|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
22.5.2008 13:09:13   
Kami
Čao, punce!
Lepo vas je bilo videt po dooooolgem času in tudi na novo spoznat user posted image  (Ninaki, oprosti še enkrat user posted image ).

Pri nas se je tudi tresel blok, ampak samo od navijanja pri fuzbalu. Kriki ob zmagi Machesterja pa so bili (naključje?) podobni tudi takšnim iz drugih virov. Fantje pač najdejo užitke na več področjih.user posted image
Danes sem še doma, jutri pa hajdi v službo. Upam, da bo noga zdržala.

Ninaki, ti prišem zasebno zaradi sličic.

Fanta sta oba nekaj smrklasta, upam, da mi ne zbolita zdaj, ko grem končno delat. Sicer pa ima Liam danes sistematski pregled (zaradi vstopa v šolo). Hja, velika sta že...

Punce, fajn se rihtite, se beremo!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
22.5.2008 13:41:36   
tinkatonka
Sem klicala v vrtec kako je Anej in so rekli, da hodi na kahlico lulat, tako, da nič ne joka. user posted image  Zdaj bomo pa vztrajali par dni, mogoče bo pa zaradi tega posega zdaj raje hodil na kahlico, ker ga bo manj peklo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image  za Petro in Ino, Anejevi vzgojiteljici. Res jih imam rada, ker vidim, da je za mojega sončka tako lepo poskrbljeno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
22.5.2008 14:28:31   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image  Kami in Bonnie za učne uspehe!user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke za vse suhe pleničke oz. lulanje in kakanje v kahlice!

Bravo tinkatonka za uspešen poseg na lulčku user posted image , našega malega pomojem čaka vsaj to, če še ne kaj bolj radikalnega in me je kar malo strah.user posted image

Pri nas je pa Jan končno zdrav in že tretji teden nepretrgoma v vrtcu (razen vikendov, da me  ne bo katera prijavila socialni user posted image ). Tako sva z Ivo dopoldne in del popoldneva sami, meni je pa tako, kot da bi bila na počitnicah user posted image . Drugače sta pa oba zdrava in pridna. Jan napreduje tako kot vaši malčki (no, razen Uršinega ne dohaja), trmast niti ni pretirano, pa res je nežen in skrben do Ive. Iva pa prehiteva njegov govorni in fizični razvoj za kak mesec (govorni najbrž kar za dva - se vidi, da je drugega spola user posted image ) - če ju primerjam pri isti starosti. Zdaj začenjava uvajat GH in je tako vesela, ko vidi žlico, da moram prav slalom vozit med njenimi rokicami, da uspe prit kaj do ust, potem pa naredi tak aaaaaaaaa kot nilski konj, ko ima pa kašico v ustih se pa najprej malo skremži, potem nasmeji in že spet krili za repete. - Vam je kaj znano? Jaz moram priznat, da sem že kar malo pozabila in sem se prvič morala zavestno prepričat, da mala še ne pozna žlice in ne bo jedla.

Jerza, je pa ful hudo tole s tvojo službo. Drži se user posted image

Lepo se rihtajte!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
22.5.2008 15:40:26   
sazi
Najprej en pozdravček tebi, trdozimc. Upam, da ne misliš, da smo pozabili na vas, ampak meni tako hitro letijo tedni mimo, Lev je ponavadi popoldne tako nejevoljen, vikend se nam pa vedno že kako zapolni. No, zdaj je Lev spet nekaj smrkast, tako da spet nismo primerni za druženje, ker ne želim okužiti še koga.
Je pa lepo brati, da ste fajn, da je Jan lepo sprejel Ivo, da se oba lepo razvijata... Tiso o žlici in mahanju z rokicami mi pa ni znano - bolj se mi sliši kot znanstvena fantastika.user posted image

Včeraj je bilo res lušno. Smo se nasmejale, pa verejtno sem spet preveč govorila - se bom probala drugič zadržat. Sem imela kar malo slabo vest, da sem drugim premalo pustila do besedeuser posted image

Lev skoraj nima vročine, ima pa malo pordel in zatečen lulček in se bova šla, ko se zbudi, malo pediatrinji pokazat. Nos ima poln in to je to. Jutri bi morali na en rojstni dan novega štiriletnika, pa bom verjetno odpovedala - ne bi bilo ravno fajn, da bi on ali njegova mala sestrica (6 tednov) dobil za rojstni dan poleg darila še kak virus.

