|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
30.4.2007 23:41:28   
Anonimen
Men se pa blede po mojih ledenih kockah.user posted image  user posted image  V sredo si jih moram obvezno v službo prinest. Najbolje kar dve vrečki. Pustimo to, kaj si bojo mislili o meni tukaj.user posted image  Sam res ej, noro, kak gušt po njih se mi dela v ustih...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6326
30.4.2007 23:42:58   
bobika
Hej babike, sem mislila, da sem na forumu nosečnost user posted image user posted image
Saj je vas prav fajn brati.

Bom nekaj časa (dokler ne grem spati) podpirala Rijo pri enem otroku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6327
30.4.2007 23:43:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ne, vmes sem šla še domov na domačo šunko in hren...pa potem nazaj v feldbach user posted image user posted image

Ti si mela vsaj energijo rodit, tkole podprta.user posted image  Mene so že en dan prej stradal, k so upal, da mi bojo po naravni poti sprožli popadke. Sm pristala na umetnih in sm bla na polovici poti že na pol mrtva. Aleluja za EA!user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6328
30.4.2007 23:44:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Hej babike, sem mislila, da sem na forumu nosečnost user posted image user posted image

Ja, pa sem res malo zasmetila tole temo, a ne?user posted image
Pozdravljena bobika.user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6329
30.4.2007 23:48:48   
rija
evo, sirena že drugič user posted image  mogoče me pogreša...user posted image

bobika: hvala za podporo....user posted image  torej nisi ti noseča user posted image

taši: ti kar piši, vsaj ne bom čutila potrebe biti še enkrat noseča  kakorkoli, da sem neizmerno uživala.....vsaj po tretjem mesecu user posted image

ledene kocke pa tudi jaz obožujem....nenoseča....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
30.4.2007 23:49:09   
šmarnica
Bobika ti kar podpiraj enega otroka - saj tvoj avtar toliko obrazkov pokaže, da itak zgleda, kot da imaš cel vrtec doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6331
30.4.2007 23:51:40   
bobika
Hej!
Pa saj je fajn to brat! Še kakšne lušte po še dobiš user posted image .
Vse nosečnice in mamice vas občudujem user posted image
Taši: jaz komaj čakam zate, da se ti začne dopust!
Šmarnica: je fajn imeti tako veliko razliko med njimi - ti lahko starejši že kar precej pomagajo, a ne.

Jaz zadnje čase razmišljam, da mogoče drugo leto pa bi mi imeli še tudi kakšnega dojenčka.
Bom morala v kratkem končati z jemanjem tabletk, ker mi roke in noge mrtvijo od kar jemljem kt.

RIja mi bomo pa kar v zg v zoo šli. Jih je večina za zg. JAz bi pa raje v Avstrijo. Bo pa drugič po moje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6332
30.4.2007 23:53:52   
bobika
Rija: Ne nisem noseča user posted image user posted image user posted image , sem se vam zanič nasmejalauser posted image user posted image user posted image
Šmarnica: ja moj avatar je sestavljen iz dveh pup - mene in Mance user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6333
30.4.2007 23:58:53   
rija
bobika, zagreb je naš naslednji izlet v zoo...no mogoče bomo pa le do dunaja krenili user posted image mi je nekak bližje....user posted image

sicer pa gremo še prej na morje user posted image user posted image user posted image  tak sem ko mali otrok, ki šteje, kolikokrat gre še spat...komaj čakam, da menjam okolje in vsakdanjo rutino....user posted image user posted image  

zdaj pa bo moja pot v krevetić...

lahko noč, pridno čvekajte še naprej, da bom ob jutranji kavi mela kaj za brati...user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6334
1.5.2007 0:01:11   
Anonimen
No, jaz sem pa po telefonu čvekala. Fotr me vedno, ko sem v službi, pokliče, da kakšno rečeva.

Rija, saj jaz sem tudi v prvi nosečnosti res neizmerno uživala, mi sploh ni bilo za it rodit, edino zadnji mesec so se začele težave zaradi viskoe nosečnosti, zdajle drugo rundo je pa cel hudič, tko da sem nč ne sekirat, če ne boš več noseča.user posted image

Bobika, a tko boga si zaradi KT?user posted image  Pol jih pa res nehaj jemat, se ni za hecat.

