|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
2.6.2008 11:13:26   
jer.za.
jaz mislim, da se bos ob tako velikem navalu odlocila, da obdrzite krave in raje se par novih nabavite.
Upam, da imate dovolj velik senik ali pa stalo, da boste lahko vse moske sprejeli.

user posted image user posted image user posted image  Prostora kolikor ga hočeš, poleti bomo kravce kar ven dali pa bodo zunaj spali vsi skupajuser posted image user posted image user posted image .

Ne vem kaj je to, ampak meni se sploh ne da delatuser posted image  

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
2.6.2008 11:14:29   
tinkatonka
Če jaz ne bom na dopustu od 16.-20(če bo slabo vreme), bom na dopustu od 23.-27. Če bo lepo vreme, in če si za gremo lahko k nam na morje. Ti, mali, jaz in malidve. Vendar je sedaj res vse v rokah sončka. Sej se bova itak slišali, pa zmenili kaj in kako

ja seveda !user posted image user posted image  Se povabim user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz bom mogla it 25. že domov, ker delam potem 26. in 27. junija

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
2.6.2008 11:19:43   
tinkatonka
zdaj pa še ena resna...

Jutri ima moja tašča RD, pa sploh ne vem kaj ji kupit. Imate kakšno idejo? Naj povem da je preprosta kmečka ženska, ki je ostala dve leti nazaj na inv.vozicku. Njen vsakdan vključuje gledanje TV, telefoniranje, firbcanje user posted image , prehranjevanje, pitje. Brat ne more, tudi gobelin in štrikanje odpade, ker ima probleme z gledanjem na blizu in s krči rok. Vglavnem sanja se mi ne kaj naj ji kupim. Seveda v imenu sinove družineuser posted image .

No še ena stvar za pošinfat...
Pri nas je tako, da vsa darila izbiram in kupujem jaz, za mojo žlahto, za njegovo, za otroke, prijatelje,...., vglavnem on nima idej. user posted image  Jaz jih imam pa baje za iz rokava stresat user posted image user posted image  ja valda, to je sam izgovor. on ne ve, naj raje jaz izberem. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
2.6.2008 11:30:23   
jer.za.
Imate kakšno idejo?

Orhidejo ali kašno drugo sobno lončnico, ali pa kakšne "ornk" copate iz Kopitarne, kakšno srajco, trenirko??????
To je le nekaj "praktičnih" predlogov.

Neposredna povezava do sporočila: 4654
2.6.2008 11:31:28   
ursa_p
Jaz tudi upam, da gremo od 21. do 25. kam na dopust ... jaz imam tudi frej! user posted image user posted image user posted image  Joj, kako bi bila jaz vesela, ce bi lahko sli na Bled na dopust ... ampak na zalost sta hisi prazni, voda je zaprta, ... Morm rect, da Bled pa zelo pogresam. Ko sem bila majhna sem vecino vikendov prezivela gor, pocitnic pa sploh ...

Tinkatonka ... tudi pri tej problematiki so vsi enaki ... nekej jih mogoce je takih, ki kvarijo povprecje, ampak vecina je pa le vecina. user posted image

Ideje za tasco pa nimam ... razen, ce je za kako predstavo Spas teater ali pa mogoce za kako masazo ... nekaj drugacnega bi ji mogoce pasalo. No ... samo predlagam.

Neposredna povezava do sporočila: 4655
2.6.2008 12:06:46   
jer.za.
pred 10 minutami so me klicali, da sem uvrščena v zadnjo fazo odločanja. drugi petek imam cel dan psihološke teste primernosti za delo.

Bravouser posted image user posted image user posted image . Držim pesti naprej, da ti uspe dobit to službouser posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
2.6.2008 12:12:58   
jer.za.
Moj možek ima pa očitno borelijouser posted image user posted image . Tam, kjer je imel 14 dni nazaj klopa,  se mu je naredil en zelo očitem kolobar. Sedaj je šibal v KR po zdr. izkaznico( 14 dni nazaj mu jo je avtomat pojedel, so mu rekli da mu jo bodo poslali pa še do danes nič, pa sem prejle klicala na ZZZS pa so rekli da je šla nova v izdelavo 30.5., ker je bil zanič čip, ta nova bo pa prišla čez ene tri tedneuser posted image user posted image , pa bog ne daj kakšnega obvestila poslati), potem bo šel pa k zdravnici.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
2.6.2008 12:45:02   
ursa_p
Jer.za ... drzim pesti, ampak ni pogojeno, da ta kolobar pomeni borelijo. Drzimo pesti, da ne bo nic!!!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
2.6.2008 12:57:10   
sazi
Dan,

