|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
29.4.2008 12:26:21   
Bonnie_RR
Hej!user posted image

Kako smo kaj?

Vreme je nekam skisano, menda pa bo že jutri lepše...

Js sem zdej predelala vse za te 3 izpite, ki me čakajo 17. Jutri bom še ene vaje mal preletela, potem si vzamem malo odmora - mislim, da bom imela med prostimi dnevi bolj malo časa za učenje, jih bomo raje izkoristili za druženje in pohajkovanje naokoli. Potem naslednja 2 tedna pa res na polno...

tinkatonka... Upam, da Anej ne bo kaj zbolel in boste lahko fajn izkoristili tele praznike...

jer.za... Sta tamali kar potegnili zjutraj, kaj?user posted image Že vesta, da so počitnice...user posted image Kako kaj Jerca in kahlica? Je še tako pridna?

slike... Ja, ko malo pogledam te slike, se kar ne morem načudt, da imam že takega korenjačka hlačka doma. Se mi zdi, da se je šele rodil...user posted image
Je pa res en tak zlat fantek...user posted image

Včeraj me je ful nasmejal, ko sem prišla po njega v vrtec.
Ga dajem v avtosedež in vidi na tleh za mojim sedežem vrečko iz trgovine. Pa me vpraša: Mami, si bla v trgovini? Pa js: Ja. Pa Nik: Kaj si pa kupla? In js začnem naštevat, vmes se malo ustavim in premišljujem, Nik pa vmes ful resno uleti: Kaj jenčka si kupla? user posted image user posted image user posted image

Potem je pa še eno "pametno" spustil med vožnjo:
Ga js vprašam, če je dans blo na splošno manj otrok v vrtcu ali so šli že vsi domov. (ko sem prišla po njega, so bili 3 otroci v igralnici)
Pa Nik reče: Ja, Nina je šla domov.
Pa js (nism bila prepričana, če sm vredu slišala): Nina?
Pa mi Nik s takim, češ, ja kok pa to ne veš, mamiuser posted image , tonom reče: Ja, nina, moja kolegica. user posted image user posted image user posted image

Me pa zanima, ali so vaši tud taki regljači in skoz nekaj govorijo ali je samo moj taka reglja, ki ima vedno tooooliko za povedat?user posted image
Midva (no, pa tud z drugimiuser posted image ) imava skoz neke debate, skoz me nekaj sprašuje, pa razlaga, pa vse more videt, vse vedet, za kaj gre... Pa skoz zakaj, pa kaj pa je to, ono... pa vse pokomentira (zna bit na trenutke ful nerodno, ko komentira kakšnega mimoidočega...user posted image ).
Včasih je ko kak detektiv, pred katerim ne moreš ničesar skrit...user posted image

No, sej je fajn, da je radoveden, zvedav, živahen fant.user posted image Js velikokrat rečem, da se s tamalim pogovarjava, pa me skoraj vsak malo postrani pogleda, češ kako se lahko POGOVARJAŠ z dvoletnikom. Potem pa Nik usta odpre in začne POGOVOR...user posted image user posted image user posted image

Obutev... Tinkatonka, ti pa nakupiš robe...user posted image No, mi imamo pa "samo" ene copate (jih nosimo sem in tja), ene čevlje (jesensko-spomladanske), ene gumijaste škornje za po lužah in blatu, pa zdej je na novo dobil še ene teniske.
Št. noge ima 23.

No, zdej bo pa treba zaključit. Se grem počasi zrihtat... Šibam na kavo s kolegico, potem pa po Nika v vrtec.

Lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.4.2008 12:27:48 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.4.2008 7:17:57   
Bonnie_RR
Uh, nikjer nobene, da bi nas nazaj na 1. stran spravila...
Vse ste nekje na dopustu, izletih... Saj je prav!user posted image

Uživajte!user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.4.2008 7:59:25   
tinkatonka
Živjo!

Kje ste vse?

jer.za...s enajbrć še crkla v postelji s svojimi sončki. A si naredila test? Sem fribčna user posted image

mini dopust...mi šibamo jutri v Logarsko na tur.kmetijo za 3 dni. Komaj čakam. Da se mal odklopim od vsega tega nenehnega vrveža v mojem življenju. No pa naslednji teden grem spet v Bruslej, tako da mi bo prav pasalo bit 24h/dan skupaj z mojima sončkoma. Upam samo na lepo vreme.

