|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
7.5.2008 22:16:42   
tinkatonka
jer.za...me je neki mož zmotil, pa sem šla njemu pomagala ene dopise pisat. Žal. No zdele mam pa masko na obrazu, potem grem pa pod tuš, glavo umit (ggrrrr), potem pa spat. Sem ravno kopalnico pomila in pobrisala prah. Mi imamo tu en vaški vodovod in ful trdo vodo. user posted image  Pa kok je to grdo ko se kamen nabira. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
8.5.2008 10:36:08   
jer.za.
Samo da na hitro poročam: bila sem pri G, me je pregledal, naredil UZ. Povedal mi je da vidi neke hormonske spremembe, vendar ne more nič reči dogler ne dobi izvidov krvi-mi je dal pregledati vse možne hormone, jutri morem pa nazaj na pregled če bodo že izvidi.
Skratka, nič kaj pozitivno.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
8.5.2008 10:43:14   
tinkatonka
Samo da na hitro poročam: bila sem pri G, me je pregledal, naredil UZ. Povedal mi je da vidi neke hormonske spremembe, vendar ne more nič reči dogler ne dobi izvidov krvi-mi je dal pregledati vse možne hormone, jutri morem pa nazaj na pregled če bodo že izvidi.
Skratka, nič kaj pozitivno.

hormonske spremembe? A je to lahko posledica Mirene user posted image . Saj oddaja neke hormone a ne user posted image  No upam da ni  nič resnega in da čimprej dobiš M in da greste potem čimprej v akcijo. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
8.5.2008 16:32:42   
tane
a tu se skrivate, tinkatonka, jer.za., sazi...user posted image  pridite še na našo temo kaj pogledat med (M ne pričakujemo junija) vas malo pogrešam, se nas je kar nekaj že nabralo, ampak debata pa nobene...

pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 4329
8.5.2008 21:31:35   
tinkatonka
tane....seveda, zdaj bo treba ze ornk navijat za vse nas. user posted image  Zelim ti uspesno OP in da bos kmalu zatem ze user posted image user posted image

terasa....danes sva sla v nakup vrtne garniture. Sicer so mi vsec tiste iz ratana, pa lesene, ampak glede na to, da terasa ni pokrita sva kupila plasticne (temno zelene), da se lepo cistijo, pa da ni vidt vsak mušji drekec gor, pa blazine za na stol so bile še zraven, tak da zdaj bo pa prav pasal zvečer mal poklepetat, ko se bo ohladilo user posted image . Pa Aneju smo "gujšnco" kupili. Pa dva ležalnika za naju z možem user posted image

A pridete na eno vecerno pivo??

Zdaj pa šibam še pospravit malo. Malo luftam stanovanje, ker mi paše svež zrak, da lažje spimo. user posted image  Pa pometam (sesat ne upam, da ne zbudim Aneja). Mož je že pospravil po kuhinji, mene pa čaka še obvezno likanje. user posted image

redoute...danes sem dobila 1 jopico, 1 pulover, 3 malo bolj fine majice (kratki rokavi) za v službo, da bom lepa in sem dala cca 65€. Ni tak drago a ne? Je pa bolj kvalitetno kot kak h&M. user posted image

Lepo spite.

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 8.5.2008 21:40:11 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
8.5.2008 22:56:47   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Imam malo časa...user posted image

Mi smo po starem. Hiter tempo, primanjkovanje časa ipd. Nik je priden, včasih ga kak user posted image prime, ampak ga (v glavnem) tud kar hitro mine...user posted image
V glavnem smo popoldne zunaj - po sprehodih, na igriščih, pred hišo... Je fajn vreme.user posted image