Jer.zi želim, da čimlažje prebrodiš slubeno krizo in si hitro in uspešno najdeš kaj drugega - vem pa, da to ni enostavno.

Bravo za Aneja in kahlico in tako majhne posledice včerajšnjega "matranja".

Bonnie_, upam, da z Nikom ni nič hujšega. Čestitke za uspešno opravljena izpita, tistega enega boš pa že nadoknadila. Pa hvala za poročanje o CSI - me je res zanimalo samo, če bo kaj o maketahuser posted image

Jaz sem glede mojih izobraževalnih grehov malo stisnila rep med noge in nameravam naslednji teden poslat prošnjo za podaljšanje roka za oddajo (in verjetno jo bom potem še za naslednja 2 greha tudi poslalav naslednjem letuuser posted image ) - upam, da uspem končati vse.

Kami - v šolo, kaj? Kar ne morem verjeti. Pa ko smo se spoznale, je bil Liam samo 1 leto starejši od naših škratkov danes - zdaj pa kar v šolo. Si zvečer dobila za parkirat? Jaz sem se malo navozila naokrog, potem je pa ravno nekdo, ki je najbrž prej pri kom gledal nogomet odpeljal in me razveselil s prostim mestom.

Lev spi. Kosila čaka. Sem pa tako razočarana nad novo medicinsko sestro pri naši pediatrinji. Kakšne imate pa ve kaj izkušnje z njimi? Prejšnja je bila takooooo fajn. Vedno je vedela, kdo sem, spraševala po Levčku, bila umirjena in prijazna, ga vedno skušala spraviti v dobro voljo, vse se je dalo z njo zmenit... Pri tej ta novi pa o vsem zgoraj napisanem ne duha ne sluhauser posted image

Grem še perilo pospravit, potem se bo pa Lev kmalu zbudil. Lep dan vsem

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
22.5.2008 16:08:15   
trdozimc
Ja, Sazi, saj vem kako je s časom - lastne izkušnje user posted image . Aja, glede hranjenja, pa ti pri Levu res ni bilo treba v grlo malčka gledat - mogoče bo pa v drugo lažje šlo z GH. user posted image  Lev, čimprej se pozdravi! user posted image

Mi imamo pri P eno zelo in eno malo manj prijazno sestro. V glavnem, zadovoljni. Mogoče se bo pa vaša še aklimatizirala.

LP!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
22.5.2008 21:30:17   
tinkatonka
Hej punce!

lulček....anej je bill danes super priden. Pustii da kožico na lučku dol potegnem in ga nič ne skeli več. Danes je mož skuhal kamilice in sem ga potem zvečer umila z njimi po "rani". Pa mu je bilo ful zanimivo se polivat z lončkom. user posted image  Kopat pa se ne sme še 1 dan. Vglavnem ni mi žal, da je bil pri urologu saj je bila zadeva res tik tak gotova. En dan je bilo hudo, danes popoldne pa kot da včeraj ni bilo nič. Si je pa začel tudi sam lulčka dol vlečt, da vidi kje peče. No in ker je bil tako pogumen sem mu obljubila, da mu kupim kitaro. Zdaj je vedno vzemal knjigice v roke in se delal, kot da igra kitaro, tako da sva šla zvečer v Turbo limač in tam kupila kitaro. Je bil tako vesel, da jo sploh ni hotel spustit iz rok in so se mu vsi režali, ko je med hojo po Mercator centru brenkal in pel. user posted image user posted image