Anej in spanje....no včerja je ob pol enajstih nekaj zajamral, pa priden do njega in mi govori auua mami in kaže na rano, kjer je bil šivan. Pomojem je kaj sanjal, bil je čist zbrihtan in ga vprašam, če gre malo k mamici se pocrklat. Itak je bil prec za in smo se vsi trije vlegli v tavelko posteljo se pokrili in v isti minuti tudi zaspali. user posted image  Ampak spal je pa celo noč. user posted image user posted image  Ga zjutraj še zbudit nisem mogla, pa sva se potem še tako lepo pocrklala. user posted image

Šibam zdaj podelat še par stvari....se mogoče še kasneje kaj oglasim.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.4.2008 10:14:28   
sazi
Res je malo zatišja na RR - povsod - že kar nekaj dni.
Jaz sem prišla v službo za dve urci, potem pa domov pakirat in upam, da se do dveh enkrat odpravimo proti morju.

raglja - tudi Lev je kar zgovoren, ampak prav v stavkih se pa še ne pogovarja z mano.

copatki - mi imamo tudi samo ene in jih potem nosimo naokrog - za Leva imam že od rojstva en ruzak, kjer imam notri skoraj vse (plenice, za preobleči, kakšne piškotke, igračke, brizgo za vodo in podobno). Je pa res, da ni v vrtcu.

tinkatonka - uživajte v mini dopustu. Dobro, da se niste oločili za Moravce - glede na srečo februarčkov, bi ANej zagotovo zboleluser posted image .

jer.za - ja, kaj je zdaj s testom? Smo radovedne, kaj? Zadnjič na Zbilju nisem videla nobenega očka s sinkom - no,k sicer sem imela pa oči res samo za oba mala vražička, tako da tudi lahko, da sta bila tam, pa ju sploh nisem opazila. Pa bravo za Zalo in vožnjo brez dodatnih koleščkov.

Zdaj pa šibam še nekaj stvari končat, pa v trgovino in domov pakirat... Lepo se imejte, pa se beremo (in upam, da tudi vidimo) po praznikih.

Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.5.2008 7:48:07   
jer.za.
Samo na hitro:
A si naredila test?

Test sem naredila, in je bil žal negativen. Sem klicala G, kaj je zdaj to, da je že 30 dni od odstranitve obročka, test negativen, user posted image  še ni, pa je rekla naj počakam do ponedeljka, naredim še en test, če bo še vedno - in ne bo user posted image , naj pa pokličem da mi bo G umetno s tabletkami sprožil user posted image .

Tako da bom počakala do ponedeljka, potem bomo pa vidli kako naprej.

Toliko čisto na hitro, šibam k malima, bom popoldan kaj več napisala, ko bom sama-mali bo imela čez noč moja sestra, midva si bova pa privoščila en romantični večer v dvoje-bova imela v dnevni sobi piknik na dekciuser posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.5.2008 21:40:41   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Vidim, da ste vse zelo praznično razpoložene in nimate časa za RR...user posted image

Mi smo danes, kljub muhastemu vremenu, ki nas je malo selil pod strehouser posted image , imeli 1. piknik v letošnji sezoni. Je fajn uspel, Nik je tud ful užival...user posted image Je prišel na svoj račun, ko smo mu naštimali gugalnico. Sploh ni hotel dol, mi smo se pa izmenjavali pri poganjanju...user posted image

Za jutri načrtujemo izlet na Obalo s kolegoma. Računamo na lepo vreme in prijeten dan...user posted image

jer.za... Upam, da se ti stvari same poštimajo.

tinkatonka... Uživajte! user posted image

Lep večer!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.5.2008 20:27:11   
jer.za.
user posted image -sem napisala cel roman, pa me je vrglo venuser posted image .
Samo na hiro, ker se mi ne da še enkrat tipkamo-pri nas so izbruhnile norice pri obeh. Smo bili danes v dežurni, dobili sta sirup proti srbenju. Na srečo sta skoraj brez vročine, tako da smo večinoma zunaj. Jih imata pa povsod, Jerca tudi na lasišču, Zala pa v ustih.