Jer.za... Fajn, da sta tamali že bolje!user posted image Še malo, pa boste čist vredu...
Tebi pa želim, da se ti stvari hitro porihtajo in da bo vse ok...user posted image

tinkatonka... Frajer je Anej, ja!user posted image Nik ima po novem (baje je bil dragi ne vem kje in je bil kot zanalašč ful pocen, pa tak cute...user posted image ) tud motor - plastičen, bolj stil poganjalčka, z njim pa zdaj vsak dan dirka gor pa dol po stanovanju. Je čist ponosen,ko ga je treba parkirat, pa pregledat kolesa ipd. Si ga sploh ne upam ven odnesit...user posted image

sazi... Fajn, da napredujete s hišo!user posted image Upam, da vam grejo stvari čim bolj po načrtu.

terasa... Midva še nisva potegnila mize in stolov na plano, zaenkrat imamo samo spodaj mizo s klopjo na vsaki strani. Dobro, da si to omenila, bom dragemu rekla, da bi lahko počasi že prinesla stvari na teraso...
Boš videla, kako je to fajn stvar!user posted image Res je fajn, ko poleti ob večerih sediš zunaj, povabiš kolege, piješ kavico, zajtrkuješ in kosiš na prostem... Joj, komaj čakam!user posted image

prijateljica... Danes je šla moja prijateljica v P (ji bodo/so ji žeuser posted image ) sprožili porod in zdej sem kar malo na trnih, kdaj bo dobila svojega user posted image ... Imam mobitel skoz pri sebi...user posted image
Joj, meni je tak fajn nosečke gledat...user posted image Je še ena moja prijateljica pred nekaj dnevi povedala, da je noseča.user posted image

Zdej boste pa tako počasi začele še "februarske" nosečke deževati in bo spet veselo...user posted image Potem se bomo pa 1x, 2x obrnili in bomo tud mi začeli razmišlati in delati v tej smeri...user posted image

user posted image user posted image user posted image

No, tako... Pridne bodte. Se beremo...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.5.2008 22:58:20 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 4331
9.5.2008 9:22:35   
jer.za.
Hojla!
Kako ste kaj? Jaz sem precej slabe volje. Sem klicala G, pa še vedno ni rezultatov, bodo šele v ponedeljekuser posted image . In ves čas samo razmišljam kaj bi lahko bilo, iščem dodatne info po internetu, najslabše je pa to ker itak že preveč vem-je bil izpit iz ginekologije eden izmed težjih izpitov na faksu in še danes veliko stvari vem. Potem pa še dragi dele ves dan, takoj ko pride iz službe gre ven delat-smo kosili, danes bo pa prišel narest še bale, potem ima pa še za jutri cel dan delo zunaj in sem sama z malima. Zvečer ga pa tudi preveč ne obremenjujem s pogovori, ker vem da je zelo utrujem. No, upam da bo ponedeljek čimprej tukaj in da vsaj vem na čem sem.

Mali sta pa zelo pridni, hrastice od noric odpadajo. Danes smo bile že v pekarni, smo šle po sveže žemljice.
Moram pa spet pohvaliti Jerco, včeraj se je samo enkrat polulala, danes pa je bila celo noč suha, zjutraj je lepo lulala v kahlico, pa prejle je spet šlauser posted image . Se nam že precej pozna na plenicah, glede na to da smo že četrti dan brez.

Koliko so vaši malčki kaj oblečeni popoldan zunaj? Jaz sem jima danes dala pod tanek puloverček kar majice s kratkimi rokavi. Ko gledam sosedove otroke, so pa zunaj tudi že samo v kratkih rokavih.

Komentirala bom kasneje, grem si zajtrk pripravit.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
9.5.2008 9:47:32   
tinkatonka
Koliko so vaši malčki kaj oblečeni popoldan zunaj? Jaz sem jima danes dala pod tanek puloverček kar majice s kratkimi rokavi. Ko gledam sosedove otroke, so pa zunaj tudi že samo v kratkih rokavih.

Anej je imel spodnjo majčko in čez majčko z dolgimi rokavi, pa mu je bilo vroče.user posted image  No v avtu pa samo v kratkih rokavih, ker smo crkavali od vročine. Sicer imamo klimo, ampak ponavadi smo bolj na kratkih relacijah, da se avto še časa nima ohladit preveč dobro.

