sazi
|
Najprej en pozdravček tebi, trdozimc. Upam, da ne misliš, da smo pozabili na vas, ampak meni tako hitro letijo tedni mimo, Lev je ponavadi popoldne tako nejevoljen, vikend se nam pa vedno že kako zapolni. No, zdaj je Lev spet nekaj smrkast, tako da spet nismo primerni za druženje, ker ne želim okužiti še koga. Je pa lepo brati, da ste fajn, da je Jan lepo sprejel Ivo, da se oba lepo razvijata... Tiso o žlici in mahanju z rokicami mi pa ni znano - bolj se mi sliši kot znanstvena fantastika. Včeraj je bilo res lušno. Smo se nasmejale, pa verejtno sem spet preveč govorila - se bom probala drugič zadržat. Sem imela kar malo slabo vest, da sem drugim premalo pustila do besede Lev skoraj nima vročine, ima pa malo pordel in zatečen lulček in se bova šla, ko se zbudi, malo pediatrinji pokazat. Nos ima poln in to je to. Jutri bi morali na en rojstni dan novega štiriletnika, pa bom verjetno odpovedala - ne bi bilo ravno fajn, da bi on ali njegova mala sestrica (6 tednov) dobil za rojstni dan poleg darila še kak virus. Jer.zi želim, da čimlažje prebrodiš slubeno krizo in si hitro in uspešno najdeš kaj drugega - vem pa, da to ni enostavno. Bravo za Aneja in kahlico in tako majhne posledice včerajšnjega "matranja". Bonnie_, upam, da z Nikom ni nič hujšega. Čestitke za uspešno opravljena izpita, tistega enega boš pa že nadoknadila. Pa hvala za poročanje o CSI - me je res zanimalo samo, če bo kaj o maketah Jaz sem glede mojih izobraževalnih grehov malo stisnila rep med noge in nameravam naslednji teden poslat prošnjo za podaljšanje roka za oddajo (in verjetno jo bom potem še za naslednja 2 greha tudi poslalav naslednjem letu ) - upam, da uspem končati vse. Kami - v šolo, kaj? Kar ne morem verjeti. Pa ko smo se spoznale, je bil Liam samo 1 leto starejši od naših škratkov danes - zdaj pa kar v šolo. Si zvečer dobila za parkirat? Jaz sem se malo navozila naokrog, potem je pa ravno nekdo, ki je najbrž prej pri kom gledal nogomet odpeljal in me razveselil s prostim mestom. Lev spi. Kosila čaka. Sem pa tako razočarana nad novo medicinsko sestro pri naši pediatrinji. Kakšne imate pa ve kaj izkušnje z njimi? Prejšnja je bila takooooo fajn. Vedno je vedela, kdo sem, spraševala po Levčku, bila umirjena in prijazna, ga vedno skušala spraviti v dobro voljo, vse se je dalo z njo zmenit... Pri tej ta novi pa o vsem zgoraj napisanem ne duha ne sluha Grem še perilo pospravit, potem se bo pa Lev kmalu zbudil. Lep dan vsem
|