|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
11.6.2008 14:45:02   
sazi
včeraj sem pa srečala marty in pravi, da je kar ok. stvari šibajo in njena dva fanta lepo uspevata

lepo jo pozdravi - upam, da se konec meseca kaj vidimo

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
11.6.2008 14:46:40   
Eviii
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

včeraj sem pa srečala marty in pravi, da je kar ok. stvari šibajo in njena dva fanta lepo uspevata

lepo jo pozdravi - upam, da se konec meseca kaj vidimo

bom jo pozdravla. mogoče se vidimo kaj danes, ko pridejo po jerneja v izolo.
drugače pa upam, da se res vidimo. mi 1. julija šibamo na dopust. če prideš konec mesca, bi blo lepo, da se vidimo.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
11.6.2008 14:47:09   
jer.za.
kakšne mere imajo pa vaši velikani?

Jaz pa pojma nimamuser posted image Bom imela to danes za domačo nalogouser posted image , in bom pomerila Jerco, jutri pa vam sporočim. Če ne pa vpis v dnevnik ker sem brez domače nalogeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
11.6.2008 14:48:03   
Eviii
ja, jer.za, ti bo bivša tršica zapisala minus. in če ne boš naloge opravla do naslednjega dne, boš pa enko dobila v redovalnico user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
11.6.2008 14:48:14   
jer.za.

Pozdravi jo lepo, ko se vidita.
Eviii, kam pa šibate na dopust? Na Švedsko??

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
11.6.2008 14:49:17   
jer.za.
jer.za, ti bo bivša tršica zapisala minus. in če ne boš naloge opravla do naslednjega dne, boš pa enko dobila v redovalnico

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pr nas v šoli so bili bolj mili, trije minusi so pomenili enko.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
11.6.2008 14:49:45   
Eviii
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Pozdravi jo lepo, ko se vidita.
Eviii, kam pa šibate na dopust? Na Švedsko??

ja, gremo na švedsko, do 23. julija. 

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
11.6.2008 14:55:05   
jer.za.
ja, gremo na švedsko, do 23. julija

Na Švedskem ima tudi moja najboljša prijateljica, botrica od Jerce sestro z družino. Vedno mi pravi, kako je lepo gor, pa umirjeno, pa ljudje zelo zelo prijazni,...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
11.6.2008 20:12:19   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

spet so mu čevlci skori premajhni (številka 24). sem ga pa danes zmirla in ima okoli 90 cm (pol cm gor al pa dol, ker itak ne more bit pri miru). drugače pa še vedno ni šou čez 12 kil (slečen) - nam manka še ene pol kilce. kakšne mere imajo pa vaši velikani?

po mojem podobne, ker ga v višino ne morem zmeriti
noga 23, velikost po mojem malenkost čez 90 (bom probala preveriti), pa tudi nima 12kg

Še en tak...user posted image
Visok okrog 90cm (tud js ga nikoli ne morem točno izmerit, ker mora on vedno gor gledat, kaj mu delam pri glaviuser posted image ), oblečen in s polno plenico ima 12kg (torej jih ima v resnici še nekaj manj), št.noge je 23-24 (odvisno od modela).

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
11.6.2008 21:51:34   
Bonnie_RR
Sazi, pri CSI so spet makete v delu...user posted image Upam, da gledaš. Pa tud drugače je menda danes zadnji del te sezone (če si nisem narobe zapomnila), tako da upam, da bodo le prišli stvarido konca...

Lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.6.2008 21:52:01 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
12.6.2008 7:18:10   
jer.za.
Jutro!

No, jaz sem domačo nalogo včeraj pozabila narediti, saj sem bila jezna kot user posted image  ko sem prišla domov. Razlog: že cel teden govorimo od sestrine valete(zmenjeno je že 14 dni da jih bo pazila), pa bla bla bla, no včeraj pa pridem domov in mi mož pove da tašča ne bo mogla pazit malih, ker se je naročila pri zdravniku-gre po en recept po katerega hodi že en mesec. Naročena je pa ravno ob uri, ko se nam začne valeta, seveda v Lj. Tako da sem bila včeraj, sitna, jezna, slabe volje, najbolj me je pa na koncu pogrelo to, da se me je potem včeraj izogibalauser posted image user posted image (vsak dan pride gor k nama, tudi zvečer pride malima lubico dat preden gresta spat, včeraj pa res očitna izogibanja)-naj vsaj pride k nama, mi pogleda v oči in reče poglej U., pozabila sem, dajmo najdit kakšno rešitev. Na koncu naju je rešil svak(ki se ločuje), in bo on pazil na mali.
Posledica tega včeraj je bila res veliko slabe volje, kar je vodilo tudi v manjši prepir z možem, pa seveda neprespano noč.
Danes je nov dan, upam da me tale slaba volja mine, saj me sestra toliko pozna, da ve kdaj je pri meni kaj narobe in ji ne bi rada pokvarila dneva.