joj, najprej toliko čveka in smeha, za konec pa me je pretresla jer.zina novica o boreliji. Upam, da mož zrihta vse v zvezi z zdrvastevo oskrbo, kartico in ostalo in da če je res borelija, da jo uspešno in čimprej pozdravi.
Je pa tudi mene strah, ker sem ravno danes na Levovem vratu našla klopa - ga včeraj zagotovo še ni bilo in mi sploh ni jasno, kje ga je pobral. Na tekmi smo bili že v soboto, pa ni bil nič v gozdu. S prejšnje tekme sem pa jaz prinesla 2 klopa. In to spet - gtekma v soboto, vse cunje dol in oprat, v ponedeljek pa sem našla 2 klopa na mestih, kjer med tekmo zagotovo nista imela dostopa. Mah, kaj pa vem, kje se skrivajo.

Jer.za, kje pa je dobil tega klopa, ki je bil okužen?

No, na tekmi sem bila zadnja - torej 5. od petih. Zakj nas je bilo tako malo, pojma nimam. Za 1. sem zaostala zeloooo veliko, za ostalimi pa niti ne. Ampak na tej tekmi ni bilo "talažje" kategorije in sem morala nastopiti v najtežji, saj je bilo državno prvenstvo. No, zadnja gor ali dol, sem 5. v tej državiuser posted image . Drugače so pa moje sotekmovalke iz lažjega dela lige tokrat vse tekle v kategoriji nad 35 let, kjer pa jaz iz razumljivih razlogov ne morem tekmovati - ima še nekaj let fore, potem jih bom pa spet premagovalauser posted image .

Smo pa imeli hudo organizacijo varovanja otrok. Najprej je šel na progo svak, pol ure za njim sestra, še 20 min za njo ena prijateljica in sem ostala sama s tremi otroci, ki je imel itak vsak svoje fore. Pa bi morala jaz že na štart, pa nobenega od teh treh ni bilo nazaj. Se je ponudila ena od organizatork, da popazi otroke, pa je Lev takoj bruhnil v jok - ga je samo vprašala, če se lahko z njim igra, dokler ne pride nazaj stric. No, ko pa je prišel stric, je bila pa scena itak ista - solze  v potokih in tako kričanjeuser posted image . No, sem šla z mal slabe vesti na štart (najbrž je Lev itak hotel samo to - mojo slabo vest, saj mu res ni nič manjkalo) in sem se še zmenila, da so mi prestavili štat, ker sem ga drugače že zamudila. Je bila proga ful težka in sem eno točko iskala 15 minut - sem šla 3x mimo, pa je nisem videla in tu sem izgubila medaljo (no, da o nekondiciji in hudi počasnosti ne govorimo).

Včeraj popoldne smo bili pri mojih. Je Lev spal od 16:30 pa sem ga zbudila ob 17:45. Bili smo tam do 21ih, potem smo morali pa nujno domov, ker je Lev ful sitnaril. Smo bili pa tako dolgo z namenom, ki ga pa mi žal nismo dočakali (sestra s svojima malima pa ja) - namreč ful je kresničk zvečer in sta nečak in nečakinha kar vzdihovala, ko sta jih gledala, Lev jih pa kot rečeno ni dočkal. Je res prepozno zanj.

Petek - ste se dobile v Bizoviku? Mi smo se zelo pozno odpravili na RD piknik, ker je Lev zaspal na poti od varuške domov (5 min), ker cel dan ni spal in je bil čisto fuč. Sem ga uspela prenesti v posteljo in je spal do 18:00, smo prišli na piknik ob 19.uri - je prej še jedel, pa še na postaji v Tivoliju smo se ustavili in počakali 2 vlaka. Na pikniku smo bili do 21:30. Je bilo prav lušno.

Moški - jaz moram mojega kar pohvalit. Naredi zelo veiko, je pa res, da sem včasih malo huda, ker na določene stvari moram pa res vedno misliti jaz in zvečer vse preverjam, če je vse pripravljeno za naslednji dan in traja vsaj 15 min, da potem za njim odidem v posteljo on se pa čudi, koliko opravkov še imam. Ampak se res ni za pritoževati.

Darila - hja. Mislim, priganjam in zavijam jaz, ideje pa recimo da enakovredno natrosiva.

