Sita
|
Tole je pa res zabavno brati. No, jaz sem večinoma sama na dopustu z otroci. Mož nas pripelje, ostane nekaj dni z nami - tekrat cele dneve jadramo s to najino malo barčico, ponoči pa še midva sama v mesečini in se zapeljeva na kak otok ... zelo je romantično, potem pa moj dragi gre domov, ker mora služit, da me lahko uživamo, pa pride čez kake 14 dni nazaj za malo podaljšani vikend in spet jadramo in se občasno potapljamo in opazujemo podvodni svet, pa potem spet gre in smo spet same itd. - letos bom skoraj dva meseca na dopustu z otroki. Smo v prikolici, tik ob morju, imamo celo svoj košček plaže. Ko sem pa sama s svojimi otroki pa veliko plavamo skupaj, se igramo badminton, monopoli, in jaz si vzamem celo knjižnico knjig in vse ogromno beremo in se pogovarjamo, hranimo rakovice in ribe, zvečer se pa sprehajamo, hodimo daleč po obali do trde teme ... Skratka lepo nam je, letos bomo upam dobile kak obisk, sicer nam je včasih malo dolgčas - včasih pogrešam kake prijatelje in tudi mamo, ker živi daleč od mene in jo tudi sicer zelo pogrešam, drugi sorodniki (moževi) pa sploh ne hodijo na morje .... Sem pa tudi na morju že spoznala neko gospo, ki je bila enako sama z otrokom in je mož tudi k njej prihajal le za konec tedna. Radi sva skupaj kramljali in pili kavo, si pomagali v nevihti, ko je meni šotor puščal (letos bom prvič v prikolici) in sploh je fajn, če poznaš koga, da nisi čisto sam. Jaz sem veliko sama, zato, družbo kar pogrešam, še posebej pa računalnik, ki ga na morju tudi nimam.