|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
6.6.2008 14:05:05   
jer.za.
Danes zvečer bom imela pa čas čvekati, ker gre moj dragi na fantovščino. Pa ga bom najbrž počakala, ker ga bom jaz peljala in ga šla iskat.

Piknik: upam, da 28. ne bo deževalo. Tale dež naj se zlije, da bomo lahko potem "piknikali"user posted image . Zaenkrat smo potrjene udeleženke, če se ne motim: Tinkatonka, Ursa_P, Katjandraž, Bonnie_, Eviii. Kaj pa vse ostale????

Eviii: držim pesti, sporoči potem kako je šlo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
6.6.2008 17:27:11   
Bonnie_RR
Jer.za... Po navadi bi se ti pridružila pri čvekanju, pa greva danes zvečer s kolegoma na večerjo, potem pa še verjetno v kino (ne vem točno, me s plani presenečajo iz minute v minutouser posted image user posted image ), tako da danes z moje strani čveka ne bo...user posted image Drugače pa se fajn načvekajte (če boste imele čas), pa nam naredite veliko dela s prebiranjem...user posted image

No, Nik zdajle na wc-ju sedi in čaka, da bo lulal (zraven pa atija kliče, da naj mu keks prineseuser posted image )...

Dopoldne sem se nakofetkala, jauser posted image .Potem sem se pa za knjige spravila, mi je pa tako slabo ratalo, da mi je vse plesalo pred očmi. Pojma nimam, kaj mi je bilo.user posted image Mi je pa mami razlagala, da sta s s sestro ful vodo pili, pa naj bi bila baje oporečna in sta dobili drisko. Mogoče je bilo pa meni slabo, ker sem prejšnji večer kar veliko vode iz pipe spila?user posted image

Tinkatonka... ČESTITKE za okroglo obletnico! user posted image user posted image user posted image BTW, kako pa kaj načrtovanje napreduje?user posted image Sem se spomnila, ko si omenila, da samo na hrano misliš...user posted image

sazi... Ful je fajn slišat, da hiša že počasi dobiva pravo podobo!user posted image

piknik... Midva z Nikom 100% prideva (tud js upam, da bo lepo vreme), za dragega pa še ne vem, ker je nekaj omenjal, da ima nekaj takrat, pa ne vem še kako je s tem. Se pa že prav veselim srečanja...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.6.2008 17:29:08 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
6.6.2008 22:26:23   
tinkatonka
Tinkatonka... ČESTITKE za okroglo obletnico! BTW, kako pa kaj načrtovanje napreduje

splanirano je vse user posted image , kakšna bo realizacija in če ob "roku" bomo pa vidli user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
7.6.2008 6:46:01   
jer.za.
Jutro zaspanke!
Jaz sem prišla v pisarno še po nekaj robe, pa eno kavico še na hitro spijem, potem pa šibam na teren. Če po pravici povem, ne bi imela nič proti če bi padal dež, ker v tem primeru bi šla lahko že zelo kmalu domov. V nasprotnem primeru bom pa delala nekje do dveh, treh.
No, včeraj s čvekanjem ni bilo nič. Jaz sem imela na obisku kolegico, tako da do računalnika tudi prišla nisem.
Me je pa zelo pozitivno presenetil včeraj(danes) moj dragi. Kot rečeno je imel fantovščino in mene je kar malo skrbelo zaradi alkohola in antibiotikov. Ampak, ne boste verjele, domov je prišel ob treh zjutraj, je ves čas samo sok pil(ga je skrbelo da ne bi bilo kaj narobe), tako da je na koncu še nekaj kolegov domov peljaluser posted image user posted image user posted image .
Danes zvečer bo pa tudi pestro, imava povabljena na večerjo dva najboljša kolega. Meni je sestavljen-gobova juhica, goveja ribica polnjena z zelenjavo, puranji zvitki, špinačni njoki. Za posladek pa sladoled prelit z gozdnimi jagodami, mmmmmmmmm.....se mi že sedaj cedijo sline.
Glavni kuhar bo moj mož, jaz bom pa pomočnicauser posted image user posted image user posted image
Mali sta bili pa včeraj zelo pridni. Popoldan smo šli v trgovino in na sladoled, potem sta bili pa še zvečer zunaj kar do pol osmih, da sta se mali zletali.
Je bil pa včeraj zelo siten nečak, je rekel moji tašči ko mu je nekaj rekla da jo bo zadušiluser posted image user posted image user posted image , meni se je pa srce paralo ko sem vidla taščin odzivuser posted image . Zala je zraven vse to slišala., in potem nekaj časa še ona ponavljala to besedo. Jaz vem če bi to naredil moj otrok, ga v tistem trenutku po ustih, da si zapolni za vedno, da se to ne govori. Je pa sigurno v tem primeru drugačna situacija, ker se starša ločujeta in bog ve, od kje mu vse te besede. Saj po eni strani se mi mali zelo smili...user posted image .