Pijačkanje in kofetkanje - noben od naju ne počne nič od navedenega. V bistvu še skupaj ne greva nikamor, ampak sva več ali manj ves čas skupaj in če nimava dela in opravkov sva skupaj in to doma. Razen, kadar se dobim z vami, mož kre pa res redko kam sam - če se kaj v službi zmenijo za kak bowling ali kaj podobnega, pa se zdaj že kar nekaj časa niso. Potem so tu srečanja s kolegi s faksa, praznovanja magristerijev, doktoratov, poroke in podobno, kamor sva vedno vabljena oba, saj sva kolega s faksa, ima skupne prijatelje, znance, kolege, še v službi sva bila včasih skupaj, tako da sploh nič nisva imela ločeno - no, zdaj je on v drugi službi in ima 10 sodelavcev, s katerimi se druži brez mene, če se. (kot rečeno zelo redko).

Srečanje in dopust - kotkaže bomo tisti vikend na dopustu, tako da boste imeli piknik brez nas. Še ne vemo ali bomo šli v Bohinj ali v Izolo - vse ima svoje prednosti in slabosti.

jer.za - fajn, da si naredila dober vtis - upam, da dobiš službo čimprej in da uspeš narediti strokovni izpit.

Pa bravo Eviii za uspešen razgovor - tudi zate držim pesti še za naprej.

ursa_p in bonnie_, žal nimam nobenega pametnega nasveta, kako se spopadati s takimi težavami. Vsak moški ima svoje fore in svoj način reševanja ali pometanja (pod preprogo) problemov. Želim, da najdete neko rešitev in da vam bo vsem lažje.

moja naloga in roki - so mi prestavili na konec septembra - moji doma niso nič kaj navdušeni, pa sem jim obljubila, da oddam medtem, ko bodo na dopustu (grejo vsi julija za 1 mesec jadrat) in bom imela v službi ljubi mir.

No, zdaj moram pa še kaj narest. Uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
2.6.2008 13:05:39   
jer.za.
Jer.za, kje pa je dobil tega klopa, ki je bil okužen?

Težko ti drugače razložim kot po domače v našem gozdu v Hrastkihuser posted image . Ta gozd je pa čez glavno cesto, proti Šk. Loki. Upam, da ti je kaj bolj jasno kjeuser posted image

Zdr. potrdilo je uredil, zdej pa čakam da me pokliče in pove kdaj je naročen pri zdravniku.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
2.6.2008 13:08:04   
tinkatonka
Moj možek ima pa očitno borelijo . Tam, kjer je imel 14 dni nazaj klopa, se mu je naredil en zelo očitem kolobar. Sedaj je šibal v KR po zdr. izkaznico( 14 dni nazaj mu jo je avtomat pojedel, so mu rekli da mu jo bodo poslali pa še do danes nič, pa sem prejle klicala na ZZZS pa so rekli da je šla nova v izdelavo 30.5., ker je bil zanič čip, ta nova bo pa prišla čez ene tri tedne , pa bog ne daj kakšnega obvestila poslati), potem bo šel pa k zdravnici.

user posted image
Upam da je nima. Kot pravi urša_p ni nujno da kolobar pomeni borelijo. si me pa ful ustrašla, ker jaz sem pa ravno danes zjutraj dajala klopa dol iz moje noge. Se mi je v špeh zapičil revež bogi. me pa ful srbi, upam da nisem kaj staknila.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
2.6.2008 13:09:57   
ursa_p
Sazi ... v petek se nismo dobile, saj je takrat lilo kot iz skafa. Jaz sem v najvecjem nalivu otroka iz vrtca peljala. Tako da se nismo dobile ... smo bili pa mi pri Katji na palacinkah z nutello ... mnjami ... bomo se prisli, Katja . user posted image user posted image user posted image user posted image  Ce nas ne boste vi povabili, se bomo pa sami.

Punce ... eno prosnjo ... ima kdo ali pa pozna kdo koza za prosnjo za lezece policaje??? Jaz jo moram nujno napisat, ker je nasa ulica ena najprometnejsih in najozjih in najbolj polna otrok v celi vasi. Pa fino bi bilo, ce bi bila ta prosnja taka, katero so "uslisali". Rabim muster. user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
2.6.2008 13:10:29   
jer.za.
Upam da je nima. Kot pravi urša_p ni nujno da kolobar pomeni borelijo

