|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
23.5.2008 13:26:00   
jer.za.
tudi moj možek je strastni navijač

Jest pa ne vem ali imam srečo ali ne, ampak moj možek ne gleda nobenega športa(mogoče včasih formulo), še za smočanje in smučarske skoke se morava pozimi skoraj "spričkati", da jaz lahko v miru pogledam kakšno tekmouser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem za danes zaključila z delo, čez ene petnajst minut me bo klicala mami, ker grem z njo domov. Tako da imam še malo časa za čvekanje.....user posted image user posted image  

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.5.2008 13:31:37   
jer.za.
Sem prej pozabila povedat, da sem si danes kupila nekaj za mojo in taščino dušo: knjigo "vse o peki kruha", kjer je res ogromno receptov za peko kruha in malih kruhkov. Če bo vse po srečo, jo bom že danes malo sprobala.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.5.2008 20:43:19   
jer.za.
Čer!

Nikjer nobeneuser posted image  Jaz se relaksiram s kavo, dobro glasbo, prižgane imam svečke in pa seveda RR. Danes popoldan sem bila zelo pridna, sem pospravila že skoraj celo stanovanje-čaka me še otroška soba, in pa po tleh moram pomit-to bom naredila sedajle,ko spijem kavico. Sem pa danes z zelo velikim užitkom pomila kopalnico-sprobala sem Cilit Bang, in je resnično tako kot kažejo v reklami-pošpricaš, počakaš minutko, obrišeš in že ni več vodnega kamnauser posted image user posted image . Sem tudi tašči pokazala, in ga bo takoj jutri kupila.
Danes pa je imel roj. dan tudi nečak. Tako da sem se najedla tortice, sadne kupe,....njami..... Je bilo prav fletno.
Jutri pa žurka..............jupiiiiiiiiiii, samo upam da ne bo kakšne večje plohe.

Grem še cunje dati v stroj in pomit po tleh, potem pa pridem pogledat če je še katera tukaj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.5.2008 20:53:53   
sazi
Grem še cunje dati v stroj in pomit po tleh, potem pa pridem pogledat če je še katera tukaj

da ne boš potem do jutri dopoldne zlagala perilo v stroj - tako kot prejšnji petekuser posted image

Kar se gledanja športa tiče, sem pri nas prej jaz kak fanatik, kot mož, ampak gledava (no, zdaj odkar je z nama Lev skoraj nič) košarko, rokomet, zimske športe in kako gimnastiko in ostale zadeve (veslanje, plavanje...) kadar plavajo naši in potem za njih drživa pesti - no, vsaj jaz. Nogometa pa hokeja pa nikoli ne gledam. Mi tudi čisto predolgo traja - sploh nogomet.

Lev je bil danes super. Čisto malo mu še nosek nagaja, ampak mu s "sesalcem" res super nos spraznim. Se še sam čudi tistim kepam, ki prilezejo ven.

Popoldne smo bili na rojstnem dnevu - je bil kar živ-žav. Je Lev spet rabil več kot 1 uro, da se je privalid, potem je pa kmalu hotel domov, pa smo šli še v Črnuče malo hišo prezračit, potem pa domov, jest in zdaj spi. Aja, pa cel dan ni nič spal, tako da je bil ful utrujen.

Moj plan z odlogom oddaje naloge je padel v vodo, tako da sem spet v popolnem zagonu. Čez vikend se bova z dragim menjavala z delom in Levom. Jaz imam za delat nalogo, mož pa ima več kot preveč dela na hiši.

Jer.za, mogoče pridem še kaj pogledat, obljubim pa ravno ne.

Tinkatonka, še tu hvala za vse napotke in nasvete.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.5.2008 21:23:59   
jer.za.
da ne boš potem do jutri dopoldne zlagala perilo v stroj - tako kot prejšnji petek

user posted image user posted image user posted image  evo me, sem že tukaj. Ti mene mal hecaš a neuser posted image user posted image user posted image . No, cunje se perejo, bo pa treba pol še enkrat dol da jih še v sušilca dam, da bodo dopoldan že na svoje mestu v omari.

user posted image user posted image user posted image  za Leva, da je že boljše! Naj tako ostane!

Sem prejle še mali prestavila-Jerca je bila seveda spet brez pižamce v Zalinem objemu.

Sem lačna, pa nimam nič kaj pametnega doma. Pomojem bom kar kakšen jogurt pojedla, pa bo.