Toliko za dobro jutro, sedaj pa počasi šibam na teren. Se beremo spet v ponedeljek. 

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
7.6.2008 12:56:00   
tinkatonka
Hej!

Anej je ravno zaspal. Danes je bil cel dopoldan brez plenic. Sem ga lovila in dajala lulat, ker mi sam še ne pove. Ampak je pa lep uspeh vseeno a ne. No jaz imal danes bolj slab dan, ornk slab dan, tak da raje ne bom preveč jamrala in vam samo zaželela lep vikend.

LP Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
8.6.2008 9:17:25   
Eviii
čaw,

se vidi, da je vikend in da smo bolj malo na rrju user posted image . sej je prou tako.

danes prihaja končno moj možek domov. sem ga prou vesela po celem tednu (no, od torka user posted image ). in dejan seveda tudi.

z dejanom greva popoldne k eni kolegici na rojstni dan, ki ga praznuje en mesec prezgodaj. ima rok v začetku avgusta oziroma konec julija (se je malo zmotla pri izračunu, ampak uradno ima začetek avgusta). ker je že prvič rodila nedonošenčka, se tudi sama boji, da bo za njen rojstni dan (čez en mesec) že v porodnišnici, zato bo kr zdej nardila piknik. meni pa itak paše, ker gremo julija na dopust.

v glavnem, v petek sem imela celodnevni razgovor. oziroma smo imeli ocenjevalni center. nas je blo 14. smo se lepo ujeli, vsi skupaj. malo smo delali individualno, malo skupinsko. različne naloge smo imeli. mislim, da mi je šlo kar ok. vam pa povem, da bo huda, ker so bli ostali kandidati zelo dobri. povedali so nam, da nas obvestijo najkasneje v 2 tednih. držte pesti zame še malo, prosim.

drugače pa še kar lepo držim ločevalno. in se ne sekiram kej preveč. v 10 dneh so šle dol 2 kilce. in sem prou zadovolna. se počutim precej bolše, ko vem, da končno delam neki zase.

