Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:30:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
Ja, js sem potem tud trmasta, pa nočem popustit, pa ne vem kaj še vse. Kr on pa res zdejle je tak, čez 2 sekundi je sposoben bit pa čist sladek in se delat neumnega, češ, kaj je pa narobe... Ej pune, vsi so isti. To je kar en prototip: sodobni moški.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:35:29
|
|
|
|
ursa_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka ... se je že zgodilo, da je imel oblečen spodnji del pižame, ko smo hoteli it v trgovino, ker je pač malo podobna trenirkici (samo barva je enaka, da ne bo pomote). Hvala, ker si mi polepsala dan ... se kar ne morem nehat smejat.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:36:31
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ja, se strinjam glede teh navodil. Se je že zgodilo, da je Nik hodil naokoli ko klovn, ko mu je dal J. gor vse šarasto (seveda, prvo, kar mu je prišlo pod roke)... Ampak js se potem usmilim tamalega... Prejšnji teden sem js en dan rekla, da naj pa J. tamalega zjutraj zrihta, ker je mene nekaj glava bolela in sem 10 minut samo poslušala, kaj naj mu da gor, pa da nima tega, pa tega, potem je od nekod privlekel neke 3/4 hlače, ki so Niku 3x preširoke (izmed vseh drugih hlač se je ravno v te vpiknil) in potem je začel težit, da kake hlače ima to, da bo imel kar kratke (zjutraj pri 10 ali kolkih °). Itak sem vstala,da sem malega normalno oblekla...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:36:44
|
|
|
|
jer.za.
|
No evo, nekako sem se prebila čez poste za nazaj... Marty: čestitke ob rojstvu sinčka . Moški: jaz moram mojega tudi zelo pohvalit(ne preveč naglas), da je zelo priden. Zjutraj vedno vstane brez problema, zvečer če je le notri mi pomaga pri malih, jima bere pravljice, ponoči v glavnem vstaja on . Trenutno res nimam kaj rečt čezenj. Imava pa zmenjeno, da gre ven vsak petek-pozimi na pir, čez poletje pa najprej na tenis, nato pa na pir. Domov hodi okoli polnoči, enih, vendar mu ni nikoli problem zjutraj vstati. Včasih je veliko stvari naredil sam od sebe, sedaj se mi zdi sem ga pa kar malo razvadila, tako da ga je potrebno prosit, če lahko posesa, ....ampak me ne moti, ker se res ni treba ne vem koliko pregovarjati. To, da pa noč prinese svojo moč pa ne vem no, midva se itak trudiva da nikoli ne zaspiva skregana. Se vedno prej pogovoriva, nikoli ne zaspiva brez objema in poljuba. Ravno kakšnih pametnih nasvetov res nimam, razen pogovor. Nekdo trka, bom potem spet malo komentirala.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:45:18
|
|
|
|
ursa_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Mislim, da tukaj nimas kaj TI resevat, ker mora njemu kliknit, kaj dela narobe. Dokler on ne bo dojel v čem je problem, ga tud ti ne moreš spremenit. Žal. Problem je v tem, da je to ker mu jaz govorim zanj samo tezenje, ne nekaj, o cemer bi bilo potrebno sebe pogledat in premislit ali je to kar govorim mogoce res. Je tak, da njemu pride do zivega le, ce mu to pove kdo drug. In komu nej zdej jaz tezim, da naj mu pove kako in kaj glede tega. Pa da bi vsaj premislil in priznal, da to kar dela, da je NAROBE ... pa da naj ga opomnim in mu povem, da je tokrat spet narobe - da bo uvidel ... ne ... dokler je preprican, da ne dela nic narobe se stanje ne bo popravilo.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:46:00
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka ... se je že zgodilo, da je imel oblečen spodnji del pižame, ko smo hoteli it v trgovino, ker je pač malo podobna trenirkici (samo barva je enaka, da ne bo pomote). Hvala, ker si mi polepsala dan ... se kar ne morem nehat smejat. čak a še kakšno sočno najdem Mah jih je veliko, da pokaš od smeha.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:48:00
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ej, punce, kolk je že ura! Se morem it učit! Se beremo zvečer...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:50:11
|
|
|
|
ursa_p
|
Jer.za ... sej sem ti ze napisala, ce lahko Matica posljem za kak teden k vam na pocitnice. Da bi moral zjutraj zgodej vstat, pa (nisem prepricana ce imate (se) krave), pa v hlev krave pomolzt, pa za njimi pospravit, pa na polje kaj narest (ce imate njive, ce ne drugega pa travnike pokosit), pa zvecer tudi spet krave zrihtat, pa se kake druge zivali, ce jih imate, ...) ... potem bi pa domov prisel in rekel ... draga kaj lahko naredim ... jaz doma ocitno res nimam veliko dela. In je zavil svizec cokolado v folijo .. hahahaha ... Spet sanjam .......