G...jer.za. ne gledat preveč črnogledo: lahko samo da je malo pozoren na to, kaj se dogaja, pa izvidi bodo zihr vredu. Je pa dobro da te spremlja, da ne bo potem kaj narobe z user posted image , oz. ko bosta dela na tem.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
9.5.2008 10:31:16   
tinkatonka
jer.za...a si že kaj izvedela a sta tvoji pupi sprejeti v vrtec?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4334
9.5.2008 12:20:30   
jer.za.
Sedaj imam pa malo časa-Jerca spi(brez plenice), Zala je šla pa z mamo travo grabit. Jaz pa pijem kavico.

jer.za...a si že kaj izvedela a sta tvoji pupi sprejeti v vrtec?

Še čakamo odgovor, in sicer zato ker še čakajo en odgovor iz občine,  da bodo lahko naredili še eno jaslično skupino. Upam, da bo do konca prihodnjega tedna že odgovor.

Bonnie_: že kaj novic od prijateljice? Koliko izpitov imaš še kaj do počitnic?

Terasa: mi ne vem kakšne terase nimamo, sem pa ravno v dogovoru s kolegom, da nama bo prišel nekaj skopat-za novo greznico, pa zemljo nasut(samo saj veste kako je z mojstri), potem moram "lajštice" za ograjo prebarvati, pa urediti vse skupaj, in potem bomo tudi mi zunaj jedli, ... Sedaj imamo zunaj samo klop, pa mizico, da se lahko za silo kavo spije. Mi gre na živce ker se sosedje(žlahtauser posted image ) mimo vozijo, pa vse zakadijo, pa skoraj oči ven vržejo. Ko bova pa uredila z dragim, bo pa malo ograjeno, da ne bo vsak videl kaj delamo.
Sem bila pa sedajle zelo pridna, sem vse rože iz stanovanja ven nesla, nekaj sem jih presadila, uredila kaktuse-to je bila zame prava relaksacija, edino stanovanje je čisto prazno.

A se kateri da mogoče jutri dopoldan v Zbilje priti? Okoli 10.00? Jaz bi prišla z obema, nista pa nič več nalezljivi.

Grem sedaj malo reda po stanovanju naredit, pa kosilo skuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 4335
9.5.2008 12:24:41   
tinkatonka
A se kateri da mogoče jutri dopoldan v Zbilje priti? Okoli 10.00? Jaz bi prišla z obema, nista pa nič več nalezljivi.

Nas žal ne bo. Ta vikend imam toliko stvari v planum da res ne vem kako bom vse sfolgala. Kdaj drugič pa z veseljem.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
9.5.2008 13:38:16   
sazi
A se kateri da mogoče jutri dopoldan v Zbilje priti? Okoli 10.00? Jaz bi prišla z obema, nista pa nič več nalezljivi

Nas tudi ne bo. Če že bomo kam šli, gremo na del poti okoli Ljubljane - smo zmenjni z nekaj družinicami ob 10. uri. Lepo pa, da ste že zdravi in takole uživate na sončku user posted image .

Terasa - hja, glede na to, da se bomo selili šele jeseni, letos še ne bo prišla v poštev, potem pa upam, da jo bomo na veliko koristili - je pa res, da imamo teraso zelo na ogled sosedom - tako je s celotno parcelo, ki je zelo odprta, ampak za tistih nekaj sosedov, ki bod mogoče šli mimo 1x na dan, se ne bomo sekirali - se bomo tako navadili in bo. Je pa ena prednost tega, da bo na voljo šele naslednje leto - bom iskala in zapravljala denar za garnituro šele pihodnjo pomlad - zdaj itak nimamo nobenega denarja za to predvidenega.