Si grem eno kavo narest, pa mogoče še kasneje kaj več napišem.

Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.5.2008 21:40:15   
jer.za.
No, da se še malo razpišem.

Tele norice so nam kar malo prekrižale načrte, saj smo imeli za v nedeljo rezervirane karte za Grdega račka, ki bo na Lj. Gradu, pa še malo smo hoteli na kakšen hrib-sedaj pa po nasvetu pediatrinje  ne smeta preveč noreti. Tako da je bilo tudi doma pred hišo danes kar malo težko, ko so se sosedovi otroci vozili s kolesi mimo, onidve pa se nista smeli. Sem jih pa zamotila tako, da smo malo pulile travo okoli hiše, pa nabrale smo šopek, pa nekaj rožic presadile,...
Drug teden bom na bolniški, edino v ponedeljek grem nekaj stvari narediti.
Sem bila pa ravno prejle v sobi, sem se nasmejala. Jerca vsak večer zleze k Zali v posteljo(še vednouser posted image ), no po tanovem se pa še sleče, da dol pižamo, se stisne k Zali in zaspita. In tako je vsak večer. Ima Jerca kar neko obdobje slačenja, ker je kar naprej slečenauser posted image . Na srečo je sedaj že toliko toplo, da me ne skrbi nič, ker Zala je imela pa to obdobje ravno čez zimo, in sem jo večkrat dobila sredi noči čisto premraženo.
No, in če odmislimo norice, smo mi super. Včeraj sva z dragim preživela en prelep večer v dvoje, ki pa se je nadeljeval tudi zjutraj, ko mi je dragi prinesel v posteljo kavo, zajtrk, pa še....user posted image user posted image .

Odvajanje od plenic:nam gre kar lepo, čeprav jaz nisem več tako zagnana, saj smo ta teden veliko pohajkovali naokoli, in tako je bila Jerca kar precej v plenici. Smo pa že tako daleč, da jo lahko mirno pustim kakšno uro, dve  brez plenice, da si malo prezrači njeno ritkouser posted image .

Sva pa ravno včeraj z dragim ugotovila, da se imamo res iz dneva v dan lepše, uživamo, se imamo radi in vsi že komaj čakamo še enega user posted image

Sedaj grem pa počasi v posteljo, čakam dragega da pride iz tenisa in me še malo pocrklja.
Za jutri nimamo nobenih načrtov, najverjetneje bo šel mož z bratoma v gozd pripravit drva za zimo, jaz bom pa doma na sončku z malima.

lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.5.2008 21:54:25   
Bonnie_RR
Hej, jer.za! Si še tu?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.5.2008 21:55:58   
jer.za.
Evo me. Sem še tukaj.
Kako si kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.5.2008 22:04:54   
jer.za.
No, Bonnie_, kje si zdej? Si že ušla pod kovterček?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.5.2008 22:06:03   
Bonnie_RR
No, mi smo bili danes na Obali.
Je bil ful lep dan, zaradi tega pa tud precej ljudi in smo kar dolgo iskali parking. No, na koncu smo pristali kar v Bernardinu, kjer smo šli najprej na kavo, potem med Bernardinom in Piranom na pizzo, nato pa na en lušten sprehod ob morju do Pirana in nazaj. Na koncu smo si privoščili še sladoled, potem pa smo se počasi odpravili domov.
Mali je ful užival. Največ časa je bil na kolesu, ati ga je malo na ramenil nosil, malo se je tud sam sprehajal... Pa roke smo tud namočili v vodo. Se mi zdi, da ni bila preveč mrzla.

Jutri jo bomo pa tud verjetno kam mahnili...

Jer.za... Upam, da mali nista preveč ubogi, da ju ne srbi preveč in da bo kmalu konec...

Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.5.2008 22:07:43   
Bonnie_RR
Sm še tu, sm še tu!user posted image

Mi pa dans net takoooooooo počasi dela...user posted image

A teb tud?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.5.2008 22:18:20   
jer.za.
A teb tud?

Ja tud men nekej ful počas odpira, očitno je tudi RR stran na počitnicahuser posted image .