Tinkatonka, vidim teuser posted image user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.5.2008 21:40:35   
sazi
Sem lačna, pa nimam nič kaj pametnega doma. Pomojem bom kar kakšen jogurt pojedla, pa bo.

No, jaz sem pa sita. Tudi jaz sem videla tinkatonko, pa se je skrila.
Še nekaj podatkov dol poberem za bojo nalogo, potem pa grem gledat cold case, in zraven flaške stresat in še kakšno napolitanko za posladek pojest.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.5.2008 21:47:41   
jer.za.
napolitanko

Mmmmmmmmmmmm, si mi naredila skomine. Jaz napolitanke nisem jedla gotovo že par letuser posted image  Bom prav v torek, ko grem v trgovino ene kupila.

Ja, tinkatonka se nama je pa skrila. Gotovo je v moževem objemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.5.2008 21:52:44   
sazi
Jaz napolitanke nisem jedla gotovo že par let

Jaz tudi že dalj časa ne, ampak to pri meni pomeni mogoče 3 mesece, vmes sem pa nekaj škatel domačica piškotovo pojedla. Jaz napolitanke kupujem vedno iste in to Kraševe lešnikove v kilskem pakiranju.

Sem že popravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si pa dobrodošla na sladkanje

< Sporočilo je popravil sazi -- 23.5.2008 21:58:04 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.5.2008 21:56:34   
jer.za.
lečnikove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -pridem enkrat na tele leČnikove napolitankeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ursa_p: ku kucuser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.5.2008 21:59:23   
ursa_p
Se po dolgem casu spet javljam, ve pa tako veliko pisete, da vas komaj dohajam.

Jer.za ... pisem, pisem, ampak sta vmes tako hitre, da potem traja, da preberem, pa spet napisem, pa ...

Punce ... spet imam eno noro novico ... moj sinko se od vceraj pelje s kolesom na pedala (ne leseno kolo) brez kolesckov. Na zalost nimamo ravno odlicnega (sposojenega( kolesa, tako da nam gre zaenkrat le kakih 20 metrov poganjanja in voznje z ravnotezjem, potem gre pa ze prehitro in kar skace, ko mora poganjat zraven. V glavnem cestitke za mojega kaskaderja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka ... super, sem vesela, da je stanje vec kot odlicno ... drzim pesti, da bo tako tudi ostalo.

Sazi ... glede sester ... mi imamo eno eno bolj prijazno, drugo malo manj, ampak velikorat je se ena tretja tam oziroma nadomesca ce katera od prvih dveh manjka ... ta je pa obupna. Neprijaznost na visku. Me je kar groza, ce poklicem pa njo dobim na telefon, tako da sem se ze navadila, da recem kar za drugo sestro.

Lunapark .. jaz sem se ga zelo veselila ... upam, da bomo sli kaj ze ta vikend. user posted image  Jaz sem en noro adrenalinski clovek ... punce, nisem vam se povedala, da sem za rojstni dan od mojega dragega dobila bungee jumping. Noro ... na Soci to. user posted image

Tinkatonka ... kdaj nam pridete zaigrat na kitaro ... podoknico??? user posted image

Eviii ... imas pa res tezave v sluzbi. Upam, da cimprej dobis novo sluzbo oziroma se bolje, da bo ze ta razgovor uspesen.

Bonnie ... cestitke za izpit!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz bom zdele gor, ampak moram se eno pritozbo na zavarovalnico napisat ... so mi zavrnili zahtevek za povracilo stroskov za psa. Katastrofa! Ima katera kaj izkusenj? Jutri jo moram dat na posto, tako da bom se za racunalnikom, ce boste klepetulje se klepetale. user posted image

Tinkatonka ... potres imamo ... a si to ti, al je Katja??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.5.2008 22:03:19   
ursa_p
Ej, punce ... naslednji teden bo 30 stopinj ... imate ze pripravljene bazencke? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.5.2008 22:04:35   
jer.za.
Tinkatonka ... potres imamo ... a si to ti, al je Katja???

user posted image user posted image user posted image no evo, si samo potrdila moje ugotovitve, da je to tinkatonka, ki se je prejle prav na hitro odklopilauser posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gala!!!! Res je "car", da mu je tako hitro uspelo!

Pri prošnji ti pa ne znam pomagati, ker s tem nimam nič izkušenj.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.5.2008 22:05:45   
jer.za.
Ej, punce ... naslednji teden bo 30 stopinj ... imate ze pripravljene bazencke?

