Anonimen
|
Oblačenje - Kakšni res že preveč oblačijo svoje otročke in se tudi jaz sprašujem, kaj hudiča jim bojo navlekli gor pozimi, ampak to govorim za res kakšne ekstreme. Jaz Špelo oblečem zgoraj v bodi z dolgimi rokavi, čez kako jopico ali pulover, pa brezrokavnik a la bunda, samo brez rokavov, toliko, da ji greje trup. Žabic ji še ne dam, pa kape tud ne. Če mrzlo piha, ji dam trak za ušesa. Jureta malo bolj oblečem, ker on pač smo leži in ne ogreva sam sebe dodatno z gibanjem, pokrijem ga tudi vedno v vozičku, ga pa oblečem v bodi z dolgimi rokavi, tanko jopico s kapuco, flis, pa kapuco mu dam na glavo, spodaj pa podložene hlače in nogavičke ali pa žabice in čez tanke hlače, pa ene copatke malo toplejše smo mu za ven kupli. Pa tanka dekica čez. Za v lupinico ga pa brez flisa dam in kapuce nima na glavi, ker v lupinici je ful toplo. CSI tudi jaz zelo rada gledam, še raje pa Lost in sem včeraj bila ful vesela, da sem končno dočakala novo sezono , pa čeprav je ful pozno. Pa TV gledam, namesto, da visim tu na RR. Slednjega poštimam med reklamami. ajdaN, Jure je imel pa Špele že poln kufer, ko se je obešala po njem, zato se tako kislo drži. Samo je to najboljša fotka, ki jo imam, da sta takole skupaj, pa sem to dala v avatar. pikica*, sem glih včeraj mislila nate, kje se skrivaš, pa sem ti že hotla pisat, če je vse ok s tabo. Pa vidim, da imate ful gužvo. No, sej ti bom pisala mal, enkrat do konca tedna bom že našla čas tudi za to. Katja in Tinka, super za vrtec! Tinka, moje sožalje za Franco. Držim pesti, da gre že naslednji mesec na zimovanje. Drugače pa pridemo. Bobika, res sta si ful podobna Špela in Jure. Sploh, ko primerjaš fotke istih starosti. Imamo nekaj takega kot ajdaN, ko sta si tamaladva podobnakot jajce jajcu. A&T, Prekmurke ste res fajn punce! Rija, ne sekiraj se glede socializacije. Če bo šel v vrtec, ne bo nič prepozno pri 4 letih. Jaz sem imela probleme samo zato, ker nisem bila v vrtcu sploh in so se v šoli vsi že iz vrtca poznali, jaz sem bila pa tam peto kolo in nevajena socialnih stikov, pa sem ful šepala s tem večino otroštva. Ampak jaz sem bila že tako zaprta vase, Til je pa tak vesel otroček, družaben in se bo v vrtcu in potem v šoli ziher hitro vklopil. Fiona, lepo, da si se spet malo oglasila! Ela je prelepa punčka! Samo ti bojo brisali prevelike slike, veš. Sem vesela, da sem prišla pravočasno, da sem še videla vse. A mi zna katera povedat, kakšne so številke cotk iz C&A v primerjavi s H&M? Večje, manjše, enake? Da vem izbirat dans, ko bomo tam.
|