Lev je oblečen v body z dolgimi rokavi, čez pa majčko s kratkimi - mu grem danes (ali pa jutri) kupit bodyje brez rokavov - imam samo take z dolgimi - me je malo poletje prehitelo, jaz pa trgovin takoooooo ne maaaaraaaam.

Jer.za - upam, da v ponedeljek izveš kaj pozitivnega, da te ne bo več skrbelo.

So nam danes priklopili plin in zdaj lahko prižgemo centralnouser posted image user posted image user posted image .

Tinkatonka in nakupi - kot rečeno, trgovin ne maram. Me razsvetliš, kje si si nabavljala garderobo (redoute?). In pa zadnjič sem spraševala, kje si kupila sončna očala za Aneja? Mi poveš, prosim, da jih grem kar tja kupit - če si že ti delala doktorat iz tega, da ni treba še meni?

Tane - mi čas tako hitro beži, da si sploh ne predstavljam pisat na naši 2. temi. Ampak cilj ostaja isti - vsaj zaenkrat.

A že kaj veste kje boste dopustovale? Mi bomo kar standardno, začetek avgusta, v Istri

Jaz pojma nimam, kako bomo s časom, denarjem, zdravjem,...letos poleti. Načeloma računam na kak teden ali 2 Izole in/ali Bohinja, ampak pojma nimam kdaj - julija zagotovo ne, ker sem v službi 1 mesec sama (starša odjadrata precej daleč), pa na hiši bo delo kot vedno. Sicer mi pa Ljubljana poleti, ko ni gužve, čisto odgovarja.

Vrtec - khm,khm. Boste rekle, da si zmišljujem. Namreč dobili smo celo en sklep, da je Lev sprejet, pa sem klicala in zavrnila. Namreč vrtec je v bližini našega sedanjega bivališča, ki je dokaj blizu centra in temu primerno je gužva na cesti in bi se 2x na dan po nepotrebnem noro gužvala (pa saj se bom zavaruško tudi, ampak ne toliko). Potem bi bilo Leva treba naslednje leto prepisat, nad čimer tudi nisem navdušena. Za povrh ni bil sprejet v nobeno od treh enov, v katero sem si želela, ampak v eno najmanjšo, ob cesti s skoraj nič dvorišča in igrišča. Sem se že prej sprijaznila, da bo še eno leto pri varuški. Če izvem, da dobimo mesto v Črnučah, ga kadarkoli med letom prepišem, drugače pa naslednje leto septembra.

Uživajte v lepem dnevu, pa lep vikend vsem.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
9.5.2008 13:47:23   
tinkatonka
Tinkatonka in nakupi - kot rečeno, trgovin ne maram. Me razsvetliš, kje si si nabavljala garderobo (redoute?). In pa zadnjič sem spraševala, kje si kupila sončna očala za Aneja? Mi poveš, prosim, da jih grem kar tja kupit - če si že ti delala doktorat iz tega, da ni treba še meni?

ups sorri sem čisto pozabila odgovorit na tvoje vprašanje o očalih. Kupila sem jih v Iglu-ju. Stala so mislim da 35€. Jp draga so. Ampak ker imam sama probleme z očmi, raje dam malo več za kvaliteto. Anej jih z veseljem nosi. Se pa pozna da je bolj "svetel" in plavook, ker ga močno sonce kar moti in ima zato rad očala gor.  redoute je pa kataloška prodaja francoske mode. Meni je všeč, sploh zato, ke rmoram biti v službi večinoma kar spedenana. Imajo pa tudi veliko športnih stvari. je dokaj ugodno in boljše kvalitete kot kak h&m in c&a. Sem se izmerila, pogladala v njihovo tabelo in naročilo cifro in mi je vse prav, kot da bi bilo narejeno zame. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
9.5.2008 13:57:13   
sazi
v Iglu-ju
Ja, tam sem pa že večkrat kaj kupila - imajo res kvalitetne zadeve (OK, drage, ampak za nekatere stvari je pač treba plačat).
Sem mislila, da bom na hitro popestrila tudi svojo garderobo, pa praviš, d agre za kataloško zadevo - škoda. Bom morala res kar v kakšno trgovino, ker na meni pa ful stvari zelo čudno zgleda in moram probat.