Upam da vas nisem kaj zamorila, ampak mogla sem dati to ven iz sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 4786
12.6.2008 7:55:13   
jer.za.
Tinkatonka, kako je bilo včeraj v ZOO? Ste uživali? Je vreme zdržalo?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
12.6.2008 7:59:18   
Bonnie_RR
Uf, jer.za, to bi bila pa js tud zelooooo slabe volje!user posted image Bi verjetno čist znorela...user posted image
Js sem mojga velikokrat spomnila na to, pa me je še do 3 dni prej vedno čudno pogledal, češ kateri dan je že 10, pa neki zraven tuhtal, če nima nič drugega ta dan.user posted image Na srečo pa nisva bila odvisna od varstva, ker smo šli kar lepo vsi skupaj.

No, važno, da ste našli rešitev! Zdej se pa poskušaj nekako zamotit in razvedrit, da boš jutri dobre volje!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
12.6.2008 8:02:01   
Bonnie_RR

Je vreme zdržalo?

Joj, pri nas je okrog 18h tako grmelo, vse je bilo črno, potem se je pa ful ulilo... Sva z malim komaj pripeljala domov. No, tu pa ni deževalo...user posted image user posted image

Tinkatonka, js tud upam, da vam ni dež pokvaril zaključka...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.6.2008 8:11:11 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
12.6.2008 8:33:13   
tinkatonka
Zivjo!

jer.za....uf to bi tudi mene razjezilo, če je bilo dogovorjeno že vnaprej.

zoo....super je bilo, božali so hrčka, kačo, ježka. Jaz kače nisem videt mogla in sem skoraj živčni zlom fasala, ko je lezla proti meni. Mislim, se pa tud igrajo z živci, pa če sem tipu jasno povedala, da se kač bojim. No potem smo šli gledat hranjenje morskega leva, pa božat pujske, ovčke, kozice, pa slona pogledat in žirafi. Potem so pa zagledali igrišče in je bilo konec z ogledom živali. So se podili po igrišču oz. igralih, potem okrog pol sedmih je pa tudi pri nas začelo malo grmeti in oblaki so sonček zakrili tako, da smo se spokali domov. Vglavnem super je bilo.user posted image user posted image

šibam...

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4790
12.6.2008 8:36:34   
jer.za.
jutri

Danesuser posted image . Ja upajmo da bo, me pa še tale dež mori, pa še možek je nekej siten,...ampak se bom možno potrudila da se do šestih skuliram.

Neposredna povezava do sporočila: 4791
12.6.2008 8:39:14   
jer.za.
Vglavnem super je bilo.

user posted image user posted image user posted image . Bi se lahko enkrat februarčice skupaj odpravile v živalski vrt, kaj pravite????

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
12.6.2008 8:40:12   
jer.za.
možno

močnouser posted image . Danes sem tako neproduktivna, da se mi še tipkat ne da preveč.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
12.6.2008 8:43:55   
Bonnie_RR

jutri

Danesuser posted image . Ja upajmo da bo, me pa še tale dež mori, pa še možek je nekej siten,...ampak se bom možno potrudila da se do šestih skuliram.

Ups, sori!user posted image Sem tako že večkrat napisala, da me dnevi enostavno prehitevajo...user posted image

Nič, grem ponavljat, da se ne bom potem po glavi tolkla, če bodo porazni rezultati...

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
12.6.2008 8:48:03   
jer.za.
Zdele me je pa tašča klicala...sladka kot med....da sem eno pošto dobilauser posted image user posted image
Ma saj ne vem ali naj se smejem ali jokam, kot da ne bi še nikoli pošte dobila...user posted image user posted image
Kaj drugega pa ni omenjala.

Neposredna povezava do sporočila: 4795
12.6.2008 10:25:56   
tinkatonka
A se vam tud hodi po trgovinah, ko zunaj dež pada user posted image user posted image user posted image . Jaz moram sicer po fasngo,ampak mi je vseeno hecno, da takrat ko dežuje jaz vedno šopingiram.user posted image user posted image user posted image

Danes sem, brez moža je v Avstriji, na enem seminarju, tak da tud kuhat ne rabim user posted image user posted image user posted image .

Matr tok mam dela, meni pa samo seznam kaj morma vse nabavit leta po glavi. user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
12.6.2008 10:44:50   
jer.za.
A se vam tud hodi po trgovinah, ko zunaj dež pada

Kar se tiče shoppingiranja name vreme ne vpliva, moram pa danes nujno kupit dve čestitki, pa eno knjigo za enoletnico(krstno darilo-mi svetujete kakšno knjigo???), pa vse skupaj zavit nest pa še po rožico za sestrico moram-vse to moram zrihtat do petih, ampak kaj ko danes nisem pri volji za take stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 4797
12.6.2008 10:49:32   
tinkatonka
krstno darilo-mi svetujete kakšno knjigo

kakšno otroško knjigico z versko vsebino mogoče?

Imajo take knjigice tam v trgovini od "župnije" na glavni tržnici.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
12.6.2008 10:50:26   
tinkatonka
http://knjigarna.slomsek.net/?page=oddelki/browse&oddelki_id=4e78736f0715ab7400f569ce7aedb3a8&

tle poglej

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4799
12.6.2008 10:51:15   
tinkatonka
ta npr.

user posted image

http://knjigarna.slomsek.net/?page=shop/flypage&product_id=1069&oddelki_id=4e78736f0715ab7400f569ce7aedb3a8&

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?