Anonimen
|
Čau punce! Jaz opravljam še predzadnjo tlako v službi. Komaj čakam konec. Dans sem se kar v trenirko oblekla za v službo, briga me, ker me kavbojke že tako šponajo, da še stoje komaj diham v njih, kaj šele sede, prekrvavitev se mi pa čisto ustavi, če sedim v njih. Alenkica, si se zmotila ne, pa si hotela Tinkimiški napisat tiste besede. Z mojo nosečnostjo je k sreči vse ok. Je pa Tinka kar boga. Skoz mora ležat, ful krvavi in boli jo, včeraj je še vročino fasala, tako da s(m)o se že ustrašli, da ne bo rabila nazaj v bolnico it, samo pravi, da je danes že bolje, da nima več vročine. Upam, da se kmalu pocajta. AjdaN, dobra si, da takole dirkaš okrog. Jaz si ne predstavljam čez dva meseca kaj takega počet. Čeprav kaj pa veš, mogoče mi bo pa celo zneslo, če se bom doma uspela kaj k sebi spravit. Saj moram malo kondicije tudi jaz dobit, da bom lažje rodila in potem skrbela za dva pamžka. Moram priznat, da me je kar strah kako bom folgala, ko bomo sami, glede na to, da imam v bistvu za 4 za skrbet - dva in dva . Tko da men se res še nič ne mudi rodit. Šmarnica, si kaj probala kupit v Zari za Mineo? Jaz sicer še nisem, ampak skoz poslušam, kako majhne številke imajo, pa bi mogoče imeli tudi kaj dovolj ozkega zanjo. Eros, lušna slikica, za ostale pogledat pa nimam gesla. Mi ga pošlješ? Je pa res že velika punca Klavdija!
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 2.5.2007 12:52:26 >
|