Neposredna povezava do sporočila: 4339
9.5.2008 14:07:46   
Bonnie_RR
Hoj!user posted image

Imam pavzo...user posted image

Prijateljica... Nič še ni novic, upam, da bo kmalu kaj novega...user posted image

izpiti in to... Ah, js sm na enem takem lušnem faksu, kjer je vse zgužvano na koncu leta - maj, junij in september. Januarja sem naredila edini možni izpit, ki sem ga lahko, zdej jih imam pa (za ta letnik) še 8. Če mi zdejle trojček fajn uspe, pa js s tem dobim zagon in se fajn naučim (v 1 mesecu - 20.6.) še za dvojčka (to tako ali tako) in še za en izpit (ta je pa malo na silo stiščan zraven - 6.6.), bi teoretično do konca junija že lahko imela pogoje in s tem malo lepše in lažje poletje. No, kot sem že rekla, to je zaenkrat neka teorija (bojim se, da bolj iluzijauser posted image user posted image ), bomo videli, kako bo... Do zdaj mi to še ni ratalo...
Potem pa še cel 4. letnik + diploma...user posted image user posted image

očala... Tud js razmišljam o nakupu, ker tud Nik včasih jamra, da ga sonček moti. Bom, ko bom imela kaj časa, šla pogledat, kaj se da dobit...

dopust... Letos smo mi čist neresni glede dopustauser posted image . Vsako leto smo najkasneje do 1. marca že rezervirali, letos pa je še vse v zraku. Se bojim, da na koncu ne bo nič, ker bo že vse zasedeno...
Mah, je zdej ful stvari na kupu in se s tem skoz nekaj odlaša...user posted image Dragi je moral kupit avto, oba imava v kratkem registracijo, tu je bil še zadnji obrok za njegov faks za plačat, pa septembra bo treba spet kurilno olje kupit... Poleg vsega pa ima dragi pogodbo do 31.8. in če mu je ne podaljšajo za nedoločen čas (vedno je tud takšna možnost), bo kriza... Mah, bomo že... Smo še vedno vse zrihtali, js pravim...user posted image

Jerca... user posted image za suho ritko! user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4340
9.5.2008 21:31:25   
jer.za.
Čer!
Ne boste verjele kaj se mi je zgodilo-danes(kot sem že pisala) bi morala iti z možem na tetino 50. letnico. Ker nisem imela čisto točno v glavi ure, sem šla še enkrat pogledat vabilo, in ugotovila, da je žurka jutriuser posted image user posted image user posted image . In tako imam sedaj čas za RR, možek pa še dela zunaj.

Sva se pa danes z dragim odločila, da Jerci ne dajeva več plenic čez dan, tudi če bomo kam šli. Smo že tako daleč sedaj, da pomojem če bi ji dala nazaj plenico bi bil ves ta trud zaman. Tako da smo brez plenicuser posted image user posted image user posted image !!!! Jupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Bonnie_: Držim pesti, da ti uspe skupaj spravit vse pogoje do konca junija. Pa seveda da dragemu podaljšajo službo za nedoločen čas!

Sončna očala: tudi mi smo jih že kupili, bile so tam nekej 20€, sta pa zelo pridni kar se tiče nošenja. Pa tudi v avtu jih imata ves čas gor-tako kot midva.

Grem dat cunje v sušilca, potem pa pridem pogledat če je katera tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4341
9.5.2008 21:51:10   
sazi
Bonnie_ tudi jaz ti želim odpravo vseh izpitov pred poletjem - meni je to uspelo le na prehodu iz 1. v 2.letnik, potem pa nič več. Sicer pa, res te čaka še 4. letnik in diploma, ampak a veš, koliko mladih let zaostajaš za marsikatero tu?user posted image

Jaz sem tu, ampak grem čez 15 min gledat Cold case.