No, pa da še malo na pravo temo zaidem, naši otroci - a ste si mogoče prebrale mojo temo na prehrani otrok? Mene tamala prov v glavo zajebuser posted image , vsaj občutek mam tak. Kar naprej teži njam njam, pol a noče jest.user posted image  Kaj naj nardim? Kar preslišim? A še katero tkole zezajo vaši pamžki?

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6335
1.5.2007 0:01:43   
Anonimen
Lahko noč, rija.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6336
1.5.2007 0:10:31   
bobika
Nisem brala Tašonka. Bom ko bo malo več časa.
Manca bi tudi nonstop am,am. Samo ona potem tudi je. Če ni lačna le kak grižljaj, pa je.
Sedaj ko je več pri babi in dedeju je to kar pogosto. Doma pa niti ne. Jo pa preslišim, ko vem, da še ne more biti lačna.
Me pa iz dneva v dan preseneča z izbiro hrane. Najprej je začela, da bi ona jedla keka (keksa), pol jo eno jutro vprašam kaj bo jedla in mala mi odgovori teto (pašteto) skoraj me j vluft vrglo. Do takrat še nikoli ni to povedala. Jaz sem jo pač kar tak iz heca kot vsako jutro vprašala. Danes pa mi pravi am, am in kaže na eurokrem. Imamo ga vedno na polici in ga vedno vidi, ampak do sedaj ga še nikoli ni hotela sama izbrat za zajterk.

Z mojim kt je pa hudič. So mi roke že prej mrtvele, ko sem bila še "mlada". pa nisem nikoli polagala pozornosti da bi to bilo od kt. Ko jih nekaj let nisem jedla je bilo ok. Ko sem končala z dojenjem in sem začela jemati kt pa zopet. Mi je že zamenjala in se mi zdi, da so še slabše, sedaj mi mrtvijo tudi noge. Grem po praznikih nazaj.

Sedaj se bom pa še jaz poslovila, ker nas jutri čaka zgodaj dan.
Taši naj ti hitro mine delovna noč.

Jutri bodo pa banice presenečene, ko smo tolko natpkale.

Lahko noč in dobro jutro ostalim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
1.5.2007 0:12:21   
šmarnica
Tašonka - o hrani raje nebi. Tudi naša ta mala noče jesti. Stokrat na dan ji pripravim obrok, pojem ga pa potem jaz (ki sem seveda ves čas sila lačna user posted image ). Edino za kar prosi so čokoladna jajčka. Le zanja pravi am, am. Drugače pa je hrana moja največja obsedenost pri njej. Me je tako sita, ko me vidi z žlico, da velikokrat že prav zakriči od odpora. Ves čas je ne, ne, ne....Mami pa tako rada je! Le zakaj nisem malo po njej? user posted image user posted image user posted image

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6338
1.5.2007 0:21:28   
Anonimen
Špela pa ni šans, da bi za zajtrk jedla kaj drugega kot kruh pa marmelado. Zdaj sicer to že toliko časa traja, da jo bo pomoje kmalu minilo. Za večerjo je bilo včasih obvezno čokolešnik, pol pa je odkrila čokoladne kroglice in bog ne daj, da ji kaj drugega damo kot čokoladne kroglice.user posted image  Je lahko še tako lačna, pa ne bo ust odprla. Povedat pa še ne zna sama, kaj hoče jest. Saj nekaj kaže okrog, ampak se ne da razbrat, kaj ona kaže. Ko je treba od blizu pokazat, kar zmrzne.user posted image  Bo zgleda po očiju, ki je pri 4 letih šele spregovoril (je zdaj toliko večja čveka user posted image ), do takrat je pa vse samo kazal s prstom.

Bobika, lahko noč. Pa čimprej poštimaj tole s KT, da ne bo kaj narobe...

