|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2006
1.5.2007 21:32:19   
ajdaN
Čer čveke čvekasteuser posted image ! Ste pa udarle debato včerej! Jst sm šla pa kar spat, pa smo potem drnjohali do malo čez 8 zjutrajuser posted image . Pa še čez dan 2,5h mali, pa 2h midva. Mal nabiram kondicije za skorajšnja nočna vstajanjauser posted image .

Dans sem spet prehodila enih km, pa nič ne nucauser posted image . Že dopoldne smo bili 1,5h na sprehodu, pa potem popoldne še pol ure, pa še 1x skoraj 1h. Matr kondicije imam fuuuul, mulčku/smrkljici se pa nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image ! Majčice pa rojevajo kot po tekočem trakuuser posted image !

Eros pri nas stopnice obvlada že kar lep čas - jih je moral osvojit, ker se ga meni niti slučajno ni dalo nosit. Pa tudi dol mu gre, sicer rabi roko, ampak šiba. Če jih je pa samo enih par, se pa lepo obrne okrog in gre rikverc dol.

Matr Bobika pol pa res nisi ti nosečka. Ti nekak nisem verjela kljub zanikanjuuser posted image . Me prav zanima katera je - nekak ste kar vse zanikaleuser posted image . Pol bom šla pa rodit, pa ne bom mela cajta spremljat kako in kaj. Mene pa tko firbec daje.

Uuuuuuuu Šmarnica ste pa lahka kategorija!!! Kje so taki kg pri našem! Je imel pri pol leta preko 9kguser posted image ! Za tele zadnje dva meseca bi takoj zamenjala našega z vašo. Ampak na srečo je bilo z nosečnostjo vse OK, tako da sem tudi njegvih trenutnih 13kg brez problema dvigala. Verjamem, pa da ni luštno se nostop sekirat, če je otrok prelahek in po možnosti še jest noče.

Nič se mi ne da več pisat, grem počakat user posted image  - je ravno klical, da prihaja s špila, potem pa verjetno že počasi drnjohat! Čeprav sem bolj za rodit. Mirno noč vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil katrin -- 4.5.2007 22:39:26 >

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6351
   RE: JANUARKE 2006
1.5.2007 21:43:35   
nemsis
No, pa še ena slikica naše princeske.  AjdaN naša žal ni imela kje trenirati plezanja po stopnicah. Smo v bloku in do stanovanja se peljemo z dvigalom. Drugače je tudi naša že hodila po stopnicah, če si jo seveda držal za roke. Ampak danes je pa to plezanje opravila brez moje pomoči.  user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6352
2.5.2007 10:33:27   
šmarnica
AjdaN - imaš pa res veliko kondicije. Zato pa mali/mala še vedno vztraja v tvojem trebuščku. Privošči mu/ji še teh nekaj lepih trenutkov 100% s teboj ; potem te bo itak moral-a deliti z cel kup ljudmi user posted image .
Glede naše male lahke dame me pa najbolj jezi to, ker jo imajo vsi za še ne eno leto staro in jo non stop sprašujejo, kdaj bo imela prvo svečko. Potem pa šok, ko rečem, da bo letos imela že drugo. Pa moti me, ker ji razen oblekic vse pada z ritke. Še tako ozke hlače so preširoke. Saj drugače zgleda tako manekensko lepa. V kiklicah in oblekicah pa ima nogice kot ene zobotrebce (je korajžna, da upa stati na njih user posted image ).
Je pa izredno bistra; cel kup že zna povedat, komentira itak vse (ogovori vsako teto na cesti, olaja vsakega kuža, ...) sama pove, da hoče iti spat (in tudi zaspi ne da bi enkrat samkrat vzdihila). Spat hodi dvakrat na dan (vsakič po uro do dve), ponoči spi celo noč že od 9 meseca dalje (kljub temu, da od cca 17 ure dalje noče več ničesar jesti). Skratka, je zelo, zelo pridna deklica. user posted image user posted image

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6353
2.5.2007 12:07:35   
alenkica
Zivjo vsem!

Kako lepo da ste se tako razpisale. Pa res veliko o nosečnosti, še  malo pa se bom še jaz pridružila (se hecam user posted image user posted image ).

Ali mogoče veste kdo je še nosečka izmed januark?

Tašonka: ti se kar zjoči, to vedno dobro dene. Uživaj v lepih trenutkih s svojo družino, za novega pikeca pa ne se preveč sekirat, ker bo še slabše. Zdaj imaš angelčka, ki ti bo zrihtal novo pikico ali pikeca.