Danes sva imela čevapčiče za kosilo in bi zdele s takim veselejm eno pivo spila (radler), pa ga nimam doma, mož pa noče ponj na črpalko. user posted image  user posted image user posted image  

Jupiii samo še 1 dan službe user posted image user posted image  Sicer me čakajo najbolj bedne stvari vsega tedna (poročila, nerešene zadeve), ampak je pa vseeno lep, ker je petek. user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
23.5.2008 8:34:25   
tinkatonka
lunapark..danes sem v BTC-ju odpre lunapark. A bo šla katera kaj pogledat???

kitara...danes jo je še v vrtec nesel pokazat user posted image ,se sploh ne loči od nje user posted image  Sem mogla celo pot v vrtec pet kuža pazi....pa računajte, da moja vožnja traja 10 min in se mogla pet neprestano, pesmica pa traja koliko že 30s user posted image . Se mi je že rolalo na koncu, pa suha usta sem imela. Anej je seveda zraven veselo brenkal, in še preden sem končala s pesmico je kričal ŠE MAMICA, ŠE, PLOSIMuser posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.5.2008 8:40:55 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4457
23.5.2008 9:55:16   
Eviii
čaw user posted image .

kako ste kej te dni? to vreme je pa res grozno... in posledično tudi mi vsi, se mi zdi.

najprej naj čestitam kami za diplomo user posted image user posted image user posted image , pa bonnie za opravljene 2/3 trojčka user posted image user posted image user posted image . pol nej pohvalim vse vaše otročke, ki koristijo kahlico in opuščajo pleničke user posted image user posted image user posted image . in seveda aneju za uspešno prestano operacijo in hitro okrevanje user posted image user posted image user posted image .

jer.za, očitno si v enem malo hujšem obdobju. nej hitro mine in ti posije sonček v življenje. sicer ne vem točno, kaj se dogaja v službi pri tebi, ampak ti želim, da čimprej urediš zadeve.

no, tudi pri meni se zadeve v službi samo stopnjujejo. sem popolnoma razočarana user posted image . v torek sem imela s svojim nadrejenim sestanek in mi je reku, da sem nesposobna in da nisem uresničila zadanih ciljev (pa sem mu povedala, da sem dosegla cilj po pogodbi, oni so pa hoteli še 1x večjo prodajo). in da itak nisem nič delala in nič nardila. no, lani sem pokrivala sama celo jugo (na hrvaškem mi je en tip pomagal polovično - ko je imel malo časa in ga niso zasuli z drugimi projekti). in valda nisem uspela nič nardit - razen trenutnega dela. no, letos imajo pa za celo jugo zaposlenih 2 človeka za poln delovni čas in 7 ljudi za polovični čas. in to je zadnje dva mesca. prej sm bla pa sama. se pravi, moje delo zdej dela praktično 5 ljudi. in jst sm nesposobna user posted image . no, sej ni važno. na koncu mi je reku, da bom pač pisala poročila in opravljala administracijo in to je to. ugotavljam, da sem postala tajnica. seveda z doktoratom znanosti user posted image . no, glihkar so me klicali za eno delovno mesto. grem na razgovor naslednji petek user posted image . držte pesti zame takrat, da me sprejmejo...

lep dan. morem it delat malo user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4458
23.5.2008 10:18:58   
tinkatonka
user posted image user posted image user posted image user posted image  bonnie čestitke za tak uspeh  na faksu user posted image user posted image user posted image user posted image  

evii..ma sranje, da te v službi čisto nič ne spoštujejo, res bo bolje, da čimprej menjaš. Upam da hitro najdeš primerno del.mesto zase. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
23.5.2008 11:12:34   
Eviii
hvala, tinkatonka. sej zdej se mi spet nekaj odpira na tem področju. sem bla že čisto obupana in razočarana, ker sem kar nekaj prijav poslala, pa nič odgovora. in me danes kličejo. sem uspešno prestala ustni del razgovora, drugi teden imam pa še ustni del in srečanje s šefi. sicer je baje kar precej prijavljenih, samo se bom potrudla in dala vse od sebe...

