sazi
|
A se kateri da mogoče jutri dopoldan v Zbilje priti? Okoli 10.00? Jaz bi prišla z obema, nista pa nič več nalezljivi Nas tudi ne bo. Če že bomo kam šli, gremo na del poti okoli Ljubljane - smo zmenjni z nekaj družinicami ob 10. uri. Lepo pa, da ste že zdravi in takole uživate na sončku . Terasa - hja, glede na to, da se bomo selili šele jeseni, letos še ne bo prišla v poštev, potem pa upam, da jo bomo na veliko koristili - je pa res, da imamo teraso zelo na ogled sosedom - tako je s celotno parcelo, ki je zelo odprta, ampak za tistih nekaj sosedov, ki bod mogoče šli mimo 1x na dan, se ne bomo sekirali - se bomo tako navadili in bo. Je pa ena prednost tega, da bo na voljo šele naslednje leto - bom iskala in zapravljala denar za garnituro šele pihodnjo pomlad - zdaj itak nimamo nobenega denarja za to predvidenega. Lev je oblečen v body z dolgimi rokavi, čez pa majčko s kratkimi - mu grem danes (ali pa jutri) kupit bodyje brez rokavov - imam samo take z dolgimi - me je malo poletje prehitelo, jaz pa trgovin takoooooo ne maaaaraaaam. Jer.za - upam, da v ponedeljek izveš kaj pozitivnega, da te ne bo več skrbelo. So nam danes priklopili plin in zdaj lahko prižgemo centralno . Tinkatonka in nakupi - kot rečeno, trgovin ne maram. Me razsvetliš, kje si si nabavljala garderobo (redoute?). In pa zadnjič sem spraševala, kje si kupila sončna očala za Aneja? Mi poveš, prosim, da jih grem kar tja kupit - če si že ti delala doktorat iz tega, da ni treba še meni? Tane - mi čas tako hitro beži, da si sploh ne predstavljam pisat na naši 2. temi. Ampak cilj ostaja isti - vsaj zaenkrat. A že kaj veste kje boste dopustovale? Mi bomo kar standardno, začetek avgusta, v Istri Jaz pojma nimam, kako bomo s časom, denarjem, zdravjem,...letos poleti. Načeloma računam na kak teden ali 2 Izole in/ali Bohinja, ampak pojma nimam kdaj - julija zagotovo ne, ker sem v službi 1 mesec sama (starša odjadrata precej daleč), pa na hiši bo delo kot vedno. Sicer mi pa Ljubljana poleti, ko ni gužve, čisto odgovarja. Vrtec - khm,khm. Boste rekle, da si zmišljujem. Namreč dobili smo celo en sklep, da je Lev sprejet, pa sem klicala in zavrnila. Namreč vrtec je v bližini našega sedanjega bivališča, ki je dokaj blizu centra in temu primerno je gužva na cesti in bi se 2x na dan po nepotrebnem noro gužvala (pa saj se bom zavaruško tudi, ampak ne toliko). Potem bi bilo Leva treba naslednje leto prepisat, nad čimer tudi nisem navdušena. Za povrh ni bil sprejet v nobeno od treh enov, v katero sem si želela, ampak v eno najmanjšo, ob cesti s skoraj nič dvorišča in igrišča. Sem se že prej sprijaznila, da bo še eno leto pri varuški. Če izvem, da dobimo mesto v Črnučah, ga kadarkoli med letom prepišem, drugače pa naslednje leto septembra. Uživajte v lepem dnevu, pa lep vikend vsem.
|