Bonnie_RR
|
Hej! Kako smo kaj? Vreme je nekam skisano, menda pa bo že jutri lepše... Js sem zdej predelala vse za te 3 izpite, ki me čakajo 17. Jutri bom še ene vaje mal preletela, potem si vzamem malo odmora - mislim, da bom imela med prostimi dnevi bolj malo časa za učenje, jih bomo raje izkoristili za druženje in pohajkovanje naokoli. Potem naslednja 2 tedna pa res na polno... tinkatonka... Upam, da Anej ne bo kaj zbolel in boste lahko fajn izkoristili tele praznike... jer.za... Sta tamali kar potegnili zjutraj, kaj? Že vesta, da so počitnice... Kako kaj Jerca in kahlica? Je še tako pridna? slike... Ja, ko malo pogledam te slike, se kar ne morem načudt, da imam že takega korenjačka hlačka doma. Se mi zdi, da se je šele rodil... Je pa res en tak zlat fantek... Včeraj me je ful nasmejal, ko sem prišla po njega v vrtec. Ga dajem v avtosedež in vidi na tleh za mojim sedežem vrečko iz trgovine. Pa me vpraša: Mami, si bla v trgovini? Pa js: Ja. Pa Nik: Kaj si pa kupla? In js začnem naštevat, vmes se malo ustavim in premišljujem, Nik pa vmes ful resno uleti: Kaj jenčka si kupla? Potem je pa še eno "pametno" spustil med vožnjo: Ga js vprašam, če je dans blo na splošno manj otrok v vrtcu ali so šli že vsi domov. (ko sem prišla po njega, so bili 3 otroci v igralnici) Pa Nik reče: Ja, Nina je šla domov. Pa js (nism bila prepričana, če sm vredu slišala): Nina? Pa mi Nik s takim, češ, ja kok pa to ne veš, mami , tonom reče: Ja, nina, moja kolegica. Me pa zanima, ali so vaši tud taki regljači in skoz nekaj govorijo ali je samo moj taka reglja, ki ima vedno tooooliko za povedat? Midva (no, pa tud z drugimi ) imava skoz neke debate, skoz me nekaj sprašuje, pa razlaga, pa vse more videt, vse vedet, za kaj gre... Pa skoz zakaj, pa kaj pa je to, ono... pa vse pokomentira (zna bit na trenutke ful nerodno, ko komentira kakšnega mimoidočega... ). Včasih je ko kak detektiv, pred katerim ne moreš ničesar skrit... No, sej je fajn, da je radoveden, zvedav, živahen fant. Js velikokrat rečem, da se s tamalim pogovarjava, pa me skoraj vsak malo postrani pogleda, češ kako se lahko POGOVARJAŠ z dvoletnikom. Potem pa Nik usta odpre in začne POGOVOR... Obutev... Tinkatonka, ti pa nakupiš robe... No, mi imamo pa "samo" ene copate (jih nosimo sem in tja), ene čevlje (jesensko-spomladanske), ene gumijaste škornje za po lužah in blatu, pa zdej je na novo dobil še ene teniske. Št. noge ima 23. No, zdej bo pa treba zaključit. Se grem počasi zrihtat... Šibam na kavo s kolegico, potem pa po Nika v vrtec. Lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.4.2008 12:27:48 >