Do srede, pol bo pa konec veselja. Sem pa vesela da imam podepilirane noge, da so nared za tričetrt hlače.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.5.2008 22:11:46   
jer.za.
Jest vas počasi zapuščam. So se začeli zdravniki, tako da grem po kovter, jih pogledam do prvih reklam, potem pa v mižule.

Nočko!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.5.2008 22:39:01   
sazi
ursa_p, žal o zavarovalnicah ne vem kaj dosti

bravo za Galovo spretnost - kar ne morem verjeti

Jaz sem tudi vsidrana pred TV-jem s flaškami in štetjem zraven, potem pa spat

lahko noč

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.5.2008 22:48:48   
ursa_p
Jaz sem mogla se pse najprej na sprehod peljat, pa smo sli kar na pol urni sprehod ... mi je prav pasalo. Medtem pa je Matic ze zaspal ... in smrci zraven mene ... jaz si pa ze toliko casa zelim iti kaksno druzabno igro. user posted image user posted image

Vidim, da skoraj vsi ze spite ... potem pa tudi od mene lahko noc.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.5.2008 23:09:13   
tinkatonka
si pa ze toliko casa zelim iti kaksno druzabno igro.

a pridem jaz tja. user posted image  Jaz se tud rada druzabne igre igram user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.5.2008 23:11:31 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.5.2008 23:11:16   
tinkatonka
Tinkatonka ... potres imamo ... a si to ti, al je Katja???

ja res sem ušla v njegov objem, kot je napisala jer.za.user posted image

urša_p pri nas se  je res treslo user posted image user posted image user posted image , je še pes zunaj tulil. Pomojem sva bila preglasnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak kaj pa veš, mogoče se je pa pri Katji tud, pa je zarad tega tok tresel. kaj pa pri tebi??? Je še zmatran od  srede ??? user posted image  

Mož že spi, jaz sem pa zdaj polna energije user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.5.2008 23:15:27 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.5.2008 23:18:31   
tinkatonka
Jaz bom zdele gor, ampak moram se eno pritozbo na zavarovalnico napisat ... so mi zavrnili zahtevek za povracilo stroskov za psa. Katastrofa! Ima katera kaj izkusenj? Jutri jo moram dat na posto, tako da bom se za racunalnikom, ce boste klepetulje se klepetale.

ker imas zihr pogodbo se seveda v pritozbi sklicuj na ta in ta člen in če si priložila vse kar si po pogodbi morala predložit oziroma si izpolnjevala vse pogoje, potem navedi to. Kaj pa so ti napisali v zavrnitvi? Lahko se jutri dobiva pa ti pomagam "spesnit".

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.5.2008 23:19:25   
tinkatonka
A zdaj ni pa nobene tle goruser posted image

Mah pol grem pa tud jaz spat, če že moremuser posted image .

Lepe sanje vam želim

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.5.2008 23:20:06   
ursa_p
Tinkatonka .. a greva na en pir??? user posted image user posted image user posted image  Otroci in desci spijo ... sej ne bo nihce vedel, da naju ni doma. Tvoj se danes verjetno tudi premaknil ne bo vec, ker je res ornk treslo user posted image , moj je pa res se od srede cist utrujen. Hahaha ... user posted image user posted image

Jaz ... jaz sem tudi kr polna energije, me tale pritozba gor drzi ... sej je ze napisana, ampak sem jo ze vsaj 15 x prebrala, da ja ne bo napake.

Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.5.2008 23:20:38   
ursa_p
Kam si zdej pobegnila??? user posted image

O, sazi ... si se budna?

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 23.5.2008 23:21:01 >

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.5.2008 23:21:23   
tinkatonka
Tinkatonka .. a greva na en pir???

A pridš do mene, jaz ga imam že prijetno ohlajenega. Rabim samo družbo, ker sama se mi ga pa res ne da pit. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.5.2008 23:23:36   
tinkatonka
tu sem tu

Jani se ne bo zbudil do zjutraj. Pa še takrat bo zaspal. user posted image  

Anej ima pa zadnje čase "foro", da prinese niniko, povštr in medvedka ko se zbudi.  user posted image  Prov hecen je, ko cel "paket" prinese s sabo.

pa user posted image user posted image user posted image  za gala. No mogoče pa pri nas tudi probamo,samo moramo prvo koleške dol odšravfat.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.5.2008 23:24:14   
tinkatonka
kaj boste kaj počeli čez vikend???

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?