Danes popoldne smo bili na hiši in smo kosili travo - no, mož jo je, jaz sem pa Leva lovila naokrog. SVa spoznala še ene nove sosede, pa Lev sploh ni za druženje - bomo pa pravo naselje majhnih otročkov: 6 hiš, poznam 4 "zasedbe":
1. mi z enim malčkom letnik 2006 in upamo na enega 2009user posted image
2. 1. sosedje 2003, 2006, 2007
3. zadnja hiša 2001, 2005, 2007
4. ločenec z občasnim bivanjem najstnika
5. in 6. dve družini vsaka s po tremi (mogoče ena celo s štirimi) šoloobveznimi otroci- pa tam nekje do 18. leta so stari

To bo pestro user posted image . upam, da se bodo otroci (in tudi mi, starši) razumeli, ker imamo dvorišča povezana, vmes ni ograj, zastorov, prehodov - ničesar.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
9.5.2008 22:55:57   
sazi

Joj, koliko imate pri vas cunj, da jih v sušilca že uro in pol daješuser posted image user posted image user posted image . No, jaz grem v kopalnico in tako dalje... lahko noč

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
10.5.2008 9:34:01   
jer.za.
Dobro jutro!
Tole jutro danes je res dobro, saj sta mali sprejeti v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Smo dobili danes odločbo, prvi sestanek pa imamo v juniju.
Joj, koliko imate pri vas cunj, da jih v sušilca že uro in pol daješ

user posted image user posted image -ko sem dala včeraj cunje v sušilca, je notri prišel dragi, in sem potem kar izklopila računalnik. Da sva se še malo pocrkljalauser posted image .

Jaz pa ravno pijem svojo prvo kavico-šele ja, samo sem pa že vse pospravila. Je Jerca danee spala kar do pol devetihuser posted image . Sedajle pa čakam da se polula, potem gremo pa v Kranj-malo pohajkovati.

Sazi: to je res super, da boste imeli toliko otrok okoli. Bo imel Lev res veliko družbe. Meni je res fino, ko se dobijo vsi vaški otrci na kupu, in se potem skupaj igrajo, ko so pa malo večji pa že kaj "ušpičijo", npr. sosedom zamenjajo rože na oknih,.....

Lepo soboto vsem!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
10.5.2008 10:25:23   
Bonnie_RR
Oj!

Js sem ostala sama, ker sta šla moja fanta na obisk k babici v MB, da se js lahko v miru učim. Potem popoldne (okoli 16-17h) naj bi pa kolegi prišli naokoli in bomo vrgli kaj na žar.

Prijateljica... Sva včeraj govorili po telefonu. Se ji je stanje s pritiskom, beljakovinami in zatekanjem umirilo, zato jo imajo na opazovanju in čakajo, da se bo sama od sebe začela akcija - brez sprožanja. Verjetno jo bomo šle prijateljice jutri malo pogledat, da ji ne bo preveč dolgčas...user posted image

sazi... Vi boste imeli pa res pestro ob takšnih sosedih!user posted image Bo lahko Lev "manjko vrtca" v tem času, potem kasneje kmalu noter spravil...user posted image Upam, da se boste fajn razumeli, pa da vam tud en user posted image letnik 2009, ki je v planu, kmalu rata...user posted image

jer.za... user posted image user posted image user posted image Za Jerco brez pleničk in tudi za sprejetje v vrtec!user posted image