Šmarnica: ful sem se nasmejala, ko sem prebrala o tvojih otročkih - izjave, ki jih še odrasli ne pričakujemo. Čestitke za 4 otroke. Verjamem da si ne predstavljaš življ. brez njih. jaz si ga tudine predstavljam brez Jureta.

Smo malo pohajali po naši primorski. Biloje lepo vreme, toplo. Zdaj pa upam da bo dež, da nam malo zalije našo njivo, ker je prava puščava. Imamo Vogršček 2 km stran pa nimamo namakalne. Celo 100m od nas ga imajo, pa nam nočejo dat vode. Uf, smo jezni!!

Jure je priden. Stalno hodi na balkon zalivat rožice, pa kozličke lovi in zelo zanimiv mu je postal naš pes ko se kotali po tleh. Se mu smeje prav iz srca.

imejte se lepo!

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6354
2.5.2007 12:51:32   
Anonimen
Čau punce! Jaz opravljam še predzadnjo tlako v službi.user posted image  Komaj čakam konec. Dans sem se kar v trenirko oblekla za v službo, briga me, ker me kavbojke že tako šponajo, da še stoje komaj diham v njih, kaj šele sede, prekrvavitev se mi pa čisto ustavi, če sedim v njih.

Alenkica, si se zmotila ne, pa si hotela Tinkimiški napisat tiste besede. Z mojo nosečnostjo je k sreči vse ok.user posted image

Je pa Tinka kar boga. Skoz mora ležat, ful krvavi in boli jo, včeraj je še vročino fasala, tako da s(m)o se že ustrašli, da ne bo rabila nazaj v bolnico it, samo pravi, da je danes že bolje, da nima več vročine. Upam, da se kmalu pocajta. user posted image

AjdaN, dobra si, da takole dirkaš okrog. Jaz si ne predstavljam čez dva meseca kaj takega počet. Čeprav kaj pa veš, mogoče mi bo pa celo zneslo, če se bom doma uspela kaj k sebi spravit. Saj moram malo kondicije tudi jaz dobit, da bom lažje rodila in potem skrbela za dva pamžka. Moram priznat, da me je kar strah kako bom folgala, ko bomo sami, glede na to, da imam v bistvu za 4 za skrbet - dva user posted image  in dva user posted image . Tko da men se res še nič ne mudi rodit.user posted image

Šmarnica, si kaj probala kupit v Zari za Mineo? Jaz sicer še nisem, ampak skoz poslušam, kako majhne številke imajo, pa bi mogoče imeli tudi kaj dovolj ozkega zanjo.

Eros, lušna slikica, za ostale pogledat pa nimam gesla. Mi ga pošlješ? Je pa res že velika punca Klavdija!

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 2.5.2007 12:52:26 >

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6355
2.5.2007 15:18:04   
alenkica
Tašonka: se ti opravičujem, nisem hotela. Seveda je bilo namenjeno Tinkamiški.

Upam, da se bo kmalu pozdravila, vsaj fizično.

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6356
2.5.2007 15:36:35   
Anonimen
Nič se ne sekirat alenkica, saj nisem užaljena.user posted image

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6357
2.5.2007 15:48:05   
šmarnica
Tašonka -hvala za nasvet, vendar te trgovine ne poznam. Kje pa sploh je?

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6358
2.5.2007 20:22:10   
KatjaD
šmarnica - Zara je v BTC-ju nasproti Emporiuma.

Ste se pa čez praznike načvekale, da je groza. Sem rabila pol ure, da sem se prebila.
Mi pa smo cele praznike bolj ali manj uživali na sončku in svežem zraku. Malo na Dolenjskem, malo na Štajerskem, malo v Savinjski,... Moj otrok bo kmalu postal nomad, če bo šlo takole naprej. Samo še spati bi moral začeti v avtu, pa bi bila naša popotovanja popolna!