Vidim, da ste uživali na obali. Sem ti kar malo "fouš". Jaz sem namreč čisto nora na morje, morski zrak,....

Malih zaenkrat ne srbi preveč(trkam!!!!!!!!!!!!!!!), kaj pa bo bomo pa vidli. Zali že lahko dopovemo, da se ne sme praskati, pri Jerci je pa to malo težje.

A si ti tudi brez dragega?

Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.5.2008 22:40:06   
Bonnie_RR
Joj, jer.za... Js bi res rada še malo počvekala (sm res sama ja, je dragi še na eno pijačo šel), ampak mi tale RR danes res tako zelo šteka in počasi dela, da bom popuser posted image !user posted image user posted image user posted image

2 uri traja, da mi odpre stran, pa da mi sploh da možnost za pisanje... Kr neki!

Grem rajši kar dol, da ne bom vseh živcev zgubila...user posted image user posted image user posted image

Fajn se imejte in uživajte čez vikend!

Se beremo...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.5.2008 12:51:45   
jer.za.
Pozdravček!

Bonnie_: tudi jaz sem se včeraj potem odklopila, saj se je zbudila Jerca z 39 vročine.
Sem ji dala svečke, je potem še za eno urco zaspala, potem se je pa začelo-revco vse srbi, ima res ogromno pikic, danes se ji je naredila tudi na spodnji veki, pa v ušesku jih ima, v ustih, grozno resuser posted image user posted image . Tudi apetita nima, na srečo vsaj zelo veliko tekočine spije. Smo ponoči spali vsega skupaj ene tri urce, Jerca je bila že ob pol šestih pod tušem. Se mi zdi da sirup sploh ne pomaga ne vem koliko. Jo pa zelo pogosto tuširam, pa čimbolj jo poskušam zamotit da se ne bi preveč praskala. Danes smo bile sicer dopoldan zunaj eno urco-smo šle v gozd po vršičke, no pa je prišla domov še s klopom, ki je bil že prisesanuser posted image . Sedajle spi, ji pa vročina že narašča, tako da bova popoldan kar notri. Jo bom pa poslikala, pa vam pokažem kako to zgleda-upam da mi bo ratalo dati sliko goruser posted image  
Zala je pa zaenkrat kar v redu, pikic nima ne vem koliko, prav tako nima vročine, in tudi srbi jo ne preveč. 

Toliko na hitro, grem sedaj še jaz hitro pod tuš-da sperem s sebe morebitne klope, potem pa pričakujem da se bo Jerca že zbudila.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.5.2008 13:54:37   
Bonnie_RR
Hojla!

Joj, uboga Jerca!user posted image Se mi ful smili...user posted image No, vsaj z Zalo ni tako hudo. Upam, da čim prej prebolite tole. user posted image

Mi smo bili dopoldne kar zunaj, na dvorišču. Nik se je ful zaigral v peskovniku (noter je le še za vzorec peska, ker je najbolj fajn pesek ven metatuser posted image ), js sem pa v tem času perilo s štrika pobrala, en stroj oprala in ga dala spet sušit, malo pometla, se na ležalnik spravla, dragi je pa potem noter pomil posodo in pripravil kosilo.user posted image

Nik me zdejle že več kot pol ure iz spalnice kliče, pa Kuža laja si poje... No ravno ta trenutek je priletel ven, me (kao) ustrašil, zdej se pa po tleh valja od smeha...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakor zgleda, bo danes bore malo spanja... Mislim, da se bomo kar zrihtali počasi... Je treba v trgovino, potem gremo pa na obisk k moji prijateljici, ki ima 16.5. PDP. Iiiiiii, komaj čakam, Nik pa tud skoz ponavlja, da ima jencija v bušiju.user posted image Kaj šele bo, ko bo videl njen trebuh...user posted image

Grem zdej js, Nik po meni leze, hoče štuporamo...user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.5.2008 21:06:14   
tinkatonka
Hoj punce!