včeraj... Sta šla moja starša na koncert v Lj v halo Tivoli (baje je bilo super!), dragi je šel po službi še na nek "službeni žur" (sicer potem vsakič ugotavlja, da je bilo brezveze, ampak še vedno vsakič sili zravenuser posted image ), js sem pa svojo sestrco dobila na bivanje za eno noč.user posted image Po plesnih (za valeto) je prišla kar na bližnje igrišče, kjer sva jo z Nikom počakala, potem smo šli pa skupaj v trgovino, pa domov po stvari, pa v fitnes je šla majski obrok plačat, potem smo se pa le proti našem domu odpravili. No, doma kmalu ugotovim, da nimam peki papirja in da je tud mercatorjev kvas (z rokom trajanja do 18.5.!!!) že plesniv. Ker sva si zamislili, da bova naredili pico, je šla še v bližnjo trgovino po manjkajoče. Kljub zapletom nama je potem le uspelo naredit slastno pico do pol 9h zvečer...user posted image Sva se napokali ko 2 pujska!user posted image No, sej drugače ne pretiravam v tej smeri, tako da to ni tako pogosto...user posted image user posted image

Je pa mojo sestro včeraj pičila osa/čebela (js ne ločim teh 2 - sem skoz mislila, da vem, pa je začela sestra, da to ni mogla bit čebela, ker baje takoj umre ali kaj - no zato ne vem, kaj točno je bilouser posted image ) in to zvečer na kavču med gledanjem TV-ja. Sem imela cel dan kipnjeni okni v jedilnici in se je potem očitno v deko na kavču "skrila". Najprej je bilo malo "skeri", ker nisva vedeli, kaj jo je pičilo, potem sem jo pa v kozarec ujela in jo na terasi ven dala. Si pa ne predstavljam, da bi Nika pičila, ko se vedno tako rad po kavču meče in z dekami iz flisa pokriva...user posted image

Drugače pa je danes Nik že pokasiral eno fajn buško nad očesom.user posted image Upam, da se mu ne bo preveč poznalo - sem mu takoj z margarino namazala. Se mu pa sploh ne da dopovedat, da se po stanovanju ne teka in tako danes direkt v klubsko mizico priletel z glavo...user posted image user posted image

No, zdej pa res grem počasi, da se ne bom potem po glavi tolkla, zakaj nisem tega časa (boljeuser posted image ) izkoristila...

Lep dan!

P.S.: Ker nimam časa preletet napisanega, naj mi bodo kakšne napake in neumnosti oproščene - res nimam časa in zelo hitro tole pišem...user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.5.2008 10:26:12 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
10.5.2008 22:59:56   
tinkatonka
'Čer!

Moja dva fanta že oba spita. Jaz pa samo še stvari iz postelje pospravim in grem tudi jaz v "kino mižule".

Sploh ne vem kaj bomo jutri počeli user posted image . V planu imamo 1001 stvar, pa še ne vemo zakaj se bomo odločili. Mi je pa moj zvečer rekel, da jutri ne bo delal, kot je sprva planiral user posted image user posted image

Moram rečt, da je bil nakup stolov, mize in ležalnikov 1A, zdaj kosila in večerje jemo kar tu, pa kavico pijemo zunaj, pa zvečer ležimo v ležalniku pa luno gledamo. Sva ugotovila, da sva kupila 1 ležalnik premalo, saj mene vedno Anej dol vrže. Nevem zakaj vedno mene in nikoli moža user posted image

Sem si pa danes zvečer zaželela sladoleda...mnjami...in je šel mož prej, ponj na "pumpo" z motorjem (Aja sem pozabila omenit, da je naredil izpit). Imam uslužnega moža user posted image , a ne? user posted image  

Grem spat.

Lahko noč.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4346
11.5.2008 21:05:24   
sazi
Kako lep in sproščujoč vikend je za nami. V soboto smo prehodili del poti okoli Ljubljane - Lev se je večinomapeljal v vozičku. SMo imelu družbo še treh družinic, tako da je bilo kar pestro. Danes pa smo bili malo po obiskih. Oba dni pa je Lev spal do osmih in sva se z možem dobro naspala.

Jer.za - super, da ste dobili vrtec - ena skrb manj. Jaz se tudi ne sekiram več. Kar je - je. Bom pa še čez nekaj časa preverila, kakšno ej stanje s prijavami, da vidim, če je kaj možnosti za mesto med letom - samo, da je varuška približno seznanjena z možnostjo, da sredi leta Leva vpišem.

