sazi
|
Kje ste danes vse? Jaz sem bila tu, pa nisem imela nič pametnega za napisat, neumnega mi pa tudi ni nič padlo na pamet. Danes so nam priklopili elektriko - počasi gremo proti cilju. Včeraj sem šla po službi z Levom na naš faks, ker je imel en kolega zagovor doktorata - zagovor sva izpustila, šla sva pa na zakusko. Lev je bil najprej precej nejevoljen in je bolj občudoval hodnih, pa gasilne aparate in podobne zadeve, ko pa je pol ljudi odšlo, se je pa malo vživel, stal na stolu in navdušeno risal kače po tabli, še bolj zabavno pa je bilo, ko sem mu pokazala, kako se z gobo vse zbriše - je bil potem ves bel, ampak dobre volje. Je bil zanj včeraj tako naporen dan, da sem ga danes zbudila ob 8:30, da sem prišla ob kolikortoliko še sprejemljivi uri v službo (9:30) Mah, takole sta že dva moja študentska kolega doktorirala, pa še leto sta mlajša od mene, jaz se pa nikamor ne premaknem - no, je pa res, da sta še oba brez otrok in z veliko več časa. Upam, da bom sploh uspela kdaj končati moj magisterij , ki pa itak ne bo nič več vreden zdaj, ko bodo itak vsi magistri . Se mi sploh splača? Jer.za - bravo za Jercino napredovanje in za izboljšanje "noro" stanje - najbrž se bolezni ne reče kar tako norice, če se ti zraven skoraj zmeša . tinkatonka - super za prespano noč in hiter povratek s službene poti. sončnih očal Lev še nima, ne bi pa bilo slabo, da bi mu jih nabavila - edino ne vem, če jih bo hotel nosit. Kje si jih pa kupila, Tinkatonka? vrtnarjenje in "rožicevanje" - nič od obojega ni zame - sploh. Hišo imamo tako, da ne bo nič vrta - enostavno niti ni prostora in kolikor zgleda itak nobena hiša ne bo imela vrta je pa del hiše nekaj cvetličnih korit, ob katerih se mi . nimam res nobene želje po urejanju, saditvi in skrbi za rožice. Se bom napotila spomladi naslednje leto do kakšne vrtnarije po nasvete, da vse zapolnim s kakšnimi grmički in podobnim, za kar ni treba pretirano skrbeti. Edino za začimbe ne vem, kam naj jih posadim, ker ni nič blizu kuhinje, da bi bilo na dosegu, tako kot zdaj. Ninaki - jaz tudi tu v službi pogrešam sodelavce - kakršnekoli . No, malo za hec, malo zares. V prejšnji službi sem imela kar v redu družbo, potem se pa po porodniški nisem vrnila, tako da sem bila že itak dlje časa "odklopljena" od tiste družbe, v novi službi imam pa za družbo vas in ostale uporabnice RR . Uživajte v sončku. Jaz se danes popoldne dobim z eno prijateljico, sestro in njunimi otroci v Tivoliju.
|