pa pred dnevi sem dobila vabilo, da me ministrica vabi na srečanje doktorjev znanosti iz leta 2007. sem postala pomembna oseba user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4460
23.5.2008 11:16:50   
tinkatonka
hvala, tinkatonka. sej zdej se mi spet nekaj odpira na tem področju. sem bla že čisto obupana in razočarana, ker sem kar nekaj prijav poslala, pa nič odgovora. in me danes kličejo. sem uspešno prestala ustni del razgovora, drugi teden imam pa še ustni del in srečanje s šefi. sicer je baje kar precej prijavljenih, samo se bom potrudla in dala vse od sebe...

pa pred dnevi sem dobila vabilo, da me ministrica vabi na srečanje doktorjev znanosti iz leta 2007. sem postala pomembna oseba ...

Super za vabilo na razgovor user posted image user posted image , povej kdaj bo da bomo stiskale pesti. Verjamme da se boš super odrezala, samo malo navijanja pa ne bo škodilo a ne. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
23.5.2008 11:53:57   
Eviii
razgovor mam v petek ob 11.45. in mislim, da bom kmalu zvedla za rezultat, ker baje kr nujno rabijo vodstveni kader. sicer imajo precej prijavljenih, samo sem prou zadovoljna, da se stvari malo premikajo. vsaj vabilo na razgovor sem dobila user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4462
23.5.2008 12:06:51   
jer.za.
Pozdravček!

Pred seboj imam polno skodelico kave, in pa malo časa da kaj malega napišem.

Srečanje: imele smo se super, hvala vam vse punce ker ste me spravile v smeh in preusmerile moje misli na prijetnejše stvari. Upam, da se pred dopusti še kaj vidimo???

Bonnie_: user posted image user posted image user posted image  za 2/3 izpita! Sedaj pa le vztrajno in pogumno naprej!

Eviii: močno, močno držim pesti, da ti bo na razgovoru čimbolje uspelo!user posted image  O moji službi ne bi preveč razlagala, sem pa tudi jaz vglavnem tajnica, ker mi kar nalagajo in nalagajo papirologijo. Seveda poleg tega opravim še vse svoje delo, HVALA pa nihče ne reče.
Tudi jaz včeraj poslala že eno prošnjo, vendar ne pričakujem veliko, ker nimam še strokovnega izpita. Upam pa, da me bodo vsaj na razgovor povabili, da se jim vsaj malo pokažem če jih bom kasneje potrebovala, ko bo diploma končno "pod streho".

Tinkatonka: user posted image user posted image user posted image  za Aneja. Si je res zaslužil kitaro za tak pogum. Pa upam, da se v bodo težave ne bodo več pojavljale!

Trdozimc: lepo, da se nam občasno javiš. Jaz sem šele potem, ko sem imela doma dve punci, videla kako "malo" dela je z enim. Če sem doma sama samo z eno, kar ne vem kaj bi delala, mi kar čas ostajauser posted image .

Mi............smo v redu. Jerca je bila sedaj že dve noči suha, tako da bo tudi ponoči počasi brez plenice. Zala je v fazi barvanja.......bi lahko cel dan barvala, še ko gre ven bi najraje vse barvice ven nesla.
Jutri(upajmo da bo vreme zdržalo) imamo žurko. Sem pa rekla, da bom tudi jaz spila pivo, dve ali tri...user posted image user posted image user posted image  mi je rekel mož da bo že on mali gledal, jaz naj si pa malo dam "duška" in naj se malo odklopim. Zala bo šla itak zvečer spat k moji mami, Jerca bo pa pri tašči spala, tako da zjutraj ne bo treba kmalu vstati.
V ponedeljek imam pa pregled, Držite pesti, da zvem kaj vzpodbudnega!

Lp, pa lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 4463
23.5.2008 12:08:14   
jer.za.
novo medicinsko sestro pri naši pediatrinji.