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6359
2.5.2007 20:56:40   
rija
ojla pupe...

tudi mi smo se danes malo potepali, potem pa je naš mladič od vsega norenja postal noro utrujen in smo šli domov...pa potem še malo ven v kamenje, ki je trenutno najbolj IN.

pa še eno stvar je začel naš mali user posted image : včeraj je s pomočjo ene gobe, ki jo je zložil na kup, splezal na radiator, se prijel za okensko polico in gledal ven user posted image user posted image user posted image  . danes je vso vajo ponovil.....user posted image  torej postaja zelo, zelo nevaren sam sebi.... bo treba še bolj pazit, ker steguje nogo na vsak blesav klin, ki moli kje ven in hoče plezat.....pa čudno, smo bolj ali manj na ravnici, nima glih nekih alpinističnih genovuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 6360
3.5.2007 10:17:13   
renan
pozdravljene!

vam moram povedat, kaj smo včeraj doživeli. smo šli izbrat sedežno za tukaj. glavna napaka je bila, da sva vzela vladimirja  s sabo in to brez vozička. očka je imel teorijo, da bova ga držala za rokice in se bomo lepo sprehodili do salona. tam pa živa groza.user posted image sem mislila, da nas bodo ven vrgli...mali je tekal naokoli kot tornado. njegov cilj je bil, da zbere vse cene. midva sva tekala za njim, da bi zložila cene nazaj na svojo mesto. on je bil seveda hitrejši. zbal se ni niti prodajalke, niti prodajalca. ko sem ga skušala zvleči stran, se ni pustil. ko sva ga vzela v roke, se je zvijal..v glavnem, nikoli več v salon pohištva brez vozička..če bi bil lepo privezan noter, bi mogoče zbrala kaj drugega, zdaj se pa danes skoraj ne spomnim, kakšno barvo sva izbrala. možek je bil šokiran, ker ni imel pojma, kako zelo "vitalen" zna biti vladimir čez dan , ko je zdrav..mi je zvečer pel slavospeve, ker sem cel dan z malim user posted image ..user posted image   razen te dogodivščine me je včeraj uspel zakleniti ven na balkon, tako da sem na kopalnično okno nazaj plezala..dolgačas mi z njim res ni nikoli..

glede plezanja: pri nas je podobno. trenutno je padel  voziček, že zdavnaj smo osvojili kavče ipd..radiatorji še niso padli..user posted image user posted image user posted image

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6361
3.5.2007 13:40:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šmarnica

Tašonka -hvala za nasvet, vendar te trgovine ne poznam. Kje pa sploh je?

No, ti je že Katja odgovorila. V BTC-ju nasproti Emporiuma je.user posted image Saj jaz sploh še nisem bila tam, samo spomnila sem se, da so se babe tukaj na RR pogovarjale, kako majhne številke imajo, pa sem pomislila, da imajo mogoče tudi ozke modele. Ni greh pokukat not, ko boš kaj tam hodila, pa zdaj je tudi Minea tako velika, da ji lahko tudi kar tam probaš, če ji je prav, da ne kupiš brez veze.

Renan, vam se pa ful dogaja zadnje čase.user posted image Vladimirja razganja sto na uro.user posted image Čeprav verjamem, da v trgovini ni bilo smešno.

O šit, rija, tole pa res ni več hec, da takole na okno pleza. A obstajajo kaka varovala za okna, da slučajno ne bi čofnil skozi?

Špeli pa tudi vedno več kozlarij hodi po glavi. Zdaj, ko smo balkonska vrata prestavili par metrov bolj ven, ker smo si povečali stanovanje (zaprli balkon), ji je ful zabavno ratalo si postavljat stol zraven ali kaj drugega in plezat gor, ali pa kar na suho poskuša splezat po šipi. Saj ji ne gre seveda, samo me je skoz strah, da bo glih takrat, ko bom jaz stran gledala, mi ušpičila kakšno takšno, da bo samo padla v šipo in se porezala, če bi se razbila. Saj drugače smo v pritličju, v globino nima kam past, samo bi vseeno lahko imeli sranje.user posted image

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6362
3.5.2007 14:14:48   
bobika
Pozdraljene!
Si bom vzela malo časa za pisanje.
Kot vidim tudi vaši malčki delajo prave vragolije user posted image . Takšnih podvigov kot  jih imata Til in Vladimir Manca še nima.
Ušpiči pa prav to kar ne bi smela user posted image . Mene najbolj skrbijo njeni skoki v otroški poslici user posted image . Ne vem kako naj ji preprečim, da ne bi skakala in se stegovala preko? Ko se zbudi se tako odriva in skače, da ji cel zgornji del telesa visi preko. Samo čakam, kdaj bo katastrofa.
Za svojo sobo razmišljam,  da bi ji kar navadno poso z varovalom kupili in spodaj napihljivo poslo dali za nekaj časa, če bi izvajala kakšne akrobacije.

