečem, še prideš za cel mesec ali še več. Če pa prideš za en teden, pa menda ja ne prideš samo delat, ampak predvsem uživat, a ne???
Zakaj se ne morejo zmenit za delovno akcijo?? Tako vsi vejo, zakaj pridejo in ni problema. Če pa nevede naletiš na delovno akcijo, pa lahko po mojem kar znoriš. In čao dopust.
A nimata možnosti, da bi šla kam drugam? Ali pa si zborila vsaj nekaj dni samo za svojo ožjo družino?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.6.2006 21:29:03   
pajčolanka
jst najraj vidim da pride kdo k nama na obisk dol-seveda pod pogojem da sma na morju vsaj 10 dni...in ta obisk se šteje za 3 dni ali pa max 4 dni. zakaj preprosto itak živiva pr njegovih starših v mansardi zase to je eno, drugo ste pa tak že napisale..sex sj ne da sm kaki manjak al karkoli ampak če se nama zahoče sexa  sred dneva ali pa kadar koli mi je zadnja stvar na svetu da bi se kdo naredu kt da nič ni, v glavi pa si svoje mislu iz vljudnosti. ker bi mi blo grozno tako v apartmaju sexat če nebi bla sama, tiste 3-4 dni ko pa pridejo na obisk pa se zadrživa pa že mal prej pa še kasnej nadoknadva... nč tko je...ko si na dopustu si pač tam zato da uživaš in da se ti fučka za vse kar počneš in česar ne počneš....user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
24.6.2006 0:27:03   
Anonimen
TAŠČE, TASTI, SVAKI, SVAKINJE......odpade vse kar leze in gre.

VEDNOOOOOOOO sem in VEDNO bom na dopust hodila sama z mojim in seveda najinimi frocki. To je čas za uživanje, brezdelje, poležavanje...

Tudi prijateljem se ne mislim prilagajat, slišala sem že nešteto zgodbic, kako so potem prijateljstva razpadla, pa ta je to rekel, pa una je takrat kuhala, pa zvečer so se moški skregali...ma ni šans, sem raje doma in kosim travo če je treba ali pa kopljem jarke...never never

PA KERENSA, te sploh ne štekam, ZAKAJ VENDAR MORAŠ Z NJIMI NA DOPUST...

Ali ne znata iti sama nekam po svoje...že zaradi sexa a ne, če praviš da ne boš zdržala user posted image

Jaz grem raje za Savo samo z mojim kot v Dalmacijo s kako žlahto...pa sem ful nora na morje..user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
25.6.2006 3:02:31   
Anonimen
Uf, samo dopusta s sorodniki ne. Pa čeprav jih tud sicer nič ne vidim, samo mi nismo ena velika ljubeča družina. Prvo leto se je njegova mama še nekaj silila zraven, da nama bo kuhala, da bova midva lahko počivala user posted image , pa sm rekla, al bo na morju ona, al pa midva, vsi skupi pa ne. Tud mojmu ni blo kej dost jasno, ker je bil navajen, da je z bivšo zmeri s svojimi tastarimi na morje hodu, zdej se pa čuti prav osvobojenega.user posted image  Mi je po prvem takem dopustu povedal, da se še ni mel tako dobro.
Meni je bil že to višek, ker naju je uspel moj svak prepričat, da je s tamalim prišel za vikend na obisk, da tamali še zadnji vikend morja zaužije. Pa saj ne, da niso bili že itak skoraj celo poletje tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
25.6.2006 5:21:19   
Anonimen
Babe... če ni denarja, je sranje... vsaj, kar se dopusta tiče... al' lepo ostanem tukaj v BTC-ju, sama z ožjo familijo, al' pa mrknem na Plitvice in gledam eno goro folka v bajti, pred bajto, na bajti, pod bajto... user posted image

No, zdej, ko sm pa to napisala, sm dobila pa en čudn filing, da bi mi blo pa mogoče boljš v Atlantisu v BTC-ju... user posted image  ... al' pa res ob Savi (200 m stran jo mam, madonca)... Sej na Plitvicah tut ni morja, tko, kt tuki v BTC-ju... je sam reka, kt tuki Sava... pa tista jezera, k so itak mrzla... user posted image ... če pa v BTC-ju ostanem, pa še pršparam... ma ja, kaj bom pršparala, če pa nč nimam... user posted image

Mater, blagor vam, babe, ej... a mi katera posodi trajnik, da si na obroke plačam neki, kar bi blo dopustu podobn? RESNO. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
25.6.2006 9:57:58   
pajčolanka
sj pa ni nujn it nekam na drago, ne vem, mene ločita do morja še dobra dva mesca ker grem konc avgusta in sma že lani šla isti kraj isto destinacijo. po sezoni je precej cenej, in verjemi nč manj toplo. itak pa če maš sranje z vremenom si lahko tud sred julija v skor bundi.... men je boljš po sezoni, sonce ni več tok fejst močno, voda je še vedno normalno topla, je ful manj gužve... no razn če maš šolo obvezne otročke...
drgač pa se da pocen tud pridt skoz, kaj pa kaki kamp, sj veliko kdo oddaja prikolico, ali pa kake firme oddajajo apartmaje....
mal poglej:
http://www.telekom.si/turizem/pocitniski_apartmaji/hrvaska/kamp_lopari_otok_mali_losinj/
recimo od 1.9 napreej je dobrih5 jujrjev na dan...pa če greš za en teden je to dobrih 35.000 sj vem je daleč do tja sam boš vsaj sama...
ali pa kj takega...
http://www.bolha.com/oglas1673079
http://www.bolha.com/oglas1672532
http://www.bolha.com/oglas1512356

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Piškoti/kruh
dejzi

Kdaj ste svojemu malčku ponudile piškot oz. skorjico kruha za grizljat?

prej (37%)

7m (28%)

8m (16%)

9m (7%)

10m (5%)

kasneje (6%)

Število vseh glasov: 391

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!