Vprašaj, če mene zaposlijouser posted image user posted image . Bom prijazna,pa še preko vrste te bom naročila......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
23.5.2008 12:09:43   
jer.za.
lunapark..danes sem v BTC-ju odpre lunapark. A bo šla katera kaj pogledat???

A to je v okviru dnevov nakupa in zabave? A bo kaj dalj časa postavljen lunapark?

Neposredna povezava do sporočila: 4465
23.5.2008 12:16:26   
Eviii
jer.za, želim ti, da si kmalu zrihtaš eno bolj vzpodbudno službo. jst mam pa obratne probleme kot večina. mene ne jemljejo resno. mi pravijo, da sem prekvalificirana in da s takim kadrom nimajo kaj počet user posted image . nikoli jim ni prou...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
23.5.2008 12:24:28   
sazi
Lev, čimprej se pozdravi! user posted image

No, vidiš, samo tole pikapolonico je potreboval, pa je že v reduuser posted image . Je bil že včeraj brez vročine, pa sva šla vseeno k P, ker se mi je zdel lulček malo pordel, čeprav že veliko boljši, kot dan prej. Je rekla, da ni panike, ampak dala nama je pa napotnico za urologa - zaradi "standardnega" problema fantkov. Mah ogromno mamic s fantki poznam, pa so skoraj čisto vse vozile otročke okoli urologov. Ene tako uspešno in bez problemov kot tinkatonka, druge pa z večjimi posegi.
Ob tej priliki bi vprašala tebe, tinkatonka, kami si peljala Aneja in kako dolgo sta čakala na vrsto?

ŠE MAMICA, ŠE, PLOSIMuser posted image

Joj, tole s petjem je tudi pri nas pestro. Če mu je kaj všeč, je potem še 100x ŠE MAMI (brez pjosim), včasih mi pa reče NEEEE mamica, TIHOOOOOO. Ne pojat mamica!!! Najraje ima zvončke in trobentice... pa znam samo 1 kitico

V ponedeljek imam pa pregled, Držite pesti, da zvem kaj vzpodbudnega!

grem na razgovor naslednji petek user posted image . držte pesti zame takrat, da me sprejmejo...

bom držala pesti za obe

jer.za - pa fajn žurajte jutri!!!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
23.5.2008 12:26:01   
sazi
Vprašaj, če mene zaposlijo . Bom prijazna,pa še preko vrste te bom naročila......

že imajo eno novo, pa mu ni šeč - ampak kot je trdozimc rekla - se mora verjetno samo še "ulaufat" - drugače bi ti pa z veseljem pomagala do službe, ampak nimam kje

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
23.5.2008 12:51:18   
tinkatonka
Ob tej priliki bi vprašala tebe, tinkatonka, kami si peljala Aneja in kako dolgo sta čakala na vrsto?

Sem dobila napotnico za urologa na Kotnikovi ulici v Lj (blizu ZD Ljubljana Center na Metelkovi) - zasebna urološka ambulanta www.medur.si

Ko sem klicala, mi je rekla, da naj pokličem na točno določen datum (čez cca 1 mesec), da mi bo takrat dala uro  in datum pregleda in ko sem takrat klicala je rekla, da ima že vse polno, pa sem malo jamrala, da sem že čakala 1 mesec da je bil ta prav datum za poklicat, pol naj pa spet čakam 1 mesec, na drugi dan za poklicat, al kaj (sem bila prijazna, pa žalostna) in je vžgalo, mi je dala potem datum čez 1 mesec in pol. Torej je skupaj trajalo 2,5 meseca, da sva zdaj uredila to zadevo. Ima pa dr in med.sestre super pristop do malih fantkov. Aneja ni bilo nič strah, še doktorja, ki je en star gospod tik pred penzijo se ni ustrašil. DR pa je bil res profi, tik tak je bilo gotovo. Res vsa pohvala. Toplo priporočam. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.5.2008 12:52:36 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
23.5.2008 12:54:44   
jer.za.
Tinkatonka: kaj si potem zadnjič kupila za moža za RD? Zbiram ideje, ker ima moj predragi RD v torek.