Prazniki so mimo mi smo jih preživeli precej delovno v urejanju stanovanja. Smo kar daleč in upamo, da nam v treh tednih uspe narediti toliko, da se lahko preselimo.
Smo se pa tudi zabavali. Ob tistih dneh, ko je bila takšna vročina se je Manca že kopala v topli vodi od zunaj (29.4.) Full je uživala mi pa znjo, ker se je imela tako fajn.
1.5. smo bili v živaljskem vrtu v zagrebu. Manca ni imela kaj dosti od tega, saj je bila precejšnja gužva in lene živali. niso ji bile preveč zanimive, ker so bile ali preveč oddaljene ali pa niso bile v akciji. Še najbolj zanimiv je bil morski lev, ko se je oglašal in plaval. Je kar za njim ponavljala user posted image

Še slikica, kako sva praktično je bilo izkosristiti paucha. Ker iz vozička ni nič videla, za hodit pa je bila prevelika gužva sva se kar po večini nosili user posted image .
Sem si pa že drugega paucha naredila - poletnega user posted image
user posted image
skoraj je že zaspala user posted image

V albumu imam še nekaj novih slikic, če si jih katera želi ogledati naj pove in pošljem geslo.

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6363
3.5.2007 14:50:45   
renan
bobika: žal sem šele na 1.5. zvedela, da je ta dan v maksimiru totalna gužva, drugače bi te opozorila. tam imajo vsako leto delavci praznovanje in delijo zastonj pasulj. baje jih je letos ok. 25000 bilo tam. sem mislila na vas, kako vam je v tej gužvi..

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6364
3.5.2007 18:53:24   
Rahelca
Drage moje, samo par dni me ni bilo, sem morala dva dni brat!!!
Mi smo bili na Zaplani, bilo je super. Sara se je pozdravila (trkam). Izgleda, da ji je Primotren prijel in jo ozdravil tudi kašlja. Zdaj bolje je, juhice, skutke. ostalega še ne. Ampak glede na to, da je bila samo na mleku, je to uspeh. Tudi pije dovolj. Izgleda, da je res zdrava. V ponedeljek greva spet v vrtec. No, jaz v službo. Sem se pa spet navezala nanjo, tako da mi bo spet hudo...
Zdaj že veliko pove, tudi razume. seveda je za besedo NE gluha. Tudi nagajiva je.
Tudi jaz sem OK, tehtnica pa se je med prazniki pokvarila. Kaže več kot običajno user posted image .

< Sporočilo je popravil Rahelca -- 3.5.2007 18:55:32 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6365
3.5.2007 21:37:14   
bobika
renan: saj smo vedeli, da bo gužva. Smo bili že pred 4 leti brez otrok in je bila gužva. Za tisto praznovanje smo se pa spomnili, ko smo prišli tja user posted image . Konec koncev so še tako in tako otroci skoraj premali za živalski vrt (vsaj Manca).
Ti pa moram povedati, da smo se že drugič vozili ko nori po Zagrebu in iskali zoo oz. stadion. Je kolega hodil spraševati in so ga zagrebčani pošiljali iz enega konca na drugega. Na koncu smo prišli do trgovine za živali user posted image user posted image user posted image , pol pa le končno do stadiona.
Nismo imeli sreče, ker nam je na parkingu nekdo spraskal avto user posted image
Je pa bila ena baka v zooju zelo prijazna in je Manci dala balon user posted image . Manca je laufala k njej in ji je baka kar balon dala. Sma ji ga hoteli vrniti in ga ni hotela nazaj. Zelo prijazna gospa user posted image

Rahelca: sem vesela, da sta boljše. Upam in vama želim, da bosta zdravi čimdlej.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6366
4.5.2007 10:28:19   
renan
bobika: blizu stadiona res ni dobro slo. registracije imeti. se najde kar precej primitivnih navijačev tukaj okoli..se pa takšne stvari dogajajo tudi drugod. mojemu možu so izpraskali avto zadnji dan v muenchnu. sva parkirala na dvorišču bloka, ker sva pakirala noter stvari. zgleda, da je nekoga zmotilo, ali pa je bil to glas z neba, da se poberemo iz nemčije.user posted image  

lep dan vsem..

renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6367
4.5.2007 13:56:38   
srečica
Evo punce, da vas še midva malo pozdraviva.

Kako ste? razpisale ste se tako, da sploh nimam časa prebrat na nazaj.

Naš Anže je mali nagajivček kot vedno. Vse je po starem, novo je to, da že vse govori.

Čestitam vse za nosečnost.

Tinkamiška zate pa mi je zelo hudo. Saj bo kmalu boljše. Bo še prišel tvoj drugi pikec, ko bo čas.

LIJU: zakaj se nisi zadnjič vstavila, ko ste se peljali mimo? Sem mislila, da se boste, samo bili to pri andrejevi babici. Škoda da se nisva uspeli srečat. Pa drugič.