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 9:58:14
|
|
|
|
jer.za.
|
sej sem ti ze napisala, ce lahko Matica posljem za kak teden k vam na pocitnice. Da bi moral zjutraj zgodej vstat, pa (nisem prepricana ce imate (se) krave), pa v hlev krave pomolzt, pa za njimi pospravit, pa na polje kaj narest (ce imate njive, ce ne drugega pa travnike pokosit), pa zvecer tudi spet krave zrihtat, pa se kake druge zivali, ce jih imate, ...) ... potem bi pa domov prisel in rekel Komot ga pošlješ. J. ma dost dela, saj veš pri nas se vedno kaj najde. Kravc mamo še nekaj, molzemo samo eno tako da s tem ne bo imel preveč dela. To bo na koncu za sprostitev . Prej bo pa kšn drist po njivah v vročini pobiral, pa gnoj zvozil, pa travo cel dan obračal, zvečer jo pa v kozolec dal, al pa bale zlagal, pa okoli hiše stvari porihtal, v soboto zjutraj bo še pa takoj v gozd drva pripravljat za zima, pa gozd čistit,...... Dolgčas mu ne bo, samo se mi zdi da boš ti imela veliko klicev v stilu :" Urša, prosim pridiiiiiiiii pomeeeeeeeee, vse bom naredil....." Drugače vas pa danes komaj dohajam.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:00:47
|
|
|
|
jer.za.
|
No, kar se pa oblačenja naših malih tiče, ima pa moj dragi ful smisel za to. Vedno jima lepo stvari pokombinira, da kaj novega gor. No, veliko pove tudi podatek, da še preden sva bila midva skupaj je hodil s kolegicami po štacunah jim svetovat kaj naj za oblečt kupijo . In tudi z mano gre vedno zraven, ko grem kaj kupovat za kakšne poroke, posebne priložnosti . Mogoče je pa zgrešil poklic
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:08:07
|
|
|
|
ursa_p
|
Jer.za ... si ti prepricana, da je tvoj dragi v originalu moski??? Hmmm ... zdej morm samo ugotovit, kako Matica do vas spravit ... ima katera kaksno idejo??? Mu recem, da imam presenecenje zanj in da ga peljem na pocitnice??? Jaz resno mislim, punce. PS: Jaz vas komot dohajam ... tezek dan za delo je danes ... vroce mi je za znoret.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:17:02
|
|
|
|
jer.za.
|
Jer.za ... si ti prepricana, da je tvoj dragi v originalu moski??? jae je, zna tudi ornk zavpit če je treba, takrat vsi letimo vsak v svoj konec, no jaz še malo jezik otresam sproti .