Jaz pa mislim da drugega ne more biti. V sredini je rdečina na mestu, kjer je bil prisesan klop, okoli pa kolobar. Od tega, kar je imel klopa je sedaj točno 14 dni, toliko pa je tudi inkubacijska doba. Saj če je vse odkrito kmalu, naj ne bilo kakšnih težav. Dobil bo antibiotike, jaz ga bom še malo bolj crkljala pa bouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4663
2.6.2008 13:11:42   
jer.za.
jer.za., ursa_p, tinkatonka, sazi

Drenuser posted image . A je čas za malico?user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
2.6.2008 13:12:50   
jer.za.
A mi lahko ena po domače razloži kako si dam sliko v avtar?
Sej vem da sem malo "blont", ampak se mi ne da po navodilih šarit.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
2.6.2008 13:21:57   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

jer.za., ursa_p, tinkatonka, sazi

Drenuser posted image . A je čas za malico?user posted image user posted image

Sem opazira ta "dren" - je pa tako, da imam jaz kar skoraj ves čas stran odprto, tako da ne zameritem če me katera pobara, mene pa od nikoder

O slikah v avatarju ne vem nič - se vidi, kaj, pa se mi niti ne da s tem ukvarjat - ah, lenoba

borelija - ja, menda, če se takoj začne zdravit, res ni hujših posledic. Sem pa pred leti veliko hodila na infekcijsko kliniko in so bili tam v večini ljudje, ki so zdravili zelo pozno odkrito borelijo. Teh klopov je res čisto preveč.

Jer.za - hvala za opis lokacije. Je menda tako, da so področja, ki veljajo za potencialno nevarnejša za okužbo z borelijo in tista, kjer je ta nevarnost zelo majhna. pa pojma nimam, kje je kakšno. No, ja sem zadnjič 2 dobila v Postojni, Lev pa tega v Komendi (če nisva vseh treh pobrala v Tacnu v šmrnogorskem gozdu ali na vrtu pri naših)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
2.6.2008 13:35:58   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Sem prišla spet malo pošpegat, pa vidim, da je danes res pravi dan za čvek...user posted image user posted image user posted image

Jer.za... Upam, da možu ne bo hujšega... Drugače pa vidim, da je ful naval klopov, ali kaj?!user posted image Morem bit še bolj pozorna, da tega user posted image kje ne spregledaš...
Ga pa (baje) lahko že v navadni travi ali pa z drevesa dobiš.

ideja o prevzgoji moških pri jer.zi... user posted image user posted image user posted image Podpiram!user posted image Sam še dedce moramo zdaj tja spravit...user posted image user posted image user posted image

darila... Kakor kdaj. Se tud zgodi, da dragi da kakšno idejo ali pa kaj pametnega skupaj najdeva.

sazi... Vseeno čestitke za 5. mesto! user posted image user posted image user posted image
Pa velik uspeha pri nalogi...user posted image

avatar... Js se poslužim kar lažje variante in na kakšni strani, kjer so ti avatarji (npr: http://www.avatarji.com/ )
pobrskam za kakšno luštno slikco. Tam samo slikco shraniš na računalnik in potem greš pod MOJA RINGARAJA pri Moj profil, tja pri avatarju pobrskaš za slikco, daš Potrdi in je.
Če hočeš dat pa kakšno svojo slikco, so pa navodila TUKAJ

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
2.6.2008 13:42:10   
jer.za.

Hvala za navodila. Bom doma zvečer poskusila, če mi bo uspelo.

Klopi: ja jih je kar precej, dobi se jih pa tudi povsod. V naši familiji imajo naraje taščouser posted image user posted image , če je deset minut v travi že kakšnega domov prinese, ko gre pa po borovnice, gozdne jagode, takrat jih pa po ene pet domov prinese, kljub temu da je primerno zaščitena, namazana,.....
Mene(trkam!!!) se ne primejo radi, me pa zato toliko raje mljaskajo komarjiuser posted image .

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
2.6.2008 13:43:53   
Bonnie_RR
Sem pozabila glede darila...user posted image Hm, ideje za taščo...
Tud js bi pomislila na kakšno lončnico, trenirko, če rada telefonira, kakšen prenosni stacionarni telefon, kartico za mobitel (če ima prednaročniški paket), kakšen mobitel, če ga še nima in ga sploh "potrebuje", kakšno ruto, dežnik, kremo za roke... 

Neposredna povezava do sporočila: 4669
2.6.2008 13:50:00   
jer.za.
Vav, ratalo mi je dati slikco goruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4670
2.6.2008 13:50:12   
Bonnie_RR

Hvala za navodila. Bom doma zvečer poskusila, če mi bo uspelo.