želim vam lep preostanek vikenda user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
8.6.2008 13:06:49   
jer.za.
Pa je res kar zatišje na tej naši temi.
Jaz imam pa ravno nekaj minut časa.
Včeraj je bil kar pester dan. Najprej sem šla na teren, potem pa še v eno naših poslovalnic, ker mi je ena zbolela. Domov sem prišla okrog dveh, in takoj ko sem pogledala Zalo v učke sem opazila da nekaj ni v redu. Imela je kar 38,5 vročineuser posted image  mIn tako je bilo do večera, nič gor nič dol. Apetit je imela, pila je,....no zvečer sem ji vseeno dala eno svečko, danes pa je brez vročine. Sem se pa najprej ustrašila, da ne bi bil kakšen meningitis, ker je rekla da jo vrat boli-je točno tri tedne od tega kar je imela klopa, ampak to je trajalo eno uro, potem pa jo je minilo. Sem se pa danes odločila, da se gremo jeseni vsi cepiti proti klopnemu meningitisu. Ker smo na območju, ki je ogroženo.
No, danes je pa Jerca padla po stopnicah.ji je spodrsnilo, ker je bila brez nogavic. In kar malo šepauser posted image . Sicer zlomljeno sigurno ni, si je pa očitno malo zvila nogo, saj ko sej jo pobrala je sedela na nogi. Sedajle spi, bomo videli kako bo ko vstane.
Smo bili pa danes dopoldan že na eni naši vaški nogometni tekmi, malo smo pokupili srečke, zadeli pa nič pametnega razen enega CD-ja z otroškimi pravljicami.
Po kosilu pa še ne vemo kaj bomo-vse bo odvisno od vremena. Če ne bo dežja, bomo šli najbrž malo na kolo.
Pred mano pa je tudi kart pester teden. Jutri grem takoj po službi s kolegico v Cityja malo v shopping, v sredo delam cel dan, v četrtek greva pa z možem na sestrino valeto. Bonnie_, kdaj ima pa tvoja sestra valeto? Ali ji boš kaj podarila? Jaz sem razmišljala o kakšni knjigi.
Eviii, veliko crkljanja zvečer...user posted image user posted image . Pa veš da bomo še naprej držale pesti.
Me kličejo na kosilo.
Lepo nedeljo še naprej!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
9.6.2008 8:52:38   
tinkatonka
Hej!

Ma nisem dobre volje, ker sva z možem že dva dni na bojni nogi. Ampak sva se včeraj pogovorila in naj bi bilo kako OK, ampak jaz ne morem bit kar takoj dobre volje. Upam da bo popoldne kaj lepše in da bo "nemir" v meni odšel.

vrtec....anej bo zamenjal obe vzgojiteljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image . ena gre v drugo enoto, ena se še ne ve kam, Anej se seli v druge prostore (drugo hišo). Mah sranje je vse skupaj. Upam da do jeseni dobim v našem vrtcu. Ampak nič ne kaže da bo kaj. Smo 5. v čakalni vrsti pa me še noben ni poklical, da je kaj frej.

dopust...zdaj smo se zmenili, da grem za 1 teden skupaj s starši in Anejem na morje, kampirat, kar bo najceneje, pa luštno. Bo tud zame dopust v pravem pomenu  user posted image . jaz se itak ful dobro razumem z mojimi starši, pa mislim da se bomo imeli res super. Potem pa v petek odhajamo domov, da operem cunje, v soboto pa potem proti Zadru, kjer bomo počitnikovali Anej, mož in jaz. user posted image

jer.za...a še velja ponudba za morje od 20-25 junija user posted image  user posted image user posted image  Če bo vreme seveda. Če ne si moram kaj rezervirat.

Mah šibam....

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
9.6.2008 9:18:13   
jer.za.
Hojla!
jer.za...a še velja ponudba za morje od 20-25 junija

Ravno prejle sem prišla od direktorice, ki mi je potrdila dopust ali drug teden ali pa naslednji teden-odvisno od vremena. Bom pa vedela konec tedna, kakšna bo napoved. Glede na to da ni nič kaj obetavno, milsim da bom res na dopustu od 23-27 junija. Bi šli pa na morje 23. zjutraj če ti je ok, ker sva midva 21. še na poroki na štajerskem, in tam prespiva, tako da bova šele v nedeljo popoldan doma. Saj tri dni bo tudi bolje kot nič, je tako?
Toliko na hitro, se kasneje še kaj javim...

Neposredna povezava do sporočila: 4734
9.6.2008 10:53:56   
tinkatonka
jer.za....sicer hvala za ponudbo in povabilo, ampak jaz bi prav z veseljem že v petek 20. junija nekam kidnila, če bo šlo seveda, oziroma bo kaj prazno??

Imate kakšen predlog kamuser posted image

Prodajajo samo 7 dnevne aranžmaje, ker je takrat že sezona. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.6.2008 10:54:56 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
9.6.2008 11:13:18   
jer.za.
jer.za....sicer hvala za ponudbo in povabilo, ampak jaz bi prav z veseljem že v petek 20. junija nekam kidnila, če bo šlo seveda, oziroma bo kaj prazno??

