sazi
|
Čer, smo imeli super vikend. Moj pritisk se je umiril - jer.za - enkrat pa res pridem do tebe. V centru mesta nisem NIKOLI - ampak res nikoli, tako da sem bom prav namenila tja, pa se bova prej zmenili, da se še ustavim pri tebi. V soboto je bil čudovit dan. Tekma fantastična, moj rezultat pa - sicer dober, 5. mosto, 4. med Slovenkami, ampak v bistvu slabo za to, kjer sem že nekoč bila. Itak da se pozna, da sem brez kondicije, problem pa ni bil v tem, ampak da sem se na poti "izgubila" in iskala eno točko 10, namersto 2 minuti - torej 8 minut čistega stran vženega časa, za 3. mestom sme bila pa samo 4 minute. Isto se mi je prierilo že na 1. tekmi. Upam, da bo naslednjič bolje. Namreč računala sem na dobro mesto (torej med prve 3) v skupnem sešteku slovenske lige (kjer sem pred obdobjem starševsta že 2x zmagala) in ker namravam izpustiti jesenski del lige , bi morala zdaj pobirati mesta 1 ali 2, da bi si nabrala zadostnbo zalogo, tako pa ne bo nič - tudi prav - važno, da se zlaufam in naužijem svežega zraka. Po tekmi smo šli k tastu v MB na kosilo (aja, tekma je bila pod Pohorjem, cilj v areni, res super lokacija), pa v MB park na igrišče, zvečer Lev spat, mi pa čvekat do dokaj poznih ur. Lev se med vikendom konstantno zbuja zgodaj (danes ob 6:20), med tednom ga pa ob 8ih budim, da sploh pridem v kolikor toliko doglednih urah v službo. Tako se mi je danes od utrujenosti kar rolalo, sem pa v avtu na poti nazaj zaspala. Iz MB smo šli direktno k moževim starim staršem na kosilo, ker je tašča praznovala rojstni dan, potem pa še na hišo pogledat. Gre Lev vedno pogledat svojo sobo, pa malo pomete po hiši - res je lušno. Malo manj lušno je to, da so sosedje v naši hiši (dvojćek) odkrili streho in delajo frčado na novogradnji . Mislim, hiša ima 200m2 (OK od tega je 50 m2 kleti) pa jim to še ni dovolj, si delajo gor dodatnih 40 - svašta. Upam samo, da naredijo, kot je treba - si žal delimo streho n res ne bi, da bi kje teklo noter. Točke za vrtec - tole je pravilnik, ki se ga upošteva v LJ vrtcih, kako je drugod, pa ne vem. Pogledaš si ga lahko na tej strani: http://www.ljubljana.si/si/mescani/zivljenjske_situacije/otroci/11733/podrobno.html Ko je Lev smrkav in brez vročine, sva zunaj kot ponavadi. Sem pa zdaj od rije nabavila tisti baby vac in res super dela. Sicer ni nujno, da je samo to vzrok, ampak Lev je bil zadnjič prehlajen 10 dni - 5. dan sem dobila naročen baby vac in potem se je res hitro pozdravil in ni zbolel - ponavadi se mu je prehlad razvil v virozo in potem so se mu še ušesa vnela. Voziček za sodelavko - saj ve, da komplicira, ampak zaenkrat res sanja o ideji, da bi lahko v vozičku zaspala tudi oba otroka, ampak ideje o vozičku za dvojčke ne sprejema. Se spomnim, da sem na bolhi videla oglas (ko sem iskala voziček zase, torej pred dobrima dvema letoma) en Quinny voziček za dva različno stara otroka, samo tega v redni prodaji nikjer nisem našla. No, hvala za ideje, punca se bo pa že znašla . Ma jo občudujem. Ful je pridna, 6 let mlajša od mene in tik pred koncemprejšnje porodniške je diplomirala na pravu, pa je že spet noseča, polna energije in zagona, pa še lušna ful. Se kar zasikiram, da se taka "lenoba" včasih Lev vedno pove, preden kaka, pa ni šans, da ga prepričam za kahlico ali stranišče. No, saj je še čas. Če ne prej, upam, da nam bo uspelo poleti. Toliko zaenkrat. Lepo bodite, pa mirno noč vam želim (ali pa dan, če ne berete zvečer) - sicer pa itak mirno "vse" - dan in noč
|