Bonnie_, kako kaj prijateljica? Že kaj novic?

Pik ose/čebele. No, na isti dan, je moža ob šestih zjutraj kar vrglo v zrak. Pičila ga je osa in to 2x - v roko, bila pa je pod povštrom!!! In to verjetno celo noč. Res je treba pazit, ker očitno se res povsod skrijejo. No, osa seveda moževega šoka ni preživela, midva pa sva potem še uspela zaspati nazaj.

No, toliko o našem vikendu. Branje tinkatonkinega posta mi je naredilo "lušte" po sladoledu - le da ga že imamo v zmrzovalniku in ni treba nikamor ponj. Me pa čaka še stroj perila (za obesit, seveda, ne za zlikat), pa nekaj položnic, pa Levove premajhne cunje imam na kupu za spakirat v škatle...

Lep večer in miren začetek tedna vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.5.2008 8:19:04   
tinkatonka
jer.za...čestitke za sprejem v vrtec. Upam da ne bosta veliko bolani in da se bosta lepo vklopili. user posted image

ponedeljek....meni je vsak ponedeljek muka it v službo, tam nekje v sredo sem že sprijaznjenauser posted image in vesela, da je samo še dva dni do petka in potem v petek sem blažena, ker je vikend. Obožujem vikende.

piki os in čebele....groza. Res pazite, pa mogoče preden greste spat malo premečite kovtre in blazine, da se kakšna spodaj ne skriva. Naju z Anejem je lansko poletje pičila osa. Nikoli ne bom pozabila tistega krika in joka, ko ga je vžgala tam pri ušesu. Res je bil bogi. Takrat je prvo mene pičila, potem pa še ista njega. Ampak jaz sem na svojo bolečino pozabila v sekundi, ker sem se res ustrašila za Aneja.

bonnie..že kaj novic o user posted image ?

sazi..super, da boste imeli polno kopico otrok okoli sebe. Pri nas v naši ulici jih je tudi veliko. So pa vsi starejši od Aneja, tako da same lumparije pobira od drugih. user posted image

dopust...jaz sem se prijavila, da koristim "službene zmogljivosti" in sicer na Lošinju. Upam da dobim, izvem pa konec meseca. user posted image  Držite pesti, ker si res želim it tja. Če ne bomo pa kaj v privat izvedbi našli. Bo že.

mobilne kučice v kampih...a je katera izmed vas že letovala v teh hišicah? V primeru da ne bom dobila preko službe me mika, da bi najela eno izmed njih. Hotelov ne maram, hočem apartma. Ko bomo "veliki" (čez ene 10 let), bomo šli pa v svetilnik na počitnice. user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.5.2008 11:42:04   
jer.za.
Hojla!

Se samo na hitro javim. danes sem že od šestih v službi, ker imam ogromno stvari za naredit.
Ob enih moram poklicati G, da mi pove če so že izvidi, potem pa najbrž že danes ali pa jutri letim tja na posvet kako naprej.

Mi smo drugače super, Jerca lepo lula v kahlico/wc. Včeraj smo bili dve uri na kolesu, je bilo res super, sproščujoče. Ta teden bomo pa popoldan spet v glavnem same, mož ima delo, en dan gre pa še na sejem v Celje.

Ponedeljki: meni so ponedeljki kar v redu, ker sem še spočita, največja muka mi je torek in sreda, dokler ni konec sestanka.

Tinkatonka: upam, da dobiš rezervacijo na Lošinju. Meni je tam noro. Kateri Lošinj pa imate, Mali ali Veliki?

Šibam, nekdo trka....

Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.5.2008 11:58:08   
sazi
Jer.za - je kakšna možnost, da bi se danes popoldne dobili na Zbilju? Imam z Levom popoldne še "frej" pa bi mogoče prišla malo labode nahranit user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?