Joj, ne takrat pa žal še ne bo šlo. Sicer bi ti rade volje dala jaz naše ključe, samo sama ni šans da najdeš vikend. No, če ne boš ničesar našla pa si še zmeraj vabljena.
Drugače ti pa priporočam Čatež, ali pa kakšen Poreč, Umag, Novi Grad.

Neposredna povezava do sporočila: 4736
9.6.2008 11:42:45   
tinkatonka
sem klicala v Šmarješke -imam malo vez tam user posted image , pa še lokacija mi odgovarja, ker lahko potem na obiske k žlahti tudi grem, oziroma oni pridejo tja na kopanje. Zdaj pa še moža šokiram user posted image  doma, ko mu povem, pol bomo pa vidli.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
9.6.2008 12:02:05   
sazi
Nimam kaj dosti za povedat, ampak se moram malo oglasit...

Dokaj umirjen vikend je za nami. V soboto smo imeli malo delovno pri mojih starših (no, delala sta oče in mož, midve z mamo pa sva "zabavali" Leva). Včeraj pa smo imeli prav prijetno kosilo pri tašči, popoldne pa smo preživeli na obisku pri prijateljih. Je Lev tako vesel, ko omenim, da gremo tja - vedno vzklikne" HUJAAAA" - hura - če katera ne more prebratuser posted image . Tam vzkik in cepetanje spravi iz sebe samo, ko rečem, da gremo k mojim.
Imamo pa doma probleme z dnevnim spanjem. Ni variante, da zaspi - nikjer in na noben način (no, razen pri varuški, seveda, pa še to ne vedno). Tako med vikendom zaspi izključno in samo v avtu. Sem ga v soboto pti mojih in včeraj pri tašči uspavala več kot 1 uro, potem pa sva šla do avta in ga je zmanjkalo v treh minutah.

Čestitke vsem za zrihtan dopust. Midva imava tudi potrjenega, le da še ne veva, kako bo z delavci. Zdaj nama nivelirajo stopnice, jutri sem zmenjena z malarjem za ogled, potem pa začnejo polagati ploščice. Če bodo delali kaj takega, morava biti obvezno zraven. Poznam veliko zgodbic, ko so mojstri polagali ploščice tam, kjer naj bi bil parket in se čudili, da jih je zmanjkalo (klicali naročnike in jih "kregali" kako da so lahko tako sfalili z naročeno količino), ali pa polagali napačne ploščice v napačnih prostorih. Skratka upam, da končajo prej in si lahko v miru privoščimo dopust. Če ne, pa pač ne - hišo je treba zrihtat.

Jer.zi želim, da se mali čiprej pocajtata. Upam, da z Jerčino nogo ni hujšega.
Lev je pa včeraj z Aljažem tako divjal, da sem tudi samo gledala, kam bo priletel. Sta tekla (no, predvsem Lev) okoli enega stebra v dnevni sobi v krogih. Očitno mu je bilo zabavno, ker se mu je vrtelo, ampak ga je potem na trenutke odnašalo ven iz ovinka, ko se je ustavil, je pa itak padel, zraven se je pa režal na vsa usta in na ves glas. Še dobro, da so jima potem postavili tunel (tisti in kopleta dveh šotorov) in sta se malo umirila in kobacala skozi tunel v nedogled. Vse našteto bi moralo Leva precej utruditi, pa zvečer vseeno ni hotel zaspati. Ga je zmanjkalo šele ob pol desetih, danes pa je spal do pol devetih.

