meta22
|
Živjo čvekice! naš val pa se danes pridružuje 5 mesečnikom!!! bobika, vse najboljše tudi tvoji manci. ji val pošilja enega slinastega poljubčka za njun rojstni dan. smo bili včeraj cel dan zdoma, tako da sem danes morala cel vaš roman spet brat. sem morala kar zapiske delat, da lahko zdaj odgovarjam. no pa začnimo: nemsis, obvezno poročaj, kako je bilo na krstu, ker takšno vročino, kot smo mi imeli včeraj v prlekiji, ste morali imeti tudi vi prek mure. al pa mura kaj ohladi zrak?!!! naš grofek pa tako sladko spi, da se kaj malo obrne. spi na trebuščku, pa mislim da zato ni tak telovadec pri spanju. moram pa ga položiti v pojstlico čist pri nogah, ker do jutra zleze čist gor. vaši pa so že kar jedci. mi smo še vedno samo jabolko pa korenček probali, meso al pa krompirček pa nas še čaka v bljižni prihodnosti. sem pri tem uvajanju kar malo zmedena. sem se te dni malo bol poglobila v to zadevo, pa sem še samo bol zmedena. mam en kup vprašanj: a zelenjavo kuhate pred miksanjem v kašico, kolko žlic dajete da poje,in da lahko rečem da je en obrok, kako miksate (mikser ali palični-sem probala z paličnim pa ni glih ratala kašica), al je vaša kašica čist tekoča al ma koščke že notri- se ful bojim da se naš zadavi. sem začela malo bolj razmišljati o tem, ker opažam da mi bo počasi zmanjkalo mleka. že tako mu večer dam prilagojeno mleko povrh mojega, sedaj pa bom verjetno morala še čez dan dat kak deci prilagojenega. moj mlekec se počasi poslavlja ! tinkamiška, bravo za kakanje. če boš mela srečo, bo vse dalje kakor treba,če ne, pa bo tako kot pri našem valu, ki kaka vsake toliko. mi gremo danes čapkat v ta veliki bazen in bo mali imel obvezno pleničko gor. kaj če kak drekec spusti? doma v našem bazenčku pa je obvezno nagec!!! kremo pa bomo tudi mi uporabljali občasno. je tako sonce, da ga bo v senci tudi ožgalo!!! ga pazim zelo, pa tudi po peti uri v senci prekleto žge. ajdaN, kje pri ljutomeru??? jaz sem v bližini ljutomera doma. na koncu bova ugotovili, da sva skoraj sosedi ! štajerke: srečica, bobika, tinkamiška, prlečka: meta22, prekmurki: rija renan- kdaj in kje stopimo v akcijo da damo kontro lublančankam!!! fajn se mejte danes, naš grofek že spet spi v muzikantnštadlu, pa še previti ga moram prej ko zadrnjoha, ker smrdi do sem od njega!!! KLP mETA
|