Evo nas nazaj iz našega mini dopusta. Moram rečt, da ne vem kdaj sem nazadnje tako uživala na dopustu kot zdaj te dni. Bili smo na tur. kmetiji, super prijazna druzina z majhnimi otroci (6, 3 in 2 leti), otrosko igrisce, lokostrelstvo za moza, blizina log.doline in dva vzpona na Okrešelj in na Klemenčo jamo. Popoldne pa smo preziveli na dvoriscu tur.kmetije ob prijetnem klepetu in prekrasnem razgledu. Ce boste kdaj rabili prenocisce v log.dolini res toplo priporocam (vam dam info lahko na ZS). Sobe oz. apartmaji so fantasticno urejeni. Same pohvale res!

Jer.za….upam da se norice hitro »pusušijo«.

Šibam se tuširat in spat. Jutri bomo sadili krompir, šli na kosilo za očetov RD, vglavnem dolgčas nam ne bo.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.5.2008 21:48:25   
sazi
Čer,

se predčasno oglašam, ker je Lev spet zboleluser posted image .
V sredo smo se odpravili proti morju in popoldne že uživali v sprehodu po Izoli, marini in ogledovanju jadrnic, jaht in metanju kamenčkov v vodo. Skratka, začelo se je sanjsko.
V četrtek sem klicala Eviii in Marty, pa nobena ni utegnila - v bistvu še dobro, ke rbi se lahko nalezli od Leva, ki pa takrat še ni kazal znake bolezni.
Popoldne smo se odpravili v Piran, kjer smo se dobili z malim ALjažem in nejgovimi starši (nektere poznate mamico). Namreavali smo v akvarij - je Lev že celo popoldne sanjal samo o morskem psu in bili potem zelooo razočarani, ker je bil akvarij zaprt zaradi prenove - mahm, to bi lahko tudi na internetni strani napisali, ne pa dao so objavljene ure, ko je akvarij odprtuser posted image . Lev še danes govori, d abi šel gledat morskega psa.
No, v četretk zvečer pa se mi je zdel že malo topel, zjutraj pa se je potem zbudil z več kot 38 vročine. V zadnjem hipu sem še ujela aprilko z malo Niko (jo tudi poznate nekatere), ki so bili povablkjeni k nam za 2 dni, da sem žal odpovedala naš skupni dopust. In počasi je šlo vse iz vseh planov. Smo imeli vseeno namen ostati tam, pa je imel Lev že včeraj zvečer in danes 39 vročine in smo se spokali domov. Pa smo imeli namen dopustovati do ponedeljka, pa kopat bi se šli na bazen, pa... No, uapm, da mu ni hujšega in da bo jutri že bolje.

Vročina - kako je z vročino pri vaših otrocih, ko zbolijo? Lev jo ima tudi čez 39, pa je zraven čisto podivjan in bi se kar igral in vse - kot da ni nič. Le prej je utrujen, pa apetit ima manjši. Me kar skrbi, ko ima že 2. večer zapoed tako visoko vročino.

Jer.za - ojej, pa ste jih le dočakali. Upam in želim, da bo vse skupaj čimhitreje mimo.

Tinkatonka - lepo, da ste uživali. Hvala za idejo in napotek, ampak mi imamo to srečo, da smo lahko večkrat v Bohinju, pa tudi zaenkrat si nobenega hribolazenja z Levom ne predstavljam, tako da bo to športanje še malo počakalo - ali pa malo več.

No, toliko zaenkrat. Lepo se imejte, zdravi ostanite, bolančkom pa en kup E-vitaminčkom in čimprejšnjo ozdravitev.

Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.5.2008 23:55:43   
nuka
Oj!

Mi smo tudi izkoristili tele praznike. Moj je imel rojstni dan in smo šli v živalski vrt, naslednji dan smo šli v Izolo in v Piran. Smo se že fletn navadli eden na drugega  (saj veste kako je ko pride nov član v družino) in smo začeli zares uživati.

Moram pohvaliti Nejca glede pleničk. Že cel teden je čez dan brez in lepo pove za stranišče. Tako da lahko tudi hodimo naokrog brez pleničk.

Jer.za upam da boš kmalu zagledala user posted image , in da se čim hitreje rešite noric. Sazi za Leva velja enako. Mogoče je bil pa za vročino kriv napor. To se je pri Nejcu tudi že naredilo. Je imel vročino od utrujenosti. Ko se je naspal in spočil je bil dober. Naš je pri taki vročini tako tečen, da ga še pogledati ne smeš. V bistvu spi ali pa se dere.