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:18:48
|
|
|
|
jer.za.
|
zdej morm samo ugotovit, kako Matica do vas spravit ... ima katera kaksno idejo??? Mu recem, da imam presenecenje zanj in da ga peljem na pocitnice??? Sej mamo 28. pikinik, bo takrat pr nas ostal. Bomo pripravil kletko, ki jo imamo za telička, če bi se slučajno kej upiral...... No, zdej grem pa jest tut mal delat, sm že mal v zaostanku.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:21:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
Sej mamo 28. pikinik, bo takrat pr nas ostal. Bomo pripravil kletko, ki jo imamo za telička, če bi se slučajno kej upiral...... za telička... Matr sej so res telički tile naši deci, a ne?
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:24:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
evo imam dobro poslovno idejo. jer.za vi lahko odprete kamp za prevzgojo moških. In jim v 1 tednu naložite toliko dela, da jim občasno sesanje doma, pomivanje posode,...., skrb za otroka, po 1 teden hudega dela na kmetiji sploh ne bo problem. Hmmm kaj praviš???
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:25:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
pa zihr bi dobro služila, ker kolikor slišim so moški po večini taki. Eni malo v hujši, eni pa v blažji obliki. Bi lahko imela tudi ločene programe.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:29:33
|
|
|
|
jer.za.
|
Matr sej so res telički tile naši deci, a ne?
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:31:48
|
|
|
|
ursa_p
|
... Tinkatonka .. tvoja ideja je super. Jer.za ... verjemi, da takrat ne bo tam ostal. Ti mi raje povej kateri dan cez vikend boste imeli veliko dela, pa vam ga pripeljem.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:37:09
|
|
|
|
jer.za.
|
jer.za vi lahko odprete kamp za prevzgojo moških. In jim v 1 tednu naložite toliko dela, da jim občasno sesanje doma, pomivanje posode,...., skrb za otroka, po 1 teden hudega dela na kmetiji sploh ne bo problem. Hmmm kaj praviš??? Ja zarad mene komot. Samo problem je, ker to bo možno samo še do konca leta, potem pa kravc ne bo več, pa tudi dela bo veliko manj. Ampak do konca leta jih bomo pa že nekaj prevzgojili, a ne? Aja, cena bo 150€ tedensko/ blažja prevzgoja 250€ tedensko/ popolna prevzgoja, to vključuje tudi kompletno prehrano, s tem da skuha kosilo za vse sam
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:51:09
|
|
|
|
tinkatonka
|
daj oglas tukaj na RR - na temo Družina in partnerski odnosi, pomojem boste imeli zabookiran do konca leta.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:52:09
|
|
|
|
tinkatonka
|
punce jaz imam dopust konec junija , tak da sem od 21 junija do 25. lahko kje na morju, pa ne vem kam naj se dam Moža bom pa doma pustila, ker bo delal.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:55:29
|
|
|
|
jer.za.
|
punce jaz imam dopust konec junija , tak da sem od 21 junija do 25. lahko kje na morju, pa ne vem kam naj se dam Če jaz ne bom na dopustu od 16.-20(če bo slabo vreme), bom na dopustu od 23.-27. Če bo lepo vreme, in če si za gremo lahko k nam na morje. Ti, mali, jaz in malidve. Vendar je sedaj res vse v rokah sončka. Sej se bova itak slišali, pa zmenili kaj in kako.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:56:18
|
|
|
|
jer.za.
|
daj oglas tukaj na RR - na temo Družina in partnerski odnosi, pomojem boste imeli zabookiran do konca leta. No evo, jaz bom pa doma, da diplomiram-bom fajn zaslužila, pa moški mi bodo še otroke pazili .
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 10:56:39
|
|
|
|
jer.za.
|
Aja, pa za glavnega nadzornega bom
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 2.6.2008 11:04:42
|
|
|
|
ursa_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. No evo, jaz bom pa doma, da diplomiram-bom fajn zaslužila, pa moški mi bodo še otroke pazili . Jer.za ... jaz mislim, da se bos ob tako velikem navalu odlocila, da obdrzite krave in raje se par novih nabavite. Upam, da imate dovolj velik senik ali pa stalo, da boste lahko vse moske sprejeli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?