Eviii - držim pesti za pozitiven odgovor in lepo, da imaš možeka spet doma.

tinkatonka - Super, d aje bil Anej že brez plenic. Jaz pa lahko Leva pohvalim, da se je celo 3x oblečen usedel na kahlo - to je pri nas ultra dosežek.

jer.za - sem kar lačna postala, ko sem brala tvoj jedilnik za sobotno večerjo - ste se imeli fajn? Najbrž ja.

bonnie_ sicer ne vem, kako je z vodo zdaj, ampak menda je bila res ob koncu prejšnjega tedna zaradi visoke vode in popolavljanja na vašem koncu slaba voda - priporočali so, naj je nosečnice, dojenčki in doječe matere ne pijejo. Kako je pa zdaj, pa ne vem. Jaz pijem vodo iz pipe ves čas. Tu ni bilo nekih posebnih opozoril.

pa da se še malo pohvalim - sem prejle poslala SEND na mailu, kjer prijavljam svojo zaključno nalogo - sicer je naloga še daleč od končanja, ampak sem za rok končanja napisala julij (uradno imam pa čas do septembra).

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4738
9.6.2008 12:12:55   
Bonnie_RR
Hej hoj!user posted image

Da se še js malo oglasim...

Ta vikend je pa Nik napredoval kar se tiče lulanja na kahlico. Ja, wc smo malo opustili in ga rajši malo bolj zmotivirala za kahlico, ker je meni ful tečno skoz zraven na wc-ju čepet, pa mu stvari tja nosit, pa ko si zamisli, se takoj začne sam dol spravljat... Skratka, lažje je imeti kahlico na dosegu roke, pa še sam se lažje zrihta.
No, ta glavno... V soboto in nedeljo se mu je uspelo lepo polulat. Je bil ful ponosen, mi je že med lulanjem rekel: Mami, lulam, veš!

Jer.za... vidim, da imaš kar pester teden pred seboj. No, v petek (po izpitu) sem te mislila poklicat za kakšno kavo, če boš imela kaj časa. Sicer še ne vem, kdaj pišem, ti pa lahko sporočim, takoj, ko izvem, pa se potem zmeniva, če bova imeli obe hkrati čas.
Drugače pa kdaj drugič...

valeta... Mi imamo to že jutri.user posted image Danes je bila že pri kozmetičarki, popoldne gre na manikuro, jutri pa še k frizerju. Se tolk lišpa, da sem ji že kar malo fauš!user posted image No, vsaj frizerja bom tud js deležna. Greva namreč tud midva z Nikom malo postrižit lase...user posted image
Glede darila... Na to sploh pomislila nisem. Ma, sem čist out. Zdej, ko si me na to spomnila, pa ful premišljujem, kaj bi bilo primernega. Hm, bom morala kej potuhtat...user posted image

dopust... Joj, kako greste nekatere že zgodaj na lepše...user posted image Js pa samo tele izpite še dam skoz (nekje okrog 25.6. bom konec), potem pa samo uživam dober mesec...user posted image
Na pravi dopust (beri: morje) gremo pa 14.7. (če sem si prav zapomnilauser posted image ). Komaj čakam!user posted image

Eviii... Pesti držim še naprej!user posted image user posted image user posted image

tinkatonka... Vidim, da sva si kar malo podobni.user posted image Tud js ne morem kar preklapljat med razpoloženji. No, glavno, da sta se zmenila... Saj boš kmalu tud boljše volje.

vreme... Joj, tako je tečno tole...user posted image Pri nas vsak dan najmanj 10x dežuje. In potem te mine tud med tem, ko pa ne dežuje it kaj ven,. ker je vse mokro, pa še ponovni dež lahko v kratkem pričakuješ.
Sploh nimam občutka, da smo sredi junija no... Ko da je april.user posted image

Upam, da nas ne čaka takšno poletje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4739
9.6.2008 12:20:51   
Bonnie_RR
Jer.za... Upam, da z Zalo ni nič hujšega, pa da Jerco neha nogica boleti.

dnevno spanje... Mi smo tud imeli ta vikend malo problemov. Tamali ga je v soboto in nedeljo "sral" do 14h, potem bi pa gospodič spal do nevemkdaj.user posted image Sem ga vsakič ob 16h zbudila, da je lahko šel potem zvečer normalno v posteljo.
Se je pa popoldne najmanj 1 uro zabaval po postelji, me klical vsakih 5 minut (da je žejen, da naj mu pojem, da naj mu dam rokico, da ni zaspan, da ni teme ipd.) Se ful pozna, da ni bil dost utrujen. No, sem bila pa js toliko bolj...user posted image

voda... Ker js enostavno ne morem dlje časa (več kot 1 dan) piti drugega kot vodo, sem jo pila še naprej.user posted image No, danes sem zjutraj po radiu slišala, da je zdaj ok.
Nik in dragi sta se je pa izogibala.

