tinkamiška
|
Hojla! Iza spančka, pa ma malo časa RR prebirat. V bazenčku smo mi recimo največ 10 minut vsega skupaj, malo se igramo, potem jo pa še namilim in sperem. Res uživa in se reži, pa igračke mora vse prelizat. Zdej že tiste pikapolonce in metuljčke, ki so ob strani pritrjeni sama dol vleče Jah, mi še vedno nismo nič kakali , če do ponedeljka ne bo nič, kličem pediatrinjo. Nam nič ne pomaga, se sprašujem kje je vsa ta hrana, ki jo Iza popapa in zakaj nič ne pritiska, kot, da je spolh nebi nič tiščalo Včeraj je pila sladkane kamilčke pa nič, bom jutri zjutraj poskusila še na tešče, ampak ne vem, če bo hotela, ker je na vajena, da dobi jošek... Se pa ponoči zbuja že dva dni na 1-2 uri! Pa nič ne jamra ampak bi gospodična čvekala, bincala z nogicami, z rokicami delala "poč, poč, poč"(to smo se naučili pred parimi dnevi in se ji zgleda tako dopade ), jst sem pa čisto , zjutraj pa ob 7ih vstat in se reži in je vsa dobrovoljna. Čez dan gre spat 3x, spi pa od 1-2 uri v kosu. Čestitam vsem 5 mesečnikom Kr ne morem verjet, da bo Iza čez 8 dni stara že 6 mesecev! Joj, kako gre hitro! Lepo se imejte in lep vikend vam želim! Tinka