Šmarnica, jaz sem ista, skoraj vse pojem namesto Špele, moram nehat pripravljat kadar si zmisli, ker me itak samo zeza. Jaz pa lezem narazen kot vzhajan krof, zdaj v nosečnosti še toliko hitreje. Bo treba nek red v hranjenju uvest, pa jo kdaj tudi mogoče malo lačno pustit, da naju ne bo tako okrog prsta vrtela. Bi pa tudi jaz rada bila po njej, da bi bila sita že samo od govorjenja njam njam.user posted image

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6339
1.5.2007 0:28:16   
šmarnica
Tašonka - ja, tale ideja, da bi bili siti od njam, njam - to bi bilo pa čudovito. Joj, cel da bi si govorila, če bi pomagalo. user posted image . Sam na žalost jaz moram malo silit mojo malo damo z hrano, ker je res presuha. Glede da niti še ne hodi, me skrbi, kakšna bo šele, ko bo shodila. Že fantje so mi vedno od zdravnika prinesli črno na belem: prenizka telesna teža - pa zgledajo dosti bolje kot Minea. Najoblj žalostno pri vsem tem pa je, da vsi (razen Minee) pojejo več od mene, pa so vsi suhi razen mene. Sicer nisem ravno debela, ampak suha pa sploh ne.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6340
1.5.2007 0:32:22   
Anonimen
Verjetno posledica spremembe presnove zaradi vseh nosečnosti, da se tebi hrana pozna. Imam prijateljico, ki je bila vedno suha kot prekla, nič se je ni prijelo, ampak res je pojedla glih kar si je zmislila, zdaj po porodu se je pa prime čisto vse.
Saj meni se tudi prej ni toliko poznalo, kaj sem dala vase. No, poleg tega sem še kadila včasih, pa s kolesom v službo hodila, vse to je pripomoglo, samo tudi ko nisem nič migala, se me ni tako prijemalo kot zdaj.

Koliko je pa težka Minea? Saj Špela je tudi bolj drobižek, sploh glede na porodno težo, samo se mi ne zdi še kriza, tako da je ne silim s hrano.

(odgovor članu šmarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6341
1.5.2007 10:32:32   
šmarnica
Težka je 8800 g, velika pa cca 80 cm. Ampak ji še št. 74 pada z ritke.user posted image
Pa za dobro jutro sem si naredila nov avtar, da vidite, kakšna damica je postala.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6342
1.5.2007 10:52:02   
renan
pozdravljene!

najprej nič ne pišete, potem pa komaj uspem vse prebrat...

glede kil: pa saj dokler ste privlačne same sebi in posledično svojim možekom, ni panike...v resničnosti vendar ne moremo zgledati pri 30, kakor pri 18, edino, če ves svoj čas posvetimo zunanjosti. potem pa spet nimamo kvalitetnega življenja, ker smo obremenjeni s tem..

zadosti filozofiranja...danes se vračamo v zg. jaz sem precej bolje.. novo pri nas je to, da vladimir že dva dni sam pleza v voziček in lepo sedi noter...

lepo praznovanje vsem...
renan

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6343
1.5.2007 11:05:31   
rija
user posted image user posted image šmarnica: tvoja mala je pa res prava princeska

renan: hudič je, da se s svojimi kilami sama ne počutim vredu....to me še najbolj mori....od moje idealne teže 50 kg jih imam 12 prevečuser posted image user posted image user posted image  bo res treba na hudo dieto, samo potem bom zopet tečna ko sto user posted image

bobika: tole s kt je pa res hudo....user posted image  jaz jih tudi ne uporabljam več, ker so mi čisto libido zbile user posted image  sicer pa mam itak jajcevode tak na mašno zvezane, da se verjetno nimam česa bati user posted image

taši: upam, da si se vsaj malo naspala user posted image

...vox populi...

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6344
1.5.2007 12:24:30   
šmarnica
Rija hvala. Slikica je že iz morja, kjer je ni čisto nič motilo, da je morje precej mrzlo; je veselo čofotala z rokicami in nogicami po vodi. Fantje so pa vsi šli plavat. Meni se pa itak še poleti, če nima vsaj 26 stopinj, zdi premrzlo in sem jih le občudovala. 