Sazi... user posted image user posted image user posted image za prijavo naloge ob roku! user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 9.6.2008 12:22:56 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
9.6.2008 13:08:27   
jer.za.
No, pa da še jaz kaj napišem.
Sedajle sem ravno z malice, sem se kar malo prenajedla, in se mi ne da več delatuser posted image user posted image
jer.za - sem kar lačna postala, ko sem brala tvoj jedilnik za sobotno večerjo - ste se imeli fajn? Najbrž ja.

V soboto smo se imeli super. Tudi prijatelja sta zelo pohvalila večerjo. Tako da bomo v kratkem spet ponovili.

Jer.za... vidim, da imaš kar pester teden pred seboj. No, v petek (po izpitu) sem te mislila poklicat za kakšno kavo, če boš imela kaj časa. Sicer še ne vem, kdaj pišem, ti pa lahko sporočim, takoj, ko izvem, pa se potem zmeniva, če bova imeli obe hkrati čas.
Drugače pa kdaj drugič...

Ja najbolje da me pokličeš, pa bom videla kako stvari stojijo. Kdaj pa imaš izpit?

Glede darila... Na to sploh pomislila nisem. Ma, sem čist out. Zdej, ko si me na to spomnila, pa ful premišljujem, kaj bi bilo primernega. Hm, bom morala kej potuhtat..

Ja jaz tudi še vedno tuhtam, vse bolj se pa nagibam k kakšni knjigi, v katero bom napisala še nekaj posvetila.

Jer.za... Upam, da z Zalo ni nič hujšega, pa da Jerco neha nogica boleti.

Zala je sedaj čisto v redu, včeraj je bila cel dan brez vročine kot da nič ni bilo. Jerca pa še vedno malo šepa, čeprav že precej manj kot je takoj po padcu.

Bonnie_: user posted image user posted image user posted image za lulanje v kahlico.

Sazi: user posted image user posted image user posted image  za nalogo. Kam pa greste na dopust če ni skrivnost?

Ja, kar se pa dopusta tiče, imam jaz sedaj zaenkrat rezervirano zadnji teden julija in do 15. avgusta( na morju bomo največ deset dni, računamo da bomo šli še v Nemčijo za nekaj dni), potem grem za 14 dni delat,in nato še en teden dopusta za uvajanje v vrtec. En teden pa računam potem še novembra, da bomo frej, in če se bo vse izteklo kot bo treba bomo šli takrat v Egipt.
Mi je tako fino sedaj ko sem zaposlena, in dobim še vedno plačo kljub temu da sem na dopustu....user posted image user posted image
No, grem si še kavo skuhat, pa pridem nazaj.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
9.6.2008 13:17:18   
sazi
Sazi: za nalogo. Kam pa greste na dopust če ni skrivnost?

Najbrž bomo šli v Izolo - da skočim malo še Eviii in Martty5 pogledatuser posted image . Upam, da nam bo tokrat uspelo uskladiti čas in naše otroke. No, iscer pa, kot rečeno, vprašanje či in kdaj bomo zares šli - nismo na nič vezani glede apartmaja (gre za majhno stanovanje mojih staršev - hodimo tja že od mojega rojstva).