Ni kej.user posted image Upam, da bo šlo...

Klopi: ja jih je kar precej, dobi se jih pa tudi povsod. V naši familiji imajo naraje taščo , če je deset minut v travi že kakšnega domov prinese, ko gre pa po borovnice, gozdne jagode, takrat jih pa po ene pet domov prinese, kljub temu da je primerno zaščitena, namazana,.....
Mene(trkam!!!) se ne primejo radi, me pa zato toliko raje mljaskajo komarji .

Zdej upam, da ne bom že danes polna klopovuser posted image , ampak js (trkam!!!) mislim, da nisem imela več kot 1 klopa v življenju. Komarji me pa takoj povsod 1. napadejo in imam potem še kar nekaj časa fleke in otekline na mestih, kjer me pičijo.
Dragi ima pa ful srečo s tem in že čez par ur ni več duha ne sluha o komarjevem piku.

Ti insekti so res en user posted image !user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
2.6.2008 13:50:51   
Bonnie_RR

Vav, ratalo mi je dati slikco goruser posted image user posted image

Uuuu, to si bila pa hitra!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
3.6.2008 6:48:55   
jer.za.
Jutro!

Jaz sem danes že zelo pridna, sem že pol urce v službi, vendar če bo vse kot mora biti bom šla tudi ob pol dveh že domovuser posted image .
Mojemu predragemu so včeraj potrdili borelijo. Je na srečo čisto začetni stadij, tako da je dobil Sumamede za tri dni. Krvi mu niso nič pregledali, ker naj bi se v krvi poznalo šele po enem mesecuuser posted image  Edino mene malo skrbi, ker bo v sredo zvečer vzel zadnji antibiotik, v petek imajo pa fantovščino-sicer je rekel da se bo malo pazil, ampak saj veste kaj pomeni 30 moških na kupu z neomejenimi količinami piva:"dej še, enga boš pa še,.....user posted image ".
Jaz sem bila včeraj celo popoldne sama z malima. Smo šle malo s kolesi naokoli, Zala s svojim brez koleščkov, Jerca pa pri meni, in smo se prav lepo vozile po poljskih cestah. Potem je bilo pa še celo dvorišče polno otrok, tako da je bilo res eno prav prijetno popoldne. Mož je šel, ko je opravil vse pri zdravniku še malo v Cityja po nakupih-kdo ve, mogoče je pa meni kaj za RD šel kupituser posted image user posted image user posted image . No, ta "skrivnost" se bo razjasnila jutriuser posted image user posted image user posted image .
Danes imam pa ob šestih prvi sestanek v vrtcu. Že komaj čakam, da izvem kaj nam bodo kaj povedali,....
Moram pa zelo pohvalit tudi mojo malo punčko, danes je že četrta zaporedna noč, ko je tudi ponoči suha user posted image user posted image user posted image .

Toliko za zjutrajuser posted image , grem si sedaj eno kavico skuhat, pa kakšno jabolko pojest.....potem pa na WCuser posted image user posted image .

Se pišemo spet kasneje, ko se zaspanke zbudite: Ursa_p, Bonnie_, Sazi, Eviii,... Tinkatonka pa itak mislim da je že nekje nad nami s kavico v rokah user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4673
3.6.2008 9:13:21   
jer.za.
Nikjer nobene danesuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
3.6.2008 9:41:43   
sazi
ko se zaspanke zbudite: Ursa_p, Bonnie_, Sazi, Eviii,...

hja, zaspanke - zaspana sem že, ampak zato, ker me je Lev zbudil ob 4:50 in ni hotel več zaspati nazaj. Se mi je kar rolalo in sem komaj sedela pokonci. A je kakšna luna danes ali kaj?
No, sem že nekaj časa v službi pa prej sem bila na hiši, ki lepo napreduje - je že skoraj vse poknaufano. Zdaj pa da se pojavi naš keramičar, pa bo.

jer.za - bravo za Jercino suhost in fajn, da je moževa borelija- če že mora biti - v začenem stadiju in da se to tako enostavno pozdravi. Kar se pa alkohola tiče, bi se bilo pa fajn pozanimat, koliko časa po končani terapiji naj bi antibiotiki še delovali, da se res pozdravi, da ne bo po nepotrebnem izničil učinka antibiotikov. Jaz moram pa zdaj še bolj previdno čekirati mesta klopovih ugrizov, da ne bom spregledala kakega kolobarja (joj, upam, da ga ne bo).

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?