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6345
1.5.2007 18:33:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: renan

glede kil: pa saj dokler ste privlačne same sebi in posledično svojim možekom, ni panike...v resničnosti vendar ne moremo zgledati pri 30, kakor pri 18, edino, če ves svoj čas posvetimo zunanjosti. potem pa spet nimamo kvalitetnega življenja, ker smo obremenjeni s tem..

Lepa misel.user posted image Sploh drugi del je še kako resničen, če dobro pomisliš.
Pa bravo za Vladimirja in plezanje v voziček!user posted image

Šmarnica, pol je pa res suhica tamala. Moja ima okrog 10 kil, mogoče ji kak gram manjka, pa cca. 76 ali 77 cm, pa je kar šlank, nima niti enega šlaufka in nič. Se mi zdi kar drobna, samo res pa ne deluje presuha.
Krasen avatar, čupava damica!user posted image

Rija, zdajle popoldne sem se malo naspala. Špelo meče polna luna in se je ponoči, ko sem prišla domov, zbudila in zganjala cirkus do okrog 3.30 zjutraj, potem je pa že ob 5.45 vstala. Saj jo je T. rihtal, samo spala sem pa tudi jaz bolj tako tako zaradi tega. No, na pol sem dremala, potem sva se pa zamenjala s T., da je šel še on malo dremat in sem jo jaz rihtala dopoldne, potem smo šli ven na igrišče, ko smo prišli domov, je pa pomalicala eno jabko, se fajn pokakala in mrknila za celo popoldne, jaz pa z njo.user posted image In ko sem ravno včeraj rekla, da sem jaz glavna v kuhinji, je danes moj dragi čisto sam pripravil pozno kosilo, ko sva se zbudili.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6346
1.5.2007 18:36:04   
rija
Evo, jaz tudi malo rr-jam user posted image  mali je mrknil, ker se je očitno nalaufal....bo pa večer dolg user posted image  še dobro da se ata vrne iz službe....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6347
1.5.2007 18:50:42   
Anonimen
Mi pa risanko gledamo, pa mami je glihkar dobila v roke veliiiiko šalco sladoleda z ledeno kavo. Njam!
Upam, da mi bo zneslo it zgodaj spat, ker moram bit jutri zjutraj že ob 6h v službi. Predzadnjič.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6348
1.5.2007 21:01:06   
nemsis
Čer

Kako ste čvekice? Meni kar zmanjkuje časa za pisanje. Saj berem vas še dokaj redno, samo za pisanje ni časa. Oziroma bolje rečeno, ko se vsedem za računalnik že tamala prileti in jo moram dvigniti. Potem pa veselo nad tipkovnico in miško. Ji je miška všeč, ker je optična in ima rdečo lučko.

Nekaj sem brala za nazaj, da ste govorile o velikosti oblek. Mi nosimo že št. 86. Smo zadnjič bili v nabavi pa smo ji kupili body s kratkimi rokavi št. 86/92 pa ji čisto prav. Hecno pa je to, da ji je body od H&M št. 74 še prav. Se vidi da imajo večje številke.

Drugače pa je danes naša tamala osvojila plezanje po stopnicah. Sva bili popoldne na igrišču in se je tamala kar spustila v stopnice (tiste, ki vodijo na tobogan). Ji je bilo tako všeč, ko je prvič sama prišla na vrh, da je poskusila še ene petkrat.

Zdravje nam zaenkrat služi. Imamo 8 zobkov (nazadnje sta nama zrasla kočnika zgoraj in je tamala bila tečna kot sam user posted image  ), laufamo 100/uro, spimo od osmih zvečer do sedmih zjutraj in nato še enkrat čez dan (od 1,5 ure do 3 ur).

Bom poskusila urediti nekaj albumov, pa vam javim, ko bojo narejeni.

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6349
1.5.2007 21:31:42   
nemsis
No, en album je že narejen in to je ena slikica za lušte. Več jih je pa v albumu.

user posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!