Neposredna povezava do sporočila: 4470
23.5.2008 13:05:26   
tinkatonka
Tinkatonka: kaj si potem zadnjič kupila za moža za RD? Zbiram ideje, ker ima moj predragi RD v torek.

Jani je že dobil "gojzerje", ampak to še preden smo šli v Logarsko, ker jih je rabil, to je bilo že kak mesec pred njegovim RD, potem pa sem kupila še eno lepo fancy majico, ker jo je nujno rabil. Jaz sem bolj za uporabna darila. user posted image  Drugače pa saj najbolj veš kaj kej rabi in če si kaj takega želi? Pri nas si je želel kakšno stvar za na motor (ampak tega od mene ni nič dobil, si je moral sam kupituser posted image ), al pa kakšno "mašino" ima skoz v glavi, kakšna lepa kopalna brisača ga tudi mika,...., kaj za firmo (rokovnik, mapa za sestanke,....),..., zdaj pa vem da ga mika kakšen tečaj lokostrelstva user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.5.2008 13:06:09 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
23.5.2008 13:12:14   
jer.za.
veš kaj kej rabi in če si kaj takega želi?

On bi eno mašino za v njegovo bodočo delavnico. Problem je ta, da malenkostne stvari ima že nakupljene, ta večje mašine so pa od 5000€ naprejuser posted image .  Mu bom pa gotovo res kupila kakšno lepo majco, ali pa mu bom dala en vikend "miru"-včasih, ko je res doma pestro, pravi da bi si res želel en popoldan miri, in če bo lepo vreme razmišljam, da bi šla z malima 7.6., ko ima fantovščino za vikend na morje-samo bi rabila še eno za sabo, da grem sama z malima mi je malo "bedno". Gre katera z mano????

Neposredna povezava do sporočila: 4472
23.5.2008 13:16:56   
Eviii
kot vidim, smo danes kr zgovorne. meni se čisto nič ne da. sem še čisto evforična zaradi klica. pa sploh še nisem bla na razgovoru al pa dobila službe. kaj šele bo, ko bom nekega dne dobila novo zaposlitev user posted image ... sem čisto petkovo razpoložena. in glede na to, da so me v službi prerazporedili na administrativno delovno mesto, se obnašam kot birokrati: čakam, da mi dajo kej dela. sploh ne razmišljam več z glavo in si sama ne iščem dela.

sem pozabla komentirat prej. pa bom zdej. tudi moj možek je strastni navijač manchester united. in v sredo ni imel cajta zame, ker je bil finale champions league. je bil čisto živčen. in sredi noči slišim eno rjovenje. je zbudu mene in dejana v sobi. se je drl ko sraka. sem že mislila, da bojo sosedje policijo poklicali user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4473
23.5.2008 13:18:39   
Eviii
jer.za. če prideš na morje, si vabljena v moje kraje. mojga možeka tisti vikend ni. je v grčiji. pa si vabljena s puncami k meni in dejanu. si za?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
23.5.2008 13:25:58   
sazi
lepo vreme razmišljam, da bi šla z malima 7.6., ko ima fantovščino za vikend na morje-samo bi rabila še eno za sabo, da grem sama z malima mi je malo "bedno". Gre katera z mano????

sem že začela gledat v koledar, če imam kaj takrat, pasem ga kar zaprla - namreč res moram zrihtat mojo nalogo. Sem očetu povedala o nameri pisanja prošnje za odlog, pa ni bil ZA - no, ne narobe razumet. Lepo mi je razložil, da je to brez veze, da bom potem samo odlašala in spet delala v zadnjem hipu (hmmm, le od kje tako dobro pozna svojo hči). Se pa lahko zmeniva med poletjem kak drug vikend in gremo kar k nam v Izolo se malo stiskat? Bi bilo zanimivo. No, ti se pa le z Eviii zmeni - sta z Dejanom super, pa še "fouš" ti bom, ker boš končno videla njeno stanovanje s super razgledom na morej... Sam se do tja še nisem spravilauser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?