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
10.6.2008 7:43:50   
jer.za.
Jutro!
Spet smo pristale sredi druge straniuser posted image  Kje ste vse čveke???
Jaz sem pa danes kar malo utrujena. Včeraj sem 4 ure letala po Cityju in BTc-ju-rezultat: ene hlačeuser posted image user posted image user posted image . Res ne vem a sem jaz malo za luno, ali pa mi nič ni všeč. Sem si hotela še kakšno lepo elegantno majico kupit, pa so vse ali za tiste ki imajo 20 cm obseg pasu, ali pa kot kakšne spete rjuhe, ali pa imajo barvno kombinacijo tako da te kar kam prime,....user posted image user posted image user posted image . Je bilo pa včeraj prav prijetno, ker ni bilo nekega hudega drena in se je dalo lepo med policami hodit in kaj pogledat.
Zala, Jerca sta včeraj popoldan malo nagaljai atijuuser posted image user posted image . Mislim, da jima je bilo malo dolgčas, ker so nam napeljevali Siol Tv in nista imeli dovolj pozornosti, potem so jima pa traparije po glavi hodileuser posted image . Tako da sva se potem zvečer še midva malo spričkala(ni bilo hudega), ker sem jih jaz potem zagovarjala.

Danes imava z Zalo zobozdravnika, mož in Jerca pa gresta k frizerju.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
10.6.2008 8:17:46   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Js ne vem, kaj je bil včeraj za en dan, ampak mali je bil tak user posted image , da nisem mogla verjet. Vse je bilo narobe, skoz je nekaj težil, ven je takšne metal, da groza... user posted image

Za piko na i, mi je pa zvečer še tako dramo delal, ko se je moral preoblečt v pižamo (in dat, seveda, plenico nazaj gor), da se je 15 minut drl na previjalni, zraven pa tulil, da kaj mu delam...user posted image user posted image user posted image
Potem je še med večerjo (za pol pudinga je potreboval pol ure) skoz nekaj jamral pa jokal, da sem ga samo v posteljo nesla. Po eni uri mi je ven prilezel (ob 20.30!), potem je pa počasi le zaspal.
Sm bila čist uničena, res!user posted image

Joj, da ne omenim, kakšno je delal v Planetu, ko sva šla v Rosija po crockse za njega. Najprej je težil, da noče v trgovino, da bo motorje gledal (so bili kot zanalašč tam zraven razstavljeniuser posted image ), potem le nekak prideva v trgovino, nekaj pomerjava, nakar se on zapikne v živo (GRDO!) rumene in začne težit, da on bo pa tiste imel. user posted image No, nekak ga le premutim, da nimajo njegove številke in greva ven. Čez 2 metra se že vsede dol in se začne sezuvat.user posted image Komaj prideva do avta, se peljema k mojim in tam naredi celo sceno, da on rabi copate, da teh ne bo imel...user posted image user posted image user posted image
Skratka, včeraj sem skoraj popuser posted image !user posted image

Greva pa tud midva danes popoldne k frizerju!user posted image

Pa upam, da bo danes stanje malo boljše, ker res ne mislim tega na valeti prenašat. Se kr obrnem in grem domov!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
10.6.2008 8:44:05   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Jaz sem pa danes zaspalauser posted image user posted image . Mož zgodaj odhaja v službo te dni (ob pol šestih), mi naštima uro za ob 6h, mene pa danes zbudi ena nežna rokica, ki me boža po obrazu in reče :mami, mami. Pogledam na uro in šok, pol osmih. Ojej, no pol sva pa itak rabila še 25 minut da sva se oba zrihtala in kidnila od doma. Mah totalno sem neprespana, ampak saj bo.

mini dopust...sem se odločila in grem 21 junija v šmarješke toplice z Anejem. Sama dva, za 5 dni. user posted image user posted image user posted image  Mož pride pa dol v nedeljo in v sredo na kopanje, vmes mora pa žal delat. user posted image  

Šibam...

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
10.6.2008 10:15:24   
jer.za.
Tinkatonka, super za mini počitnice v Šmarjeških. Jaz pa še vedno ne vem kdaj bom na dopustu, glede na tole čudno vreme nabrž kar zadnji teden junija.
Jaz sem pa danes zaspala

Je bilo pa gotovo prav prijetno..user posted image
Jaz sem pa danes kljub utrujenosti vstala že ob petih. Sem že cunje iz sušilca zložila, pa posodo iz stroja pospravila, pa prah pobrisala, potem sem šla pa v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 4746
10.6.2008 10:54:42   
tinkatonka
Punce a bi šla katera na koncert skupine EROIKA, ki bo v Celju 3.7. 2008 CELJE - LEDENA DVORANA  (Gala koncert z orkestrom)???

