ursa_p
|
Se po dolgem casu spet javljam, ve pa tako veliko pisete, da vas komaj dohajam. Jer.za ... pisem, pisem, ampak sta vmes tako hitre, da potem traja, da preberem, pa spet napisem, pa ... Punce ... spet imam eno noro novico ... moj sinko se od vceraj pelje s kolesom na pedala (ne leseno kolo) brez kolesckov. Na zalost nimamo ravno odlicnega (sposojenega( kolesa, tako da nam gre zaenkrat le kakih 20 metrov poganjanja in voznje z ravnotezjem, potem gre pa ze prehitro in kar skace, ko mora poganjat zraven. V glavnem cestitke za mojega kaskaderja! Tinkatonka ... super, sem vesela, da je stanje vec kot odlicno ... drzim pesti, da bo tako tudi ostalo. Sazi ... glede sester ... mi imamo eno eno bolj prijazno, drugo malo manj, ampak velikorat je se ena tretja tam oziroma nadomesca ce katera od prvih dveh manjka ... ta je pa obupna. Neprijaznost na visku. Me je kar groza, ce poklicem pa njo dobim na telefon, tako da sem se ze navadila, da recem kar za drugo sestro. Lunapark .. jaz sem se ga zelo veselila ... upam, da bomo sli kaj ze ta vikend. Jaz sem en noro adrenalinski clovek ... punce, nisem vam se povedala, da sem za rojstni dan od mojega dragega dobila bungee jumping. Noro ... na Soci to. Tinkatonka ... kdaj nam pridete zaigrat na kitaro ... podoknico??? Eviii ... imas pa res tezave v sluzbi. Upam, da cimprej dobis novo sluzbo oziroma se bolje, da bo ze ta razgovor uspesen. Bonnie ... cestitke za izpit!!! Jaz bom zdele gor, ampak moram se eno pritozbo na zavarovalnico napisat ... so mi zavrnili zahtevek za povracilo stroskov za psa. Katastrofa! Ima katera kaj izkusenj? Jutri jo moram dat na posto, tako da bom se za racunalnikom, ce boste klepetulje se klepetale. Tinkatonka ... potres imamo ... a si to ti, al je Katja??? Lp, Ursa
|