Nekaj slikic in prelepe pozdrave od naju,

PAPA

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6368
4.5.2007 14:00:15   
srečica
slikice:

avto in jaz

user posted image

mali vrtnar

user posted image

nasmešek samo za vas

user posted image

zamišljen
user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 4.5.2007 22:38:22 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6369
4.5.2007 16:09:56   
shooo
ojla bejbe!
smo nocoj prispeli s hvara in bilo je fantasticno. se dobro da bo kmalu "ta pravi"
dopust da bomo lahko spet sli.

Tinka, upam da si boljse (sicer pa imas mail).

ajdaN: se cakate? fajn da si se odlocila za sling.sicer PA : NI SE TI SANJALO,mi smo tisti cudaki ki smo vadili z mackomuser posted image .

glede HRANE IN KG je pri nas tako da nezica nacelom je vse i kadar je lacna zacne jamrrati : kuh(kruh),kes (keks) ali samo nam nam.nova beseda je dadoda kar naj bi bilo jagoda.in PIVA za pivo (piva pac zato ker smo se na morju pogovarjali hrvasko).
trenuto ima krepkih 13kg in je kar precej okrogla.
Zacela je uporabljati se dam dam dam (daj daj daj!!!!),biba, tul(metulj)...

moji kg so pa se vedno na +2 kot pred nosecnostjo (vse je slo dol med dojenjem) samo da se je oblika hudo spremenila.pa celulita imam za izvoz.

adijo

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6370
4.5.2007 17:39:46   
alenkica
Joj, jaz sem pa tako vesela! 2.5. je moja soseda, kateri sem varvala hčerko, rodila drugega otroka, ima sinčka KLEMNA. Je rodila kar 24 dni prezgodaj in je bil 2 dni v neki topli pojstlici, zdaj pa ni več. Je pa vsev redu z njim, ima 3100g. Sem tako vesela zanjo, ker jo je prejšnji fant zapustil kmalu po porodu. Zdaj pa je dobila res fajn fanta s katerim imata sinčka. Sem se kar zjokala, ker sem tudi jaz podoživljala trenutke, ko se je rodil Jure.

Jure je drugače mali nagajivček. Stalno hodi okoli mize, se mi skriva in se smje, ko ga dobim. Rad mi pomaga spravljat posodo iz pomivalca. Danes pa me je cel dan vlekel proti vratm, da bi šla ven. Bogi, sem ga potem peljala na balkon, da je bil vsaj malo na zraku. Se je tako navadil bit stalno zunaj.

Rahelca: sem vesela, da ste končno zdrave, in držim pesti, da zdaj še zeloooo dolgo ne bo več bolna. user posted image user posted image user posted image

Srečica: Anže je pa pravi velik fant in zelo lep. ima zelo lepe oči (se mi zdi da po mami user posted image user posted image )

Uzivajte kljub dezju!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 6371
4.5.2007 18:49:43   
rija
joj, Til in Vladimir sta pa dane dopolnila polnih 16 mesecev....kak čas beži...

evo, našega fanta....si sploh več ne upram napisat dojenčka user posted image user posted image  bejbija.....user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 4.5.2007 22:39:56 >

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6372
4.5.2007 20:27:31   
renan
user posted image til in anže! kako luštna fanta!!! čas res neverjetno hitro mineva...

oh shooo, jaz bi tudi na hvar...bomo jutri v čatež, ker je bližje...

lp vsem,
renan

< Sporočilo je popravil katrin -- 4.5.2007 22:40:23 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6373
4.5.2007 23:16:06   
shooo
renan, za luste lahko pogledas v album par fotk s hvara!
geslo : hvar , kak pa.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6374
5.5.2007 12:31:27   
Rahelca
Hojla,
hvala Alenkici in Bobiki za dobre želje. Držim pesti, da bo še naprej tako.
Shoo: sem si ogledala slikice s Hvara. Super. Sem si naredila skomine.
Letos bomo zidali in ne bomo šli za dalj časa na morje. Vsaj vsi trije ne.

Tašonka: če boš kaj govorila z Tinkamiško jo lepo pozdravi. Mogoče jo bom pa kaj poklicala.

Ne vem, kam bi danes šli. V ZOO nas ne vleče, plavat ne gremo zaradi komaj prebolelega vnetja. Sploh nimam ideje. Sara sedaj spi, jaz bom malo likala, potem pa....

Lepo se imejte.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 6375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  253 254 [255] 256 257   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.