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
10.6.2008 14:37:09   
tinkatonka
Jaz sem pa res čisto poletno nastrojena. Samo razmišljam kje in kako se bom potepala, uživala.....

Sva se zmenili kar s kolegico in greva 3.7. v Celje na koncert od Eroike. Se mi že zdaj naježi koža ko samo pomislim, na tisto pesem "Ko mene več ne bo..." Če hoče it katera še zraven naj se kar pridruži, smo same fejst punce user posted image user posted image .

No zdaj pa počasi še zaključim in šibam domov, no v štacuno moram it še kaj za jest iskat, ker je hladilnik prazen. user posted image user posted image  

Matr se tile helikopterji furajo tu po Lj gor in dol - obsedeno stanje vam rečem. Hvala bogu da nisem danes po letališčih, mam srečo ker imam drugače zasedanja res na torke, pa hvala bogu pride na drugi teden. user posted image  In še zadnje zasedanje je  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem smo pa končali. JJJUUUUHHHUUUU!!!!!

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4748
11.6.2008 7:21:39   
jer.za.
Jutro!
Moram najprej tole malo pokomentirat:
Matr se tile helikopterji furajo tu po Lj gor in dol - obsedeno stanje vam rečem

Včeraj je bilo tukaj v centru LJ res noro. Jaz sem šla ven na malico ravno v času, ko je šel cel konvoj vozil z Lauro v mesto. Enih 20 vozil spremstva, pa še ne vem koliko policajevuser posted image . No, da pa ne govorim kakšno je bilo popoldan v okolici Kranja-vse zabasano, komaj smo do trgovine prišli. Je pa tako v ponedeljek zvečer kot včeraj popoldan Bushev avion letel nad našo hišo. Pa seveda spremstvo zraven. No,  upam da je sedaj za nekaj časa s tako visokimi obiski mir.
Moram pa pohvaliti Zalo, kako je bila včeraj pridna pri zobarju. Pustila je pregledati zobe, jih premazati, moramo pa začeti uporabljati tudi zobno nitko, ker ima levo štirko in petko čisto skupaj. Bom pa kupila kar dva nastavka, da bomo še malo Jerci čistili na tak način zobe, če bo seveda pustila. A si vaši malčki sami umivajo zobke?Ker jaz moram priznati, da si jih Jerca precej lepše in bolj kvalitetno podrgne kot Zala. Tako da si jih Jerca spredaj čisto lepo umije, no zadaj ji pa jaz pomagam.

Tinkatonka, lep avtarček. Za koncerte pa jaz nisem. Bi me prej premamila kakšna gledališka igra.

Poletje.....je moj naljlubši letni čas, tudi zaradi dolgega dneva. Ker pozimi jaz res že ob osmih spim, zadje dni pa sem kar do enajstih pokonci. Uživam zvečer, ko vse prezračim, ko se z možem crkljava, ko lahko spim brez pižameuser posted image user posted image ,ko spijem zvečer kakšno pivo, pa seveda morje, morje, morje....

Grem si sedaj kavo naredit. Pa pridem nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4749
11.6.2008 7:45:45   
jer.za.
Ravnokar sem zvedela, da mi danes odpade sestanekuser posted image user posted image user posted image . Tako da imam do dvanajstih čas da podelam vse redne stvari, potem imam pa itak uradne ure. Sicer imam pa danes ta dolgo sredo, tukaj bom nekje do 17.00, ker imam ob 16.00 še en sestanek.
Se pa pri nas v službi nekaj počasi premika na bolje(trkam!!!!). Imamo novo vodstvo, s katerim se da zmenit, ne komlicira, ne poglablja se v brezvezne stvari, tako da user posted image user posted image user posted image , mogoče bom pa res tukaj še toliko časa da se mi ne izteče pogodba.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?