bobika
|
Pozdravljene čvekice! LARI in ALEKSEJU VSE NAJBOLJŠE! renen: Tudi jaz te ne bi strašila, ampak jaz bi na tvojem mestu šla k pediatru. Manca je tudi imela bronhitis in njeni znaki so bili podobni kot je pisala ovčka. Nič vročine, hropenje in suh kašelj. Tudi Manca ni kašljala med spanjem, najhuje je bilo zaspati in kašelj jo je mučil, če je jokala. Sem najprej mislila, da se je malo prehladila in se že izkašljuje. Po treh dneh pa smo šli k pediatrinji. Dobila je inhalator in je bilo kar boljše. Virusni bronhitis pa traja kar nekaj časa in če ga ne pozdraviš se lahko to ponavlja in nastane kronični, kar pa ni dobro. Upam, da ni kaj hudega. Lepo se pozdravite. tebi Naya pa naj ta čebelica pomaga, da te boš veselo skakala okoli računalnika in nas razeveseljevala z vašimi dogodivščinami in nasveti.. barva očk: Obliko ima baje po meni, barvo pa po atiju (rjavo) Podobnost: hvala za komplimente. Od začetka so vsi govorili, da je cela mami, sedaj pa, da je cela ati. Velikokrat sem pa od tistih, ki je niso znali opredeljiti komu je podobna slišala, da sma si midva full podobna . Kaj vse ne ugotovijo, ko imaš otroka. Jaz sama pa ne vidim druge podobnosti z nama, kot barvo oči po atiju in obliko ust pravtako po atiju. Mi pri hranjenju še nismo uvedli čisto samostojn obrok. Je ponavadi še mleko na vrh. in tudi ritma hranjenja nimamo določenega. Dopoldan ji enkrat dam sadje ali zelenjavo, popoldan pa obratno. moram iti, vam še zvečer pišem kako je bilo v posvetovalnici.
|