KatjaD
|
Orka** - kakšne luštne slikice. Taši - mi smo takšnih in drugačnih bušk že kar vajeni... Matic se včasih kar zanalašč kam zaleti in potem razlaga, da je naredil bum . Upam, da se kaj boljše počutiš. Rija - eno za Tila, da boste tudi čez tole čim prej... Mene je pa danes Matic ful prijetno presenetil. Sva šla po 14 dneh spet v vrtec in sem mislila, da bo spet kakšna kriza, on pa veselo zamašira not in mi pomaha, lump mali... Sem bila prav vesela. In je bil ful priden, samo spal še ni tam, sva se zmenili, da bi kakšen dan počakali, da se spet "uvede". PA pridem ob kosilu po njega in mali poje, si umije roke in se gre uležt na prvi ležalnik, ki ga je našel... Je bil kar razočaran, da mora z mano domov, on bi "ajal" . Hrana - mi smo v teh 10 dneh, ko je bil tako bolan shujšali pol kile, ker sploh nič nisem uspela psravit v njega (oziroma po 2-3 žlice, potem pa konec), včeraj pa je dobil nazaj apetit in ga sploh ne moremo več nafutrat . Očitno mora nadoknadit za vseh 10 dni za nazaj. Danes je npr. pojedel v vrtcu zajtrk ob 8:30 (kruh z namazom), potem ob 10-ih malico (sadje), ob 11:30 kosilo (juha, skutin cmok in omaka, solata), potem nujno 1 dcl mleka pred spanjem, ko se je zbudil ob 15-ih eno celo banano, čez pol ure joto, ko smo mi jedli kosilo, ob 17-ih celo breskev, ob 18:30 večerjo (čokolino) in zdajle še 2,5 dcl mleka pred spanjem. Mislim, sploh ne vem kam vse to da . Drugače pa je načeloma jedel manj (pred boleznijo), kot kakšen mesec ali dva nazaj... - no, samo malo manjše porcije.
|