A ne kolk so zdaj naši sončki fletni, ko so začeli že malo mislit in ko znajo že prav fletno govort. Nejc včasih tako pihne. Tudi stavke dela lepe.

Nočka

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
4.5.2008 7:21:57   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Evo jaz sem že pokonci. Imam "muskerfiber" (bolijo me mišice) od hribolazenja, sem pa dobro naspana. Anej je tam bolj slabo spal; menjava okolja in postlje ga vedno vrže iz tira, no danes pa je spet prespal vso noč in še vedno spi. Z možekom sva se sama od sebe zbudila že ob 6h, se malo pocrklala user posted image , on je zaspal nazaj, jaz sem šla pa cunje zlagat iz stroja in malo na RR.

kletvice...no Anej je od ostalih ljudi te dni večkrat slišal kletvico pi.... in jo je včeraj vztrajno ene 20× zapored ponovil ob vzponu na hrib. Sva z možem samo čudno gledala in odignorirala. Pa je nehal. Ma me je kr šokiralo. Ampak najbrž ni bilo zadnjič, upam pa da bom vedno uspela dobro ignorirat tako vedenje, ter da ga bo na ta način minilo. Kaj pa vaši, znajo že kaj krepkega povedat?

se oglasim še kaj proti večeru...

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
4.5.2008 7:23:49   
tinkatonka
Test sem naredila, in je bil žal negativen. 

Škoda. user posted image  No mogoče je pa res dobro, da grem čimprej po tabletke za sprožitev, da se ti cikel spet vzpostavi nazaj in da boš lahko potem čimprej spet zanosila. Upam da čimprej ugledaš user posted image !

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
4.5.2008 8:46:52   
jer.za.
Joj punce, men se bo zmešalouser posted image user posted image user posted image .
Takih noric, kot jih imamo mi ne privoščim nikomur. Ponoči je zakuhala še Zala, tudi na 39, pa še Jerca je celo noč kuhala, tako da nismo spali spet skoraj nič. Obe sta čisto pikasti, pikica pri pikici, po obrazu, ustih, učkih, ušesih in riti je najhujeuser posted image . Tale sirup se mi zdi da bolj malo pomaga, saj bi se mali najraje spraskale do živega. Jerca si je zjutraj v banji umivala zobe, zraven je pa še malo hotela po pikicah podrgnit s ščetko.
Jaz sem sicer v priču njiju močna, ko pa se malo zamotita pa samo user posted image user posted image , ker mi ju je res tako težko gledati, ko jih vse srbi, boli,... Danes si bom prav privoščila en polurni sprehod sama, da se malo nadiham svežega zraka, in malo k sebi spravim in si naberem moči za čez noč.

Šibam, me Zala kliče.....se javim še kasneje kaj bolj na dolgo.

Neposredna povezava do sporočila: 4298
4.5.2008 9:24:00   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Bolj na hitro...

tinkatonka... Fajn, da ste uživali!user posted image

Kletvice... user posted image user posted image user posted image Nik ima vsake toliko kakšne prebliske in vztrajno ponavlja P.M. Enkrat je to slišal in si je res fajn zapomnil...user posted image Ga ignoriramo in upamo,da ga bo minilo...

jer.za. ... Vi ste pa res bogi...user posted image Kako dolgo pa to po navadi traja? Kdaj se posušijo in je stvar znosnejša? Js pojma nimam...user posted image Joj, da mi Nik tole domov prinese... Po mojem ne preživim (jih namreč še nisem prebolela)...user posted image

sazi... Škoda, da ste morali predčasno končati dopust in spremeniti načrte. Upam, da Levu ni nič hujšega in da bo kmalu spet zdrav...user posted image

Nuka... Ful je fajn brati, da ste se že privadili drug drugega in da sta otroka lepo sprejela dojenčico.user posted image Verjamem, da se imate super...user posted image

Lep dan!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
4.5.2008 11:07:27   
tinkatonka
grem

greš

jer.za....bogi punčki. Upam da bo srbenje kmalu minilo.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?