Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: renan glede kil: pa saj dokler ste privlačne same sebi in posledično svojim možekom, ni panike...v resničnosti vendar ne moremo zgledati pri 30, kakor pri 18, edino, če ves svoj čas posvetimo zunanjosti. potem pa spet nimamo kvalitetnega življenja, ker smo obremenjeni s tem.. Lepa misel. Sploh drugi del je še kako resničen, če dobro pomisliš. Pa bravo za Vladimirja in plezanje v voziček! Šmarnica, pol je pa res suhica tamala. Moja ima okrog 10 kil, mogoče ji kak gram manjka, pa cca. 76 ali 77 cm, pa je kar šlank, nima niti enega šlaufka in nič. Se mi zdi kar drobna, samo res pa ne deluje presuha. Krasen avatar, čupava damica! Rija, zdajle popoldne sem se malo naspala. Špelo meče polna luna in se je ponoči, ko sem prišla domov, zbudila in zganjala cirkus do okrog 3.30 zjutraj, potem je pa že ob 5.45 vstala. Saj jo je T. rihtal, samo spala sem pa tudi jaz bolj tako tako zaradi tega. No, na pol sem dremala, potem sva se pa zamenjala s T., da je šel še on malo dremat in sem jo jaz rihtala dopoldne, potem smo šli ven na igrišče, ko smo prišli domov, je pa pomalicala eno jabko, se fajn pokakala in mrknila za celo popoldne, jaz pa z njo. In ko sem ravno včeraj rekla, da sem jaz glavna v kuhinji, je danes moj dragi čisto sam pripravil pozno kosilo, ko sva se zbudili.
|